Euroleague 2025-2026, Round 8: Olympiacos Piraeus - Hapoel Tel Aviv
Συντονιστής: Captains
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή από την ομάδα του 2023 που έπιασε ταβάνι και ήταν ο καλύτερος Ολυμπιακός που έχουμε δει άσχετα που δεν πήρε το Ευρωπαϊκό, θα έρθω 2 μήνες πριν από το 2026 να δω τι κάνουν οι Φενερ,Παναθηναικός,Μονακο που ήταν πίσω μου και με προσπέρασαν γιατί βελτιώθηκαν/εξελίχθηκαν και μπράβο τους, ενώ εγώ την ίδια ώρα αποφάσισα από το καλοκαίρι του 2023 να πυροβολώ τα πόδια μου ; Τι γίνεται , είναι κολλητική η σύγχυση του Κοουτς ;
Μέχρι φέτος
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εχουν δικιο σε αυτο οι σοτ κλοκ..βεβαια εγω νομιζω οτι πιο πολυ ηθελε να τιμωρησει τον ντορσει που εκανε τα δικα του χτες..αλλα τωρα οτι πρεπει να παιζει ο φουρνιε να βρει ρυθμο συμφωνω.
παντως οι σοτ κλοκ λιγες μερες πριν λεγαν οτι δεν χρειαζομαστε ασσο γιατι εχουμε τρομερο ντορσει..και τον νιλικινα τον εκθειαζουν..οποτε ποσο σοβαρα μπορεις να τους παρεις.
παντως οι σοτ κλοκ λιγες μερες πριν λεγαν οτι δεν χρειαζομαστε ασσο γιατι εχουμε τρομερο ντορσει..και τον νιλικινα τον εκθειαζουν..οποτε ποσο σοβαρα μπορεις να τους παρεις.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά ξέρουν 5 πραγματάκια. Μόνιμο μελανό σημείο η σοβαρή πρόταση για Μοshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 6:21 pmεχουν δικιο σε αυτο οι σοτ κλοκ..βεβαια εγω νομιζω οτι πιο πολυ ηθελε να τιμωρησει τον ντορσει που εκανε τα δικα του χτες..αλλα τωρα οτι πρεπει να παιζει ο φουρνιε να βρει ρυθμο συμφωνω.

-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η ομάδα του 23 ήταν η ομάδα του 23. Ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο χρόνος περνάει οι παίκτες αλλάζουν, μεγαλώνουν, έρχονται νέοι. Ο Φαλ του 23 δεν υπάρχει, ο Παπανικολάου του 23 δεν υπάρχει, ούτε ο Γουόκαπ είναι ο Γουόκαπ του 23. Ωραία, αλλάζουμε, αλλά γιατί δεν βελτιονόμαστε; Μπορείς να σκεφτείς μια ομάδα που έχει διαρκή βελτίωση μέσα στα χρόνια; Να βελτιώνεται κάθε χρόνο ανεξαιρέτως; Εγώ προσωπικά όχι. Σε κανένα σπορ, σε καμία λίγκα. Αν κάποιοι δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι αυτό θα συμβεί αναπόφευκτα και στην ομάδα που υποστηρίζουν είναι άλλο θέμα. Αλλά θα συμβεί. Το να βελτιώσεις τον Παναθηναϊκό του 23 είναι εύκολο. 17ος ήταν. Φέρνεις κορυφαίο προπονητή, φέρνεις κορυφαίους παίκτες, βελτιώθηκε. Πόσο εύκολο ήταν για τον Παναθηναϊκό να βελτιώσει την ομάδα του 24; Πέρσι δεν το κατάφερε. Φέτος το ως τώρα δείγμα δεν είναι θετικό. Πόσο εύκολο είναι για τη Φενέρ να βελτιώσει την περσινή ομάδα της; Μάλλον όχι και τόσο απ' ότι φαίνεται. Για την Ρεάλ που επίσης πρωταγωνιστούσε τα προηγούμενα χρόνια; Ήταν εύκολο να βελτιωθεί πέρσι και φέτος; Και για να μην αφήσω εκτός την εξαιρετική Μονακό που μου αρέσει πολύ σαν ομάδα. Ας υποθέσουμε ότι είναι η χρονιά της φέτος, το παίρνει, πάνε όλα τέλεια (που μόνο βέβαιο δεν είναι). Θα είναι εύκολο να βελτιωθεί του χρόνου με τον Τζέιμς να μεγαλώνει, τον Μίροτιτς και τον Τάις το ίδιο; Θα της είναι εύκολο να βελτιωθεί αν ο Ντιαλό κάνει κανένα άλμα στο ΝΒΑ;papp7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 5:41 pmΔηλαδή από την ομάδα του 2023 που έπιασε ταβάνι και ήταν ο καλύτερος Ολυμπιακός που έχουμε δει άσχετα που δεν πήρε το Ευρωπαϊκό, θα έρθω 2 μήνες πριν από το 2026 να δω τι κάνουν οι Φενερ,Παναθηναικός,Μονακο που ήταν πίσω μου και με προσπέρασαν γιατί βελτιώθηκαν/εξελίχθηκαν και μπράβο τους, ενώ εγώ την ίδια ώρα αποφάσισα από το καλοκαίρι του 2023 να πυροβολώ τα πόδια μου ; Τι γίνεται , είναι κολλητική η σύγχυση του Κοουτς ;
Και για να πάμε στον Ολυμπιακό συγκεκριμένα. Από το καλοκαίρι του 23 και μετά έχουν γίνει πάρα πολλές αστοχίες. Θες Γκος στη θέση Σλούκα; Θες Μπραζντέικις-Σίκμα; Θες Βιλντόζα-Λι; Αστοχίες όσες θες. Έχουν γίνει και καλές κινήσεις όπως ο Φουρνιέ, ο Γουόρντ, ο Μιλουτίνοφ. Εγώ στις καλές κινήσεις θα έβαζα πρώτη απ' όλες μία βέβαια, αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ όπως προοριζόταν. Εννοώ τον Κίναν Έβανς, πριν τραυματιστεί στο γόνατο. Αν έπρεπε να κρίνω συνολικά τις αποφάσεις που πάρθηκαν, το recruitment κτλ., θεωρώ πως όταν έχεις περισσότερες κακές, απ' ότι καλές κινήσεις, δε μπορείς να θεωρείσαι επιτυχημένος. Η ομάδα σαν ομάδα ωστόσο εγώ δε βλέπω να έχει πέσει από την ελίτ μέσα σε αυτά τα χρόνια. Θα πει κανείς σιγά το κατόρθωμα. Διαφωνώ. Μακάρι η Εφές να ήταν ομάδα Φ4 αυτή τη στιγμή. Θα το ήθελε πολύ. Το ίδιο και η Μπαρτσελόνα, το ίδιο και η Ρεάλ. Πολλές ομάδες που πρωταγωνίστησαν τα προηγούμενα χρόνια θα ήθελαν να είναι ακόμα στην ελίτ. Οπότε σαν γενικό απολογισμό εγώ θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός έχει κάνει πολλά λάθη εκ του αποτελέσματος (ειδικά από το 23 και μετά), είχε και ατυχίες που συντέλεσαν σε αυτό. Αλλά στα θετικά θα του δώσω ότι παραμένει μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τότε είχαμε την λανθασμένη εντύπωση ότι εμείς οι οπαδοί μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοδοξίες με Μπαρτζώκα και ΑφουςChristofis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 2:50 pmΣυμφωνω στα περισσοτερα.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 1:37 pmΟ Ολυμπιακός στήριζε το παιχνιδι του αμυνα κ επίθεση στο δίδυμο Ουοκαπ Φαλ .ΤΩΡΑ πρέπει φέτος στην ουσία να μάθει να παίζει αλλιώς κ να προσαρμοστεί λόγω της απουσίας Φαλ.Ακομα κ οι παλιοί παίκτες οπως πχ Βεζενκοφ θα πρέπει μα βρουν αλλα….πατηματα.Βαζω μεσα οτι έχεις νέο τριάρι που παρότι δείχνει οτι το έχει βρει και ταιριάζει ξεχναμε οτι έπαιζε άλλο μπαςκετ τελευταια χρονια .Ο Χολ που σε κάθε παιχνιδι γίνεται καλύτερος κ πιο συμβατός το ίδιο.Μεχρι να βρεθούν οι αυτοματισμοί στις κινήσεις αμυνα κ επίθεση ειδικα στην αμυνα και να μην τρώμε καλάθια απο…ξεχασμένους θα χρειαστεί προσπάθεια κ συγκέντρωση στο 100%.
ΥΓ1.Η Μονακό με τον ίδιο κορμό κ προπονητή απο περσυ που ειναι φανερά η πιο συμπαγής ομάδα της διοργάνωσης δεν έχει καλύτερο ρεκόρ
ΥΓ2.Χαποελ με πολλούς….μπαλατους παικτες με….8 παίζει .Αυτη κ τύπου Αστέρας κ Ζαλγκίρις θα φανούν τι ομάδες ειναι οχι τώρα αλλα στο β γύρο οταν θα μπει το πρέπει του είμαστε καλοί πρέπει και να περάσουμε .
ΥΓ3.ΜΕΓΑΛΟ ξεκίνημα CMM οπως παίζει τώρα θα κούμπωνε θεωρητικά στον ασσο χαλαρά και θα τον προτιμούσα απο τους Μισιτς αυτού του κοσμου,
ΥΓ4 .Οτι παίζεις με ..,ενάμιση ασσο ειναι προφανές οτι το έχουν δει στην ομάδα και ειναι πληγή οχι τόσο για τώρα αλλα για το βάθος κ το τέλος της διοργάνωσης
Ο CMM οταν τον αναφεραμε το καλοκαιρι μερικοι και τι δεν ακουσαμε. Οκ δεν ειναι ο σουτερ ολκης αλλα ακομη θυμαμαι τα buzzer νικης της μπασκονια απεναντι σε εμας και τον Παο. Σε συγκριση με Γουοκαπ και Ντιλικια ειναι δυο και 3 σκαλες ανωτερος.
και θέλαμε κάτι ανωτερο .
Νομίζω όλοι συμφωνούν ότι με Μιλερ Μακινταιρ θα ήμασταν πένα μπροστά στο αίσχος που βλέπουμε αυτή τη στιγμή, ειδικά με τον Ντιλικινα που απορώ αν έδωσε σωστή πάσα χθες
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι αλήθεια ότι η Ρεάλ μας πήρε το τρόπαιο μέσα από τα χέρια και την επόμενη σεζόν έφτιαξε υπερομάδα, η οποία έχασε στον τελικό από τον ΠΑΟ. Από τότε έχει κάνει αρκετά βήματα πίσω και φέτος ενώ έχει πολύ καλό ρόστερ στα χαρτιά, δεν τρομάζει ιδιαίτερα με την απόδοση της.
Το ίδιο και ο ΠΑΟ, πέρυσι ήταν το πολύ κακός αμυντικά όλη την χρονιά και φέτος ενώ έχουν πέσει πολλά λεφτά, δείχνει να έχει σοβαρά προβλήματα.
Η Φενέρ το πήρε πέρυσι και φέτος έχει εικόνα ομάδας που θα παλέψει για τα play in, τελείως ασύνδετη με φανερό επιθετικό πρόβλημα.
Η Εφές στην μετά Άταμαν εποχή ακόμα ψάχνεται.
Η ομάδα έχει αρκετά θέματα, αλλά φαίνεται ότι με 1-2 διορθωτικές κινήσεις μπορεί να τα λύσει πιο εύκολα από τις υπόλοιπες, χωρίς να χρειαστεί να έρθει ο υπέρ παίκτης στον άσο.
Το ίδιο και ο ΠΑΟ, πέρυσι ήταν το πολύ κακός αμυντικά όλη την χρονιά και φέτος ενώ έχουν πέσει πολλά λεφτά, δείχνει να έχει σοβαρά προβλήματα.
Η Φενέρ το πήρε πέρυσι και φέτος έχει εικόνα ομάδας που θα παλέψει για τα play in, τελείως ασύνδετη με φανερό επιθετικό πρόβλημα.
Η ομάδα έχει αρκετά θέματα, αλλά φαίνεται ότι με 1-2 διορθωτικές κινήσεις μπορεί να τα λύσει πιο εύκολα από τις υπόλοιπες, χωρίς να χρειαστεί να έρθει ο υπέρ παίκτης στον άσο.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εντωμεταξυ ποσο γκαντεμηδες μπορει να ειμαστε που μια φορα πηγε και πηρε ποιοτικο γκαρντ ο μπαρτζωκας και επαθε τον χειροτερο τραυματισμο που μπορουσε πριν καν υπογραψει...
σε συγκριση με γουοκαπ νιλικινα και λι αυτη την περιοδο οχι μονο ο μακινταιρ και ο φρανσισκο ειναι καλυτεροι..αλλα και εγω..βασικα εγω καλυτερο σουτ εχω σιγουρα
σε συγκριση με γουοκαπ νιλικινα και λι αυτη την περιοδο οχι μονο ο μακινταιρ και ο φρανσισκο ειναι καλυτεροι..αλλα και εγω..βασικα εγω καλυτερο σουτ εχω σιγουρα
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η Εφές ήταν αγνώριστη και τη σεζόν πριν φύγει ο Αταμάν, όταν και τερμάτισε 11η.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 6:44 pmΕίναι αλήθεια ότι η Ρεάλ μας πήρε το τρόπαιο μέσα από τα χέρια και την επόμενη σεζόν έφτιαξε υπερομάδα, η οποία έχασε στον τελικό από τον ΠΑΟ. Από τότε έχει κάνει αρκετά βήματα πίσω και φέτος ενώ έχει πολύ καλό ρόστερ στα χαρτιά, δεν τρομάζει ιδιαίτερα με την απόδοση της.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
η διαφορα ομως ειναι οτι αυτες πηραν ευρωλιγκες και μετα πεσαν..εμεις πεσαμε πριν την παρουμε..εντωμεταξυ οτι με 25εκ στο περιπου που εχουμε τωρα ειμαστε χειροτερη ομαδα απο τα 10-12 του 23..πρεπει να το δουν σοβαρα στην ομαδα..οκ ναι ανεβηκαν οι τιμες γενικα ...αλλα μιλαμε για διπλασιο μπατζετ που πεταγετε στα σκουπιδια..
Και έχεις και διαβατήριο…shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 6:47 pmεντωμεταξυ ποσο γκαντεμηδες μπορει να ειμαστε που μια φορα πηγε και πηρε ποιοτικο γκαρντ ο μπαρτζωκας και επαθε τον χειροτερο τραυματισμο που μπορουσε πριν καν υπογραψει...
σε συγκριση με γουοκαπ νιλικινα και λι αυτη την περιοδο οχι μονο ο μακινταιρ και ο φρανσισκο ειναι καλυτεροι..αλλα και εγω..βασικα εγω καλυτερο σουτ εχω σιγουρα![]()
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το μπάτζετ του 23 ήταν μικρό ούτως ή άλλως αναλογικά και με την αξία των παικτών. Δε θα κάτσουν ο Γουόκαπ, ο Φαλ, ο Πίτερς να παίρνουν 700 και 800 χιλιάρικα, όταν σε πάνε φ4. Δε θα υπογράψει ο Βεζένκοφ σαν MVP με 1μιση μύριο που έπαιρνε το 23, όταν όλη η Ευρώπη του δίνει 4+. Όλοι αυτοί πήραν τις αναπροσαρμογές και τις αυξήσεις που τους αναλογούσαν, οπότε το μπάτζετ θα είχε αυξηθεί κατακόρυφα και το ίδιο ρόστερ να κρατούσες. Τώρα αν συνυπολογίσεις ότι πληρώνεις 3+ εκατομμύρια σε ανενεργούς παίκτες, αν συνυπολογίσεις και κάτι απίστευτους τύπου Λι, Νιλικίνα κτλ., αν συνυπολογίσεις τις τιμές του 25 που ο Χολ παίρνει 1,3 και ο Οτούρου 2μιση, προφανώς θα αυξηθεί. Απλά η αποτυχία του recruitment δεν έχει τόσο μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτή την αύξηση.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 6:56 pmη διαφορα ομως ειναι οτι αυτες πηραν ευρωλιγκες και μετα πεσαν..εμεις πεσαμε πριν την παρουμε..εντωμεταξυ οτι με 25εκ στο περιπου που εχουμε τωρα ειμαστε χειροτερη ομαδα απο τα 10-12 του 23..πρεπει να το δουν σοβαρα στην ομαδα..οκ ναι ανεβηκαν οι τιμες γενικα ...αλλα μιλαμε για διπλασιο μπατζετ που πεταγετε στα σκουπιδια..
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι γιατί αν έχανε το σουτ ο Γιουλ κι ο Ολυμπιακός σήμερα 2025 ήταν 12ος στη βαθμολογία, θα λέγαμε "τι καλά που τα πάμε, πήραμε Ευρωλίγκα το 23"...shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 6:56 pmη διαφορα ομως ειναι οτι αυτες πηραν ευρωλιγκες και μετα πεσαν..εμεις πεσαμε πριν την παρουμε..εντωμεταξυ οτι με 25εκ στο περιπου που εχουμε τωρα ειμαστε χειροτερη ομαδα απο τα 10-12 του 23..πρεπει να το δουν σοβαρα στην ομαδα..οκ ναι ανεβηκαν οι τιμες γενικα ...αλλα μιλαμε για διπλασιο μπατζετ που πεταγετε στα σκουπιδια..
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι άλλο πράγμα ότι πήραν την κούπα και έπεσαν και άλλο πράγμα η ελευθερη πτώση..Ρεάλ βγήκε 8η από φιναλίστ, η Φενέρ φέτος θα παλέψει για 6αδα, η Εφές πέρυσι με τα χίλια ζόρια πήγε playoffs και ο ΠΑΟ φέτος με την εικόνα που έχει δεν ξέρω τι θέση θα τερματίσει..(θα φανεί από τα επόμενα τρία δύσκολα ματς που έχει).shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 01, 2025 6:56 pmη διαφορα ομως ειναι οτι αυτες πηραν ευρωλιγκες και μετα πεσαν..εμεις πεσαμε πριν την παρουμε..εντωμεταξυ οτι με 25εκ στο περιπου που εχουμε τωρα ειμαστε χειροτερη ομαδα απο τα 10-12 του 23..πρεπει να το δουν σοβαρα στην ομαδα..οκ ναι ανεβηκαν οι τιμες γενικα ...αλλα μιλαμε για διπλασιο μπατζετ που πεταγετε στα σκουπιδια..
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
η ρεαλ ρε μαγκες περσι μειωσε το μπατζετ και πατωσε..πως να μην πεσει οταν οι μεταγραφες σου ειναι των 300-500χιλ?ειναι οπως εμεις μετα τον μπλατ..
καλα για τον παο ειναι υπερβολικα αυτα που λεγονται..πηρε ευρωλιγκα και την επομενη χρονια πηγε φ4 χωρις τον λεσορ..Εμας θεωρουνε επιτυχια τα φ4 αλλα για τον παο ειναι αποτυχια?Φετος τον θαψαμε τον πεθαμενο απο τον οκτωβρη?Εγω τους εχω ενα σεντερ η τον υγιη λεσορ μακρια απο κατακτηση παντως..
φενερ παλι τα ιδια..καθιστε λιγο..με 8 ματς τους πεθανατε και αυτους..βεβαια χωρις να τους εχω δει και εμενα για φετος δεν μου γεμιζουν το ματι..παλι σεντερ δεν εχουν ,χασαν και τον ηγετη τους..βεβαια και περσι η φενερ χαλια ηταν τετοια εποχη..
εντωμεταξυ μην μου πει κανενας ναι αλλα τον ολυμπιακο γιατι τον εθαψες...γιατι η απαντηση ειναι οτι δεν πιστευω οτι σωζεται η κατασταση στα γκαρντ..ουτε ο εβανς ως δια μαγειας θα παιξει σε υψηλο επιπεδο ουτε θα βρεθει καποιος να ρθει απο αμερικη και να προλαβει να προσαρμοστει..
Τωρα για το ροστερ..ο μπαρτζωκας εφερε τον γουοκαπ με 700χιλ,τον φαλ με αλλα τοσα ..τον πιτερς κτλ..ανεβασε τον βεζε να παιζει ετσι..τον ντορσει επισης..τωρα εδω και 2 χρονια κατι παει λαθος..οχι μονο φερνει παλτα αλλα τα χρυσοπληρωνει κιολας..εγω ημουν μεγαλος φαν του μπαρτζωκα απο το μαρουσι που ηταν..πως αυτος με εχει κανει να μην θελω να τον βλεπω αλλο στην ομαδα ειναι κατορθωμα..Η απωλεια με την ρεαλ τον διελυσε οπως και ολους μας.
καλα για τον παο ειναι υπερβολικα αυτα που λεγονται..πηρε ευρωλιγκα και την επομενη χρονια πηγε φ4 χωρις τον λεσορ..Εμας θεωρουνε επιτυχια τα φ4 αλλα για τον παο ειναι αποτυχια?Φετος τον θαψαμε τον πεθαμενο απο τον οκτωβρη?Εγω τους εχω ενα σεντερ η τον υγιη λεσορ μακρια απο κατακτηση παντως..
φενερ παλι τα ιδια..καθιστε λιγο..με 8 ματς τους πεθανατε και αυτους..βεβαια χωρις να τους εχω δει και εμενα για φετος δεν μου γεμιζουν το ματι..παλι σεντερ δεν εχουν ,χασαν και τον ηγετη τους..βεβαια και περσι η φενερ χαλια ηταν τετοια εποχη..
εντωμεταξυ μην μου πει κανενας ναι αλλα τον ολυμπιακο γιατι τον εθαψες...γιατι η απαντηση ειναι οτι δεν πιστευω οτι σωζεται η κατασταση στα γκαρντ..ουτε ο εβανς ως δια μαγειας θα παιξει σε υψηλο επιπεδο ουτε θα βρεθει καποιος να ρθει απο αμερικη και να προλαβει να προσαρμοστει..
Τωρα για το ροστερ..ο μπαρτζωκας εφερε τον γουοκαπ με 700χιλ,τον φαλ με αλλα τοσα ..τον πιτερς κτλ..ανεβασε τον βεζε να παιζει ετσι..τον ντορσει επισης..τωρα εδω και 2 χρονια κατι παει λαθος..οχι μονο φερνει παλτα αλλα τα χρυσοπληρωνει κιολας..εγω ημουν μεγαλος φαν του μπαρτζωκα απο το μαρουσι που ηταν..πως αυτος με εχει κανει να μην θελω να τον βλεπω αλλο στην ομαδα ειναι κατορθωμα..Η απωλεια με την ρεαλ τον διελυσε οπως και ολους μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Σάβ Νοέμ 01, 2025 7:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο