Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να και κάτι που έκανε καλά το coaching stuff. Ούτε ακριβός ήταν σε σχέση με τα 2.5 χαρτιά που παίρνει ο Χολμς, ούτε ήταν πολλά τα λεφτά που δώσαμε. Ο παίκτης δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, χωρίς να παίζει το κλασσικό pnr παιχνίδι και χωρίς να έχει έναν άσο να μπορεί να του πετάξει σωστά την μπάλα. Στα μπόνους ότι κάθε φορά που πατάει παρκέ μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια και φαίνεται να έχει τρομερό κίνητρο.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ε αμα κανει κατι καλο το λεμε οπως και αν κανει κατι κακο..τουλαχιστον εγω παντα τα λεω.το θεμα με τον χολ ειναι οτι δεν εχει τον ασσο να τον ταισει..αλλιως θα φαινοταν πολυ περισσοτερο.εντωμεταξυ πρεπει να ειναι και πολυ κουλ τυπος ο χολ.
απο τον στεφανου που ακουσα καταλαβα οτι ασσος δεν αχνοφαινεται..πρεπει να φυγουν πρωτα ατομα και για να φυγουν πρεπει να δεσει η ομαδα και τετοια..καλα γενικα τα αλλαζε και αυτος..προσπαθουσε να βρει δικαιολογιες για τα παντα.Μετα ελεγε οτι αυτος επειδη ξερει οτι ο μπαρτζωκας εχει τον γουοκαπ πολυ ψηλα θα εφερνε εναν παικτη ρολιστα που ομως θα χε ηγετικα χαρακτηριστικα και θα ταν σαν τον εβανς..αστεια πραγματα.Οτι θα ρθει ο παικταρας να παιζει αλλαγη του γουοκαπ...
απο τον στεφανου που ακουσα καταλαβα οτι ασσος δεν αχνοφαινεται..πρεπει να φυγουν πρωτα ατομα και για να φυγουν πρεπει να δεσει η ομαδα και τετοια..καλα γενικα τα αλλαζε και αυτος..προσπαθουσε να βρει δικαιολογιες για τα παντα.Μετα ελεγε οτι αυτος επειδη ξερει οτι ο μπαρτζωκας εχει τον γουοκαπ πολυ ψηλα θα εφερνε εναν παικτη ρολιστα που ομως θα χε ηγετικα χαρακτηριστικα και θα ταν σαν τον εβανς..αστεια πραγματα.Οτι θα ρθει ο παικταρας να παιζει αλλαγη του γουοκαπ...
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν ειχατε χασει απο μακαμπι και χαποελ θα παιρνατεshaq7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 04, 2025 7:31 pmε αμα κανει κατι καλο το λεμε οπως και αν κανει κατι κακο..τουλαχιστον εγω παντα τα λεω.το θεμα με τον χολ ειναι οτι δεν εχει τον ασσο να τον ταισει..αλλιως θα φαινοταν πολυ περισσοτερο.εντωμεταξυ πρεπει να ειναι και πολυ κουλ τυπος ο χολ.
τωρα εφοσον ειστε σε καλη αναλογια νικες ηττες δεν προβλεπεται
ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να πει μετά το φιάσκο με Μπάτλερ? Τον άκουσα και εγώ..δεν έβγαζαν νόημα αυτά που έλεγε..Είπε ότι έχουμε 17 παίκτες και δεν είναι εύκολη η διαχείριση..Δεν είπε, όμως, ποιος τους έφερε. Λέει ότι ο Λι και Έβανς έχουν μηδέν χρόνο συμμετοχής και που θα βρεθεί χρόνος για τον καινούργιο..Για τον Ντιλικινά μόκο δεν είπε τίποτα. Ότι παίζει ο Ουόκαπ 25 λεπτά σε αυτή την κατάστσαδη και ο Ντιλικινά δεν είναι για πάνω από δέκα δεν αναφέρθηκε πουθενά.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 04, 2025 7:31 pmε αμα κανει κατι καλο το λεμε οπως και αν κανει κατι κακο..τουλαχιστον εγω παντα τα λεω.το θεμα με τον χολ ειναι οτι δεν εχει τον ασσο να τον ταισει..αλλιως θα φαινοταν πολυ περισσοτερο.εντωμεταξυ πρεπει να ειναι και πολυ κουλ τυπος ο χολ.
Τέλοσπάντων, γκάρντ δεν θα δούμε πριν τα Χριστούγεννα. Και μετά άντε να βρουν κάποιον αξιόλογο, να έρθει να βρει ρόλο και να κάνει την διαφορά. Δύσκολα πράγματα.
Το πολύ πολύ αν ο Έβανς ξανατραυματιστεί να φέρουν κάποιον αντίστοιχο του Λι.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο χολ ειναι μια χαρα για δευτερος. Ειναι ομως κακος στην ομαδικη αμυνα. Πολυ κακος. Πηδαει σε λαθος χρονο χανεται στις αλλαγες. Ειναι καλυτερος απο Χολμς και Γιουρτσεβεν αλλα δεν επρεπε αυτοι να ειναι το μετρο συγκρισης. Του το δινω οτι απο παιχνιδι σε παιχνιδι βελτιωνεται σε αυτο το κομματι. Οτι ειναι ο καλυτερος finisher πανω απο την στεφανι στο ευρωλιγκα το ξεραμε. Φυσικα με εναν pnr κοντο θα εκανε παπαδες αλλα ας μην τα ζηταμε και ολα. Το προβλημα με τον χολ ειναι οτι δεν μπορει για πρωτος των 25 λεπτων. Ουτε στην Μπασκονια δεν το εκανε που επαιζε κατω απο 20. Αρα σε περιπτωση τραυματισμου του Νικολα ο Κωτσος θα πρεπει να παιζει 15 λεπτα-20 που μονο ως ανεκδοτο μου φαινεται.
Για γκαρντ πιστευω και εγω οτι μετα την απωλεια της περιπτωσης Μπατλερ η ομαδα εκανε καποιες σπασμωδικες κινησεις με ντινγουιντι, Χειζ και Πειν που δεν απεδωσαν και ετσι εχω σταματησει να πιστευω οτι θα παρουμε γκαρντ αν και ψαχνονται μηπως αλλα μαλλον δεν
Για γκαρντ πιστευω και εγω οτι μετα την απωλεια της περιπτωσης Μπατλερ η ομαδα εκανε καποιες σπασμωδικες κινησεις με ντινγουιντι, Χειζ και Πειν που δεν απεδωσαν και ετσι εχω σταματησει να πιστευω οτι θα παρουμε γκαρντ αν και ψαχνονται μηπως αλλα μαλλον δεν
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
βασικα δεν ειπε οτι απο τους 17 ποσους παικτες εχουμε..παιζουν οι 9 γιατι τους αλλους δεν τους εμπιστευεται..ο στεφανου απλα σκαρφιζοταν δικαιολογιες για να συνεχισει να εχει την ευνοια της ομαδας..Μονο που ειπε οτι αν ειχε ερθει καλος ασσος θα κοβοταν ο ντορσει φτανει..Λες και παιζει ασσο ο ντορσει..Ενω μετα τα αλλαζε και ελεγε οτι πιστευει οτι χρειαζεται ο ασσος αυτος που λεει ο πριντεζης και ο παπαλουκας..Αυτοι εντωμεταξυ λεγαν για τον μισιτς..οτι να ναι πραγματικα..
Το μονο που κραταω εγω και φαινεται ξεκαθαρα οτι ισχυει ειναι το ποσο πιστευει τον γουοκαπ ο μπαρτζωκας..πιστευω αυτο ειπε και στον μπατλερ και στους υπολοιπους και γιαυτο δεν ερχεται κανεις..Εντωμεταξυ τι να τον φερουμε αυτον τον πολυ ποθητο ασσο αν ειναι να μην τον βαζει να παιζει η να του λεει να γινει σαν τον γουοκαπ..
Το μονο που κραταω εγω και φαινεται ξεκαθαρα οτι ισχυει ειναι το ποσο πιστευει τον γουοκαπ ο μπαρτζωκας..πιστευω αυτο ειπε και στον μπατλερ και στους υπολοιπους και γιαυτο δεν ερχεται κανεις..Εντωμεταξυ τι να τον φερουμε αυτον τον πολυ ποθητο ασσο αν ειναι να μην τον βαζει να παιζει η να του λεει να γινει σαν τον γουοκαπ..
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο θωμας αν δεν ειναι τραυματιας και εκτος αποστολης θα παιζει σιγουρα 20 λεπτα στην χειροτερηshaq7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 04, 2025 9:25 pmβασικα δεν ειπε οτι απο τους 17 ποσους παικτες εχουμε..παιζουν οι 9 γιατι τους αλλους δεν τους εμπιστευεται..ο στεφανου απλα σκαρφιζοταν δικαιολογιες για να συνεχισει να εχει την ευνοια της ομαδας..Μονο που ειπε οτι αν ειχε ερθει καλος ασσος θα κοβοταν ο ντορσει φτανει..Λες και παιζει ασσο ο ντορσει..Ενω μετα τα αλλαζε και ελεγε οτι πιστευει οτι χρειαζεται ο ασσος αυτος που λεει ο πριντεζης και ο παπαλουκας..Αυτοι εντωμεταξυ λεγαν για τον μισιτς..οτι να ναι πραγματικα..
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ας παίζει 20 κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι τώρα παίζει 28, γιατί ο Γάλλος είτε κάνει γρήγορα φάουλ είτε τσιμεντώνει τα αντίπαλα καλάθια.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 04, 2025 9:44 pmο θωμας αν δεν ειναι τραυματιας και εκτος αποστολης θα παιζει σιγουρα 20 λεπτα στην χειροτερηshaq7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 04, 2025 9:25 pmβασικα δεν ειπε οτι απο τους 17 ποσους παικτες εχουμε..παιζουν οι 9 γιατι τους αλλους δεν τους εμπιστευεται..ο στεφανου απλα σκαρφιζοταν δικαιολογιες για να συνεχισει να εχει την ευνοια της ομαδας..Μονο που ειπε οτι αν ειχε ερθει καλος ασσος θα κοβοταν ο ντορσει φτανει..Λες και παιζει ασσο ο ντορσει..Ενω μετα τα αλλαζε και ελεγε οτι πιστευει οτι χρειαζεται ο ασσος αυτος που λεει ο πριντεζης και ο παπαλουκας..Αυτοι εντωμεταξυ λεγαν για τον μισιτς..οτι να ναι πραγματικα..
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτα παθαινει επειδη δεν ειναι ταβερνιαρης δεν μπορει να λεει παπατζεςStam Tziant έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 04, 2025 10:03 pmΠάντως ο Μπαρτζώκας άμα χάνει παίκτες επειδή τους λέει ότι θα ναι αλλαγή του Γουόκαπ, μ@λακία κάνει. Ο Σορτς κι ο Λορέντζο που πήγαν στον Παναθηναϊκό για stars και έγιναν αλλαγή του Γκραντ τι έπαθαν; Πες και καμιά παραμύθα ρε Κασπάροφ δε θα πάθεις τίποτα.

- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Walkup εντωμεταξύ άνετα τον έχω για παίκτη που δεν θα χε κανένα θέμα να μειωθεί ο χρόνος του.
Του «δημοσιογράφους» δυστυχώς έχω πάψει να τους παίρνω στα σοβαρά εδώ και καιρό. Προκειμένου να τα έχουν καλά με την ομάδα κάνουν το μαύρο άσπρο ανερυθρίαστα.
That being said, πιο πιθανό μου φαίνεται να πάμε με τον Evans κι όπου βγει, πιθανότατα πουθενά. Θα μας μείνουν τα σεμινάρια στο εξωτερικό…
Του «δημοσιογράφους» δυστυχώς έχω πάψει να τους παίρνω στα σοβαρά εδώ και καιρό. Προκειμένου να τα έχουν καλά με την ομάδα κάνουν το μαύρο άσπρο ανερυθρίαστα.
That being said, πιο πιθανό μου φαίνεται να πάμε με τον Evans κι όπου βγει, πιθανότατα πουθενά. Θα μας μείνουν τα σεμινάρια στο εξωτερικό…
Για φαντάσου ν' αλλάξει ρότα η ομάδα και να ξαναγίνουμε πάλι όπως ήμασταν προτού έρθει ο Μπαρτζώκας !!!prime7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 12:06 amΈχει τελειώσει το θέμα του άσσου. Και ίσως καλύτερα για να μην αρρωστήσουμε και εμείς.
Και να πάει ο Μπαρτζώκας για μια τελευταία χρόνια με ομάδα όπως θέλει. Ή να το σηκώσει με το μπάσκετ του και φύγει ευτυχισμένος ή να το χάσει πάλι (το πιο πιθανό) και να αλλάξει επιτέλους Ρότα η ομάδα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο