Euroleague 2025-2026, Round 8: Olympiacos Piraeus - Hapoel Tel Aviv
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σκόρπια σχόλια από σημειώσεις μου μετά από παναθλιο πονοματο , μαύρα χάλια
Άγριο ξύλο , σκυλομαχια
Σχόλια
16 ασίστ - 16 λάθη
Bench scoring
4-16 στο 27ο λεπτό το έβγαλε σε μπανερακι
Ούτε ένα δίποντο τα πρώτα 12 λεπτά του αγώνα
Πρώτη φορά πήρε πάσα στο 18ο λεπτο ο Μιλου στη ρακέτα και εννοείται καλάθι+φαουλ
Πολύ ανησυχητικό να μην περνάς μπάλα στην ρακέτα και να βαράς συνέχεια τρίποντα
Η ομάδα έδειξε πάθος και σε σχέση με Μονακό αντέδρασε στο ξυλικι
Φουρνιε τεράστια πάσα σε μιλού στο 60-58
Η ομάδα αν ταισει Μιλού και Χολ τα εύκολα δίποντα θα έρχονται με το κιλό
Άγριο ξύλο , σκυλομαχια
Σχόλια
16 ασίστ - 16 λάθη
Bench scoring
4-16 στο 27ο λεπτό το έβγαλε σε μπανερακι
Ούτε ένα δίποντο τα πρώτα 12 λεπτά του αγώνα
Πρώτη φορά πήρε πάσα στο 18ο λεπτο ο Μιλου στη ρακέτα και εννοείται καλάθι+φαουλ
Πολύ ανησυχητικό να μην περνάς μπάλα στην ρακέτα και να βαράς συνέχεια τρίποντα
Η ομάδα έδειξε πάθος και σε σχέση με Μονακό αντέδρασε στο ξυλικι
Φουρνιε τεράστια πάσα σε μιλού στο 60-58
Η ομάδα αν ταισει Μιλού και Χολ τα εύκολα δίποντα θα έρχονται με το κιλό
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν έχω διαβάσει τις 14 σελίδες και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχουν γραφτεί όλα τα αρνητικά που μπορούν να γραφτούν και που είδαμε όλοι μας
κρατάω μόνο ότι πέρα από την αστοχία της Χάποελ παίξαμε και κάποιες πραγματικά αμυνάρες σήμερα, ειδικά με Γουόκαπ και Γουόρντ.
τον Φουρνιέ το έγραψα και τις προάλλες ότι δε τον φοβάμαι καθόλου.
το μόνο που πραγματικά μου φέρνει τρόμο είναι αυτό το χάλι που βλέπουμε στον άσσο επιθετικά, τόσο δημιουργικά όσο και στο σκοράρισμα. δε πάμε πουθενά έτσι.
κρατάω μόνο ότι πέρα από την αστοχία της Χάποελ παίξαμε και κάποιες πραγματικά αμυνάρες σήμερα, ειδικά με Γουόκαπ και Γουόρντ.
τον Φουρνιέ το έγραψα και τις προάλλες ότι δε τον φοβάμαι καθόλου.
το μόνο που πραγματικά μου φέρνει τρόμο είναι αυτό το χάλι που βλέπουμε στον άσσο επιθετικά, τόσο δημιουργικά όσο και στο σκοράρισμα. δε πάμε πουθενά έτσι.
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει αντιαθλητικό φάουλ, δεν έχει την κατοχή ο Μισιτς ούτε έχει ολοκληρώσει το κλέψιμο (έχει κάνει deflect) ως εκ τούτου η μπάλα είναι διεκδικήσιμη, επιπλέον δεν του κόβει ευκαιρία για αιφνιδιασμό ούτε σίγουρο καλάθι γιατί η μπάλα πάει στην πλάγια γραμμή(έχει κατεύθυνση εκτός γηπέδου). Δεν ξέρω αν το έδειξε στη Νόβα αλλά στο instant replay, συζητάνε λέγοντας οτι δεν πληρεί κυρίως το κριτήριο του fast break ή του ''ανοιχτού σκοραρίσματος''.cwinston έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 11:28 pmΑντιαθλιτικοτατο, ο Μισιτς εχει κανει το κλέψιμο κ ο Πιτερς τον σταμάτησε από το ν κινηθεί προς τη μπάλα την οποία δεν διεκδικεί καν.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 11:26 pm
Δεν είναι αντιαθλητικό . Δεν έχει κατοχή μπάλας κάνεις εκείνη την ώρα η μπάλα είναι διεκδικισιμη και οι 2 κάνουν κίνηση προς την μπάλα. Δίπλα δίπλα είναι τα σώματα τους όπως φάνηκε στο ριπλει.. σωστά το είδαν οι διαιτητές στο ριπλει και βάση κανονισμού έδωσαν απλό φάουλ
Ναι μέσα στα κριτήρια λέει αυτό που λες οτι δηλαδή αντιαθλητικό θεωρείται όταν δεν έχεις πρόθεση να παίξεις μπάλα αλλά αυτό προϋποθέτει να έχεις κατοχή ή να είναι ξεκάθαρο οτι θα την αποκτήσεις. Δεν είναι όλες οι επαφές που δεν παίζουν μπάλα αντιαθλητικά αλλιώς κάθε φαουλ πχ στο ποστ για καλύτερη τοποθέτηση ή στο ξεμαρκάρισμα όπου δεν υπάρχει καν η μπάλα θα δίνοντουσαν όλα αντιαθλητικά.
Επιθετικό του Μισιτς στο Γουοκαπ δεν υπάρχει ή αν θες παρα είναι αυστηρό , ωστόσο και το flop είναι αυστηρό , καλύτερα δηλαδή να μην έδινε τίποτα και να άφηνε το παιχνίδι.
Εχω αμφιβολίες για το φαουλ στον Βεζε , γιατί απο τη μια λήψη που είδα βλέπω τζαμπολ και όχι φαουλ.
Μέχρι φέτος
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο γουορντ στην άμυνα είναι παντού, παντού όμως, μαρκάρει τρέχει στα ριμπάουντ δίνει βοήθειες είναι και πολύ γρήγορος. Για μένα στα κρίσιμα ματς θα δώσει την αθλητικοτητα που δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια
Ο Γουοκαπ μπορεί να μην τα καταφέρνει για 40 λεπτά όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά στις κρίσιμες φάσεις στην άμυνα είναι εκεί.
Δεν ξέρω τι γίνεται με φουρνιε και αν είναι απλά ντεφορμαρισμα η κάτι άλλο, πρέπει να βρεθεί λύση ο εβαν είναι ο πλέον κομβικός παίκτης της ομάδας, είναι λες και απέκτησε τα περσινά ψυχολογικά του Ντόρσεϊ.
Συνεχίζουμε να θέλουμε άσσο.
Τον λι τι τον κρατάει αφού μέχρι κι αυτός κατάλαβε ότι δεν θα γίνει άσσος.
Ρε γαμωτο οι Αφοί βλέπουν μπάσκετ χρόνια κάτι ξέρουν δεν μπορούν να κάνουν μια κουβέντα με τον κοουτς και να του πουν ρε συ τι γίνεται εδώ είναι δυνατόν να κατεβαίνουμε με πλει μεικερ ντιλικινα λι;
Ο Γουοκαπ μπορεί να μην τα καταφέρνει για 40 λεπτά όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά στις κρίσιμες φάσεις στην άμυνα είναι εκεί.
Δεν ξέρω τι γίνεται με φουρνιε και αν είναι απλά ντεφορμαρισμα η κάτι άλλο, πρέπει να βρεθεί λύση ο εβαν είναι ο πλέον κομβικός παίκτης της ομάδας, είναι λες και απέκτησε τα περσινά ψυχολογικά του Ντόρσεϊ.
Συνεχίζουμε να θέλουμε άσσο.
Τον λι τι τον κρατάει αφού μέχρι κι αυτός κατάλαβε ότι δεν θα γίνει άσσος.
Ρε γαμωτο οι Αφοί βλέπουν μπάσκετ χρόνια κάτι ξέρουν δεν μπορούν να κάνουν μια κουβέντα με τον κοουτς και να του πουν ρε συ τι γίνεται εδώ είναι δυνατόν να κατεβαίνουμε με πλει μεικερ ντιλικινα λι;
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μετα τον ρωτανε γιατι κρατησε τον φουρνιε μεσα 35΄..μηπως επρεπε να κανουν οι ομαδες μεγαλυτερο ροτεισον..
και απανταει..διαβασα ενα αρθρο αμφιβολλιες για τον μπαρτζωκα,γκρινια για τον μπαρτζωκα..ο ολυμπιακος εχει παρει το σουπερ καπ (
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο