Μπορούμε να κρατήσουμε το γεγονός ότι τελικά αν χρειαστεί να παίξουμε άμυνα μπορούμε να το κάνουμε, έστω με συγκεκριμένες πεντάδες.
Το ζήτημα με τα διάφορα σχήματα είναι ότι αναγκαστικά πρέπει να δοκιμαστούν σε αγώνες, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια.
Ο Φουρνιέ με τον Ντόρσεϊ πρέπει να βρεθεί τρόπος να παίζουν και μαζί και αυτό αν γίνει θα γίνει μόνο μέσα από τα παιχνίδια.
Αν αυτά τα 33 λεπτά στον Φουρνιέ δεν ήταν δήλωση του Μπαρτζώκα ότι σε εμπιστεύομαι και σου έχω εμπιστοσύνη αγωνιστικά δεν βγάζει και τόσο νόημα.
Για τον ΝτόρσεΪ το να μπορέσει ο Μπαρτζώκας να του δώσει να καταλάβει πότε παίρνει το σουτ και πότε να δίνει την πάσα μπορεί να κάνει την διαφορά στο να είναι ο Ντόρσεϊ ένας καλός γκαρντ ή ένας κορυφαίος γκαρντ.
Κρατάμε την νίκη νομίζω, έχουμε παίξει ήδη με Ρεάλ, Εφές, Μονακό, Χαποέλ (δεν ξέρω πόσοι περιμέναμε ότι θα βάζαμε την Χαποέλ στις κορυφαίες ομάδες ήδη) και έχουμε χάσει τους 3 από τους 4 αγώνες
Ενώ έχουμε κερδίσει όλους τους αγώνες με χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες: Μπασκόνια, Μακάμπι, Μπάγερν, Ντουμπάι
Αυτήν την στιγμή η ομάδα δοκιμάζει συνεχώς πράγματα, δεν γίνεται αλλιώς θεωρώ με το μελανό σημείο ότι παίρνει ελάχιστα έως καθόλου επιθετικά από λίγο πολύ 3-4 γκαρντ, (Γουοκάπ, Ντιλικινά, Λι, Μακκίσικ), όσο υπάρχει βελτίωση ακόμα κι έτσι πιθανόν μας αρκεί να πάρουμε έως και το πλεονέκτημα. Η σεζόν είναι μεγάλη, παίκτης δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή οπότε υπομονή.