Euroleague 2025-2026, Round 7, Olympiacos Piraeus vs AS Monaco

Συντονιστής: Captains

Stam Tziant

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Οκτ 30, 2025 2:00 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Οκτ 30, 2025 1:40 am
Defensive rating φέτος 114.5
Defensive rating πέρυσι 114.4

δεν το εψαξα αλλα εμπιστευομαι εναν τυχαιο στο τουιτερ που το ειπε..
112.9 είχαμε πριν το σημερινό ματς άρα μου βγάζει νόημα να ανέβηκε 1.6 μόνο απτο σημερινό. Πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα η άμυνα μας ήταν επιπέδου Μακάμπι.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

steph.larry έγραψε:
Πέμ Οκτ 30, 2025 1:56 am
Ας έμπαινε με account monacoadmin_paofan να γράψει ότι μακακία ήθελε. just saying
Διάφοροι άνθρωποι με διάφορες προσλαμβάνουσες βλέπουν το παιχνίδι και την αντιπαλότητα μεταξύ ομάδων πολύ διαφορετικά απ’ότι άλλοι. Επειδή μια μερίδα ανθρώπων είναι ικανοί να σκοτώσουν/πεθάνουν για την ομάδα τους, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπει στη θέση του ο admin που κάνει λίγο χαβαλέ.

Φυσικά εσένα μπορεί να μη σου αρέσει (ούτε εγώ το θεωρώ αστείο αν με ρωτάς). Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αρέσει σε άλλους.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Οκτ 30, 2025 2:02 am

steph.larry έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

ο αντμιν της μονακο ειναι γνωστος φιλοπαναθηναικος
συνεχεια ποσταρει τετοια
οκ, δεν το γνώριζα αυτό.

Θεωρώ πάντως πως είναι πολύ λεπτά τα όρια μεταξύ πικαρίσματος και disrespect, και εδώ ο τσαχπινούλης ο admin μάλλον κάνει το δεύτερο.

Το κλίμα στην κόντρα των αιωνίων εξάλλου είναι στη κατάσταση που είναι και χωρίς τρίτους να εμπλέκονται με τέτοιες χαζομαρίτσες. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να του το εξηγήσει κάπως αυτό του admin.

Στην τελική άμα θέλει καυλάντα ας γράψει για το σερί που χτίζουν απέναντι μας από πέρυσι, δε θα τους πει κανείς τίποτα. Αλλά αυτό το για σένα paobc λες και είναι καμιά ομάδα-γκόμενα ο ΠΑΟ που θέλει fan service και τα enjoy your wednesday, είναι επιεικώς ανεκδιήγητα για το επίσημο account της Μονακό ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας. Ας έμπαινε με account monacoadmin_paofan να γράψει ότι μακακία ήθελε. just saying
επειδη τα βλεπω γιατι τα ποσταρουν στο παομπισι στο τουιτερ εχει βαλει και χειροτερα
φανταζομαι οτι θα εχει το οκ απτην μονακο να το κανει και δεν κανει του κεφαλιου του

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 30, 2025 2:08 am

steph.larry έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

ο αντμιν της μονακο ειναι γνωστος φιλοπαναθηναικος
συνεχεια ποσταρει τετοια
οκ, δεν το γνώριζα αυτό.

Θεωρώ πάντως πως είναι πολύ λεπτά τα όρια μεταξύ πικαρίσματος και disrespect, και εδώ ο τσαχπινούλης ο admin μάλλον κάνει το δεύτερο.

Το κλίμα στην κόντρα των αιωνίων εξάλλου είναι στη κατάσταση που είναι και χωρίς τρίτους να εμπλέκονται με τέτοιες χαζομαρίτσες. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να του το εξηγήσει κάπως αυτό του admin.

Στην τελική άμα θέλει καυλάντα ας γράψει για το σερί που χτίζουν απέναντι μας από πέρυσι, δε θα τους πει κανείς τίποτα. Αλλά αυτό το για σένα paobc λες και είναι καμιά ομάδα-γκόμενα ο ΠΑΟ που θέλει fan service και τα enjoy your wednesday, είναι επιεικώς ανεκδιήγητα για το επίσημο account της Μονακό ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας. Ας έμπαινε με account monacoadmin_paofan να γράψει ότι μακακία ήθελε. just saying
Το κατεβασαν.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Οκτ 30, 2025 2:11 am

αποτι εχω καταλαβει αυτη η σελιδα στο τουιτερ δεν εχει καμια επισημη σχεση με την μονακο..μαλιστα την βριζουν και παικτες της μονακο κατα καιρους..Για μας εχει γραψει πολυ χειροτερα..Εχω την εντυπωση οτι στην ομαδα που την διαχειριζονται ειναι ελληνας/ελληνες..γιατι εχουν γνωσεις για πραγματα που δυσκολα θα χαν γαλλοι.

παντως αν ειναι οφισιαλ σελιδα ειναι ρεζιλικι...φανταστειτε τωρα ο επισημος ολυμπιακος να χει κανει κομμα με την φενερ ξερω γω και να ξερο γλειφονται μαζι τους.να μου πεις ειμαστε και εμεις με τον ερυθρο ετσι αλλα θεωρω πως ειναι τελειως διαφορετικες καταστασεις..ο παο κιολας δεν ασχολειται μαζι τους.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Οκτ 30, 2025 2:21 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Οκτ 30, 2025 2:11 am
αποτι εχω καταλαβει αυτη η σελιδα στο τουιτερ δεν εχει καμια επισημη σχεση με την μονακο..μαλιστα την βριζουν και παικτες της μονακο κατα καιρους..Για μας εχει γραψει πολυ χειροτερα..Εχω την εντυπωση οτι στην ομαδα που την διαχειριζονται ειναι ελληνας/ελληνες..γιατι εχουν γνωσεις για πραγματα που δυσκολα θα χαν γαλλοι.

παντως αν ειναι οφισιαλ σελιδα ειναι ρεζιλικι...φανταστειτε τωρα ο επισημος ολυμπιακος να χει κανει κομμα με την φενερ ξερω γω και να ξερο γλειφονται μαζι τους.
ειναι η αγγλικη βερσιον της επισημης σελιδας της μονακο

English account of AS Monaco Basket

δεν ειναι καποιος ασχετος οπαδος που του αρεσει η μονακο η καποιος παναθηναικος που το παιζει μονεγασκος

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Οκτ 30, 2025 2:21 am

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Οκτ 30, 2025 2:08 am

Το κατεβασαν.
δεν τα αφηνουν πολυ κατι τετοια δεν ειναι για χορταση :welcome:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Οκτ 30, 2025 2:25 am

Η Μονακό πήρε μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 87-92. Οι Μονεγάσκοι μετά από τη σπουδαία επικράτηση αφιέρωσαν τη νίκη τους στον Παναθηναϊκό μέσω του Χ, γράφοντας χαρακτηριστικά σε tweet τους: “Αυτό είναι για σένα Παναθηναϊκέ. Να ευχαριστηθείτε την Τετάρτη, όλοι”.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, το tweet εξαφανίστηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Μονακό.

https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... athinaiko/

τους την επεσαν οι επιστημονες :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Πέμ Οκτ 30, 2025 2:29 am

nikolas_asteri έγραψε:
steph.larry έγραψε:
Ας έμπαινε με account monacoadmin_paofan να γράψει ότι μακακία ήθελε. just saying
Διάφοροι άνθρωποι με διάφορες προσλαμβάνουσες βλέπουν το παιχνίδι και την αντιπαλότητα μεταξύ ομάδων πολύ διαφορετικά απ’ότι άλλοι. Επειδή μια μερίδα ανθρώπων είναι ικανοί να σκοτώσουν/πεθάνουν για την ομάδα τους, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπει στη θέση του ο admin που κάνει λίγο χαβαλέ.
Αν και είναι φιλοσοφικό το υπόβαθρο για αυτή την συζήτηση, θα απαντήσω λίγο σύντομα και mods συγχωρέστε μου το σύντομο off-topic.

Σε αυτό λοιπόν που έγραψες είναι η ουσία. Επειδή ακριβώς κάποιοι είναι στην κατάσταση που είναι για την ομάδα τους, η επίσημη εκπροσώπηση των ομάδων επικοινωνιακά (αλλά και στα social media ειδικότερα) οφείλει να κρατάει τα προσχήματα. Και αυτό διότι ο καθένας μέσα σε αυτό το ευρύ κοινό μπορεί να κρίνει μόνο με βάση τις προσλαμβάνουσες που λες. Εκεί που εγώ και ενδεχομένως και εσύ βλέπουμε μια ακόμψη πλάκα ή απόπειρα για χαβαλέ και μέχρι εκεί, άλλος φιλτράρει αλλιώς. Μπορεί να δει ότι να οι νεόπλουτοι τα έκαναν πλακάκια με τον "σαν το χρυσόψαρο κολυμπώντας μέσα στα χάσματα της αστραπής, κι ο αγέρας κι ο κατακλυσμός και τ’ ανθρώπινα σώματα, κι οι αγάπανθοι καρφωμένοι σαν τις σαΐτες της μοίρας 25 στην αξεδίψαστη γης", ή για το αντιστρέψω λίγο, σκέψου να έκανε κάτι ανάλογο ο ερυθρός μετά από νίκη με εσάς και να υπήρχαν άλλοι που θα βρίσκαν αφήγημα σε στυλ κοίτα ο "γαύρος" άκρες που έχει παντού κτλ.

Θα μου πεις τώρα, είναι υποχρεωμένος ο κάθε social media manager να γνωρίζει ότι εμείς εδώ ήμεθα βαλκάνιοι και να προσαρμόστει αναλόγως; Όχι. Θα έπρεπε καν να έχει σημασία σε τελική ανάλυση το τι θα γράψει σε αυτά τα πλαίσια; Σίγουρα όχι. Απλώς επειδή δυστυχώς τα ΜΚΔ γίνονται για πλάκα τεράστια echo chambers, η πλειοψηφία δεν είναι σε mood δικό μου , πχ μέσος -εκνευρισμένος από τα shortcomings της ομάδας- φίλαθλος ΟΣΦΠ που πάει να τον τρολάρει η Μονακό επειδή έχασε, και θα πει απλώς τι χαζομάρες γράφουν. Αντιθέτως, αίσθηση μου είναι πως οι πιο πολλοί αφορμή θα ψάχνουν να δουν που δημιουργείται ο "θόρυβος" και ο χαζοβεντετισμός.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Πέμ Οκτ 30, 2025 2:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Πέμ Οκτ 30, 2025 2:32 am

τουλουμπα έγραψε:
Η Μονακό πήρε μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 87-92. Οι Μονεγάσκοι μετά από τη σπουδαία επικράτηση αφιέρωσαν τη νίκη τους στον Παναθηναϊκό μέσω του Χ, γράφοντας χαρακτηριστικά σε tweet τους: “Αυτό είναι για σένα Παναθηναϊκέ. Να ευχαριστηθείτε την Τετάρτη, όλοι”.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, το tweet εξαφανίστηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Μονακό.

Αυτό που έγραφα στον Νικόλα. Δεν αποφεύγεται αυτό, είναι νομοτελειακό ότι θα γίνει, οποιων ομάδων και αν είναι οι οπαδοί.

Ήταν λογικό να κατέβει. Και εδώ που τα λέμε, είναι και λίγο ρεζιλίκι ποστ που είπε και ο Shaq.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Οκτ 30, 2025 2:48 am

steph.larry έγραψε:
Πέμ Οκτ 30, 2025 2:29 am
nikolas_asteri έγραψε:

Αν και είναι φιλοσοφικό το υπόβαθρο για αυτή την συζήτηση, θα απαντήσω λίγο σύντομα και mods συγχωρέστε μου το σύντομο off-topic.

Σε αυτό λοιπόν που έγραψες είναι η ουσία. Επειδή ακριβώς κάποιοι είναι στην κατάσταση που είναι για την ομάδα τους, η επίσημη εκπροσώπηση των ομάδων επικοινωνιακά (αλλά και στα social media ειδικότερα) οφείλει να κρατάει τα προσχήματα. Και αυτό διότι ο καθένας μέσα σε αυτό το ευρύ κοινό μπορεί να κρίνει μόνο με βάση τις προσλαμβάνουσες που λες. Εκεί που εγώ και ενδεχομένως και εσύ βλέπουμε μια ακόμψη πλάκα ή απόπειρα για χαβαλέ και μέχρι εκεί, άλλος φιλτράρει αλλιώς. Μπορεί να δει ότι να οι νεόπλουτοι τα έκαναν πλακάκια με τον "σαν το χρυσόψαρο κολυμπώντας μέσα στα χάσματα της αστραπής, κι ο αγέρας κι ο κατακλυσμός και τ’ ανθρώπινα σώματα, κι οι αγάπανθοι καρφωμένοι σαν τις σαΐτες της μοίρας 25 στην αξεδίψαστη γης", ή για το αντιστρέψω λίγο, σκέψου να έκανε κάτι ανάλογο ο ερυθρός μετά από νίκη με εσάς και να υπήρχαν άλλοι που θα βρίσκαν αφήγημα σε στυλ κοίτα ο "γαύρος" άκρες που έχει παντού κτλ.

