Euroleague 7η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kein την Τρί Οκτ 28, 2025 10:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άρα πάμε για ψηλό και ο Γιούρτσεβεν μένει
Το έχω αναφέρει 100 φορές τον τελευταίο μήνα αλλά άλλη μια φορά δεν βλάπτει.
Σλουκας/Σορτς να παίρνουν αποφάσεις = Όλοι γίνονται καλύτεροι (και ο Ναν)
Ναν να παίρνει αποφάσεις = Στατική ομάδα, κακές αποφάσεις και εκνευρισμός του Ναν
Το θέμα είναι να ξεκλειδώσει το μυαλό του Αταμάν και να σταματήσει να αφήνει τη μπάλα τόση ώρα στα χέρια του Ναν.
Αν δεν το κάνει αυτό θα αποτύχουμε και έχω την αίσθηση ότι θα χαιρετήσει ο κόουτς το καλοκαίρι.
Το σχήμα Ναν με Γκραντ δεν πρέπει να είναι ούτε το σχήμα που ξεκινάει ούτε να ξαναπαίξει μαζί υπο φυσιολογικές συνθήκες
Ναν να παίρνει αποφάσεις = Στατική ομάδα, κακές αποφάσεις και εκνευρισμός του Ναν
Το θέμα είναι να ξεκλειδώσει το μυαλό του Αταμάν και να σταματήσει να αφήνει τη μπάλα τόση ώρα στα χέρια του Ναν.
Αν δεν το κάνει αυτό θα αποτύχουμε και έχω την αίσθηση ότι θα χαιρετήσει ο κόουτς το καλοκαίρι.
Το σχήμα Ναν με Γκραντ δεν πρέπει να είναι ούτε το σχήμα που ξεκινάει ούτε να ξαναπαίξει μαζί υπο φυσιολογικές συνθήκες
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ σωστός. Ναν και Γκραντ στην ίδια 5αδα μόνο οταν παιζει με τον Γκραντ στο 3 πρέπει να βλέπουμε, η επίθεση δε τσουλάει με τίποτα με τους δυο τους στο 1-2.manos_89 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 11:29 pmΆρα πάμε για ψηλό και ο Γιούρτσεβεν μένει![]()
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αποκτηση Ατσουια θα ηταν το ιδανικο για τον ΠΑΟ γιατι τα κενα στην αμυνα μεσα στη ρακετα βγαζουν ματι. Το οτι κερδιζεις την Μακαμπι εντος εδρας δεν λεει τιποτα αν στοχευεις στην Ευρωλιγκα.
Στη θεση του Χολμς πρεπει αμεσα να αποκτηθει παιχτης. Και μετα να υπαρχουν επιλογες στο 5, που ειναι το φετινο προβλημα. Κανενας να μη φυγει.
Ομως, ο Αταμαν το ξεκαθαρισε:
Η νεα μεταγραφη μας θα ειναι ο Λεσορ!
Δηλαδη δεν θα παρει παιχτη....
Για να δουμε πως θα παει αυτο.
Στη θεση του Χολμς πρεπει αμεσα να αποκτηθει παιχτης. Και μετα να υπαρχουν επιλογες στο 5, που ειναι το φετινο προβλημα. Κανενας να μη φυγει.
Ομως, ο Αταμαν το ξεκαθαρισε:
Η νεα μεταγραφη μας θα ειναι ο Λεσορ!
Δηλαδη δεν θα παρει παιχτη....
Για να δουμε πως θα παει αυτο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο