Euroleague 2025-2026, Round 7, Olympiacos Piraeus vs AS Monaco

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 31, 2025 8:02 pm

Knoxville έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 10:17 am
kein έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 9:52 am
Παιδιά ψυχραιμία, 7 αγωνιστικές έχουν περάσει και τις 3 τελευταίες η καταστροφολογία αλλάζει στρατόπεδο εναλλάξ (πράσινο-κόκκινο). Η κακές εμφανίσεις είναι λογικές στην παρούσα φάση. Αν σήμερα χάσουμε εμείς εμφατικά και εσείς ανακάμψετε με μια πειστική νίκη θα γράφω τα ίδια σε λίγες ώρες στο αντίστοιχο θρεντ της ομάδας μου.
Σόρι αλλα οι περισσότεροι τα γράφουμε αυτά χάσουμε κερδίσουμε... Ο Σχεδιασμός του ρόστερ είναι κακός και δεν θα κάνουμε κωλοτούμπες ανάλογα με το αν νικήσαμε την Μπάγερν και την Μακάμπι.
Έτσι! By the way να ξέρεις ότι πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι δεν είσαι εσύ στο άβατάρ σου. Ήθελα να στο πω από τότε που το είχα πρωτοδεί. :) Ξέρω θα γελάσεις, αλλά ήταν παιχνίδισμα του μυαλού.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Οκτ 31, 2025 8:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 8:03 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 7:57 pm
Καλά παικταράς είναι, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να ηγηθεί σε τόσο πρωτοκλασάτη ομάδα όπως η Ρεάλ. Το να είναι ένας από τους πολλούς σύμφωνοι, αλλά για leading ρόλο οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Στην παρούσα φάση ο Φρανσίσκο και ο Ντόρσει είναι κλάσεις ανώτεροι.
Ο φρανσισκο παιζει να εχει τον καλυτερο χειρισμο της μπαλας στην ευρωλιγκα. Ειναι κλατς σιγουρα καθως εχει μαθει απο τον καλυτερο σε αυτο. Το προβληνα του ειναι η σταθεροτητα. Αν ηταν σταθερος στο παιχνιδι του θα σφαζονταν στα ποδια του. Μπορει να κανει παιχνιδαρα σε ενα παιχνιδι και στο αλλο να γραψει μηδεν. Σιγουρα ομως δεν ειναι παικτης που θα κρυφτει. Το εδειξε σε περιστερι, μπαγερν και Ζαλγκιρις αλλα και με την εθνικη. Δεν ξερω αν αυτο φτανει για τοπ τιερ ομαδα αλκα ειναι παικτης που πλεον πιστευω αξιζει το ρισκο

tarp7

champion
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 8:04 pm

Ο μαλεντον της ρεαλ ειναι κλασεις ανώτερος απ τους γουοκαπ, νιλικινα, λι

Ο κεβαριους χειζ ποτέ δεν μου άρεσε και απορούσα που γίνονταν τόσος ντόρος.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 8:09 pm

tarp7 έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 8:04 pm
Ο μαλεντον της ρεαλ ειναι κλασεις ανώτερος απ τους δικούς μας.

Ο κεβαριους χειζ ποτέ δεν μου άρεσε και απορούσα που γίνονταν τόσος ντόρος.
Αν τους συγκρινουμε με τους δικους μας ποιντ γκαρντ καθε ομαδα εχει καλυτερο διδυμο απο τους δικους μας οχι μονο ο μαλεντον γιατι δεν εχουμε ακομη τουλαχιστον πρωτοκλασσατο ασσο μεχρι να επιστρεψει ο εβανς( εδω γελαμε να κανω και λιγη πλακα)

Το θεμα με τον Μαλεντον που εγώ τον ηθελα σαν τρελος ειναι αν στο φαιναλ φορ εχει τα κακαλα να σε παρει απο το χερι στο κραντς ταιμ. Προς το παρον δεν μπυ γεμιζει το ματι. Σε δυο μηνες αυτο μπορει να αλλαξει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Οκτ 31, 2025 8:15 pm

ο χειζ ειναι πολλα χρονια στην ευρωλιγκα και στα περισσοτερα ηταν κακος..περσι ταιριαξε υπερβολικα με το μπασκετ της Παρι και ηταν καταπληκτικος..δεν παει να πει οτι με μια χρονια στην παρι ξαφνικα εγινε ο χαινς..δεν τον εχω δει πολυ φετος αλλα ειναι πολυ πιθανον να εχει παει στην παλια του κατασταση.

ο μαλεντον ειναι και σε περιεργη ομαδα..δεν μπαινεις ετσι ευκολα στην ρεαλ που εχει τον καμπατσο..ωστοσο εγω ακομα πιστευω οτι στο μπασκετ του μπαρτζωκα θα ταιριαζε πολυ.Αν ηταν να χαμε τον σπανουλη προπονητη θα λεγα τον μισιτς η τον φρανσισκο ξερω γω..αλλα σε μας πχ που βλεπω να εχουν φαγωθει πολλοι με τον φρανσισκο δεν το ακουω και τοσο..πολυ απλα γιατι θα χει βραδια που θα τα χανει ολα και θα τον πεταει ο μπαρτζωκας στον παγκο..δεν βλεπω να ταιριαζουν μεταξυ τους..ειναι παικτης που κανει καταχρηση.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 8:21 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 8:15 pm
ο χειζ ειναι πολλα χρονια στην ευρωλιγκα και στα περισσοτερα ηταν κακος..περσι ταιριαξε υπερβολικα με το μπασκετ της Παρι και ηταν καταπληκτικος..δεν παει να πει οτι με μια χρονια στην παρι ξαφνικα εγινε ο χαινς..δεν τον εχω δει πολυ φετος αλλα ειναι πολυ πιθανον να εχει παει στην παλια του κατασταση.

ο μαλεντον ειναι και σε περιεργη ομαδα..δεν μπαινεις ετσι ευκολα στην ρεαλ που εχει τον καμπατσο..ωστοσο εγω ακομα πιστευω οτι στο μπασκετ του μπαρτζωκα θα ταιριαζε πολυ.Αν ηταν να χαμε τον σπανουλη προπονητη θα λεγα τον μισιτς η τον φρανσισκο ξερω γω..αλλα σε μας πχ που βλεπω να εχουν φαγωθει πολλοι με τον φρανσισκο δεν το ακουω και τοσο..πολυ απλα γιατι θα χει βραδια που θα τα χανει ολα και θα τον πεταει ο μπαρτζωκας στον παγκο..δεν βλεπω να ταιριαζουν μεταξυ τους..ειναι παικτης που κανει καταχρηση.
Ο χειζ με την ζαλγκιρις ηταν καλος, με την Παρι ηταν πολυ καλος. Πιο πριν δεν τον θυμαμαι να σου πω την αληθειας. Με την Μονακο οσο τον ειδα ηταν επιεικως μετριος.

Ο μαλεντον σαν χαρακτηριστικα σε εμας θα ηταν ταμαμ αλλα αθτο δεν ξερω αν αρκει. Ο φρανσισκο ειναι ασταθης γαι αυτο εχω τους ενδοοασμους μου. Αλλα ειναι παικτης που ολο το βραδυ μπορει να επταει τουβλα και να τον βαλεις στο τελευταιο τριλεπτο και να σου πεταξει 3 τριποντα απο το σημα της ευρωλιγκας. Αυτο του το δινω. Με σπανουλη προφανως και θα τον επαιρνα με κλειστα ματια

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 8:29 pm

Chris έχουμε κανένα νέο για Έβανς από τον δικό σου;

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 8:30 pm

Dimmitz έγραψε:
Πριν λίγο σήκωσε την πολυκατοικία μου ο κιαρατάς, τα χει κάνει λαμπόγυαλο, θα του κάνω μήνυση.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Οκτ 31, 2025 8:35 pm

Knoxville έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 7:32 pm
kein έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 2:39 pm

Είναι εντελώς διαφορετικό το σκεπτικό του σχόλιου μου από αυτό που αντιλαμβάνεσαι. Εγώ εστιάζω ότι το μπάσκετ (όπως κάθε άθλημα) είναι χόμπι, όχι ζήτημα "ζωής ή θανάτου". Ένα χόμπι, μια ασχολία, πρώτιστος έχει σκοπό την αναψυχή και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Αν φτάνει στο σημείο να σε χαλάει τόσο πολύ, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να "μαυρίζει" την καθημερινότητα του εθελοντικά. Οι τίτλοι Οκ είναι ένα κίνητρο, μια κορύφωση ή συναισθηματική ανταμοιβή για τον κάθε φίλαθλο/οπαδό, αλλά δεν είναι ο αυτοσκοπός. Η αγάπη για την ομάδα είναι πάνω από αυτό και ακόμα περισσότερο το άθλημα είναι πάνω από όλα αυτά. Βλέπουμε μπάσκετ γιατί αγαπάμε το άθλημα, όχι μονό την επιτυχία και τα τρόπαια. Ειδάλλως είμαστε σε μια τυφλή "λογιστική" μανία για νίκες, μόνο νίκες ... αριθμοί, όχι μπασκετ.

:peace:
Είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ σπορ, παίζεις για να κερδίσεις και η νοοτροπία δεν αλλάζει στο θέμα νίκης απλά επειδή παρακολουθείς.
Δεν υπάρχει σπορ που δεν είναι ανταγωνιστικό, ο σκοπός είναι νίκη ακόμα και στο πιο σοφτ που υπάρχει στον πλανήτη γη. Ακόμα κι έτσι δεν διαφωνώ σε αυτό το κομμάτι. είναι πολύ ξεκάθαρη η τοποθέτηση μου και η ένσταση μου. Αφορά το γεγονός που το χόμπι (γιατί χόμπι είναι το μπάσκετ , δεν είναι κάτι σοβαρό στη ζωή του κάθε φιλάθλου ή οπαδού) αντί να σε χαροποιεί σου μαυρίζει την καθημερινότητα. Εννοώ όταν αρχίζει και σε χαλάει και παύει να είναι αναψυχή. Τα χόμπι είναι για να σου αναβαθμίζουν την ποιότητα του ζειν, όχι το αντίθετο.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Οκτ 31, 2025 8:38 pm

Μ'αρεσει που μερικοί είχανε αμφιβολίες για τον 35αρη Τζέιμς.. ούτε για να του δενουν τα κορδόνια κάτι ντιλικινα και λι δεν είναι, ούτε σε αυτήν την ηλικία.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 8:41 pm

αφου ειπανε ο εβανς αυτη την βδομαδα θα κανει 3-4 προπονησεις και θα μπει στο ροτεισον..θεωρητικα θα παιξει την αλλη κυριακη Α1...

ο σπανουλης εχει διαβασει εξαιρετικα και τον παο..εχω γινει μεγαλος φανμποι..

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 8:43 pm

Dimmitz έγραψε:
Οτι εχει πει ο Μπαρτζωκας. Ισως μπει Α1 την επομενη βδομαδα

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 8:45 pm

Ο ΠΑΟ φαίνεται να έχει πιο σοβαρά προβλήματα χημείας από τα δικά μας.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Οκτ 31, 2025 8:49 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 8:45 pm
Ο ΠΑΟ φαίνεται να έχει πιο σοβαρά προβλήματα χημείας από τα δικά μας.
Μαθηματικό είναι το πρόβλημα το δικό μας όχι χημείας. Μας λείπουν δυο Σέντερ βαρβάτα. :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 8:51 pm

ο σπαν χτυπαει ολες τις αδυναμιες γιαυτο φαινεται τοσο χαλια ο παο..εβγαλε και τον γιουρτσε με 3 φαουλ αφου τον σημαδεψε..αντε να κερδισει τωρα..καλα εχει μεινει και χωρις σεντερ στην ουσια..ενω και στην αμυνα ολοι αυτοι ειναι χειροτεροι και απο μας..δεν εχει 5δα χωρις να χει 2-3 τρυπες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”