Θα μου πεις τώρα, είναι υποχρεωμένος ο κάθε social media manager να γνωρίζει ότι εμείς εδώ ήμεθα βαλκάνιοι και να προσαρμόστει αναλόγως; Όχι. Θα έπρεπε καν να έχει σημασία σε τελική ανάλυση το τι θα γράψει σε αυτά τα πλαίσια; Σίγουρα όχι. Απλώς επειδή δυστυχώς τα ΜΚΔ γίνονται για πλάκα τεράστια echo chambers, η πλειοψηφία δεν είναι σε mood δικό μου , πχ μέσος -εκνευρισμένος από τα shortcomings της ομάδας- φίλαθλος ΟΣΦΠ που πάει να τον τρολάρει η Μονακό επειδή έχασε, και θα πει απλώς τι χαζομάρες γράφουν. Αντιθέτως, αίσθηση μου είναι πως οι πιο πολλοί αφορμή θα ψάχνουν να δουν που δημιουργείται ο "θόρυβος" και ο χαζοβεντετισμός.
Πιστεύω ότι οι λέξεις έχουν βάρος (δεν είμαι φαν του να λέει ο καθένας στη δημόσια σφαίρα ό,τι του κατέβει στο κεφάλι) και δεν λέω ότι όποιος έχει λογαριασμό ομάδας πρέπει να γράφει ό,τι χαζό αστείο σκαρφίστηκε μετά από 2-3 μπύρες. Αλλά άλλο η υπευθυνότητα κι άλλο η αυτολογοκρισία υπό τον φόβο των πιο θυμωμένων. Αν θεωρούμε πως κάθε σχόλιο πρέπει να αποφεύγεται μήπως ενοχληθεί ο πιο ευέξαπτος, τότε αφήνουμε ακριβώς αυτούς να καθορίζουν το επίπεδο του δημόσιου λόγου.

Όπως είπα, ούτε εμένα μου φάνηκε αστείο, αλλά δεν γίνεται να μην γράφει ο παίκτης γιατί θύμωσαν οι τρελοί.

Ένα από τα επόμενα σεντόνια μου έχει να κάνει με τη λογοκρισία, την ελευθερία του λόγου starring basketforum mods. Είναι ψευτο-έτοιμο αλλά δεν προλαβαίνω με τίποτα τα τελευταία edits. Θα έχω πολλά περισσότερα να πω και να απαντήσω τις θέσεις μου εκεί :)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 30, 2025 7:48 am

τουλουμπα έγραψε:

Έλα ρε συ, είναι μεγάλο τρολ η Μονακό, κάνει κατά καιρούς κάτι τέτοια ποστ :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
socrates13

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 30, 2025 8:18 am

Ο admin της μονακο εχει φλιπαρει και αγαπαει Παναθα απο το το final four Που το σηκωσαμε..Οταν αποκλειστηκε απο φενερ ,μετα κοροιδευε την φενερ οτι δεν τα καταφερε και αρχισε να μας γλυφει..περισυ σε πολλα σηιμεια επεφτε γλυψιμο,οι φιλοι μας ,μην ακουμπατε τον παναθηναικο ειμαστε εμεις εδω για εσας και του εγραφαν απο κατω get a room κτλ :D :D
Δεων ειναι κατι νεο,ειναι 2 χρονια τωρα,λογικα cloud chaser ειναι ο admin

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Οκτ 30, 2025 8:26 am

Για την άμυνα πάντως που το λέμε συνεχώς, πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι με αυτό το ρόστερ, όσο και αν βελτιωθούμε δεν μπορούμε να παίξουμε την άμυνα π.χ. της προπέρσυνης ομάδας. Τότε είχαμε τον Παπ πιο νέο να κάνει χρονιά καριέρας, τον Φαλ που δεν άφηνε τίποτα να περάσει στην ρακέτα, τον Γουόκαπ χωρίς τραυματισμούς και επίσης πιο νέο....τι λέμε τώρα μέχρι και ο ποιο νέος Μακίσικ με τον Κάναν δάγκωναν πίσω στην άμυνα ρίχνοντας ξύλο...

Τώρα ποιος περιμένετε να τα κάνει αυτά?? Φουρνιέ, Σάσα και Ντόρσευ είναι τραγικοί στην άμυνα. Ο Μίλου και ο Χολ επίσης στην ρακέτα και δεν έχουμε και Rim Protector. Η ομάδα είναι δομημένη πλέον να κερδίζει από την επίθεση, θα τρώμε πυκνά συχνά 80-90 πόντους, ο σκοπός είναι να βάζουμε 90-95-100 γιατί άμυνα που να αφήνουμε τις τοπ ομάδες στους 70-75 πόντους δεν έχουμε και δεν θα την έχουμε μέσα στην χρονιά.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Οκτ 30, 2025 8:33 am

χτες αν ο φουρνιε ειχε ενα υποφερτο 2/7 τριποντα και οοοοοοοοοολοι οι υπολοιποι ειχαν βαλει ενα
διποντο παραπανω θα μιλαγαμε για ομαδα ατσαλι που βγηκε ζωντανη απο σκυλομαχια -διαφημιση του μπασκετ κτλκτλ κτλ ... εγω σαν Φωτης εχω να πω οτι 7 εκατομμυρια απο το φετεινο σου μπατζετ αν δεν ειχε βαλει 9 βολες ο βεζενκοφ θα σου ειχαν προσφερει ελαχιστα και μπροστα αλλα κυριως πισω

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”