Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Νοέμ 02, 2025 10:29 pm

Πως είναι καλά σωματικά αφού δεν μπορεί να πηδήξει εφημερίδα :shock: κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Νοέμ 02, 2025 10:31 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 10:21 pm
Άρα ψαχτήκαμε και μετά το φιάσκο με Μπάτλερ και προφανώς δεν βρήκαμε τίποτα αξιόλογο γιατί δεν έχει μείνει και κάτι στην αγορά.

Ποντάρουμε όλες μας τις μάρκες στον Έβανς με την εύθραυστη ψυχολογία που θα πατήσει παρκέ σε παιχνίδι Ευρωλίγκας σε 20 μέρες με ένα μήνα και αν δεν βγει θα πάμε να πάρουμε παίκτη τύπου Φλιν από καμία Τούρκικη τον Ιανουάριο.

Σωστά τα λέω φίλε Chris?
Προφανως και ψαχτηκαμε αλλα δεν εκατσε κατι. Ο Εβανς λογικα την αλλη βδομαδα αν οχι αυτην θα ειναι αποστολη. Δεν ξερω απο εκει και περα δεν εχω αλλη πληροφορηση

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Νοέμ 02, 2025 10:33 pm

tarp7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 10:29 pm
Πως είναι καλά σωματικά αφού δεν μπορεί να πηδήξει εφημερίδα :shock: κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Μια χαρα πηδαει και μια χαρα τρεχει. Χαλαρα σουτακια βαλανε στα βιντεο για αυτο λεω ειναι επιιεικως βλα..νοι με αυτα που ανεβαζουν

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Νοέμ 02, 2025 10:38 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 9:50 pm
Κοιταξτε νομιζω ειμαστε λιγο υπερβολικοι.

Η ομαδα ειναι πολυ καλα στελεχωμενη διορθωνοντας πολλες ανορθογραφιες των προηγουμενων χρονων αλλα εχει δυο βασικεσελλειψεις.

1. Ασσο με προσωπικη φαση και καλη οργανωση
2. Ενα αθλητικο κορμι στο 5 που μπορει να παιξει και 4

Καθε ομαδα χρειαζεται παικτες με επιθετικο ταλεντο οπως ο Σασα, ο Πιτερς, ο Εβανς, ο Φουρνιε, ο Μιλουτινοφ και ο Ντορσει και δεν ειναι πολλες οι ομάδες που εχουν τετοιο ταλεντο.

Καθε ομαδα χρειαζεται παικτες που μπορουν ν σφιξουν την αμυνα (γιατι χωρις αμυνα τιτλους σεν κερδιζεις) οπως ο Γουοκαπ, ο Ντιλικινια, ο Σακ ο Γουορντ και ο Χολ(πανω απο τη στεφανι γιατι στην ομαδικη αμυνα ειναι ακομη κακος αν και εδειξε σημαδια βελτιωσης σιγα σιγα)

Το θεμα ειναι να μην βαζεις εναν παικτη να κανει κατι που δεν εχει στο ρεπερτοριο του.

Τωρα για το θεμα εβανς. Η ομαδα ψαχτηκε για γκαρντ εντονα γιατι ο Εβανς ηταν φοβικος και του δοθηκε ενα τελεσιγραφο. Για το σωματικο και τον τραυματισμο του εχω ξεκαθαρισει οτι ο εβανς Σωματικά ειναι πολυ καλα γιατι δουλεψε παρα πολυ. Τα βιντεο με τον εβανς να μην πηδαει ουτε εφημειδα ηταν απλα τραγικα απο την ομαδα δημιουργωντας μια ανησυχια παρα να καθυσηχασουν ενω η χρονικη στιγμη που βγηκαν ηταν τουλαχιστον η χειροτερη δυνατη. Ο εβανς αν μπει νανπαιξει 5 συνεχομενα παιχνιδια χωρίς φοβο δεν αμφιβαλλω οτι θα ειναι ο παικτης που ολοι θαυμασαμε στη Ζαλγκιρις. Γιατι σωματικα ειναι καλα και το βασικο του θεμα ηταν το ψυχολογικο του τελευταιους μηνες. Ο εβανς αν παρει παιχνιδια ειμαι σιγουρος οτι μπορει να τριβουμε τα ματια μας αλλα ειναι στο χερι του. Εγω παντως θα επερνα παικτη απο τονπανω ραφι γιατι ο Εβανς εχει ευθραστη ψυχολογια που στον επόμενο μικροτραυματισμο που αποδεδειγμενα θα εχει και λογω της απουσιας του αλλα και της θεσης που παιζει. Επισης βαζεις ενα μεγαλο αμεσο πρεπει σε ενα παικτη που εχει να παιξει 1,5 χρονο με εύθραυστη ψυχολογια.
Εγω θα ηθελα να μου εξηγησεις αν μπορεις βασει της γωνσης σου και της πηγης σου αν το τραυματισμενο ποδι εχει την εκρηξη που ειχε πριν τον τραυματισμο. Ο Εβανς παιζει αρκετο iso και βασιζεται στις αλλαγες κατευθυνσης. Θεωρεις οτι ο ποδι μπορει να επναελθει σε εκρηξη και επιταχυνση κοντα στα προηγουμενα επιπεδα?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Νοέμ 02, 2025 10:58 pm

ακομα και στο πιο αισιοδοξο σεναριο οτι ο εβανς ειναι 100% υγιης πηδαει στον θεο κτλ..και καταφερει να παιξει 3-4 παιχνιδια σε φουλ ενταση εκει παλι θα βγαλει καποια θλαση η κατι..δεν θυμαμαι αθλητη να χει να παιξει μηνες(εδω μιλαμε για 2χρονια σχεδον) και να μην παθαινει τιποτα..

εντωμεταξυ σκεφτειτε πως ηταν οι φουρνιε,παπ οταν ειχε ερθει απο ΝΒΑ,οσμαν κτλ..που αυτοι δεν ηταν καν τραυματιες..του παπ του χε παρει σχεδον εναν χρονο να γινει παικτης ευρωλιγκας..

οποτε θεωρω ακομα και το πιο αισιοδοξο σεναριο για τον εβανς ειναι αρκετα απαισιοδοξο για φετος..

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 12:03 am

Jeight έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 10:38 pm
Christofis έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 9:50 pm
Κοιταξτε νομιζω ειμαστε λιγο υπερβολικοι.

Η ομαδα ειναι πολυ καλα στελεχωμενη διορθωνοντας πολλες ανορθογραφιες των προηγουμενων χρονων αλλα εχει δυο βασικεσελλειψεις.

1. Ασσο με προσωπικη φαση και καλη οργανωση
2. Ενα αθλητικο κορμι στο 5 που μπορει να παιξει και 4

Καθε ομαδα χρειαζεται παικτες με επιθετικο ταλεντο οπως ο Σασα, ο Πιτερς, ο Εβανς, ο Φουρνιε, ο Μιλουτινοφ και ο Ντορσει και δεν ειναι πολλες οι ομάδες που εχουν τετοιο ταλεντο.

Καθε ομαδα χρειαζεται παικτες που μπορουν ν σφιξουν την αμυνα (γιατι χωρις αμυνα τιτλους σεν κερδιζεις) οπως ο Γουοκαπ, ο Ντιλικινια, ο Σακ ο Γουορντ και ο Χολ(πανω απο τη στεφανι γιατι στην ομαδικη αμυνα ειναι ακομη κακος αν και εδειξε σημαδια βελτιωσης σιγα σιγα)

Το θεμα ειναι να μην βαζεις εναν παικτη να κανει κατι που δεν εχει στο ρεπερτοριο του.

Τωρα για το θεμα εβανς. Η ομαδα ψαχτηκε για γκαρντ εντονα γιατι ο Εβανς ηταν φοβικος και του δοθηκε ενα τελεσιγραφο. Για το σωματικο και τον τραυματισμο του εχω ξεκαθαρισει οτι ο εβανς Σωματικά ειναι πολυ καλα γιατι δουλεψε παρα πολυ. Τα βιντεο με τον εβανς να μην πηδαει ουτε εφημειδα ηταν απλα τραγικα απο την ομαδα δημιουργωντας μια ανησυχια παρα να καθυσηχασουν ενω η χρονικη στιγμη που βγηκαν ηταν τουλαχιστον η χειροτερη δυνατη. Ο εβανς αν μπει νανπαιξει 5 συνεχομενα παιχνιδια χωρίς φοβο δεν αμφιβαλλω οτι θα ειναι ο παικτης που ολοι θαυμασαμε στη Ζαλγκιρις. Γιατι σωματικα ειναι καλα και το βασικο του θεμα ηταν το ψυχολογικο του τελευταιους μηνες. Ο εβανς αν παρει παιχνιδια ειμαι σιγουρος οτι μπορει να τριβουμε τα ματια μας αλλα ειναι στο χερι του. Εγω παντως θα επερνα παικτη απο τονπανω ραφι γιατι ο Εβανς εχει ευθραστη ψυχολογια που στον επόμενο μικροτραυματισμο που αποδεδειγμενα θα εχει και λογω της απουσιας του αλλα και της θεσης που παιζει. Επισης βαζεις ενα μεγαλο αμεσο πρεπει σε ενα παικτη που εχει να παιξει 1,5 χρονο με εύθραυστη ψυχολογια.
Εγω θα ηθελα να μου εξηγησεις αν μπορεις βασει της γωνσης σου και της πηγης σου αν το τραυματισμενο ποδι εχει την εκρηξη που ειχε πριν τον τραυματισμο. Ο Εβανς παιζει αρκετο iso και βασιζεται στις αλλαγες κατευθυνσης. Θεωρεις οτι ο ποδι μπορει να επναελθει σε εκρηξη και επιταχυνση κοντα στα προηγουμενα επιπεδα?
Κοιτα ορθοπεδικος δεν ειμαι αλλα ο εβανς μπορει να φτασει σε ενα πολυ ικανοποιητικο βαθμο που να πλησιαζει το 100%. Απλα θα σου πως κατι που ελεγα οταν χειρουργουσα ακρα χειρα σε πολυ μεγαλυτερη συχνοτητα απο οτι τωρα που ειμαι ιδιωτης. Απο οτι θεωρει ο γιατρος σου απολυτη επιτυχια να κρατας οτι στο 10% θα υπολείπεσαι σε συγκριση με πριν το χειρουργιο. Ελπιζω να σε καλυψα. Αυτο δεν σημαινει οτι αν φτασει στο 90% δεν θα ειναι καλυτερος απο το 90% των γκαρντ που κυκλοφορουν στην ευρωλιγκα

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 12:46 am

Εγώ από την όποια εμπειρία έχω, από έναν αθλητή του φιλικού περιβάλλοντος, που είχε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα τραυματισμού, το πιο ζόρικο κομμάτι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι το να επανέλθεις αθλητικά στο επίπεδο που ήσουν. Αυτό απαιτεί χρόνο αλλά με σωστή τεχνογνωσία και αρκετή δουλειά θα συμβεί. Το δύσκολο είναι να διαχειριστείς το ψυχολογικό κομμάτι και κυρίως τα setbacks που μπορεί να προκύψουν. Καμιά φορά χάνεις και συ ο ίδιος την εμπιστοσύνη στο σώμα σου. Παρόλα αυτά αν ένας παίκτης καταφέρει να περάσει αυτό το άβολο στάδιο και πάρει συνεχόμενα παιχνίδια, χωρίς να έχει κάποιο νέο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, όσο περνάει ο χρόνος θα νιώθει όλο και πιο άνετα. Προσωπικά δε θα μου κάνει καθόλου εντύπωση σε 1-2 χρόνια από τώρα ο Έβανς να είναι ο παλιός Έβανς (ίσως ελάχιστα πιο "βαρύς"). Απλά όσο καθυστερεί η επιστροφή του και όσο δεν παίρνει συνεχόμενα παιχνίδια (όχι όμως 3 παιχνίδια την εβδομάδα), τόσο πιο δύσκολο είναι να τον υπολογίζεις για φέτος.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Νοέμ 03, 2025 1:20 am

Κοιτα ορθοπεδικος δεν ειμαι αλλα ο εβανς μπορει να φτασει σε ενα πολυ ικανοποιητικο βαθμο που να πλησιαζει το 100%
Απορώ πάντως πως τόσες γνωστές περιπτώσεις παικτών απο το ΝΒΑ που έβγαλαν τον ίδιο τραυματισμό δεν γύρισαν όχι στο 90%... αλλά ούτε στο 40%, σκιές του παλιού καλού εαυτού τους όλοι.

Ο Έβανς όμως θα τα καταφέρει να το ενενηνταρίσει?

glenrice90

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Νοέμ 03, 2025 2:16 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 8:06 pm
glenrice90 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 7:40 pm
Το 90% από όσους σκάνε στο ΣΕΦ με μπλούζα ΑΣΠΙΣ Πρόνοια Καραπιάλη ίσως.
εβγαλες συμπερασμα οτι το 90% σκανε με φανελα καραπιαλη? goodpost.gif
Βάζω εδώ ^ τι έγραψα και τι κατάλαβες δίπλα δίπλα, να τα ξαναδιαβάσεις με την ησυχία σου.

Δεν υπάρχει οπαδός που παρακολουθεί μπάσκετ κάποια χρόνια να είναι απογοητευμένος (αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποίησες) 2 Νοέμβρη, δεν υπάρχει κάτι πιο απλό από αυτό. Αν εσύ και η παρέα σου νιώθετε έτσι κομπλέ, απλά μη προβάλλετε τι νιώθετε στους υπόλοιπους.

Στον Ολυμπιακό η γκρίνια που περιγράφεις στα πηγαδάκια υπάρχει πάντα σε όλα τα αθλήματα ανεξάρτητου πώς πάει η ομάδα. Είναι οπαδικο reflex γιατί ο οπαδός είναι αιχμάλωτος της στιγμής και έχει κοντή μνήμη, όχι απογοήτευση όπως τη περιγράφεις. Όταν υπάρχει πραγματική απογοήτευση βρίσκει τρόπους να διοχετευτεί και στην ομάδα αλλά και συλλογικά στο γήπεδο. Απλά τώρα βλεπετε 5 tweets και σας διαστρεβλώνουν όλη την αντίληψη.
Knoxville έγραψε:
Κοιτα ορθοπεδικος δεν ειμαι αλλα ο εβανς μπορει να φτασει σε ενα πολυ ικανοποιητικο βαθμο που να πλησιαζει το 100%
δεν γύρισαν όχι στο 90%... αλλά ούτε στο 40%, σκιές του παλιού καλού εαυτού τους όλοι.

Caron Butler και Jeremy Lin μια χαρά επιστροφες

Επίσης αν το ψάξεις θα δεις ότι αυτοί που είχαν τις χειρότερες επιστροφές είτε ήταν στα 30s τους (πχ Βαρεχαο Chris Andersen κλπ) άρα πολυ πιο καταπονημένο σώμα, είτε είχαν ήδη θέματα με γόνατα (Tony Wroten).

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Νοέμ 03, 2025 2:46 am

E καλά μια χαρά επιστροφή του Λιν που έπαιξε μια ακόμη σεζόν και μετά πήγε Κίνα και Ταϊβάν δεν το λες. Για κάποιο λόγο κατέληξε εκεί που κατέληξε.

O Μπάτλερ ήταν στο 50%, βέβαια και αυτός σε κάτι κλίπερς, Μπακς κτλ πήγε και αν τον έβλεπες τα έσερνε τα ποδαράκια του, δεν είχε σχέση με τον παίκτη που ήταν στην Ουάσινγκτον και όσο πρόλαβε να παίξει με τους Μάβερικς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Νοέμ 03, 2025 3:48 am

glenrice90 έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 2:16 am
shaq7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 8:06 pm

εβγαλες συμπερασμα οτι το 90% σκανε με φανελα καραπιαλη? goodpost.gif
Βάζω εδώ ^ τι έγραψα και τι κατάλαβες δίπλα δίπλα, να τα ξαναδιαβάσεις με την ησυχία σου.

Δεν υπάρχει οπαδός που παρακολουθεί μπάσκετ κάποια χρόνια να είναι απογοητευμένος (αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποίησες) 2 Νοέμβρη, δεν υπάρχει κάτι πιο απλό από αυτό. Αν εσύ και η παρέα σου νιώθετε έτσι κομπλέ, απλά μη προβάλλετε τι νιώθετε στους υπόλοιπους.

Στον Ολυμπιακό η γκρίνια που περιγράφεις στα πηγαδάκια υπάρχει πάντα σε όλα τα αθλήματα ανεξάρτητου πώς πάει η ομάδα. Είναι οπαδικο reflex γιατί ο οπαδός είναι αιχμάλωτος της στιγμής και έχει κοντή μνήμη, όχι απογοήτευση όπως τη περιγράφεις. Όταν υπάρχει πραγματική απογοήτευση βρίσκει τρόπους να διοχετευτεί και στην ομάδα αλλά και συλλογικά στο γήπεδο. Απλά τώρα βλεπετε 5 tweets και σας διαστρεβλώνουν όλη την αντίληψη.
Knoxville έγραψε:

δεν γύρισαν όχι στο 90%... αλλά ούτε στο 40%, σκιές του παλιού καλού εαυτού τους όλοι.

Caron Butler και Jeremy Lin μια χαρά επιστροφες

Επίσης αν το ψάξεις θα δεις ότι αυτοί που είχαν τις χειρότερες επιστροφές είτε ήταν στα 30s τους (πχ Βαρεχαο Chris Andersen κλπ) άρα πολυ πιο καταπονημένο σώμα, είτε είχαν ήδη θέματα με γόνατα (Tony Wroten).
λες να μιλαμε για την παρτη μας και μην προβαλλω τι νιωθω στους υπολοιπους και ταυτοχρονα κανεις ακριβως το ιδιο..Αν νιωθεις εσυ ετσι κομπλε αλλα μην το προβαλλεις και στους αλλους....

καλα οτι επιασες συγκεκριμενα μια λεξη που ειπα και καθεσαι και της κανεις αναλυση δεν θα το πιασω γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη ετσι και αλλιως φαινεται..αλλοι μπορει να ειναι απογοητευμενοι,αλλοι προβληματισμενοι,αλλοι στεναχωρημενοι και δεν ξερω τι..δεν τους κανω ψυχογραφημα ουτε κανω γκαλοπ ΄΄ειστε απογοητευμενοι συγκεκριμενα΄΄..αισιοδοξοι παντως δεν ειναι απο αυτα που λεει ο κοσμος.

Εμεις εδω οι καμια 20ρια που ειμαστε απογοητευμενοι η οι καμια 100ρια που εχω ακουσει εγω απο τους 100 που ξερω..η καμια 4-5χιλ σχολια σε φβ,ινσταγκαμ τουιτερ και τετοια ειναι κομπαρσοι ολυμπιακοι και ξεκινησαν να βλεπουν μπασκετ χτες.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 8:31 am

Knoxville έγραψε:
Απορώ πάντως πως τόσες γνωστές περιπτώσεις παικτών απο το ΝΒΑ που έβγαλαν τον ίδιο τραυματισμό δεν γύρισαν όχι στο 90%... αλλά ούτε στο 40%, σκιές του παλιού καλού εαυτού τους όλοι.

Υπαρχουν και ποσες αλλας περιπτωσεις αθλητων που το εχουν κανει και εχουν επιστρεψει ειτε σε σχεδον πληρη ειτε σε πληρη ρηξη. Ενας απο αυτους παιζει στη Ρεαλ και μας ειχαν πρηξει για το ποσο παικταρας ειναι(chuma Okeke)

Παντως σωματικα μπορει να το πιασει αυτο το επιπεδο ο εβανς. Αν θα τα καταφερει θα το
Δειξει ο χρονος. Επισης οι χειρουργικες τεχνικες εξελισσονται οπως και τα υλικα που χρησιμοποιουνται

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Νοέμ 03, 2025 8:51 am

Christofis έγραψε:

Υπαρχουν και ποσες αλλας περιπτωσεις αθλητων που το εχουν κανει και εχουν επιστρεψει ειτε σε σχεδον πληρη ειτε σε πληρη ρηξη. Ενας απο αυτους παιζει στη Ρεαλ και μας ειχαν πρηξει για το ποσο παικταρας ειναι(chuma Okeke)

πως επεστρεψε οπως ηταν αυτος αφου απτα 50 παιχνιδια επεσε στα 2-3 μεχρι που τον σουταραν

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Νοέμ 03, 2025 8:52 am

Knoxville έγραψε:

ο εβανς πρεπει να συγκριθει πως γυρισε καποιος που εκοψε 2 φορες τενοντες

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Νοέμ 03, 2025 8:56 am

Christofis έγραψε:
Knoxville έγραψε:

Παντως σωματικα μπορει να το πιασει αυτο το επιπεδο ο εβανς. Αν θα τα καταφερει θα το
Δειξει ο χρονος. Επισης οι χειρουργικες τεχνικες εξελισσονται οπως και τα υλικα που χρησιμοποιουνται
Καλημέρα, έτεινα να το πιστεύω αλλά πλέον μέσα μου νοιώθω ότι οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές.
Αν φοβάται να πατήσει δυνατά και να βάλει έκρηξη δεν βλέπω και πως θα επανέλθει, στα βιντεάκια τον βλέπουμε να κάνει χαλαρά σουτάκια, από ένα τραυματισμό που θα τον άφηνε πίσω 20 μέρες κάνει δεν ξέρω πόσο. Ο Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του είναι σαν να τον ανγοεί πλέον. Μπορεί να γίνει το θαύμα δεν λέω, αλλά αν το καλοκαίρι είμασταν στο 50% τώρα είμαστε στο 5%.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”