Euroleague 8η αγωνιστική : AS Monaco vs Panathinaikos AKTOR Athens
Συντονιστής: Captains
-
Neobasketikos25

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μόνο στην Α1 θα πρεπε να παίζει και ΑΦΟΥ βρει ρυθμό εκεί να ξαναδοκιμαστεί Ευρωλίγκα. Ακατανόητο το ροτέισον του Αταμάν.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 10:03 pmΔεν φταίει σε τίποτα για σήμερα και μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος αλλά ο Γκριγκόνις θυμίζει μπάρμπα με αρθρίτιδα. Ξέρω φυσικά ότι είναι ζόρικο να επανέλθεις μετά από τόσο καιρό και το χρησιμοποιώ και σαν παράδειγμα για το τι θα γίνει πιθανώς και με Λεσόρτ.
-
Neobasketikos25

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν νομιζω οτι ειναι θεμα επαναφοραςnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 10:03 pmΔεν φταίει σε τίποτα για σήμερα και μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος αλλά ο Γκριγκόνις θυμίζει μπάρμπα με αρθρίτιδα. Ξέρω φυσικά ότι είναι ζόρικο να επανέλθεις μετά από τόσο καιρό και το χρησιμοποιώ και σαν παράδειγμα για το τι θα γίνει πιθανώς και με Λεσόρτ.
δεν θα ειναι οπως πριν τον τραυματισμο του ποτε ξανα
οχι οτι ηταν και τιποτα σπουδαιο αλλα λεμε τωρα
Η εικόνα σε όλη τη διάρκεια δεν ήταν τόσο άθλια απλά στο τέλος έσκασαν πολύ λογικά έσκασαν οι παίκτες.
Οι χρόνοι:
Nunn - 35:24
Osman - 30:37
Juancho - 31:16
Ο Αταμάν δεν δείχνει να βάζει μυαλό. Μετά την νίκη που έδωσε ο Σόρτς στο προηγούμενο είχαμε πάλι μια από τα ίδια. Ο άνθρωπος είναι αποφασισμένος να ζήσει και να πεθάνει με τους Γκραντ-Ναν και λίγο Σλούκα στην περιφέρεια, Οσμάν στο 3, Χουάντσο στο 4 και όποιον είναι υγιή στο 5.
Εγώ νομίζω ότι αν δεν αλλάξει θα φάει τα μούτρα του και ΟΚ, έχουμε και τραυματίες, αλλά 10 λεπτά στον Σόρτς κι αυτά μαζί με Σλούκα και Ναν, να γίνει αεροδιάδρομος η άμυνα;
Οι χρόνοι:
Ο Αταμάν δεν δείχνει να βάζει μυαλό. Μετά την νίκη που έδωσε ο Σόρτς στο προηγούμενο είχαμε πάλι μια από τα ίδια. Ο άνθρωπος είναι αποφασισμένος να ζήσει και να πεθάνει με τους Γκραντ-Ναν και λίγο Σλούκα στην περιφέρεια, Οσμάν στο 3, Χουάντσο στο 4 και όποιον είναι υγιή στο 5.
Εγώ νομίζω ότι αν δεν αλλάξει θα φάει τα μούτρα του και ΟΚ, έχουμε και τραυματίες, αλλά 10 λεπτά στον Σόρτς κι αυτά μαζί με Σλούκα και Ναν, να γίνει αεροδιάδρομος η άμυνα;
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
σημερα ομως ο σορτς ηταν απτους χειροτερους οσο επαιζε και σε αμυνα και σε επιθεσηmanos_89 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 10:15 pmΗ εικόνα σε όλη τη διάρκεια δεν ήταν τόσο άθλια απλά στο τέλος έσκασαν πολύ λογικά έσκασαν οι παίκτες.
Οι χρόνοι:
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα ναι τον εκθέτει εντελώς τον Σορτς στις πεντάδες που τον βάζει.manos_89 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 10:15 pmΗ εικόνα σε όλη τη διάρκεια δεν ήταν τόσο άθλια απλά στο τέλος έσκασαν πολύ λογικά έσκασαν οι παίκτες.
Οι χρόνοι:
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εκεί μέσα είναι ο ορισμός της ήττας εντός προγράμματος το πρόβλημα είναι η εικόνα.
Όλα έχουν ειπωθεί για τα θέματα μας, μόνο στον Σόρτς θέλω να σταθώ.
Δεν γίνεται Σλούκας και κυρίως Ναν να έχουν ασυλία και ο Σόρτς στο δεύτερο λάθος ή άστοχο σουτ να τρώει πάγκο. Ούτε είναι καλό για την ψυχολογία του ούτε πρόκειται ποτέ να βρει ρυθμό παίκτης που θέλει προσπάθειες.
Νομίζω ότι ο πρώτος που πρέπει να ξεμπερδευτεί είναι ο Αταμάν. Το σχήμα με Σορτς, Ναν, Σλούκα μαζί στην 5αδα δεν μπορεί να σταθεί με οποιονδήποτε ανω του μετρίου αντίπαλο.
Όλα έχουν ειπωθεί για τα θέματα μας, μόνο στον Σόρτς θέλω να σταθώ.
Δεν γίνεται Σλούκας και κυρίως Ναν να έχουν ασυλία και ο Σόρτς στο δεύτερο λάθος ή άστοχο σουτ να τρώει πάγκο. Ούτε είναι καλό για την ψυχολογία του ούτε πρόκειται ποτέ να βρει ρυθμό παίκτης που θέλει προσπάθειες.
Νομίζω ότι ο πρώτος που πρέπει να ξεμπερδευτεί είναι ο Αταμάν. Το σχήμα με Σορτς, Ναν, Σλούκα μαζί στην 5αδα δεν μπορεί να σταθεί με οποιονδήποτε ανω του μετρίου αντίπαλο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο