Euroleague 2025-2026, Round 7, Olympiacos Piraeus vs AS Monaco

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 31, 2025 6:29 pm

ναι ενταξει εμεις δεν παιρνουμε και εκατομμυρια ομως..ας επαιρνα και εγω 1.5εκ τον χρονο και ας μου ελεγε ο μπαμπης7 η πρασινοφρουρος 13 οτι εκανα λαθος μεταγραφη..Η ας επαιρνα τα 4εκ του σασα και να μου λεγαν γιατι πασαρα..Καλα του μπασκετικου ολυμπιακου μονιμως κατι του φταιει..την μια δεν ειχαμε εμπειρια ειχαμε νεους παικτες γιαυτο την χασαμε..την αλλη που εχουμε ιδια ομαδα 5 χρονια φταιει η πιεση του φαβορι..Την αλλη φταιει το μικρο μπατζετ..την αλλη οτι τοσοι παικταραδες δεν διαχειριζονται...την αλλη τα αστρα και ο αναδρομος ερμης..ενα κακο ημιχρονο και καλα...καθε χρονια φταιει ο κακος ο κοσμος και παει λεγοντας..

Ενας λογος που πληρωνονται τοσα ειναι και για να αντεχουν στην πιεση και την κριτικη..αλλιως ας κανουν αλλο επαγγελμα..

Για μενα παντως το μεγαλυτερο προβλημα του μπασκετικου ολυμπιακου ειναι οι δικαιολογιες..και ο μπαρτζωκας το χει τερματισει κιολας αυτο το θεμα..με τελευταιο τρικ να κανει επιθεση στα σοσιαλ που ομως δεν διαβαζει και δεν τον επηρρεαζουν οπως λεει..Ας κανει ο καθενας την δουλεια του σωστα..οι οπαδοι την δουλεια τους να γεμιζουν τα γηπεδα παντου την κανουν.Πιεση για νικες σε εναν τετοιο συλλογο παντα θα υπαρχουν καλως η κακως..το ξερανε ολοι πριν ερθουν.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 7:10 pm

Stam Tziant έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 6:07 pm
RedEmperor έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 5:00 pm

Με την διαφορά ότι στο ποδόσφαιρο ο μόνος ρεαλιστικός στόχος των ομάδων είναι το πρωτάθλημα γιατί τα μπάτζετ μας είναι της πλάκας σε σχέση με ομάδες από καλύτερα πρωταθλήματα. Στο μπάσκετ πλέον το πρωτάθλημα δεν κάνει αίσθηση σε κανένα. Αν δεν πάρεις ευρωπαϊκό κλείνει με πικρία η χρόνια. Πήραμε τα 4 τελευταία χρόνια 3 πρωταθλήματα. Χάσαμε την κούπα σε 4 φάιναλ φορ. Θεωρούμε επιτυχημένη την ομάδα? Όχι.

Στο μπάσκετ πλέον το πρωτάθλημα είναι μια κόντρα πρεστίζ μεταξύ Ολυμπιακού και Παο και για πειράγματα γιατί και οι 2 ομάδες έχουν μπάτζετ αντίστοιχα Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτυ στην Ευρώπη και κύριος στόχος είναι το ευρωπαϊκό για να θεωρηθεί απόλυτα επιτυχημένη μια χρονιά.

Στο ποδόσφαιρο παίρνοντας απλά το πρωτάθλημα η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη.
Καλά αυτό το Ευρωλίγκα ή αποτυχία στο ποδόσφαιρο αντίστοιχα καμία ομάδα δεν το χει. Ναι η Ρεαλ, η Μπαρτσα, η Λίβερπουλ, η Μπάγερν θέλουν να πάρουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Καμία δεν πρόκειται να θεωρήσει αποτυχημένη τη χρονιά της, αν δε το πάρει και φτάσει στους 4 ή στον τελικό. Ίσως μόνο η Ρεάλ, που λόγω των πολλών κατακτήσεων την έχει ψωνίσει. Αλλά ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν είναι τέτοια περίπτωση. Δεν είναι η ομάδα με τις 15 κατακτήσεις.

Για τον οπαδό του μπασκετικού Ολυμπιακού (όχι όλους) η Ευρωλίγκα έχει γίνει λίγο κόμπλεξ. Σου λέει γιατί ο Παναθηναϊκός έχει 7 κι εγώ 3; Γιατί εγώ είμαι κάθε χρόνο εκεί και ο Παναθηναϊκός μετά από 12 χρόνια που είχε να πάει σε Φ4, το πήρε κατευθείαν; Από την άλλη αυτή η λογική το μόνο που καταφέρνει είναι να φέρνει εσωστρέφεια και δυσκολεύει το έργο της κατάκτησης.

Σημαίνει αυτό ότι ο Ολυμπιακός τα κάνει όλα καλά και φταίνε οι γκρινιάρηδες οπαδοί μόνο; Όχι. Λάθη έχουν γίνει και από τους παίκτες και από τον προπονητή και από όλο τον οργανισμό. Όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας. Υπάρχουν όμως κάποιες ομάδες (μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός) που είναι σταθερά ψηλά. Και δεν είναι ο μόνος λόγος το μπάτζετ τους. Είναι και αυτό αλλά όχι μόνο αυτό. Κι άλλες ομάδες έχουν μεγάλα μπάτζετ αλλά έχουν ταβάνι τα πλέι-οφ.

Αυτές οι ομάδες κάνουν και κάποια πράγματα καλά. Γιατί καλή η κριτική, αλλά πόσοι από εμάς κράζαμε όταν ήρθε ο Χολ το καλοκαίρι, για παράδειγμα; Εγώ σίγουρα. Πόσοι θεωρούσαμε τον Κάι Τζόουνς τον παιχταρά που θα κάνει πάταγο; Αυτή τη στιγμή ο Κάι Τζόουνς σε μια άδεια περιφέρεια σε μια άδεια Frontline της Εφές ζήτημα να παίζει 10-15 λεπτά. Ο Χολ μοιράζεται τη θέση με τον Μιλουτίνοφ και έχει παρόλαυτα πολύ μεγαλύτερη συνεισφορά.

Εμείς όμως δεν αποφασίζουμε. Και για αυτό έχουμε πάντα δίκιο. Κανείς δε θα κάνει κριτική σε μένα αν ο Κάι Τζόουνς, ο Τζάρεντ Μπάτλερ κτλ κτλ, που πρότεινα όλο το καλοκαίρι δεν πιάσουν.
Βάλε και τον Μαλεντόν μέσα σε αυτούς που μέχρι στιγμής κινείται σε χαμηλές πτήσεις με την Ρεάλ, που παρεπιπτόντως το μισό basketforum είχε φαγωθεί γιατί δεν τον κλείσαμε από τον Ιανουάριο.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 7:20 pm

Dimmitz έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:

Καλά αυτό το Ευρωλίγκα ή αποτυχία στο ποδόσφαιρο αντίστοιχα καμία ομάδα δεν το χει. Ναι η Ρεαλ, η Μπαρτσα, η Λίβερπουλ, η Μπάγερν θέλουν να πάρουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Καμία δεν πρόκειται να θεωρήσει αποτυχημένη τη χρονιά της, αν δε το πάρει και φτάσει στους 4 ή στον τελικό. Ίσως μόνο η Ρεάλ, που λόγω των πολλών κατακτήσεων την έχει ψωνίσει. Αλλά ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν είναι τέτοια περίπτωση. Δεν είναι η ομάδα με τις 15 κατακτήσεις.

Για τον οπαδό του μπασκετικού Ολυμπιακού (όχι όλους) η Ευρωλίγκα έχει γίνει λίγο κόμπλεξ. Σου λέει γιατί ο Παναθηναϊκός έχει 7 κι εγώ 3; Γιατί εγώ είμαι κάθε χρόνο εκεί και ο Παναθηναϊκός μετά από 12 χρόνια που είχε να πάει σε Φ4, το πήρε κατευθείαν; Από την άλλη αυτή η λογική το μόνο που καταφέρνει είναι να φέρνει εσωστρέφεια και δυσκολεύει το έργο της κατάκτησης.

Σημαίνει αυτό ότι ο Ολυμπιακός τα κάνει όλα καλά και φταίνε οι γκρινιάρηδες οπαδοί μόνο; Όχι. Λάθη έχουν γίνει και από τους παίκτες και από τον προπονητή και από όλο τον οργανισμό. Όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας. Υπάρχουν όμως κάποιες ομάδες (μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός) που είναι σταθερά ψηλά. Και δεν είναι ο μόνος λόγος το μπάτζετ τους. Είναι και αυτό αλλά όχι μόνο αυτό. Κι άλλες ομάδες έχουν μεγάλα μπάτζετ αλλά έχουν ταβάνι τα πλέι-οφ.

Αυτές οι ομάδες κάνουν και κάποια πράγματα καλά. Γιατί καλή η κριτική, αλλά πόσοι από εμάς κράζαμε όταν ήρθε ο Χολ το καλοκαίρι, για παράδειγμα; Εγώ σίγουρα. Πόσοι θεωρούσαμε τον Κάι Τζόουνς τον παιχταρά που θα κάνει πάταγο; Αυτή τη στιγμή ο Κάι Τζόουνς σε μια άδεια περιφέρεια σε μια άδεια Frontline της Εφές ζήτημα να παίζει 10-15 λεπτά. Ο Χολ μοιράζεται τη θέση με τον Μιλουτίνοφ και έχει παρόλαυτα πολύ μεγαλύτερη συνεισφορά.

Εμείς όμως δεν αποφασίζουμε. Και για αυτό έχουμε πάντα δίκιο. Κανείς δε θα κάνει κριτική σε μένα αν ο Κάι Τζόουνς, ο Τζάρεντ Μπάτλερ κτλ κτλ, που πρότεινα όλο το καλοκαίρι δεν πιάσουν.
Βάλε και τον Μαλεντόν μέσα σε αυτούς που μέχρι στιγμής κινείται σε χαμηλές πτήσεις με την Ρεάλ, που παρεπιπτόντως το μισό basketforum είχε φαγωθεί γιατί δεν τον κλείσαμε από τον Ιανουάριο.
Ο μαλεντον ηταν κακος και με την εθνικη Γαλλιας. Βασικα απο τους παικτες ευρωλιγκας τελικα η καλυτερη λυση ισως να ηταν ο Φρανσισκο για μας για αυτο που χρειαζομαστε.

Ο μπατλερ εινΙ αλλη ιστορια γιατι εχει τα χαρακτηριστικα που χρειαζεται η ομαδα αλλα η προσαρμογη στο ευρωπαικο στυλ παιχνιδιου δεν ειναι ευκολη απο την πρωτη σεζον. Για αυτο περιπτωσεις σαν τον Ναν ειναι μια στις 1000 .

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Οκτ 31, 2025 7:26 pm

Dimmitz έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:

Δεν συμφωνώ για τον Μαλεντον, ξεκίνησε τραυματίας . Από τα 5 παιχνίδια που έπαιξε στα δύο παιχνίδια με ερυθρό και Μακάμπι δεν έπαιξε καλά, στα άλλα ήταν καλός, Άλλο βέβαια Ρεάλ κι άλλο Βιλερμπάν

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Οκτ 31, 2025 7:28 pm

Ο μαλεντον δεν ήταν τραυματίας ;; Εχτές πάντως μια χαρά έπαιξε με την φενερ.. δεν έχει καμία λογική να κρίνεις παίκτες νέους σε ομάδα ειδικά αν έχουν έρθει από ΝΒΑ .. το ταμείο θα γίνει προς στο τέλος της σεζόν.. αλλιώς και ο φουρνιε παικτακι της σειράς είναι να τον διώξουμε..

Καλά και για τον μισιτς το καλοκαίρι ακούγαμε πάλι καλά γλιτώσαμε τον παλαίμαχο και έχει μ.ο τώρα ακόμα ανέτοιμος που οι άσσοι μας συνολικά και οι 3 δεν τους βλέπουν ούτε με κυάλια .. Βασικά από τον λι και τον νιλικινα όσοι ακούστηκαν το καλοκαίρι καλύτεροι είναι

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 7:30 pm

Sokos έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 6:06 pm
RedEmperor έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 5:00 pm

Με την διαφορά ότι στο ποδόσφαιρο ο μόνος ρεαλιστικός στόχος των ομάδων είναι το πρωτάθλημα γιατί τα μπάτζετ μας είναι της πλάκας σε σχέση με ομάδες από καλύτερα πρωταθλήματα. Στο μπάσκετ πλέον το πρωτάθλημα δεν κάνει αίσθηση σε κανένα. Αν δεν πάρεις ευρωπαϊκό κλείνει με πικρία η χρόνια. Πήραμε τα 4 τελευταία χρόνια 3 πρωταθλήματα. Χάσαμε την κούπα σε 4 φάιναλ φορ. Θεωρούμε επιτυχημένη την ομάδα? Όχι.

Στο μπάσκετ πλέον το πρωτάθλημα είναι μια κόντρα πρεστίζ μεταξύ Ολυμπιακού και Παο και για πειράγματα γιατί και οι 2 ομάδες έχουν μπάτζετ αντίστοιχα Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτυ στην Ευρώπη και κύριος στόχος είναι το ευρωπαϊκό για να θεωρηθεί απόλυτα επιτυχημένη μια χρονιά.

Στο ποδόσφαιρο παίρνοντας απλά το πρωτάθλημα η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη.
Χωρίς να μαι ούτε ποδοσφαιρόφιλος, ούτε οπαδός Real ή City, νομίζω ότι καλή τη θεωρούν την χρονιά τους αυτοί αν πάρουν κούπα σε Ισπανία και Αγγλία αντίστοιχα. Περισσότερο την ψυχοσύνθεση μας δείχνει αυτό νομίζω. Εννοείται πως δεν το παίζω υπεράνω. Ούτε εγώ θεωρώ επιτυχημένη την ομάδα.
Ναι γιατί παίζουν σε εθνικά πρωταθλήματα που άλλες 4-5 ομάδες έχουν μπάτζετ στα ύψη και είναι πολύ δυνατές. Αν στην Ελλάδα μαζί με Ολυμπιακό Παναθηναϊκό είχαν Άρης, Παοκ, Πανιώνιος για παράδειγμα αντίστοιχα μπάτζετ και δυνατές ομάδες και χτυπούσαν και αυτοί κάθε χρόνο πρωτάθλημα θα είχε μεγαλύτερη αξία το Ελληνικό πρωτάθλημα και θα ήταν και πιο δύσκολο να το κατακτήσεις

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Οκτ 31, 2025 7:32 pm

kein έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 2:39 pm

Είναι εντελώς διαφορετικό το σκεπτικό του σχόλιου μου από αυτό που αντιλαμβάνεσαι. Εγώ εστιάζω ότι το μπάσκετ (όπως κάθε άθλημα) είναι χόμπι, όχι ζήτημα "ζωής ή θανάτου". Ένα χόμπι, μια ασχολία, πρώτιστος έχει σκοπό την αναψυχή και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Αν φτάνει στο σημείο να σε χαλάει τόσο πολύ, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να "μαυρίζει" την καθημερινότητα του εθελοντικά. Οι τίτλοι Οκ είναι ένα κίνητρο, μια κορύφωση ή συναισθηματική ανταμοιβή για τον κάθε φίλαθλο/οπαδό, αλλά δεν είναι ο αυτοσκοπός. Η αγάπη για την ομάδα είναι πάνω από αυτό και ακόμα περισσότερο το άθλημα είναι πάνω από όλα αυτά. Βλέπουμε μπάσκετ γιατί αγαπάμε το άθλημα, όχι μονό την επιτυχία και τα τρόπαια. Ειδάλλως είμαστε σε μια τυφλή "λογιστική" μανία για νίκες, μόνο νίκες ... αριθμοί, όχι μπασκετ.

:peace:
Είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ σπορ, παίζεις για να κερδίσεις και η νοοτροπία δεν αλλάζει στο θέμα νίκης απλά επειδή παρακολουθείς.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 7:32 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 6:29 pm
ναι ενταξει εμεις δεν παιρνουμε και εκατομμυρια ομως..ας επαιρνα και εγω 1.5εκ τον χρονο και ας μου ελεγε ο μπαμπης7 η πρασινοφρουρος 13 οτι εκανα λαθος μεταγραφη..Η ας επαιρνα τα 4εκ του σασα και να μου λεγαν γιατι πασαρα..Καλα του μπασκετικου ολυμπιακου μονιμως κατι του φταιει..την μια δεν ειχαμε εμπειρια ειχαμε νεους παικτες γιαυτο την χασαμε..την αλλη που εχουμε ιδια ομαδα 5 χρονια φταιει η πιεση του φαβορι..Την αλλη φταιει το μικρο μπατζετ..την αλλη οτι τοσοι παικταραδες δεν διαχειριζονται...την αλλη τα αστρα και ο αναδρομος ερμης..ενα κακο ημιχρονο και καλα...καθε χρονια φταιει ο κακος ο κοσμος και παει λεγοντας..

Ενας λογος που πληρωνονται τοσα ειναι και για να αντεχουν στην πιεση και την κριτικη..αλλιως ας κανουν αλλο επαγγελμα..

Για μενα παντως το μεγαλυτερο προβλημα του μπασκετικου ολυμπιακου ειναι οι δικαιολογιες..και ο μπαρτζωκας το χει τερματισει κιολας αυτο το θεμα..με τελευταιο τρικ να κανει επιθεση στα σοσιαλ που ομως δεν διαβαζει και δεν τον επηρρεαζουν οπως λεει..Ας κανει ο καθενας την δουλεια του σωστα..οι οπαδοι την δουλεια τους να γεμιζουν τα γηπεδα παντου την κανουν.Πιεση για νικες σε εναν τετοιο συλλογο παντα θα υπαρχουν καλως η κακως..το ξερανε ολοι πριν ερθουν.
Μα δε το λέω προς υπεράσπιση του κάθε Μπαρτζώκα. Λίγο με ενδιαφέρει αν αισθάνεται πίεση. Το λέω για να μη νομίζουμε ότι ξέρουμε και κάτι στο τέλος της ημέρας. Γιατί κι εγώ νιώθω μέσα μου λίγο GM όταν προβλέπω μια σωστή ή μια λάθος απόφαση. Αλλά όλοι οι κουβάδες που θα πάω (που στατιστικά είναι και περισσότεροι) πετάγονται άκοπα στα σκουπίδια. Ε αν βγαίνω μετά από όλους αυτούς τους κουβάδες και το παίζω Sam Presti, γίνομαι λίγο γραφικός. Το ότι κάτι είναι θέαμα, έχει εμπορικότητα και άρα προσφέρει χρήματα στον επαγγελματία που το εξασκεί, δεν κάνει λιγότερο γραφικό αυτόν που το παίζει εξπέρ από τον καναπέ του. Που δικαίωμα του είναι, δε διαφωνώ, ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα. Ο καθένας όμως χαρακτηρίζεται και από αυτά που λέει και κάνει.

Τώρα όσον αφορά το κομμάτι δικαιολογίες, προσωπικά συμφωνώ. Οι κατά καιρούς δηλώσεις περί άστρων και λοιπά είναι εξίσου γραφικές. Και το κομμάτι του τύπου, είναι μέρος της δουλειάς των προπονητών. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν φορές που η τύχη έπαιξε ρόλο. Πάντα παίζει. Κανένας πρωταθλητής δεν ήταν άτυχος. Αλλά πάντα προτιμώ το "ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα και μας κέρδισε", από το "φταίνε τα άστρα".

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 7:37 pm

Dimmitz έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:

Γιατί τον Κεβάριους; Που επειδή ανακαλύψαμε το defensive rating νομίζαμε ότι είναι ο Κάιλ Χάινς; Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι λαλίστατος για το πόσο μέτριος είναι ο Χολ και να παρακαλάω να έρθει ο Κεβάριους που είναι αμυντικός εξολοθρευτής.

Ο Μαλεντόν αναλόγως τίμιος είναι. Όχι ότι είναι αυτό που περιμέναμε τουλάχιστον ως τώρα βέβαια.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 7:41 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 7:28 pm
Ο μαλεντον δεν ήταν τραυματίας ;; Εχτές πάντως μια χαρά έπαιξε με την φενερ.. δεν έχει καμία λογική να κρίνεις παίκτες νέους σε ομάδα ειδικά αν έχουν έρθει από ΝΒΑ .. το ταμείο θα γίνει προς στο τέλος της σεζόν.. αλλιώς και ο φουρνιε παικτακι της σειράς είναι να τον διώξουμε..

Καλά και για τον μισιτς το καλοκαίρι ακούγαμε πάλι καλά γλιτώσαμε τον παλαίμαχο και έχει μ.ο τώρα ακόμα ανέτοιμος που οι άσσοι μας συνολικά και οι 3 δεν τους βλέπουν ούτε με κυάλια .. Βασικά από τον λι και τον νιλικινα όσοι ακούστηκαν το καλοκαίρι καλύτεροι είναι
Οταν αγοραζεις παικτη αγοραζεις χαρακτηριστικα το αν θα δεσουν με την ομαδα ειναι αλλη ιστορια. Ο μαλεντον ηταν κακος και με την Γαλλια . Σιγουρα δεν εινα κριτηριο 5 παιχνιδια που επαιξε και σιγουρα θα βελτιωνεται.

Ο μισιτς οταν θα βρισκοταν σε καλο επιπεδο σωματικα για να παιξει μπασκετ σε συνεχομενα παιχνιδια προφανως και θα ηταν τοπ γκαρντ. Ειναι παικτης που παιζει με την εξυπναδα του και οχι το κορμι του και το εχει αποδειξει οτι ειναι γκαρντ του τοπ τοπ επιπεδου.

Ο ντιλικινια αν δεν εχει τραυματισμους δεν ειναι κακος παικτης για δευτεροτριτος αλλα σιγουρα δεν ειναι για πρωτοδευτερος τι να λεμε τωρα.

Ο λι επιθετικο ταλεντο εχει και αυτο ειναι σιγουρο το ειδαμε δεν το βγαλαμε απο το μυαλο μας. Αλλα δεν αντεξε το βαρος της φανελας, δεν εδεσε, δεν χρησιμοποιηθηκε σωστα, εχασε την ψυχολογια του δεν ξερω. Οταν αγοραστηκε αγοραστηκε ως σκορινγκ γκαρντ και απο τους διαθεσιμους ηταν τοπ επιλογη και αν τον παιρναμε φετος το καλοκαιρι με βαση της περσινες του εμφανισεις εκτος ολυμπιακου θα λεγαμε το καλοκαιρι για τον παικτη πιθανη αποκαλυψη. Δεν επιασε ομως και εφοσον ειναι ξενο σωμα ουσιαστικα καλυτερα να παει καπου να παιξει και να αποκτηθει ενας με καλυτερο και σταθεροτερο σουτ αλλα προ παντων οργανωση.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 7:44 pm

Άλλο τίμιος και άλλο ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά. Επειδή έχω δει πολύ Ρεάλ φέτος, ο παίκτης δεν ταίριαζε στην ομάδα γιατί δεν έχει advanced playmaking skills.

Προφανώς θα βελτιωθεί και επιθετικά είναι πολύ καλός, αλλά όχι αυτό που περίμενα εγώ προσωπικά όταν έμαθα ότι πάει Ρεάλ.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Διαβάζω διαρκώς το 'Ο Μαλεντόν ήταν κακός και με την Γαλλία', για το γεγονός πως ο ανίκανος Φοτού τον χρησιμοποιούσε σχεδόν όπως χρησιμοποιούμε τον Λι παρκάροντας τον σε γωνίες... δεν βλέπω να γίνεται λόγος.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 7:45 pm

Stam Tziant έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 7:37 pm
Dimmitz έγραψε:

Γιατί τον Κεβάριους; Που επειδή ανακαλύψαμε το defensive rating νομίζαμε ότι είναι ο Κάιλ Χάινς; Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι λαλίστατος για το πόσο μέτριος είναι ο Χολ και να παρακαλάω να έρθει ο Κεβάριους που είναι αμυντικός εξολοθρευτής.

Ο Μαλεντόν αναλόγως τίμιος είναι. Όχι ότι είναι αυτό που περιμέναμε τουλάχιστον ως τώρα βέβαια.
Ο κεβαριους καμια σχεση δεν εχει προς το παρον με τον περσινο και τον προπερσινο. Ο χολ ακομη ειναι ακομη πολυ κακος αμυντικα. Ειδικα στο προχθεσινο παιχνιδι που τον ειδα πρωτη φορα απο το γηπεδο ηταν αλλου για αλλου. Θελει πολλη δουλεια

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 7:49 pm

Knoxville έγραψε:
Διαβάζω διαρκώς το 'Ο Μαλεντόν ήταν κακός και με την Γαλλία', για το γεγονός πως ο ανίκανος Φοτού τον χρησιμοποιούσε σχεδόν όπως χρησιμοποιούμε τον Λι παρκάροντας τον σε γωνίες... δεν βλέπω να γίνεται λόγος.
Ο φοτου οντως ηταν ανικανος αλλα και ο Μαλεντον δεν επερνε καθολου πρωτοβουλιες δηλαδη δεν ειχε καμια σχεση με τον παικτη που θαυμασαμε με την βιλερπαν. Να ειναι θεμα τροπου χρησιμοποιησης οκ να το δεχτω. Ο χρονος θα το δειξει. Σιγουρα εχει χαρακτηριστικα τοπ τιερ γκαρντ

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 7:57 pm

Καλά παικταράς είναι, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να ηγηθεί σε τόσο πρωτοκλασάτη ομάδα όπως η Ρεάλ. Το να είναι ένας από τους πολλούς σύμφωνοι, αλλά για leading ρόλο οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Στην παρούσα φάση ο Φρανσίσκο και ο Ντόρσει είναι κλάσεις ανώτεροι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”