Α' ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ 2025-26

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ

junior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 22, 2025 9:59 am

μεχρι στιγμης,
ιωνια χωρις αντιπαλο,βεβαια με μπατζετ β εθνικης

ενωση ιλιου δυσκολα θα χασει τη δευτερη θεση

φεα-ραφηνα απογοητευουν παρα τις τουλαχιστον 5αδες 1ης γραμμης για α εσκα

καρεας εχει τα φοντα κ το παθος,δεν εχει τη τεχνογνωσια

χαλανδρι τα ιδια με περσι,δυνατο εκει που θελει

οιων ενδεχεται να τη πατησει οπως οταν ειχε ξαναβρεθει στην α,αν δε κανει γρηγορες κινησεις

φιλλιπος σκληρος κ παει στοχευμενα

προμηθεας εχει κανει κινησεις παραμονης κ θα το καταφερει αν μεινει υγιης

σπορτιγκ θα παλεψει με την εδρα κ την εμπειρια του παγκου

αναγεννηση οταν ενσωματωθουν κ βρεθουν θα μπει στη τριαδα

βριλλησια εμαθε απο τη πρωτη φορα κ δειχνει πιο ετοιμο

ποσειδωνας νεανικος υποδυεστερος σαν ροστερ απο τις προηγουμενες χρονιες,θα παλεψει

αμμιλα δειχνει ο πιο αδυναμος κρικος

therebounder

Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 11:43 am

Ιωνία όντως πολύ καλό και βαθύ ρόστερ ίσως ένα από τα καλύτερα τα τελευταία χρόνια μαζί με αυτό του Χολαργου. Προφανώς και το μπατζετ είναι καλής ομάδας Β εθνικής και δε πρέπει να γίνεται σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.
Η Ένωση συμπαγής ομάδα αλλά νομίζω είναι φαβορί για την 3-4η θέση όχι για τη 2η. Για 2η θέση δίνω φαβορί την Αναγέννηση.
Απογοήτευση μέχρι στιγμής άμιλλα, Ραφήνα και Ποσειδωνας. Για την Άμιλλα ακούγαμε πολύ καλά λόγια τα οποία δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Είναι νωρίς ακόμα όμως. Η Ραφήνα έχει καλό ρόστερ δε ξέρω τι πάει λαθος ομως δεν έχω εικόνα. Για τον ποσειδωνα περίμενα ότι η συνεργασία με Χολαργό θα τους έδινε καλύτερο ρόστερ για αυτό και τους θεωρώ ‘απογοήτευση’.
Σπορτινγκ εμφανώς πεσμένος όμως θα κάνε κηδείες στη δύσκολη έδρα του και Χαλάνδρι με τη κλασική συνταγή επιτυχίας των τελευταίων χρόνων. Για τις υπόλοιπες ομάδες δεν έχω εικόνα.

Gkos

champion
Reactions:

Τρί Νοέμ 04, 2025 12:39 am

Με τον -εξαφανισμένο μέχρι τότε- Θωμαή,να σκοράρει 2 συνεχόμενες φορές από τα 6.75 ,η Ιωνία πέρασε πολύ πολύ δύσκολα με 68-63 από το Ρουφ, σε ένα πραγματικό ντέρμπι κορυφής, και φαίνεται να αγκαλίαζει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου ,αφού παρόλο που υπάρχουν ακόμα αρκετές αγωνιστικες δεν φαίνεται ποια ομάδα μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της!

abovetherim

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Νοέμ 04, 2025 11:49 am

therebounder έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 11:43 am
Ιωνία όντως πολύ καλό και βαθύ ρόστερ ίσως ένα από τα καλύτερα τα τελευταία χρόνια μαζί με αυτό του Χολαργου. Προφανώς και το μπατζετ είναι καλής ομάδας Β εθνικής και δε πρέπει να γίνεται σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.
Η Ένωση συμπαγής ομάδα αλλά νομίζω είναι φαβορί για την 3-4η θέση όχι για τη 2η. Για 2η θέση δίνω φαβορί την Αναγέννηση.
Απογοήτευση μέχρι στιγμής άμιλλα, Ραφήνα και Ποσειδωνας. Για την Άμιλλα ακούγαμε πολύ καλά λόγια τα οποία δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Είναι νωρίς ακόμα όμως. Η Ραφήνα έχει καλό ρόστερ δε ξέρω τι πάει λαθος ομως δεν έχω εικόνα. Για τον ποσειδωνα περίμενα ότι η συνεργασία με Χολαργό θα τους έδινε καλύτερο ρόστερ για αυτό και τους θεωρώ ‘απογοήτευση’.
Σπορτινγκ εμφανώς πεσμένος όμως θα κάνε κηδείες στη δύσκολη έδρα του και Χαλάνδρι με τη κλασική συνταγή επιτυχίας των τελευταίων χρόνων. Για τις υπόλοιπες ομάδες δεν έχω εικόνα.
Παιδιά, με όλη μου την αγάπη επειδή το έγραψε κι άλλος παραπάνω, αυτό που γράφετε για μεσαίο ή κανονικό μπάτζετ ομάδας Β' εθνικής μην το ξαναγράψετε, εκτός αν δεν έχετε ιδέα που είναι το μέσα μπάτζετ της Β' εθνικής.
Εκτός αν εννοείτε ας πούμε τη Νήαρ Ήστ ή τον Ηλυσιακό που όντως πάνε καλά με πολύ μικρά μπάτζετ των 50-60 χιλιάδων. Μια μέση ομάδα στη Β' εθνική έχει από 80-120 χιλιάρικα και η Ιωνία δεν τα φτάνει ούτε κατά διάννοια αυτά τα ποσά. Εννοείται πως συμφωνώ φυσικά ότι είναι η καλύτερη ομάδα με διαφορά στην Α' ΕΣΚΑ και μια από τις καλύτερες στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια.
Αυτό όμως είναι κάτι άλλο.
Και αν θέλετε να το πάμε στο αγωνιστικό, επειδή μετά όταν πάμε σε εθνικό επίπεδο τα μεγέθη είναι διαφορετικά, αυτή η Ιωνία, η φετινή, δεν είναι καλύτερη αυτή τη στιγμή (μάλλον στα ίδια επίπεδα ή και παρακάτω) από τον περσινό ΕΦΑΟΖ ή τα περσινά Μελίσσια της Γ' εθνικής, οπότε δεν κατανοώ το τόσο πουσάρισμα.
Το ότι δύο παίκτες παίρνουν όλο το χαρτί, δεν σημαίνει ότι όλοι παίρνουν τα ίδια. Οπότε ας χαλαρώσουμε λίγο με το οικονομικό, δεν είμαστε και η εφορία άλλωστε.
Επιπλέον η Ιωνία έχει ένα πολύ πολύ σοβαρό ζήτημα να λύσει που είναι το γηπεδικό. Να θυμίσω ότι οι γυναίκες φέτος τρέχουν στη Ζοφριά.

abovetherim

a1greece
Reactions:

Τρί Νοέμ 04, 2025 4:51 pm

Κοντέψαμε να φτάσουμε τη μια μέρα καθυστέρηση, αλλά η ΕΣΚΑ έβαλε επιτέλους τα Φ.Α., το έχω ξαναγράψει, η ΕΣΚΑΝΑ με όλα της τα χάλια τα βάζει Δευτέρα βράδυ και η ΕΣΚΑ Δευτέρα απόγευμα. Μπράβο παιδιά, εκεί στο Γαλάτσι...
Λοιπόν. Δεν ξέρω ποιος άλλος θα περάσει από το κλειστό του Ρουφ, όπως γράφτηκε και παραπάνω, καθάρισε ο Θωμαή στο τέλος, πολύ δυνατοί οι γηπεδούχοι, τους βλέπω στα πλέι οφ.
Η Άμιλλα απογοήτευσε μια ακόμα φορά, όλους εμάς που την περιμέναμε πολύ δυνατή φέτος και έχω μια ειλικρινή και καλοπροαίρετη απορία. Ο προπονητής της είναι και εδώ και στον Αίολο Ταύρο πρώτος και τώρα πρόσφατα, στα Φανάρια (Β' εθνική) βοηθός. Μα πως τα προλαβαίνει όλα, έχει κλώνο; Όποιος γνωρίζει, ας βοηθήσει. Μπράβο στο Βριλησσιακό.
Το Χαλάνδρι έβαλε το καλό του πρόσωπο, υποχρέωσε το Ίλιον στην πρώτη του ήττα και επιβαβαίωσε όλους εμάς που λέμε ότι μπορεί να κερδίσει τον πρώτο και να χάσει από τον τελευταίο.
Αναμενόμενο ξέσπασμα του Αργοναύτη επί του πολύ αδύναμου Ποσειδώνα, πρώτη νίκη για τον Καρέα που θα μπορούσε να έχει και 1-2 ακόμα, το Όιον πολύ δυνατό στην έδρα του, απέναντι σε ένα Φίλιππο που ως τώρα ήταν μαχητικός, αλλά παροδόθηκε από το τζάμπολ και τέλος η ΦΕΑ πέρασε από τον Προμηθέα, σε ένα ματς που δεν έχω εικόνα.

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 63
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 68

Διαιτητές: Τεφτίκης, Σπυρλιδάκης, Κατσιμάρδος

Δεκάλεπτα: 13-12, 34-33, 48-55, 63-68

Αναγέννηση Πετραλώνων (Μαζαράκης, Γερασιμόπουλος): Κοντούλης, Δάνα Ι. 21 (3), Τσίτουρας Κ., Οικονομάκης 3, Δάνα Α. 8, Σαρλάνης 8, Τσίτουρας Γ. 13 (3), Κατσαμπάνης 4, Μέλιος 6.

Ν.Ιωνία (Λημναίος): Ζήσης, Δαβουλάρης 9 (1), Τουρνάκης 4 (1), Συντάκας 12 (1), Δαουτάκος, Θωμαή 17 (2), Ξυδής 5 (1), Σαλπέας, Παππάς 3 (1), Σιδέρης 7, Μπλαζουδάκης 11.

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 74
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 81

Διαιτητές: Ραπτογιάννης, Κουτιβής, Λελεδάκη

Δεκάλεπτα: 14-15, 32-31, 57-58, 74-81

Άμιλλα (Χότζα): Κακουριώτης 2, Τζουβελεκάκης 9 (2), Μάντζαρης 4 (1), Πηγαδάς 3, Αγραφιώτης, Κύριος 2, Παπαγεωργίου 15 (4), Ζαπάντης, Πατρινός 10, Θεοδωρόπουλος 6, Αλεφαντής 6, Τάττης 17 (2).

Βριλησσιακός (Μακρυδάκης, Μπακλέσης): Κομίνης 2, Καραμποϊκης, Αγορής 19 (4), Σιλιτζήρης 17 (3), Κωνσταντινίδης 2, Ρεπούσκος 4, Καραγιάννης, Ζαφειρίου 1, Ακτύπης, Πασχαλίδης, Κατσιμπάς 22, Σπαρτάλης 14 (2).

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 58
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 50

Διαιτητές: Ζιώγας, Μαγνήσαλης, Σεβιάν

Δεκάλεπτα: 20-12, 37-22, 48-38, 58-50

Χαλάνδρι (Φασουλόπουλος, Δρίκος): Κονδύλης 4, Κορωπιώτης 2, Δελής 20 (2), Παπάς 2, Ραλλίδης 17 (2), Λίτσος 6, Φραγκούλης 3, Μωραϊτης 2, Μπαμπαρούτσης 2.

Ένωση Ιλίου (Κουκής, Αχτίπης): Πανουσόπουλος Κ. 9 (1), Γαρδικιώτης, Ευτυχίδης 5 (1), Πολυχρονόπουλος 6 (1), Μήλης 6, Μπάζιος 4, Χασουλίδης 8, Παπαδημητρίου 2, Μπουρλάς 10.

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 91
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 61

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Βαλουξής

Δεκάλεπτα: 26-11, 43-25, 68-43, 91-61

Αργοναύτης (Ζερβός, Φραγκούλης): Χαλκός 6 (1), Περίδης, Στεφάνου 14 (2), Ντούρας 19 (5), Τούτουζας 2, Ομάρ 18 (4), Χαντζόπουλος 12 (4), Κουκουζέλης 6, Μακρυγιάννης 7 (1), Κόλλιας 7, Χατήρας.

Ποσειδώνας (Τριανταφύλλης): Μάχος, Φιλιππόπουλος 2, Φετοκάκης, Μάλφας 11 (1), Παπαγιαννάκος 2, Βοκοτόπουλος 8 (1), Μιχαλιός 4, Σαβούρδος 7, Καγιαντζάς 14 (2), Φεράκης 9 (1), Πλασταράς 2, Βλάσσης 2.

ΑΟ ΚΑΡΕΑ 86
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 59

Διαιτητές: Ναστούλης, Ιωάννου, Σερίφης

Δεκάλεπτα: 21-15, 51-31, 73-48, 86-59

Καρέας (Πουλίδης, Σούφλας): Πλούμης 9 (2), Αδαμούδας 10, Βαλτατζής 4, Κοκοτσάκης 8 (1), Καπόπουλος Μ. 3, Βούζας 10 (2), Παγίδας 12 (2), Παπαχρήστος 10 (1), Καπόπουλος Ν. 8, Γιαννάκης, Κασαπίδης 4, Πρόγκας 8 (1).

Σπόρτιγκ (Νικητόπουλος): Κοκοτσάκης 2, Μιχαλόπουλος 11, Καλιαράς 1, Βαρδής 10 (3), Μπουρίτης 4, Βελισσάρης 4, Μπουγιούρης 9 (1), Πλουτέτσκι, Κώσταρης 9, Τσουτσουλιάνος 6 (2), Χήτος, Κουρούσης 3.

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 83
ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 55

Διαιτητές: Σκουλαρίκης, Ψύχας, Κωστάκης

Δεκάλεπτα: 22-9, 43-24, 67-35, 83-55

Αγ. Στέφανος (Αλεξόπουλος, Χρυσικός): Χαλάτσης 7 (1), Κύρου 4, Αγγελίδης 7 (1), Χρυσός 16 (2), Αγγέλου 3, Καραδημητρίου, Κολτσίδας 22 (5), Αγορόπουλος 6, Ζέππος 2, Κωτίδης 4, Λάζος 4, Παπαντωνάκος 8 (2).

Φίλιππος (Γεωργαλάς, Γκρίτζαλης): Παπαποστόλου 3 (1), Δασκαλάκης 4, Παναγιωτίδης 12, Αλεξανδρόπουλος 9, Στρατόπουλος 7, Πούρος, Σπυρόπουλος, Μακράκης 2, Τσουμπρής 7 (2), Τετζεράκης 9, Μελέτης, Πουλογιάννης 2.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 75
ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 85

Διαιτητές: Βελέντζας, Αναστασόπουλος, Τύρμπας

Δεκάλεπτα: 20-16, 45-41, 67-63, 75-85

Προμηθέας (Αβραμίδης, Αποστολόπουλος): Καραθανασόπουλος 10 (2), Πολυμενάκος 10, Κόρμπος 1, Μουτεβελής, Ηλιόπουλος 7 (1), Στυλιανός 3 (1), Κωνσταντίνου 14 (2), Κατσουλάρης 5 (1), Πολιτικός 11 (3), Κορρές 11 (3), Ανδρουλάκης 3 (1).

ΦΕΑ (Μπασέας): Γαλάνης 5 (1), Κούλιος, Καλούδας, Γεωργακόπουλος 3 (1), Πέττας 23 (1), Κρητικός 17 (2), Αρτεμάκης 4, Τεάκα 17, Τακίδης 6 (1), Βουτσάς 6 (2), Φεσσαράς 4

Άβαταρ μέλους
Michalis Chotza

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Derrick Rose
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Νοέμ 04, 2025 6:24 pm

Καλησπέρα καταρχάς σε ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη στην ομάδα μας , μας τιμά να μας χαρακτηρίζεται δυνατή ομάδα γιατί είναι ένα πρότζεκτ νέων "αβγαλτων" παιδιών που προσπαθούν αρκετά ,δυστυχώς παρά ένα παιχνίδι είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα και το ρεκόρ μας είναι πάρα πολύ κακο , ελπίζουμε να γυρίσει . Όσων αφορά για εμένα , επέλεξα να φτιάξω προφίλ να σου απαντήσω γιατί όντως είναι άξιο απορίας , η άμιλλα όταν με επέλεξε για προπονητή της , δεν ήθελα να φύγω από τον Αίολο και προφανώς είναι μεγάλο σχολείο για εμένα ο Αντώνης Μάντζαρης και οι γνώσεις του . Προλαβαίνω και τις δύο ομάδες στην καθημερινότητα ,πληρώνω άνθρωπο για το κόψιμο των βίντεο από τα προσωπικά μου χρήματα ,φυσικά έχω την επιμέλεια . Όσων αφορά την Νάξο είμαι βοηθός αλλά ας πούμε πάρτ ταιμ , η ομάδα προπονείται μεσημέρια στην Αθήνα και παίζει στο νησί , στο νησί δεν κατεβαίνω και ενώ έψαχνε ο κοουτς Ιμπραήμακης βοηθό ( τον βοηθούσα να βρει ) δεν μπορούσε να βρεθεί διαθέσιμος και κάποιος να τον ικανοποιεί η δουλειά του οπότε ,προς το παρών πορευόμαστε έτσι από αρχές προετοιμασίας . Για όλη αυτήν την διαδικασία έχω θυσιάσει την πρωινή μου εργασία . Είναι δύσκολο όλο αυτό αλλά πίστεψτε με ήταν πιο δύσκολο όταν χρειαζόταν στην ζωή μου να κάνω τον οικοδόμο το πρωί και τον οδηγό ταξί το βράδυ (και στα ενδιάμεσα τον προπονητή που κάνω 12 χρόνια τώρα ).Το χόμπυ μας έχουμε κάνει επάγγελμα θα ήταν άδικο να παραπονιομαστε .

Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Τρί Νοέμ 04, 2025 7:20 pm

Πολύ σημαντική νίκη για την Νέα Ιωνία στο ντέρμπι. Επιβεβαιώνει ότι είναι το μεγάλο φαβορί (σε καμία περίπτωση βέβαια δεν έχει μπάτζετ ομάδας Β' Εθνικής που ειπώθηκε, αν και σίγουρα έχει το μεγαλύτερο της κατηγορίας όντως) και πολύ δύσκολα θα χάσει την άνοδο.

Πετράλωνα και Ίλιο δεν βρίσκω τρόπο να μην είναι στα πλέι-οφ των 2-5. Υπάρχει όμως πολύς δρόμος μέχρι τότε. Μεγάλη θετική έκπληξη ο Βριλησσιακός΄(που πήρε μάλιστα και καλές νίκες και χωρίς τον Κατσιμπά, ουσιαστικά δηλαδή με μισό σέντερ), δεν νομίζω να κρατηθεί τόσο ψηλά, αλλά δεν νομίζω και να κινδυνεύσει όπως ίσως πίστευα αρχικά.
Πιστεύω το Χαλάνδρι θα παίξει εν τέλει για πλέι-οφ, όπως και η Ραφήνα. Και το Οίον πιστεύω θα ανέβει από το 2-4 που είναι τώρα. Ερωτηματικό κάποιες άλλες ομάδες (Φίλιππος, Προμηθέας), ενώ για προς τα κάτω συνεχίζω να θεωρώ πρώτα φαβορί Σπόρτιγκ και Ποσειδώνα. Για τα υπόλοιπα βλέπουμε, ακόμα και ο Καρέας θεωρώ πως θα είναι πολύ σκληρό καρύδι.

ΥΓ: Σχετικά με την Άμιλλα, δεν θα μπω καθόλου στο θέμα του κόουτς Χότζα (που και ευχαριστούμε για την επώνυμη παρουσία του :) ), αλλά πραγματικά απόρησα το καλοκαίρι που θεωρήθηκε από κάποιους φαβορί για κάτι. Δεν ξέρω πλην του Παπαγεωργίου (και της σταθεράς Μάντζαρη) ποιοι άλλοι παίκτες στο ρόστερ της δημιούργησαν τέτοια εντύπωση.

Άβαταρ μέλους
Michalis Chotza

Reactions:

Τετ Νοέμ 05, 2025 12:42 am

Μόνο εδώ θεωρήθηκε φαβορί , ήταν και είναι ένα δύσκολο πρότζεκτ με ΜΟ 21 ετών ,αυτο ιντριγκάρε και εμένα δηλαδή , αλλά εντάξει φαντάζομαι λόγω ενεργά σοσιαλ συμβαίνουν αυτά

abovetherim

a1greece
Reactions:

Τετ Νοέμ 05, 2025 10:07 am

Michalis Chotza έγραψε:
Τετ Νοέμ 05, 2025 12:42 am
Μόνο εδώ θεωρήθηκε φαβορί , ήταν και είναι ένα δύσκολο πρότζεκτ με ΜΟ 21 ετών ,αυτο ιντριγκάρε και εμένα δηλαδή , αλλά εντάξει φαντάζομαι λόγω ενεργά σοσιαλ συμβαίνουν αυτά
Προσωπικά, επειδή εγώ αναρωτήθηκα, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και τη δημόσια τοποθέτησή σου.
Επαναλαμβάνω ότι δεν ρώτησα κακοπροαίρετα και η η αλήθεια είναι πως όλα τα θεωρούσα οκ, τα Φανάρια μου χάλασαν την εξίσωση και το πως τα προλαβαίνεις :)
Ξέρω ότι κάνουν προπονήσεις πρωί-μεσημέρι και στην Αθήνα, αλλά πάνε στα εντός στη Νάξο και δύο ταξίδια Κρήτη μέσα στο Σαββατοκύριακο που είσαι σε φουλ προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας με Άμιλλα, αλλά εφόσον δεν ακολουθείς στα ματς, φαντάζομαι ότι δύσκολα μεν αλλά βγαίνει το πράγμα.
Είναι δύσκολο να κρατάς δύο και τρια καρπούζια στην ίδια μασχάλη, σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις, η αγάπη σου γι' αυτό που κάνεις σου δίνει δύναμη.
Όσο για το ρόστερ, ομολογώ ότι εγώ και ο gspara όντως βλέπαμε την ομάδα στα πλέι οφ αν μη τι άλλο, εγώ το έχω γράψει και δημόσια εδώ.
Με Παπαγεωργίου, που έχει δώσει διαπιστευτήρια στο Ρέντη, Τσουβελεκάκη από Χολαργό, Γλυκά Νερά και Χαλάνδρι, Πατρινό και Κακουριώτη που έκαναν καλές σεζόν σε παρακάτω κατηγορίες όντως, τον Αλεφαντή που πέρσι έπαιζε Γ' εθνική στη Νίκη Αμαρουσίου και τα "έχει" τα τοπικά, την εμπειρία του Κύργιου και φυσικά την υψηλή επιστασία εντός και εκτός παρκέ από το Μάντζαρη, αλλά και τη φρεσκάδα των νέων παιδιών, όντως ίσως είχαμε παραπάνω προσδοκίες.
Ωστόσο προσωπικά, σας εύχομαι τα καλύτερα.

Άβαταρ μέλους
Michalis Chotza

Reactions:

Τετ Νοέμ 05, 2025 11:05 am

Έχει απόλυτη λογική έτσι όπως το θέτεις , άλλωστε και εγώ φτιάχνοντας το ρόστερ αυτό είχα στο μυαλό μου ότι είναι ένα underdog για μια θέση στα playoffs πράγμα που ακόμα θεωρώ ότι είναι άλλωστε όλα τα ματς τα πήγε κοντά αλλά ξέρετε πως είναι αυτό , λίγο κάποιες κακες αποφάσεις (παιχτών ,προπονητών ) ,λίγο συγκυρίες (τραυματισμοί ,αρρώστιες ,τιμωρίες κλπ ) και φυσικά το κύριο παίζουν και άλλοι και καταλήγει έτσι ένα ρεκόρ . Παράδειγμα επειδή ακολουθούμε τον Καρέα και έχω δει όλα τα παιχνίδια τους , ο Καρέας είναι στην τελευταία θέση και έχει πείσει πολύ περισσότερο από τις μισές ομάδες της κατηγορίας για πιο πάνω ,για αυτό και είναι ένα δύσκολο και ενδιαφερο πρωτάθλημα που αξίζει αναγνώρισης . Προφανώς δεν χρειάζεται να ευχαριστείς που εμφανίζομαι επώνυμα ,γιατί να κρυφτούμε άλλωστε , το μπασκετακι είναι ωραίο και μπράβο σας που του δίνετε αξία και προβολή ,ειδικά στα τοπικά . Καλή συνέχεια σε όλους !!!

tommie1983-NEW

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: GREAK FREAK
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Αγαπημένη ομάδα: GREECE

Δευ Νοέμ 10, 2025 10:25 am

Άλλη μια συναρπαστική αγωνιστική.
Χωρίς Χότζα η Άμμιλα , του ευχόμαι καλή επιτυχία με υγεία, έχει μεράκι και αυτό θα τον βοηθήσει :dribble: .
Χωρίς Καψαρίδη τα Πετράλωνα με σοβαρό τραυματισμό στον ώμο και Χαντζόπουλο η Ραφήνα με πρόβλημα στο γόνατο.

ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ - ΑΟ ΚΑΡΕΑ 1
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2
ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 2
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2

abovetherim

a1greece
Reactions:

Δευ Νοέμ 10, 2025 10:40 am

Να δώσω κι εγώ τα προγνωστικά μου, να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κόουτς Χότζα και ελπίζω η τοποθέτησή του εδώ να μην ήταν αφορμή για τη λύση της συνεργασίας και να προσθέσω στις απουσίες της Ραφήνας τον Συμεωνίδη.
Στο δια ταύτα...

ΦΕΑ - ΚΑΡΕΑΣ 1
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ - ΟΙΟΝ 1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΜΙΛΛΑ 2
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 1
Ν. ΙΩΝΙΑ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Δευ Νοέμ 10, 2025 11:26 am

tommie1983-NEW έγραψε:
Δευ Νοέμ 10, 2025 10:25 am
Άλλη μια συναρπαστική αγωνιστική.
Χωρίς Χότζα η Άμμιλα , του ευχόμαι καλή επιτυχία με υγεία, έχει μεράκι και αυτό θα τον βοηθήσει :dribble: .
Χωρίς Καψαρίδη τα Πετράλωνα με σοβαρό τραυματισμό στον ώμο και Χαντζόπουλο η Ραφήνα με πρόβλημα στο γόνατο.

Για Οιον ισχυει οτι εκλεισαν Χαρη Μπαρμπαρη?

tommie1983-NEW

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: GREAK FREAK
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Αγαπημένη ομάδα: GREECE

Τρί Νοέμ 11, 2025 10:42 am

Όπως έδωσσα τα προγνωστικά , έτσι και ήρθαν τα αποτελέσματα .
Ξεχώρισαν οι μεγάλες εκτός έδρας νίκες από Οίον Άγιου Στεφάνου και Αναγέννηση Πετραλώνων. Μεγάλη και σημαντική νίκη και ο Φίλιππος Περιστερίου. ΦΕΑ , Νέα Ιωνία και Προμηθέας έκαναν το καθήκον τους. Άμμιλα πανηγύρισε άλλη μια νική με υπηρεσιακούς προπονήτες όπως γράφτηκε.
Για Χάρη Μπαρμπαρή δεν έχω κάτι εκτός αν τον δούμε στο φύλλο αγώνα.

abovetherim

a1greece
Reactions:

Τρί Νοέμ 11, 2025 2:20 pm

Με 5/7 κι αφού είχαμε 7/7 από συνφορουμίτη, δεν δικαιούμαι να πανηγυρίζω :D :D
Στο δια ταύτα, η πιο έμπειρη ΦΕΑ πήρε τον αξιόμαχο Καρέα στην παράταση. Ο Καρέας αδικείται από τη βαθμολογική του θέση, έχει παλέψει σχεδόν όλα τα παιχνίδια και δικαιούται κάτι καλύτερο. Αν παίξει έτσι και στα ματς με τις ομάδες από το κάτω ράφι, έχει τύχη να βάλει κάποιες ομάδες από κάτω. Στα Βριλλήσια με τέτοιο Χρυσό, τι τον θες τον Μπαρμπαρή! Αστειεύομαι φυσικά γιατί ένας τέτοιος παίκτης θα είναι πολυτέλεια για τον Οίον όπως είναι και ο Χρυσός για την κατηγορία.
Ντέρμπι στο Περιστέρι με Φίλιππο να παίρνει τη νίκη και τα "πιστόλια" Αλεξανδρόπουλο και Κονδύλη να είναι ισόπαλα. Το Χαλάνδρι δεν έχει αντικαταστήσει επάξια τον Άγγελο Δημητρίου και έχω την αίσθηση ότι για την ώρα, αυτό πληρώνει γιατί στην περιφέρεια, έχει μια κάποια πληρότητα.
Στα Πατήσια η Άμιλλα πήρε στην παράταση δια πυρός και σιδήρου το διπλό με Μάντζαρη υπηρεσιακό προπονητή και χωρίς να παίξει καθόλου.
Στο Ίλιον το underdog της χρονιάς Πετράλωνα, έκαναν το διπλό σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που νομίζω υπάρχει και στο youtube για όποιον ενδιαφέρεται.
Περίπατος της Ιωνίας, αναμενόμενος με Ραφήνα, σπουδαίο διπλό για Προμηθέα απέναντι σε ένα Ποσειδώνα που μάλλον πρέπει ήδη να κάνει τα πλάνα του για Β' ΕΣΚΑ. Πολύ κρίμα.

ΦΕΑ Ν.Φ-Ν.Χ 67
ΑΟ ΚΑΡΕΑ 63

Διαιτητές: Τσολάκος, Τζανετάκης, Καμπίτση

Δεκάλεπτα: 7-14, 26-27, 40-41, 54-54 (καν. διάρκεια), 67-63 (παρ.)

ΦΕΑ (Μπασέας): Γαλάνης 3 (1), Κούλιος 6 (2), Καλούδας 6 (2), Ζησιμόπουλος, Γεωργακόπουλος, Πέττας 12 (1), Κρητικός 27 (3), Αρτεμάκης 2, Τεάκα 11 (2), Βουτσάς, Φεσσαράς.

Καρέας (Πουλίδης): Αδαμούδας 2, Βαλτατζής 4, Κοκοτσάκης 11 (1), Καπόπουλος 1, Βούζας 2, Παγίδας 11 (2), Παπαχρήστος 10 (1), Γιαννάκης, Μπότσας 3, Πρόγκας 19 (2).

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 70
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 86

Διαιτητές: Αντωνιάδης, Αναστασόπουλος, Κυριακόπουλος

Δεκάλεπτα: 27-15, 39-44, 51-68, 70-86

Βριλησσιακός (Μακρυδάκης, Μπακλέσης): Κομίνης 15 (1), Καραμποϊκης, Αγορής 21 (2), Σιλιτζήρης 10 (2), Κωνσταντινίδης 7, Ρεπούσκος 3 (1), Καραγιάννης, Ζαφειρίου 1, Ακτύπης, Κατσιμπάς 13 (1), Σπαρτάλης.

Αγ. Στέφανος (Αλεξόπουλος, Χρυσικός): Χαλάτσης, Κύρου 10, Αγγελίδης 3 (1), Χρυσός 38 (3), Βασιλείου 1, Αγγέλου 12, Καραδημητρίου, Κολτσίδας 11 (3), Αγορόπουλος 6, Κωτίδης, Λάζος, Παπαντωνάκος 5 (1).

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 70
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 66

Διαιτητές: Αργυρούδης, Καραπαπάς, Αναγνώστου

Δεκάλεπτα: 18-22, 34-39, 51-53, 70-66

Φίλιππος (Γεωργαλάς, Γκρίτζαλης): Παπαποστόλου 5 (1), Δασκαλάκης 5 (1), Παναγιωτίδης 5 (1), Αλεξανδρόπουλος 21 (4), Στρατόπουλος 12 (2), Πούρος 7, Μακράκης, Τετζεράκης 14, Μελέτης 1.

Χαλάνδρι (Φασουλόπουλος, Δρίκος): Κονδύλης 21 (4), Κορωπιώτης 2, Βερβαινιώτης, Δελής 12 (1), Παπάς 3, Ραλλίδης 8 (2), Λίτσος 6, Φραγκοπαναγιώτης 2, Φραγκούλης 6 (1), Μπαμπαρούτσης 6.

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 76
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 80

Διαιτητές: Θεονάς, Γαραντζιώτης, Τσουραπάς

Δεκάλεπτα: 20-16, 35-41, 54-53, 68-68 (καν.διάρκεια), 76-80 (παρ.)

Σπόρτιγκ (Νικητόπουλος): Κοκοτσάκης 11, Μιχαλόπουλος 10 (2), Γιατράς, Βαρδής 5 (1), Μπουρίτης 12 (1), Γκρινιάρης, Βελισσάρης 4, Μπουγιούρης 14 (2), Πλουτέτσκι 3 (1), Κώσταρης 4, Τσουτσουλιάνος, Κουρούσης 13 (2).

Άμιλλα (Μάντζαρης): Αλεφαντής, Τσουβελεκάκης 15 (3), Κύριος 5, Πηγαδάς, Αγραφιώτης 3 (1), Παπαγεωργίου 14 (3), Ζαπαντής 2, Σπανάκης, Πατρινός 23 (1), Τζαβέλλας, Κάτσενος 7 (1), Τάττης 11.

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 57
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. 64

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Ουσταμπασίδης,

Δεκάλεπτα: 17-15, 34-34, 47-48, 57-64

Ένωση Ιλίου (Κουκής, Αχτύπης): Πανουσόπουλος Κ. 5 (1), Γαρδικιώτης, Ευτυχίδης 6 (2), Πολυχρονόπουλος 20 (3), Πανουσόπουλος Θ. 3 (1), Μπάζιος 7 (1), Χασουλίδης 4, Παπαδημητρίου 8, Μπουρλάς 4.

Αναγέννηση Πετραλώνων (Μαζαράκης, Γερασιμόπουλος): Κοντούλης 3 (1), Δάνα Ι. 7 (1), Τσίτουρας Κ. 2, Οικονομάκης 7 (1), Δάνα Α. 19 (5), Σαρλάνης 2, Τσίτουρας Γ. 5 (1), Κατσαμπάνης 6, Σπαγκούρος, Μέλιος 13 (2).

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 83
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛ. 48

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Δημουλάς, Αντωνέλου

Δεκάλεπτα: 26-14, 43-29, 60-37, 83-48

Ν.Ιωνία (Λημναίος): Ζήσης 3 (1), Δαβουλάρης 6, Τουρνάκης 9 (2), Συντάκας 16, Δαουτάκος 13 (3), Θωμαή 12 (1), Κόκιος, Σαλπέας 6 (2), Παππάς 10 (2), Σιδέρης 6, Μπλαζουδάκης 2.

Αργοναύτης (Ζερβός, Φραγκούλης): Χάλκος 7, Περίδης 3, Στεφάνου, Ντούρας 5 (1), Τούτουζας, Ομάρ 7 (1), Κουκουζέλης 12 (2), Μακρυγιάννης 7 (1), Κόλλιας 7 (1), Χατήρας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 66
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 76

Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου, Διόλατζης, Λυμπέρης

Δεκάλεπτα: 17-18, 33-32, 48-49, 66-76

Ποσειδώνας (Τριανταφύλλης, Αργυρόπουλος): Μάχος 5 (1), Φετοκάκης 3, Μάλφας 4, Παπαγιαννάκος 11 (1), Βοκοτόπουλος 17 (3), Μιχαλιός 7 (1), Σαβούρδος 3 (1), Παλάσκας, Φεράκης 12, Πλασταράς 2, Βλάσσης 2, Ντολγκάν.

Προμηθέας (Αβραμίδης, Αποστολόπουλος): Καραθανασόπουλος 17 (4), Χρυσοσπάθης 2, Βασιλείου, Πολυμενάκος 8, Κόρμπος, Ηλιόπουλος 6, Στυλιανός 1, Κωνσταντίνου 21 (4), Πολιτικός, Κορρές 12 (1), Ανδρουλάκης 9, Δερμάνης.

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΣΚΑ”