Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 07, 2025 8:40 am

Christofis έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 8:35 am
berry έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 7:08 am
Εδω που φτασαμε μαλλον καλυτερα Πεϊν .
Ισως και Τζοζεφ.

Αλλα επειδη μιλαμε για Μπαρτζωκα μαλλον Μπαντον βλεπω να δεσει η ασουτη 3αδα ασσων.

Ο Μακλανγκ τι λεει παιδες ;
Στεκεται ευρωλιγκα ή του ματς στριτμπολερ ;

https://www.proballers.com/basketball/p ... ac-mcclung

Αν ψαχνουμε παιχνιδι πανω απο την στεφανη ειναι ο ιδανικος.

Περα απο την πλακα μου φαινεται περιεργο παικτης με τοσα αθλητικα προσοντα να μην εχει δοκιμαστει απο καμια ομαδα. Δεν τον εχω δει εκτος απο το να πεταγεται πανω απο τον Σακ και αυτοκινητα
Δεν τον έχεις δει γιατί δεν έχει τις ικανότητες για κάτι παραπάνω απο επαγγελματίας τζι-λίγκερ.

Ντριμπλάρει την μπάλα δίχως αυρίο χωρίς ουσιαστικά να μετακινείται, είναι μετριο-κακός πασέρ με περισσότερη έμφαση στο κακός.

Δεν μπορεί να παίξει καθόλου εκτός μπάλας και ενώ έχει όλη την πρώτη ύλη για να είναι εξαιρετικός αμυντικός δεν παίζει άμυνα ουτε με όπλο κολλημένο στο μέτωπο.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Christofis έγραψε:
berry έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 7:08 am
Εδω που φτασαμε μαλλον καλυτερα Πεϊν .
Ισως και Τζοζεφ.

Αλλα επειδη μιλαμε για Μπαρτζωκα μαλλον Μπαντον βλεπω να δεσει η ασουτη 3αδα ασσων.

Ο Μακλανγκ τι λεει παιδες ;
Στεκεται ευρωλιγκα ή του ματς στριτμπολερ ;

https://www.proballers.com/basketball/p ... ac-mcclung

Περα απο την πλακα μου φαινεται περιεργο παικτης με τοσα αθλητικα προσοντα να μην εχει δοκιμαστει απο καμια ομαδα. Δεν τον εχω δει εκτος απο το να πεταγεται πανω απο τον Σακ και αυτοκινητα
Τον ….δικο μας Σακ ;;;;;για πες !!

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 11:06 am

Sokos έγραψε:
Τετ Νοέμ 05, 2025 11:49 am
fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Νοέμ 05, 2025 11:37 am

τι παει να πει παναθηναικος κομπαρσος ρε παιδες ? κι ο παναθηναικος οταν επαιρνε τα πρωταθληματα οταν παιζαμε με αγαδακο και γκουλιας γιατι δεν λεμε για ολυμπιακο κομπαρσο? καπου να τα ισοσταθμιζουμε τα πραγματα . καλη η κριτικη κι αποδεκτη αφου ολοι αγαπαμε την ομαδα μας και θελουμε να πηγαινει παντα καλυτερα αλλα το να μηδενιζουμε τις επιτυχιες της ομαδας ειναι λαθος. αν δηλαδη αυριο μεινουν απληρωτα και φυγουν ολα τα αστερια των υπολοιπων ομαδων και παρουμε την ευρωλιγκα χωρις αντιπαλο θα πουμε οτι δεν μετραει . να κοψουμε τοτε και τους δυο ευρωπαικους τιτλους του παναθηναικου γιατι δεν επαιζαν ολες οι ομαδες στην ιδια διοργανωση την εποχη της σουπρολιγκ...
Πάει να πει ότι ο Μπαρτζώκας δεν ανέβηκε και το προπονητικό Everest για να κερδίσει αυτόν τον Παναθηναϊκό. Δεν είπα να μην τα μετρήσουμε. Απλά καλύτερα να μην τα θεωρούμε απόδειξη προπονητικής μεγαλοφυϊας ή winner mentality.

Μέρος της γελοιότητας της δήλωσης για την κατάκτηση του super cup φέτος, είναι ότι το κατακτήσαμε κερδίζοντας τον συμπαθή Προμηθέα. Αν ο Β θέλει να ακούσει συγχαρητήρια που το κατάφερε, μάλλον την ανασφάλειά του δείχνει.
Δεν νομιζω να ψαχνει συγχαρητηρια δημοσιογραφισκων ενας προπονητης που εχει ψηφιστει απο συναδελφους του ως COY , να σταματησουν να του ζαλιζουν τον πεοντα θελει οσοι πιανονται απο μια φραση μιας ολοκληρης συνεντευξης και προσπαθουν να χειριστουν τις λεξεις με σκοπο να παρουν πεντε παραπανω κλικ .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 11:09 am

Στηβ Κερ έγραψε:
Christofis έγραψε:

Τον ….δικο μας Σακ ;;;;;για πες !!
καλσικο αμερικανακι παιδι του τικ τοκ με πολλα βιντεακια σε διαφορ;α σοσιαλ που πραγματικα πεταει και καρφωνει χωρις οικτο. αλλα πιστευω μεχρι εκει . σιγουρα τρομερα αθλητικα προσοντα και καλο πακετο σκιλς αλλα για να παιξει επαγγελματικο μπασκετ σοβαρο δεν μου δειχνει. αν ηταν ετσι θα καναμε ρικρουτινγκ απο τους χαρλεμ γκλοπτροτερς (oh wait νομιζω οτι ο πετγουει εχει παιξει ενα φεγγαρι στους χαρλεμ)

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Νοέμ 07, 2025 1:40 pm

Δυστυχώς ότι και να αφουγκράζεται ο μέσος φίλος της ομάδας μας, όπως φαίνεται θα περιμένουμε ( πραγματικά ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ) τις άρσεις ουρανοξυστών του συμπαθούς Έβανς , μέχρι να δύσει ο ήλιος!!! Καλό Φλεβάρη λοιπόν…….Το πλέον δυσνόητο και συνάμα προβληματικό βέβαια (για να μην πω κάτι πιο βαρύ) είναι ότι κανείς εκ των εχόντων τα γκέμια του αγωνιστικού σχεδιασμού δεν προβληματίζεται από το γεγονός της παρουσίας 5 ψηλών εκ των οποίων ΚΑΝΕΝΑΣ , μα ΚΑΝΕΝΑΣ τους όμως, δεν μπορεί να ανέβει ή να κατέβει μία θέση στην πεντάδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού!!!! Μία απλή ματιά να ρίξει κανείς στις έως τώρα εμφανίσεις της ομάδας μας, θα διαπιστώσει ότι όλοι μα όλοι μας χτυπάνε αλύπητα στην θέση 4 και στο ρολάρισμα του επιτιθέμενου diver στο 5. Και όλα αυτά την χρονιά που ο Μιλουτίνοφ πραγματικά βγάζει λαγούς από το καπέλο του. Ειλικρινά, δεν ξέρω γιατί δεν στρίβουν καθόλου μα καθόλου εφέτος αυτοί που πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι με ένα ταγάρι τύπου Σμιτς στο 4-5άρι και με τον Butler ( δεν μας έκανε τρομάρα μας) , θα βλέπαμε αλλιώς τα πράγματα!!! Αλλά μάλλον δεν θέλουμε να χαλάσουμε καρδιές με αποδεσμεύσεις ή να παραδεχτούμε τα αυτονόητα! Πάντως, προλαβαίνουμε ακόμα……..αλλά ως πότε θα λέμε τα ίδια και τα ίδια??

glenrice90

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 07, 2025 1:45 pm

Slow horses 7 έγραψε:
στο 5. Και όλα αυτά την χρονιά που ο Μιλουτίνοφ πραγματικά βγάζει λαγούς από το καπέλο του.
Όχι μη μπερδεύεσαι. ΑΥΤΟΣ είναι ο Μιλουτινοφ που περιμέναμε να δούμε όταν γύρισε στον Θρύλο. Ένα ελιτ dominant πενταρι.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 1:48 pm

glenrice90 έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 1:45 pm
Slow horses 7 έγραψε:
στο 5. Και όλα αυτά την χρονιά που ο Μιλουτίνοφ πραγματικά βγάζει λαγούς από το καπέλο του.
Όχι μη μπερδεύεσαι. ΑΥΤΟΣ είναι ο Μιλουτινοφ που περιμέναμε να δούμε όταν γύρισε στον Θρύλο. Ένα ελιτ dominant πενταρι.
Μα αυτό γράφω ρε συ…….οτι όλες αυτές οι αδυναμίες εμφανίζονται στην prime χρονιά του Σέρβου ελλείψει άλλης αξιόπιστης λΰσεως.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Νοέμ 07, 2025 1:57 pm

For what it's worth πάντως, στην περίπτωση Butler φαίνεται να φάγαμε τάπα κι όχι να μην μας έκανε. Είτε έγινε λάθος χειρισμός από την πλευρά μας, είτε δεν ήθελε η πλευρά του παίκτη, είτε κάποιος συνδυασμός των δύο. Σύμφωνα με τον Στεφάνου, μανατζερίστικα κόλπα χάλασαν την υπόθεση (είναι η ίδια εταιρία που έχει τον Peters έλεγε, η οποία δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη με το πως χρησιμοποιείται ο παίκτης τους - ίσως κι ο ίδιος να μην είναι).

Το αποτέλεσμα βέβαια ίδιο παραμένει. Ο Butler δεν ήρθε και περιμένουμε τον Evans σαν μεσσία.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 2:40 pm

Με τα χάλια που παρουσιάζει ο αιώνιος, έχω ρίξει λίγο νερό στο κρασί μου και θα είμαι πιο μετριοπαθής στην κριτική της ομάδας από εδώ και πέρα.

Προφανώς και ένας παίκτης τύπου Μπάτλερ ή Ντιντγιούντι θα μας άλλαζε επίπεδο (ο δεύτερος μου άρεσε περισσότερο από αυτά που έχω δει από τους δύο παίκτες σε Μπάγερν και Ερυθρό αντίστοιχα).

Καλά αυτά που γράφετε για 4-5 τύπου Σμιτς ή πρωτοκλασάτο άσο, αλλά να θυμίσω ότι δεν παίζουμε PlayStation και ότι η μεταγραφική περίοδος είναι μεταβαλλόμενη ανάλογα με τις συνθήκες-ανάγκες που επικρατούν σε μια ομάδα, αλλά και στην αγορά.

Ας πούμε για παράδειγμα ότι ερχόταν ο Σμιτς ή ανάλογος παίκτης τώρα. Δεν θα έπρεπε να μπει να παίξει 10-15 λεπτά; Σε ποιανού τι θέση;

Ήδη στην ομάδα υπάρχει ένας δυσαρεστημένος (Πίτερς), ο Μιλου κάνει σεζόν dominant ψηλού (άρα δεν μπορείς να του μειώσεις τον χρόνο) και ο Ντόντα Χολ δείχνει να προσαρμόζεται πολύ καλά και να βελτιώνεται όσο παίζει. Αν του έκοβες 5-10 λεπτά, το πιθανότερο είναι να μην έπαιρνες το 100% του.

Στα Γκαρντ όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Ντιλικινά έχει να δώσει πράγματα στην ομάδα αρκεί να είναι ο τρίτος χειριστής. Παρόλαυτα, αν είχαμε ήδη τον Μπάτλερ, ο Ντιλικινά δεν θα πατούσε παρκέ (όπως ο Λι τώρα) και θα έκαιγες τελείως μια μεταγραφή που έκανες πριν ένα μήνα. Τι θέλω να πω; Είναι πιο εύκολο να πάρει παραπάνω χρόνο τώρα που η ομάδα έχει ανάγκη και τα παιχνίδια είναι ναι μεν κρίσιμα, αλλά ακόμα έχουμε Νοέμβριο, και να μειωθεί σταδιακά ο χρόνος του όταν επιστρέψει ο Έβανς ή αποκτηθεί άλλος γκάρντ, παρά το αντίθετο.

Κάναμε υπομονή τόσους μήνες, ο Έβανς είναι θεωρητικά έτοιμος να μπει την Κυριακή. Εδώ που φτάσαμε του δίνεις μια ευκαιρία 1-2 μηνών να δούμε αν κάνει ή όχι γι αυτό το επίπεδο πλεον.

Και το μεγαλύτερο ζήτημα κατ´ έμε είναι η απόδοση του Φουρνιε. Δεν έχει ξεκινήσει καλά, ήταν άρρωστος και είναι αμφίβολος για σήμερα και έχει και τον τραυματισμό στο πόδι. Είναι πιο μεγάλο ζητούμενο να ξαναβρεί ο παίκτης τον ρόλο του και τα πατήματα του αυτή την στιγμή, παρά το αν θα έρθει ο γαμιάς στον ασο.

Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ ότι η ομάδα βρίσκεται στην αγορά και εξετάζει παίκτες και θα κινηθεί γρήγορα σε περίπτωση πχ τραυματισμού ενός ψηλού να φέρει γρήγορα έναν καλό αντικαταστάτη που θα μπορεί να κολλήσει στην ομάδα ως τρίτος ψηλός και να μην κουτουλάει με τους άλλους. Αλλά τώρα δεν είναι η ώρα.

Βλέπουμε και τον ΠΑΟ που έκλεισε νωρίς το ρόστερ του και κατά γενική ομολογία έλεγαν όλοι ότι έχει ίσως το πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών, να βγαίνουν τώρα όλοι φίλοι και σχολιαστές (πχ hoopfellas) και να μιλάνε για προσθήκες τόσο δυο παικτών στους ψηλούς όσο και για τριάρι αμυντικό εξολοθρευτή!

Βλέπουμε δηλαδή ότι ένα ρόστερ που στα χαρτιά και στο PlayStation να έκοβε κολαρακια, αλλά τελικά στο γήπεδο να φαίνεται να μην δουλεύει και να έχει δομικές ελλείψεις.

Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο δλδ. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και αν δεν δεις την ομάδα πλήρη και πως κουμπώνουν τα κομμάτια του παζλ μεταξύ τους, δεν μπορείς να έχεις καθαρή εικόνα ακόμα και αν είσαι top level coach (σε αυτό είχε δίκιο ο Μπαρτζώκας).

Επισης, είναι πιο εύκολο να κάνεις διορθωτικές κινήσεις όταν έχεις αφήσει περιθώριο - χώρο στο ρόστερ για να γίνουν αυτές, παρά αν έχεις μπουκώσει ή υπερφορτώσει το ρόστερ όπως έχει κάνει ο ΠΑΟ ή άλλες ομάδες.

Άποψη μου πάντα. :peace: :peace:

Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Παρ Νοέμ 07, 2025 3:36 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δυστυχώς ότι και να αφουγκράζεται ο μέσος φίλος της ομάδας μας, όπως φαίνεται θα περιμένουμε ( πραγματικά ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ) τις άρσεις ουρανοξυστών του συμπαθούς Έβανς , μέχρι να δύσει ο ήλιος!!! Καλό Φλεβάρη λοιπόν…….Το πλέον δυσνόητο και συνάμα προβληματικό βέβαια (για να μην πω κάτι πιο βαρύ) είναι ότι κανείς εκ των εχόντων τα γκέμια του αγωνιστικού σχεδιασμού δεν προβληματίζεται από το γεγονός της παρουσίας 5 ψηλών εκ των οποίων ΚΑΝΕΝΑΣ , μα ΚΑΝΕΝΑΣ τους όμως, δεν μπορεί να ανέβει ή να κατέβει μία θέση στην πεντάδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού!!!! Μία απλή ματιά να ρίξει κανείς στις έως τώρα εμφανίσεις της ομάδας μας, θα διαπιστώσει ότι όλοι μα όλοι μας χτυπάνε αλύπητα στην θέση 4 και στο ρολάρισμα του επιτιθέμενου diver στο 5. Και όλα αυτά την χρονιά που ο Μιλουτίνοφ πραγματικά βγάζει λαγούς από το καπέλο του. Ειλικρινά, δεν ξέρω γιατί δεν στρίβουν καθόλου μα καθόλου εφέτος αυτοί που πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι με ένα ταγάρι τύπου Σμιτς στο 4-5άρι και με τον Butler ( δεν μας έκανε τρομάρα μας) , θα βλέπαμε αλλιώς τα πράγματα!!! Αλλά μάλλον δεν θέλουμε να χαλάσουμε καρδιές με αποδεσμεύσεις ή να παραδεχτούμε τα αυτονόητα! Πάντως, προλαβαίνουμε ακόμα……..αλλά ως πότε θα λέμε τα ίδια και τα ίδια??
Welcome back, φίλε αργάλογε! Έλειπες!

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 4:08 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 2:40 pm
Με τα χάλια που παρουσιάζει ο αιώνιος, έχω ρίξει λίγο νερό στο κρασί μου και θα είμαι πιο μετριοπαθής στην κριτική της ομάδας από εδώ και πέρα.

Προφανώς και ένας παίκτης τύπου Μπάτλερ ή Ντιντγιούντι θα μας άλλαζε επίπεδο (ο δεύτερος μου άρεσε περισσότερο από αυτά που έχω δει από τους δύο παίκτες σε Μπάγερν και Ερυθρό αντίστοιχα).

Καλά αυτά που γράφετε για 4-5 τύπου Σμιτς ή πρωτοκλασάτο άσο, αλλά να θυμίσω ότι δεν παίζουμε PlayStation και ότι η μεταγραφική περίοδος είναι μεταβαλλόμενη ανάλογα με τις συνθήκες-ανάγκες που επικρατούν σε μια ομάδα, αλλά και στην αγορά.

Ας πούμε για παράδειγμα ότι ερχόταν ο Σμιτς ή ανάλογος παίκτης τώρα. Δεν θα έπρεπε να μπει να παίξει 10-15 λεπτά; Σε ποιανού τι θέση;

Ήδη στην ομάδα υπάρχει ένας δυσαρεστημένος (Πίτερς), ο Μιλου κάνει σεζόν dominant ψηλού (άρα δεν μπορείς να του μειώσεις τον χρόνο) και ο Ντόντα Χολ δείχνει να προσαρμόζεται πολύ καλά και να βελτιώνεται όσο παίζει. Αν του έκοβες 5-10 λεπτά, το πιθανότερο είναι να μην έπαιρνες το 100% του.

Στα Γκαρντ όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Ντιλικινά έχει να δώσει πράγματα στην ομάδα αρκεί να είναι ο τρίτος χειριστής. Παρόλαυτα, αν είχαμε ήδη τον Μπάτλερ, ο Ντιλικινά δεν θα πατούσε παρκέ (όπως ο Λι τώρα) και θα έκαιγες τελείως μια μεταγραφή που έκανες πριν ένα μήνα. Τι θέλω να πω; Είναι πιο εύκολο να πάρει παραπάνω χρόνο τώρα που η ομάδα έχει ανάγκη και τα παιχνίδια είναι ναι μεν κρίσιμα, αλλά ακόμα έχουμε Νοέμβριο, και να μειωθεί σταδιακά ο χρόνος του όταν επιστρέψει ο Έβανς ή αποκτηθεί άλλος γκάρντ, παρά το αντίθετο.

Κάναμε υπομονή τόσους μήνες, ο Έβανς είναι θεωρητικά έτοιμος να μπει την Κυριακή. Εδώ που φτάσαμε του δίνεις μια ευκαιρία 1-2 μηνών να δούμε αν κάνει ή όχι γι αυτό το επίπεδο πλεον.

Και το μεγαλύτερο ζήτημα κατ´ έμε είναι η απόδοση του Φουρνιε. Δεν έχει ξεκινήσει καλά, ήταν άρρωστος και είναι αμφίβολος για σήμερα και έχει και τον τραυματισμό στο πόδι. Είναι πιο μεγάλο ζητούμενο να ξαναβρεί ο παίκτης τον ρόλο του και τα πατήματα του αυτή την στιγμή, παρά το αν θα έρθει ο γαμιάς στον ασο.

Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ ότι η ομάδα βρίσκεται στην αγορά και εξετάζει παίκτες και θα κινηθεί γρήγορα σε περίπτωση πχ τραυματισμού ενός ψηλού να φέρει γρήγορα έναν καλό αντικαταστάτη που θα μπορεί να κολλήσει στην ομάδα ως τρίτος ψηλός και να μην κουτουλάει με τους άλλους. Αλλά τώρα δεν είναι η ώρα.

Βλέπουμε και τον ΠΑΟ που έκλεισε νωρίς το ρόστερ του και κατά γενική ομολογία έλεγαν όλοι ότι έχει ίσως το πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών, να βγαίνουν τώρα όλοι φίλοι και σχολιαστές (πχ hoopfellas) και να μιλάνε για προσθήκες τόσο δυο παικτών στους ψηλούς όσο και για τριάρι αμυντικό εξολοθρευτή!

Βλέπουμε δηλαδή ότι ένα ρόστερ που στα χαρτιά και στο PlayStation να έκοβε κολαρακια, αλλά τελικά στο γήπεδο να φαίνεται να μην δουλεύει και να έχει δομικές ελλείψεις.

Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο δλδ. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και αν δεν δεις την ομάδα πλήρη και πως κουμπώνουν τα κομμάτια του παζλ μεταξύ τους, δεν μπορείς να έχεις καθαρή εικόνα ακόμα και αν είσαι top level coach (σε αυτό είχε δίκιο ο Μπαρτζώκας).

Επισης, είναι πιο εύκολο να κάνεις διορθωτικές κινήσεις όταν έχεις αφήσει περιθώριο - χώρο στο ρόστερ για να γίνουν αυτές, παρά αν έχεις μπουκώσει ή υπερφορτώσει το ρόστερ όπως έχει κάνει ο ΠΑΟ ή άλλες ομάδες.

