Χρήση dislike
Συντονιστής: Captains
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το dislike ομως δεν μπορεί να θεωρηθεί και ως "αγένεια" στην αποψη του άλλου?kite26 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 10:24 pmΜου λείπει το κουμπί dislike. Ναι μεν να μην γίνεται κατάχρηση, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Η δικιά μου πρόταση, δεν ξέρω αν μπορούσε να εφαρμοστεί να υπάρχει cap στον αριθμό των dislike που θα μπορεί κάθε μέλος να χρησιμοποιήσει, ώστε να αποφευχθεί η κατάχρηση.
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όταν διαφωνείς με κάποιον στην αληθινή ζωή είναι αγένεια;Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 10:26 pmΤο dislike ομως δεν μπορεί να θεωρηθεί και ως "αγένεια" στην αποψη του άλλου?kite26 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 10:24 pmΜου λείπει το κουμπί dislike. Ναι μεν να μην γίνεται κατάχρηση, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Η δικιά μου πρόταση, δεν ξέρω αν μπορούσε να εφαρμοστεί να υπάρχει cap στον αριθμό των dislike που θα μπορεί κάθε μέλος να χρησιμοποιήσει, ώστε να αποφευχθεί η κατάχρηση.
Τέλος πάντων, μια ιδέα ήθελα να δώσω. Αν δεν γίνεται να εφαρμοστεί, οκ, όλα καλά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όταν διαφωνείς όμως με κάποιον στην αληθινή ζωή σε κάτι δεν του κουνάς το δάκτυλο προς τα κάτω, του λες σε τι διαφωνείς.kite26 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 10:28 pmΌταν διαφωνείς με κάποιον στην αληθινή ζωή είναι αγένεια;Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 10:26 pm
Το dislike ομως δεν μπορεί να θεωρηθεί και ως "αγένεια" στην αποψη του άλλου?
Τέλος πάντων, μια ιδέα ήθελα να δώσω. Αν δεν γίνεται να εφαρμοστεί, οκ, όλα καλά.
Εγώ βλέπω ότι γινόταν κατάχρηση τους, πολλοί χρήστες το εκλάμβαναν ως κάτι αρνητικό και ότι μας οδηγούσε αντί να γράφουμε σε τι διαφωνούμε να περιοριζόμαστε στα reactions. Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνήσω, έχω την εντύπωση από την μέρα που καταργήθηκε το dislike, αποφεύχθηκαν αρκετές παρεξηγήσεις και εντάσεις.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 10:40 amΌταν διαφωνείς όμως με κάποιον στην αληθινή ζωή σε κάτι δεν του κουνάς το δάκτυλο προς τα κάτω, του λες σε τι διαφωνείς.
Εγώ βλέπω ότι γινόταν κατάχρηση τους, πολλοί χρήστες το εκλάμβαναν ως κάτι αρνητικό και ότι μας οδηγούσε αντί να γράφουμε σε τι διαφωνούμε να περιοριζόμαστε στα reactions. Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σχετικά με το dislike, συμφωνώ με τον kite26, και εμένα μου λείπει ως επιλογή. Από τη μία, κατανοώ το βάσιμο επιχείρημα ότι ένα στείρο dislike στο ποστ ενός συμφορουμίτη μας δε βοηθάει στο να γίνεται ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη διαφωνία που μπορεί να έχουμε μαζί του. Ωστόσο, όταν καλώς ή κακώς ο συνομιλητής δε δείχνει διατεθειμένος να ακούσει τη γνώμη μου, το να του απαντήσω χάνει το νόημα του. Επομένως, θεωρώ ότι για τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να υπάρχει μια εναλλακτική επιλογή αντίδρασης.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Η αντίδραση με τη φατσούλα που γελάει, έχει θεωρηθεί ότι εκφράζει ειρωνεία και όχι διαφωνία. Ωστόσο εγώ αναγκαστικά αυτή θα χρησιμοποιήσω όταν διαφωνώ με το ποστ κάποιου, ή εναλλακτικά την κατακόκκινη φατσούλα (το angry).Erether έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 11:33 amΜα και η αντίδραση με τα γέλια, μπορεί και
χρησιμοποιειται πολύ συχνα για να χλευασουμε ή να αποδοκιμασουμε απόψεις και ποστ αλλων. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Φαίνεται ποτε ένα ποστ είναι χιουμοριστικό και επομένως η συγκεκριμένη αντίδραση είναι κυριολεκτικη και πότε όχι.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι έτσι είναι. Και η ειρωνία όμως έχει μέσα της την έννοια της διαφωνίας. Και μάλιστα σε πιο έντονο μια τοξικό βαθμό.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 11:39 amΗ αντίδραση με τη φατσούλα που γελάει, έχει θεωρηθεί ότι εκφράζει ειρωνεία και όχι διαφωνία. Ωστόσο εγώ αναγκαστικά αυτή θα χρησιμοποιήσω όταν διαφωνώ με το ποστ κάποιου, ή εναλλακτικά την κατακόκκινη φατσούλα (το angry).Erether έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 11:33 amΜα και η αντίδραση με τα γέλια, μπορεί και
χρησιμοποιειται πολύ συχνα για να χλευασουμε ή να αποδοκιμασουμε απόψεις και ποστ αλλων. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Φαίνεται ποτε ένα ποστ είναι χιουμοριστικό και επομένως η συγκεκριμένη αντίδραση είναι κυριολεκτικη και πότε όχι.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να έχετε υπόψιν ότι η χρήση της φατσουλας με τα γέλια μπορεί και έχει οδηγήσει σε αποκλεισμό του μέλους συνολικά από την χρήση των reactions αν χρησιμοποιείται με ειρωνικό σκοπό.
Reactions.
Τα reactions σκοπό έχουν να συμβάλουν στην ευκολότερη αλληλεπίδραση των μελών μεταξύ τους και όχι με σκοπό να προσβάλουν, προκαλέσουν, ειρωνευτούν τα υπόλοιπα μέλη. Η μη ορθή χρήση τους κατά την κρίση της διαχειριστικής ομάδας μπορεί να οδηγήσει στην άρση της δυνατότητας χρήσης τους
Επίσης να υπενθυμίσω ή να ενημερώσω ότι υπάρχει η δυνατότητα από τον κάθε χρήστη να αποκλείει την δυνατότητα reactions στα ποστ του με το τίμημα ότι χάνει και αυτός την δυνατότητα χρήσης τους.
viewtopic.php?p=240609#p240609
Reactions.
Τα reactions σκοπό έχουν να συμβάλουν στην ευκολότερη αλληλεπίδραση των μελών μεταξύ τους και όχι με σκοπό να προσβάλουν, προκαλέσουν, ειρωνευτούν τα υπόλοιπα μέλη. Η μη ορθή χρήση τους κατά την κρίση της διαχειριστικής ομάδας μπορεί να οδηγήσει στην άρση της δυνατότητας χρήσης τους
Επίσης να υπενθυμίσω ή να ενημερώσω ότι υπάρχει η δυνατότητα από τον κάθε χρήστη να αποκλείει την δυνατότητα reactions στα ποστ του με το τίμημα ότι χάνει και αυτός την δυνατότητα χρήσης τους.
viewtopic.php?p=240609#p240609
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το καταλαβαίνω, γιατί είμαστε ανώριμοι ως κοινωνία, εκλαμβάνοντας τη διαφωνία ως "ειπθετική ενέργεια", παραμερίζοντας την επιχειρηματολογία και τη λογική. Συνεπώς, ας μείνει ως έχει για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις.
Θα ήταν όμως αν ωριμάζαμε κοινωνικά και τότε θα είχαμε τη δυνατότητα να καταλάβουμε πως το like και το dislike δεν είναι τίποτα άλλο παρά ισότιμα. Επειδή το πρόβλημα είναι και σε κάποιους που το βάζουν καταχρηστικά, αλλά και σε αυτούς που το παρερμηνεύουν, δε θα το ξανασχολιάσω. Να ξέρουν όλα τα μέλη όμως, σε ό,τι αφορά εμένα, όταν λέω σε κάποιον δε συμφωνώ, δε σημαίνει "αντιπάθεια" ή όταν συμφωνώ, δεν σημαίνει αντίστοιχα "συμπάθεια". Αν και συμπαθώ την πλειονότητα των μελών, όπως και να 'χει.
Όταν καταργήθηκε από το YT και το fc, το ίδιο ένιωσα. Κάτι έλειπε...Τέλος πάντων, προχωράμε ως έχει.
Θα ήταν όμως αν ωριμάζαμε κοινωνικά και τότε θα είχαμε τη δυνατότητα να καταλάβουμε πως το like και το dislike δεν είναι τίποτα άλλο παρά ισότιμα. Επειδή το πρόβλημα είναι και σε κάποιους που το βάζουν καταχρηστικά, αλλά και σε αυτούς που το παρερμηνεύουν, δε θα το ξανασχολιάσω. Να ξέρουν όλα τα μέλη όμως, σε ό,τι αφορά εμένα, όταν λέω σε κάποιον δε συμφωνώ, δε σημαίνει "αντιπάθεια" ή όταν συμφωνώ, δεν σημαίνει αντίστοιχα "συμπάθεια". Αν και συμπαθώ την πλειονότητα των μελών, όπως και να 'χει.
Όταν καταργήθηκε από το YT και το fc, το ίδιο ένιωσα. Κάτι έλειπε...Τέλος πάντων, προχωράμε ως έχει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο