Euroleague 9η αγωνιστική : Crvena Zvezda Belgrade vs Panathinaikos AKTOR Athens
Συντονιστής: Captains
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 10:05 pmμια σοβαρη ομαδα δεν διαλυεται οταν λειπει ενας παιχτηςΕυγενές αέριο έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 10:03 pmΠάντως χωρίς ψηλό δεχτήκαμε στο ημίχρονο όσους δεχόμασταν και με ψηλό.. μην πω και λιγότερους
Αν παίξουν έξυπνα θα το γυρίσουμε.
εξαλλου υπαρχουν ψηλοι ο μητογλου και ο κουζελογλου
αν δεν κανουν τι του πηραν η γιατι τους κρατανε
Εννοούσα ότι το σκορ (ηδή μετά από 25 λεπτά) μαρτυρά πως η απουσία του Τούρκου δεν αποτελεί δικαιολογία.
Εν τω μεταξύ αυτός ο Ναν μετά τη ματσάρα στο Μονακό πέρυσι και το βραβείο ΜVP, σα να μπουρδουκλώθηκε
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
O Αστέρας κάθε εβδομάδα παίρνει παίκτη με μεταγραφή.Δεν φαίνονται οι ελλείψεις του σε ποσοτικό επίπεδο.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 9:51 pmεντωμεταξυ στον αστερα λειπουν και 2 βασικοι σεντερ αλλα και 2 απτα βασικα γκαρντnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 9:50 pmΈλα τώρα δεν θέλω γκρίνιες Νοέμβρη μήνα. Απλά είμαστε άτυχοι που λείπουν οι ψηλοί μας![]()
![]()
Γνώμη για την παρουσία του Ρογκαβοπουλου έχουμε; Εμένα μου φαίνεται ότι δεν αρπάζει τις ευκαιρίες όσο πρέπει.ν
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δύσκολο να το πεις.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 05, 2025 10:20 pmO Αστέρας κάθε εβδομάδα παίρνει παίκτη με μεταγραφή.Δεν φαίνονται οι ελλείψεις του σε ποσοτικό επίπεδο.
Γνώμη για την παρουσία του Ρογκαβοπουλου έχουμε; Εμένα μου φαίνεται ότι δεν αρπάζει τις ευκαιρίες όσο πρέπει.ν
Δεν έχει ξεχωρίσει αλλά δε θα έλεγα ότι έχει πάρει πολλές ευκαιρίες.
Στο ντεμπούτο του έπαιξε 28 λεπτά και έβαλε 15 πόντους.
Στα υπόλοιπα έπαιξε ελάχιστα και σουτέρ θέλουν χρόνο και προσπάθειες να βρουν ρυθμό δεν είναι Καλαιτζάκης που θα βρει ρυθμό με 3 λεπτά σε κάθε ημίχρονο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο