Euroleague 8η αγωνιστική : AS Monaco vs Panathinaikos AKTOR Athens

Συντονιστής: Captains

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:31 am

Κατσε παιζε με χουαντσο 35 λεπτα κ χωρις σεντερ συνεχισε το!ελπιζω να γυρισει ο σαμοντουροφ να βοηθησει τον χουαντσο γιατι δεν παει αλλο!χανει ενεργεια με τοσα λεπτα κ μετα χανει σουτ χανετε στην αμυνα χανει λειαπ!παρε ενα αθλητικο παιχτη να μας βοηθησει δε μπορουν να κουνηθουν καποιοι!

manos_89

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:56 am

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:06 am
manos_89 έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 11:35 pm

Ρε συ, αυτό ακριβώς λέω και γω. Ο Σόρτς πρέπει κι αυτός να παίζει 25 λεπτά ακόμα και 0 στα 20 να έχει. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ακόμα κι όταν ο Σόρτς έχει 16 πόντους-6 ασίστ όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, τα 20 λεπτά δεν τα περνάει. Ο Αταμάν πρέπει να καταλάβει ότι δεν τον παίρνει να χάσει και τον Σόρτς και η επιτυχία της ομάδας εξαρτάται από το αν θα ενταχτεί ή όχι στην ομάδα. 3άδα γκάρντ Ναν, Σλούκα και Γκραντ δεν σηκώνει ξανά την Ευρωλίγκα.
Εδώ βασικά ακόμα και 3 λεπτά πριν το τέλος ενώ το παιχνίδι είχε χαθεί σήκωσε τον Σλούκα αντι για τον Σόρτς.
αυτο δεν μπορει να γινει γιατι τοτε και ο σλουκας να παιζει αν εχει 0/20και ο λεσορ οταν θα κανει τον κωλο στην αμυνα
οταν ολοι αυτοι θα φτασουν να κοστιζουν 4.5 τον χρονο και θα θεωρουνται οι καλυτεροι παιχτες στην ευρωπη να εχουν απαιτησεις
αν τους σορτς δεν του αρεσει να παει στον οσφπ να κανει την αλλαγη του γουοκαπ να παει στην φενερ να χανει απτην βιλεμπαν η να παει στο νβα να κουναει πετσετες :welcome:
Μα δεν το λέω για το καλό του Σόρτς. Δεν με νοιάζει να είναι ευχαριστημένος ο Σόρτς ή ο Ναν ή ο οποιοσδήποτε. Απλά βλέπω ότι αν δεν γίνουμε ομάδα που παίζει στον ρυθμό του Σόρτς, ή τελοσπάντων δεν του δώσουμε τη μπαγκέτα (λίγο γραφικό οκ :P), τότε:
1) Ούτε μπάσκετ της προκοπής θα παίξουμε (γιατί με Ναν-Γκράντ δίδυμο βλέπουμε hero ball του Ναν και αγκωμαχούμε να κερδίσουμε τη Μακάμπι)
2) Ούτε Ευρωλίγκα θα πάρουμε
3) Ούτε καν πρωτάθλημα

Το θέμα των ψηλών δεν είναι πραγματικό πρόβλημα. Θα γυρίσουν οι τραυματίες και αν δεν μπορεί ο Λεσσόρτ θα πάρουμε παίκτη. Θέλω να πω πως είναι ψιλοπροφανής η λύση στο συγκεκριμένο.
Το θέμα στα γκάρντ είναι το μυαλό του Αταμάν που είναι κολλημένο και περιστρέφεται γύρω από τον Ναν. Δεν βλέπει ότι την Ευρωλίγκα του την έδωσε η οργάνωση του Σλούκα και όχι το heroball του Ναν, το οποίο την πρώτη χρονιά ήταν η λύση του τελευταίου 3λέπτου και δεν ξεκινάγαμε έτσι από το πρώτο λεπτό

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:57 am

Επειδή έχω χάσει επεισόδια ο μπιλιπαο έφαγε μπαν και δεν γράφει;

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 01, 2025 1:03 am

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:57 am
Επειδή έχω χάσει επεισόδια ο μπιλιπαο έφαγε μπαν και δεν γράφει;
Δε συμμετέχω στο πανηγυράκι μίρλας και απαξίωσης που έχει στηθεί, για αυτό δε γράφω.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Νοέμ 01, 2025 1:20 am

manos_89 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:56 am
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:06 am

αυτο δεν μπορει να γινει γιατι τοτε και ο σλουκας να παιζει αν εχει 0/20και ο λεσορ οταν θα κανει τον κωλο στην αμυνα
οταν ολοι αυτοι θα φτασουν να κοστιζουν 4.5 τον χρονο και θα θεωρουνται οι καλυτεροι παιχτες στην ευρωπη να εχουν απαιτησεις
αν τους σορτς δεν του αρεσει να παει στον οσφπ να κανει την αλλαγη του γουοκαπ να παει στην φενερ να χανει απτην βιλεμπαν η να παει στο νβα να κουναει πετσετες :welcome:
Μα δεν το λέω για το καλό του Σόρτς. Δεν με νοιάζει να είναι ευχαριστημένος ο Σόρτς ή ο Ναν ή ο οποιοσδήποτε. Απλά βλέπω ότι αν δεν γίνουμε ομάδα που παίζει στον ρυθμό του Σόρτς, ή τελοσπάντων δεν του δώσουμε τη μπαγκέτα (λίγο γραφικό οκ :P), τότε:
1) Ούτε μπάσκετ της προκοπής θα παίξουμε (γιατί με Ναν-Γκράντ δίδυμο βλέπουμε hero ball του Ναν και αγκωμαχούμε να κερδίσουμε τη Μακάμπι)
2) Ούτε Ευρωλίγκα θα πάρουμε
3) Ούτε καν πρωτάθλημα

Το θέμα των ψηλών δεν είναι πραγματικό πρόβλημα. Θα γυρίσουν οι τραυματίες και αν δεν μπορεί ο Λεσσόρτ θα πάρουμε παίκτη. Θέλω να πω πως είναι ψιλοπροφανής η λύση στο συγκεκριμένο.
Το θέμα στα γκάρντ είναι το μυαλό του Αταμάν που είναι κολλημένο και περιστρέφεται γύρω από τον Ναν. Δεν βλέπει ότι την Ευρωλίγκα του την έδωσε η οργάνωση του Σλούκα και όχι το heroball του Ναν, το οποίο την πρώτη χρονιά ήταν η λύση του τελευταίου 3λέπτου και δεν ξεκινάγαμε έτσι από το πρώτο λεπτό
Το πρόβλημα είναι οτι οι Σορτς,Σλουκας,Ναν στην ίδια ομάδα κουτουλάνε και δημιουργούν πρόβλημα σχημάτων, μαζί ταυτόχρονα στο παρκέ προφανώς δεν γίνεται να τους βάλεις, αποδίδουν καλύτερα και οι 3 όταν έχουν τη μπάλα στα χέρια τους και για να καταφέρεις όταν παίζουν 2 από αυτούς ταυτόχρονα στο παρκέ να έχεις καλή αμυντική λειτουργία χρειάζεσαι στην 5αδα 2 εκ των Γκραντ,Οσμαν,Χουαντσο. Όταν έχεις και έναν εκ των Μητογλου/Γιουρτσεβεν μέσα το κάνει δυσκολότερο.
Ήταν προτιμότερος ένας 3d combo ή ακόμη καλύτερα ένα 3d 2-3αρι από την απόκτηση του Σορτς.Μαζί με ένα αθλητικό καλό αμυντικό 4-5αρι.
Δεν του έλλειπε του Παο ένας ακόμη επιθετικογενής-δημιουργός στoν άσσο. Έναν παίκτη τύπου Nunnally ήθελε στην περιφέρεια και έναν Ατσίουα στους ψηλούς.

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Νοέμ 01, 2025 8:54 am

Έχει σημασία να δούμε και τους χρόνους του Οσμάν.

Παίζει 30 λεπτά μέσο όρο από τον πρώτο μήνα της σεζόν. Πέρσι έπαιζε μέσο όρο 20 λεπτά συνολικά, στα πλέι οφ 25 λεπτά και κάπου εκεί και στο υπόλοιπο δεύτερο μισό της σεζόν.

Φέτος πέρα από το πρώτο παιχνίδι που ήταν τραυματίας και στο δεύτερο που ερχόταν από τον τραυματισμό και έπαιξε 17 λεπτά, με την Βιλερμπάν έπαιξε 29 λεπτά.
Στα υπόλοιπα έπαιξε 34,33,30,37,30 λεπτά.

Ισχύει ότι έχουμε Γκριγκόνις από τραυματισμό και Ρογκαβόπουλο τραυματία και νέο γενικά.
Όμως και πέρσι πίσω από τον Οσμάν είχαμε τον πρακτικά εκτός πλάνων Παπαπέτρου και τον μόνιμα τραυματία Γκριγκόνις.

Η διαφορά είναι ότι έπαιζε πολύ και ο Γκραντ στο 3. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει το ίδιο και τώρα και για να μην είναι σκασμένος ο Οσμάν την άνοιξη και για να βρεθεί χρόνος και για τον Σόρτς.

Είναι και ένας τρόπος να σφίγγει η άμυνα ειδικά όταν έχουμε μέσα ταυτόχρονα Σλούκα-Σορτς.

krom13

Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 9:12 am

Η ομαδα ειναι κακα στημενη. Πηρε παιχτες καλους αλλα οχι το σωστο fit για την ομαδα.
Οτι ανησυχια ειχαμε το καλοκαιρι βγαινει δυστυχως στο παρκε, μεχρι τωρα.

Οτι τα πραγματα θα βελτιωθουν ειναι κατι που θα γινει. Η ομαδικη αμυνα ειναι αυτη τη στιγμη ΑΘΛΙΑ, αυτο θα φτιαξει. Το θεμα ειναι αν αρκει μονο αυτο. Γιατι ακομα και να φτιαξει η ομαδικη αμυνα οι παιχτες που εχουμε, εκτος του Γκραντ, παραμενουν κακοι αμυντικοι χωρις μεγεθος.

Ολοι λενε για μεταγραφη 5αρι.
Το θεμα μας ΔΕΝ ειναι στο 5!
Ναι την τρεχουσα στιγμη ασφαλως και ειναι αλλα εφοσον γυρισουν Λεσορ και Χολμς (θεωρώντας πως θα ειναι σε ενα καλο επιπεδο) στο 5 ειμαστε καλα και πληρεις.

Το θεμα μας ειναι περιφερειακα που εκτος του Γκραντ (που και αυτος δεν ειναι ο προ 2ετιας Γκραντ), δεν μπορει να παιξει κανενας αμυνα, δεν εχουν μεγεθος και τους ...πηδανε απο πανω ολοι.

Και κατα 2ο λογο το θεμα μας ειναι στο 4 που ο Χουαντσο εχει φορτωθει ουσιαστικα ολη την θεση μονος του, μιας και ...το βραδυκινητο καραβι ο Μητογλου δεν δειχνει πως μπορει να ανταπεξελθει εκει.

Η ομαδα θελει guard με σουτ που ειναι πιτμπουλ αμυντικα μπας και βγει κανενα σχημα που να λειτουργει.
Και αν θες να το πας και παραπερα και ενα 3-4ρι ή 4-5αρι με τα ιδια χαρακτηριστικα.

ΥΓ. Επειδη διαβαζω που και που για Γκριγκονις. Ο Γκριγκονις για αυτο το επιπεδο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, δεν προκειται να ξαναπαιξει σε αυτο το επιπεδο. Τον κρατας επειδη εχει συμβολαιο και απο ...φιλανθρωπια δεν τον εχεις δωσει καπου δανεικο κλπ.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Νοέμ 01, 2025 9:21 am

krom13 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 9:12 am
ΥΓ. Επειδη διαβαζω που και που για Γκριγκονις. Ο Γκριγκονις για αυτο το επιπεδο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, δεν προκειται να ξαναπαιξει σε αυτο το επιπεδο. Τον κρατας επειδη εχει συμβολαιο και απο ...φιλανθρωπια δεν τον εχεις δωσει καπου δανεικο κλπ.
Δεν είναι θέμα φιλανθρωπίας.

Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και λόγω της κατάστασης του δεν θα του το κάλυπτε κανένας. Για να έφευγε είτε ελεύθερος είτε δανεικός θα έπρεπε να του πληρώσουμε όλο ή σχεδόν όλο το συμβόλαιο.

Οπότε αφού θα του το πληρώσουμε όπως και να έχει τον έχουμε μήπως επανέλθει και έχουμε και ακόμα έναν για βάθος που δεν είναι χειρότερος από έναν σαν τον Νετζήπογλου.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Νοέμ 01, 2025 10:13 am

Πως να παιξει κ να βρει ρυθμο αφου θαναι κ εκτος ελλαδος ο γκριγκονις?περιμενουμε ποτε καποιοι θα φιλοτιμηθουν να παιξουν κ να προσπαθησουν με τοσα λεφτα που παιρνουν βαρεθηκα να βλεπω εκτος να κανουν αγγαρεια!δηλωσεις δηλωσεις κ απο πραξεις δε βλεπουμε!1 αγωνα να παιξαν καπως καλα κ αυτος στην εφες!αντε να δουμε

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 10:15 am

kein έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 9:52 am
Παιδιά ψυχραιμία, 7 αγωνιστικές έχουν περάσει και τις 3 τελευταίες η καταστροφολογία αλλάζει στρατόπεδο εναλλάξ (πράσινο-κόκκινο). Η κακές εμφανίσεις είναι λογικές στην παρούσα φάση. Αν σήμερα χάσουμε εμείς εμφατικά και εσείς ανακάμψετε με μια πειστική νίκη θα γράφω τα ίδια σε λίγες ώρες στο αντίστοιχο θρεντ της ομάδας μου.
Καλημέρα !
Αυτοκουοτάρομαι γιατί κουράστηκα να γραφω : "ηρεμία παιδια " :mrgreen:

Δυστυχώς φέτος έχουμε μπει σε ένα γαϊτανάκι καταστροφολογίας που αλλάζει κάθε αγωνιστική χρώμα χθες επέστρεψε στα δικά μας πράσινα λημέρια, από οπου την τρίτη είχε κατοικοεδρεύσει στα ερυθρόλευκα (ήττα από Μονακό) θρεντ, καθώς εμείς είχαμε κερδίσει πίστωση γκρίνιας με την νίκη επί της Μακάμπι. Πριν από αυτό ήταν πάλι πράσινη μετά την πανηγυρική ήττα στην Μπολόνια και την άνετη Νίκη του Ολυμπιακού. Βέβαια η καταστροφολογία ήταν πάλι σε άλλο στρατόπεδο την προηγούμενη αγωνιστική (εμείς νίκη εύκολη στην Εφες και ο Ολυμπιακός παραλίγο να χάσει δικό του ματς από μια Μακαμπι που ήταν κάκιστη). Αν πάμε πιο πίσω θα δούμε την νίκη με Βιλερμπαν (εμείς) και ήττα με Εφές (Ολυμπιακός) και αμέσως πριν την 3η αγωνιστική, ήταν πάλι σε άλλο στρατόπεδο (κακή ήττα από Μπασκονια εμείς και εύκολη νίκη με Ντουμπάι ο Ολυμπιακος). Τέλος εξαίρεση αποτελούν οι 2 πρώτες εβδομάδες όπου είχαμε νίκες και ήττες την ίδια αγωνιστική για τους αιωνίους.
Με λίγα λόγια όπως έκατσαν τα αποτελέσματα (ή α άστρα αν θέλετε) έγινε το έδαφος πρόσφορο για να ευδοκιμεί η γκρίνια κάθε εβδομάδα και σε άλλο περιβόλι. :mrgreen:

Αυτό το στατιστικό στοιχείο, αν κάτσουμε να το δούμε με ηρεμία, θα πρέπει να μας προβληματίζει.

Αυτό μόνο.

:peace:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:10 pm

Εμένα δεν με απασχολεί αν άλλες ομάδες είναι πάνω κάτω στην ίδια φάση με εμάς. Βλέπω μόνο την ομάδα μου και αυτό που βλέπω δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό. Ούτε ελκυστικό μπάσκετ, ούτε αυτοματισμοί( χωρίς ατομικές υπερπροσπαθειες από τον Ναν και τον Σλουκα). Μονάχα hero καταστάσεις.

. Αμυντικά ένα μάτσο χάλια!!!!! Ανευροι, αλλού πατούν, αλλού βρίσκονται. Πρέπει ο κόουτς να βρει 5αδες. Και επαναλαμβάνω ο Χολμς εκτός από κάποια πράγματα επιθετικά, αμυντικά δεν έχει επαφή. Το ίδιο και ο Γιουρτσεβεν. Περιμένουμε δηλαδή δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να επιστρέψει ο Λεσσορτ ως απομηχανης Θεός και να ρολαρουμε. Ε αυτό δεν θα συμβεί. Θέλει χρόνο ο Λεσσορτ και επιπλέον δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να κάνει όσα έκανε στις καλές του μέρες.

Γενική γκρίνια όλο το καλοκαίρι ότι δεν υπάρχουν ψηλοί. Ψηλοί υπήρχαν και δεν τους προσέγγισαμε γιατί τα γούστα του προπονητή είναι αλλά. Το ένστικτο μου λέει ότι και η φετινή σεζόν θα είναι Βατερλω αν συνεχίσει ο προπονητής να εθελοτυφλεί και να μην δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Δεν μπορούμε να κλείσουμε έναν Ατσουα μέχρι το τέλος της σεζόν;;;;;; Εδώ πήγαμε να φέρουμε Βαλανσιουνας!!!!! Και εκεί που περιμέναμε να τραβήξουν οι κοντοί, δυστυχώς δεν μπορούν να συνενοηθουν και κωλαει η ομάδα όταν δεν είναι στο παρκέ ο Σλουκας. Σε αυτό έχει ευθύνη ο κόουτς.

Είναι ηλίου φαεινωτερο ότι πασχουμε σε άμυνα. Εμένα προσωπικά με πιάνει ναυτία όταν η μπάλα μπαίνει την ρακέτα μας. Ανετωτατα σκοράρουν και ας κάνει μαγικά ο Σλουκας η ο Ναν στην επίθεση. Θα επιστρέψει ο Χολμς και θα επανέλθουμε σε καλή αμυντική κατάσταση 🙄. Θα επιστρέψει και ο Λεσσορτ και θα αρχίσει στα σπρωξιματα και στα ταπίδια τους αντιπάλους σεντερ🙄.
Σκριν της προκοπής συνεχίζουμε να μην κανουμε!!!!!

Και δυστυχώς θα επιβεβαιωθώ μέχρι τα Χριστούγεννα όταν θα συνεχίσουμε να είμαστε μια μετριότητα.

BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:16 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:10 pm
Εμένα δεν με απασχολεί αν άλλες ομάδες είναι πάνω κάτω στην ίδια φάση με εμάς. Βλέπω μόνο την ομάδα μου και αυτό που βλέπω δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό. Ούτε ελκυστικό μπάσκετ, ούτε αυτοματισμοί( χωρίς ατομικές υπερπροσπαθειες από τον Ναν και τον Σλουκα). Μονάχα hero καταστάσεις.

. Αμυντικά ένα μάτσο χάλια!!!!! Ανευροι, αλλού πατούν, αλλού βρίσκονται. Πρέπει ο κόουτς να βρει 5αδες. Και επαναλαμβάνω ο Χολμς εκτός από κάποια πράγματα επιθετικά, αμυντικά δεν έχει επαφή. Το ίδιο και ο Γιουρτσεβεν. Περιμένουμε δηλαδή δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να επιστρέψει ο Λεσσορτ ως απομηχανης Θεός και να ρολαρουμε. Ε αυτό δεν θα συμβεί. Θέλει χρόνο ο Λεσσορτ και επιπλέον δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να κάνει όσα έκανε στις καλές του μέρες.

Γενική γκρίνια όλο το καλοκαίρι ότι δεν υπάρχουν ψηλοί. Ψηλοί υπήρχαν και δεν τους προσέγγισαμε γιατί τα γούστα του προπονητή είναι αλλά. Το ένστικτο μου λέει ότι και η φετινή σεζόν θα είναι Βατερλω αν συνεχίσει ο προπονητής να εθελοτυφλεί και να μην δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Δεν μπορούμε να κλείσουμε έναν Ατσουα μέχρι το τέλος της σεζόν;;;;;; Εδώ πήγαμε να φέρουμε Βαλανσιουνας!!!!! Και εκεί που περιμέναμε να τραβήξουν οι κοντοί, δυστυχώς δεν μπορούν να συνενοηθουν και κωλαει η ομάδα όταν δεν είναι στο παρκέ ο Σλουκας. Σε αυτό έχει ευθύνη ο κόουτς.

Είναι ηλίου φαεινωτερο ότι πασχουμε σε άμυνα. Εμένα προσωπικά με πιάνει ναυτία όταν η μπάλα μπαίνει την ρακέτα μας. Ανετωτατα σκοράρουν και ας κάνει μαγικά ο Σλουκας η ο Ναν στην επίθεση. Θα επιστρέψει ο Χολμς και θα επανέλθουμε σε καλή αμυντική κατάσταση 🙄. Θα επιστρέψει και ο Λεσσορτ και θα αρχίσει στα σπρωξιματα και στα ταπίδια τους αντιπάλους σεντερ🙄.
Σκριν της προκοπής συνεχίζουμε να μην κανουμε!!!!!

Και δυστυχώς θα επιβεβαιωθώ μέχρι τα Χριστούγεννα όταν θα συνεχίσουμε να είμαστε μια μετριότητα.
Αυτό που προτιμάς να επιβεβαιωθείς και όχι να πετύχει η ομάδα, νομίζω τα λέει όλα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:19 pm

BillyPao έγραψε:
Αυτό που προτιμάς να επιβεβαιωθείς και όχι να πετύχει η ομάδα, νομίζω τα λέει όλα.
Αφού είπε "δυστυχώς" πως ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι προτιμάει να επιβεβαιωθεί;

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:26 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:19 pm
BillyPao έγραψε:
Αφού είπε "δυστυχώς" πως ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι προτιμάει να επιβεβαιωθεί;
Είναι σαν εγώ να λέω "δυστυχώς θα αποτύχει ο Ολυμπιακός", ενώ μέσα μου εύχομαι το αντίθετο. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άτομα που προτιμούν να δικαιωθούν σε αυτά που λένε για να μπορούν να βγαίνουν και να λένε "σας τα έλεγα εγώ" κλπ., παρά να πάει καλά η ομάδα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:35 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:26 pm
Είναι σαν εγώ να λέω "δυστυχώς θα αποτύχει ο Ολυμπιακός", ενώ μέσα μου εύχομαι το αντίθετο.
Αυτό είναι καθαρό projection, δεν προκύπτει από πουθενά αυτό. Η ομάδα έχει θέματα και κάτι πρέπει να αλλάξει γιατί αλλιώς δεν θα κάνουμε πολλά πράγματα στην Ευρωλίγκα φέτος. Υπάρχουν πολλά "αν" και όσο περισσότερα "αν" μαζεύονται, τόσο μικραίνει η πιθανότητα να πραγματοποιηθούν όλα μαζί. Εγώ ακόμα περιμένω να μου πει κάποιος πότε μπορώ να διαμαρτυρηθώ ώστε να μην είναι νωρίς. Υποσχέθηκα μάλιστα να μην πω τίποτα μέχρι την ημερομηνία που θα μου δοθεί. Κανείς δεν απάντησε.

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”