Άποψη μου πάντα. :peace: :peace:
Ναι βρε και απολύτως σεβαστή είνα η άποψή σουι, όμως κατ’ εμέ μια ομάδα με 30 χαρτιά μπάτζετ δεν είναι δυνατόν να βασίζεται ( λόγω στενοκεφαλιάς) ως key player, σε παίκτη που είναι ανενεργός κοντά δύο χρόνια, ακόμα και αν μιλάμε για τον Αir στα νιάτα του ( οκ υπερβολή, αλλά καταλαβαίνεις τι λέω….). Ο δε κακομοίρης ο Evans ας μην ξεχνάμε, πως δεν έχει παίξει ΚΑΝ σειρά playoffs Ευρωλίγκας στην καριέρα του, ώστε με ένα καλό εξάμηνο στο Κάουνας να ανακηρυχθεί από μια ομάδα που σαρώνει τα F4 την τελευταία τετραετία ως key player!!!Το ότι εμείς εμμένουμε εκεί και ταυτόχρονα συζητάμε για το εάν και που θα βρουν χρόνο συμμετοχής ο Σέιμπεν Λή, ο Λαρεντζάκης, ο Μακίσικ, κοκ να με συμπαθείς αλλά σε ομάδα με μπάτζετ 30 χαρτιά, οι συγκεκριμένοι έπρεπε ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ!!! Σκληρό, αλλά ας είμαστε μεταξύ μας ειλικρινείς! Ο δε Πήτερς ναι παικταράς, αλλά στο 4 δεν επιδιώκεις να έχεις ίδιου τύπου παίκτες, αλλά συμπληρωματικά γρανάζια στην μηχανή!Διαφορετικά ……βλέπεις αμυντικά τί γίνεται!!! Για τον Πάο δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται, καθώς μόνο η ομάδα μου με ενδιαφέρει! Ωστόσο αν θες την άποψη μου, για να μην νομίζεις ότι προσπαθώ να το αποφύγω, θεωρώ ότι μαζί με την Ρεάλ έχει το πιο πλήρες και ποιοτικό υλικό στην διοργάνωση , με την διαφορά ότι ο Αταμάν τα έχει κάνει φέτος τελείως ρόϊδο με την κατανομή των ρόλων, καθόσον προφανώς ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ με το μεγάλο ροτέισον!!! Τέλος πάντων, αυτή είναι η δική μου άποψη συνολικά και δεν έχει αλλάξει από το καλοκαίρι!!! Η ομάδα ήθελε ένα πολύ καλό pg και ένα tweener 4-5άρι!!! Προβληματίζομαι πάντως ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από όλα, από το πολΰ κακό ποιοτικά μπάσκετ που αποδίδει η ομάδα την περίοδο αυτή!!! Ευτυχώς που δεν αποδίδεται και στα αποτελέσματα…….

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Νοέμ 07, 2025 4:09 pm

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ο Παο με την κριτική προς την δική μας ομάδα .. ακόμα και να χε σχέση δεν είναι ίδιες συνθήκες αυτοί το πήραν το 24 όχι το 13.

Στο 5 εγώ δεν βλέπω πρόβλημα αυτήν στην στιγμή ενώ δεν βλέπω και κάποιον αξιόλογο διαθέσιμο..χρειάζεται όμως ένας κάποια στιγμή

Στον ασσο αναγκαστικά πάλι θα περιμένουμε
Τον Έβανς αφού χάσαμε όλους τους καλούς και δεν έχει μείνει τίποτα..οπότε και να θέλαν να πάρουν ποιον να φέρουν ..
Το ότι θα πάρουμε παίκτη για βασικό λίγο πριν τα πλέι οφ μόνο σαν ανέκδοτο το βλέπω ..εκτός και έχουν τραυματιστεί οι υπόλοιποι θα λένε ότι τώρα δεν αναταράζεις την ομάδα .. και δίκιο θα έχουν .. αν είναι να ρθει παίκτης πρέπει να ρθει βαριά μέχρι τέλους πρώτου γύρου.. αλλιώς δεν έχει λογική

tarp7

champion
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 4:46 pm

Ο ντιγουιντι δεν συγκρίνεται με το μπάτλερ, ο πρώτος ήταν κανονικός παίκτης ΝΒΑ , ο δεύτερος μεταξύ j League και nba ήταν
Ο ντιγουιντι έβαλε και τριπονταρα στο τέλος
https://youtube.com/shorts/3L1DEhi1IL4? ... rn6qF3KlOw

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Νοέμ 07, 2025 4:56 pm

εντωμεταξυ σε 18λ βγαζει 5 ασιστ ο ντινγουιντι..αν δεν ασχοληθηκαμε ειναι ακομα χειροτερο αποτι να τον χασαμε και αυτον.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Νοέμ 07, 2025 9:14 pm

Νομίζω είναι παραπάνω από προφανές ότι παίκτης δεν πρόκειται να έρθει σύντομα, περιμένουν τον Εβανς

οπότε όλες οι συζητήσεις μας είναι καθαρά για να περνάει η ώρα

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”