Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 07, 2025 3:46 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 3:45 pm
Δε νομίζω να τον άφηνε η Μακάμπι.
Ούτε για λεφτάρες; Ποιός είναι πια, ο Ουέμπι;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Νοέμ 07, 2025 4:35 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 3:43 pm
Μακάρι να πάρουμε κάνα νορμάλ σέντερ και να δώσουμε ένα σεντούκι λεφτά να πάρουμε Hoard.
Ρε συ Νικόλα ο Hoard δεν είναι σέντερ. Η βασική του θέση είναι στο 4. Ούτε παιχνίδι με πλάτη έχει, ούτε το κορμί να αντιμετωπίσει βαριά 5άρια. Το μόνο που θα σ έδινε είναι το βύθισμα στο pnr, στο οποίο πράγματι είναι σπεσιαλίστας.
Θα μπορούσε να παίξει θεωρητικά σε πιο small ball σχήματα αλλά έχει νοήμα να δώσεις τόσα πολλά λεφτά ενώ στη θέση του έχεις τον Χουάντσο?

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 4:41 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 4:35 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 3:43 pm
Μακάρι να πάρουμε κάνα νορμάλ σέντερ και να δώσουμε ένα σεντούκι λεφτά να πάρουμε Hoard.
Ρε συ Νικόλα ο Hoard δεν είναι σέντερ. Η βασική του θέση είναι στο 4. Ούτε παιχνίδι με πλάτη έχει, ούτε το κορμί να αντιμετωπίσει βαριά 5άρια. Το μόνο που θα σ έδινε είναι το βύθισμα στο pnr, στο οποίο πράγματι είναι σπεσιαλίστας.
Θα μπορούσε να παίξει θεωρητικά σε πιο small ball σχήματα αλλά έχει νοήμα να δώσεις τόσα πολλά λεφτά ενώ στη θέση του έχεις τον Χουάντσο?
Ίσως να το έγραψα λάθος αλλά δεν είπα ότι είναι σεντερ. Είπα να πάρουμε σεντερ ΚΑΙ χορντ γιατί δεν έχουμε δεύτερο 4ρι και ο Χουάντσο θα σκάσει (πάλι). Βέβαια αν είναι να παίξει ο Σάμο, οκ το παίρνω πίσω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 07, 2025 4:53 pm

Ο Μο Μπαμπα τι κανει? Ελευθερος δεν ειναι?
Καλα για τον Φαριντ εγινε η κινηση ελλειψει αλλης...

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 5:25 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 2:34 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 2:29 pm
Μεχρι τοτε λογικα θα ξαναμπει για χεριουργιο δεν γινεται αλλιως καθως κατι εχει παει λαθος
Ακόμα να βρεις γνωστούς στον Παναθηναικό εσύ; Τι θα γίνει; :D
Ειπα να μην σαμποταρω το SDNA στο μονοπωλειο των ειδησεων. Απλα δεν χειρουργω στο Υγεια για αυτο δεν μπορω να μαθω πληροφοριες και ο αναισθησιολογος μου που δουλευει περιστασιακα με γιατρους εκει αν τον ρωτησεις τι χρωμα εχει η σπυριαρα θα σου πει αναλογα τη ηλικια που εβγαλε ακμη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Νοέμ 07, 2025 5:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 5:28 pm

Christofis έγραψε:
Ειπα να μην σαμποταρω το SDNA στο μονοπωλειο των ειδησεων. Απλα δεν χειρουργω για αυτο δεν μπορω να μαθω πληροφοριες και ο αναισθησιολογος μου που δουλευει περιστασιακα με γιατρους εκει αν τον ρωτησεις τι χρωμα εχει η σπυριαρα θα σου πει αναλογα τη ηλικια που εβγαλε ακμη
Να είσαι πιο κοινωνικός να πετάς κάνα ξεροκόμματο κι εδώ που και που :dribble:

Εικόνα
Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 5:31 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Christofis έγραψε:
Ειπα να μην σαμποταρω το SDNA στο μονοπωλειο των ειδησεων. Απλα δεν χειρουργω για αυτο δεν μπορω να μαθω πληροφοριες και ο αναισθησιολογος μου που δουλευει περιστασιακα με γιατρους εκει αν τον ρωτησεις τι χρωμα εχει η σπυριαρα θα σου πει αναλογα τη ηλικια που εβγαλε ακμη
Οκ θα αφησω το Μετροπολιταν και θα παω στο Υγεια να χειρουργω :wave:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Νοέμ 07, 2025 5:36 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 5:34 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Christofis έγραψε:
Τι να κανω τε παιδι μου εφω δεν την παλευω με τις δηθενιες στο Μετροπολιταν θα την παλεψω στο Υγεια. Ας τους παει στο Ιασω ο DPG που ειναι και διπλα απο το ΟΑΚΑ

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 5:37 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 5:34 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Τι να κανω τε παιδι μου εφω δεν την παλευω με τις δηθενιες στο Μετροπολιταν θα την παλεψω στο Υγεια. Ας τους παει στο Ιασω ο DPG που ειναι και διπλα απο το ΟΑΚΑ
Ααααα στο Υγεία είχα κάνει αχίλλειο. Με έκανε σαν καινούριο ο αρχηγός.

Εικόνα
Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 5:43 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 3:34 pm
EXASFAIROS13 έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 2:54 pm
Όταν ακούγονται γενικά και αόριστα το πιο πιθανό είναι ότι θα χάσει πολλούς μήνες. Λάθος εκτιμήσεις, λάθος ενέργειες, λάθος αποφάσεις. Έπρεπε να παιρναμε από πολυ νωρίς ένα από τα δυνατά 5αρια της Ευρώλιγκας με υπεραξία έστω με μονοετές συμβόλαιο και να είχαμε διώξει τον Γιουρτσεβεν. Μας άφησε πίσω και η υπόθεση Βαλανσιουνας.

Αλλά τελικά πάλι η υπόθεση Λεσσορτ θα μας στερησει μια καλή σεζόν,δευτερη συνεχόμενη.

Άσοβάρα πράγματα από τον κόουτς, τους γιατρούς και ίσως από τον παιχτη. Το κλίμα είναι βαρύ. Ελπίζω η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη αλλά θα απαιτηθούν παίχτες πρώτης γραμμής στο 5 για να αποκλείσουμε στα play off (αν πάμε) μια από τις πρώτες 4 ομάδες.
Δεν υπάρχουν πεντάρια ούτε με αίτηση φίλε μου. Από Αμερική τελικά δεν ήρθε κανένας πρωτοκλασάτος, ο Και Τζόουνς που πέρασε τον Ατλαντικό παίζει πέντε λεπτά μ.ο., η Φενέρ είναι με κάτι κατσαπλιάδες στο πέντε χειρότερους από Ομέρ, η Ρεάλ πήρε τον Άλεξ Λεν που λένε ότι είναι πρώην αθλητής. Ο μόνος αξιόλογος που βγήκε στην αγορά ήταν ο Μπούνο Φερνάντο που πήγε Παρτίζαν.

Ακόμα και πεντάρι σοβαρό να είχες, αλλού είναι τα προβλήματα κατά την άποψη μου.
Υπαρχει ο Ζιζιτς, ο Τζεκιρι, ο Σερμαντινι και αρκετοι αλλοι που θα μπορουσαν να ειναι καλυτεροι(και ειναι ενεργοι παικτες οχι οπως ο Φαριντ) απο τον κανενα και οταν επιστρεψει ο Χολμις ή ο Λεσοτ κανεις μια επαναξιολογηση για το αν θα φερεις εναν σεντερ ψηλου επιπεδου. Στην χειροτερη παιρνεις ενα αθλητικο τεσσαρι δυνατο οπως ο Μπραουν(ο Χοαρντ ειναι 3-4 δεν κανει για Σεντερ) ή ο Μιτροβιτς

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Νοέμ 07, 2025 5:45 pm

Christofis έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Δεν υπάρχουν πεντάρια ούτε με αίτηση φίλε μου. Από Αμερική τελικά δεν ήρθε κανένας πρωτοκλασάτος, ο Και Τζόουνς που πέρασε τον Ατλαντικό παίζει πέντε λεπτά μ.ο., η Φενέρ είναι με κάτι κατσαπλιάδες στο πέντε χειρότερους από Ομέρ, η Ρεάλ πήρε τον Άλεξ Λεν που λένε ότι είναι πρώην αθλητής. Ο μόνος αξιόλογος που βγήκε στην αγορά ήταν ο Μπούνο Φερνάντο που πήγε Παρτίζαν.

Ακόμα και πεντάρι σοβαρό να είχες, αλλού είναι τα προβλήματα κατά την άποψη μου.
Υπαρχει ο Ζιζιτς, ο Τζεκιρι, ο Σερμαντινι και αρκετοι αλλοι που θα μπορουσαν να ειναι καλυτεροι(και ειναι ενεργοι παικτες οχι οπως ο Φαριντ) απο τον κανενα και οταν επιστρεψει ο Χολμις ή ο Λεσοτ κανεις μια επαναξιολογηση για το αν θα φερεις εναν σεντερ ψηλου επιπεδου. Στην χειροτερη παιρνεις ενα αθλητικο τεσσαρι δυνατο οπως ο Μπραουν(ο Χοαρντ ειναι 3-4 δεν κανει για Σεντερ) ή ο Μιτροβιτς
Ο τζεκιρι νομίζω σταμάτησε.
Ο μιτροβιτς είναι η καλύτερη περίπτωση από τους παραπάνω. Απορώ γιατί δεν έχει βγει ακόμη ομάδα

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Νοέμ 07, 2025 5:58 pm

Από αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται η φήμη για νέο οστικό οίδημα (και διάβρωση σε άλλο οστό, ότι κι αν σημαίνει αυτό) που έβγαλε το sport24 το πρωί.
Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα θέλαμε με σεβασμό και υπευθυνότητα και πάντα σε συνεννόηση με τον Ματίας Λεσόρ, να ενημερώσουμε σχετικά με την κατάσταση του αθλητή μας, καθώς, ειδικότερα τις τελευταίες ώρες, λέγονται και γράφονται τερατώδεις ανακρίβειες.

Ο Ματίας βρισκόταν στο τελικό στάδιο επανένταξης στις ομαδικές προπονήσεις. Ωστόσο, κατά την αύξηση του προπονητικού φορτίου, ένιωσε ενόχληση στην αριστερή ποδοκνημική και υποβλήθηκε άμεσα σε νέες ιατρικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν ότι παρουσιάστηκε ένα οστικό οίδημα και το ιατρικό επιτελείο προχωρεί σε επαναξιολόγηση του πλάνου διαχείρισης του τραυματισμού.

Η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα μετατεθεί χρονικά, καθώς η προστασία της υγείας των αθλητών αποτελεί πάντοτε αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την ομάδα μας.

Υπενθυμίζουμε ότι ζητήματα που αφορούν την υγεία των παικτών μας είναι απολύτως προσωπικά και δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο φημών, εικασιών ή «αποκλειστικών» πληροφοριών. Δεν θα επιτρέψουμε τέτοια θέματα να γίνονται προϊόν παραπληροφόρησης.

Ζητούμε από όλους σεβασμό προς τον αθλητή και την ομάδα, όπως ακριβώς πράττουμε κι εμείς με υπευθυνότητα και διαφάνεια στην ενημέρωση του κοινού.

Για το χρονοδιάγραμμα επανένταξής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση αυστηρά και μόνο από την ομάδα μας.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Νοέμ 07, 2025 7:41 pm

Christofis έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

αυτες οι περιπτωσεις ειναι παιρνω παιχτη απλα για να πω οτι πηρα οπως περυσι ο πλαις

Άβαταρ μέλους
CptHarlock

sophomore
Reactions:

Παρ Νοέμ 07, 2025 7:58 pm

Πάντως σε ένα περυσινό επεισόδιο του skweek για τον Λεσόρ που γυρίστηκε κατά την διάρκεια της αποθεραπείας του (το βάζω πιο κάτω), μου είχε κάνει εντύπωση ένα σκηνικό που συναντιέται ο Λεσόρ με τον Γιαννακόπουλο, ο δεύτερος τον ρωτάει 2 φορές when, και ο Λεσόρ απαντάει soon, soon, I promise.
Η δική μου γνώμη είναι ότι ο Λεσόρ πίεσε τον εαυτό του να μπει νωρίτερα απ' ότι έπρεπε λόγω της επιθυμίας του να προσφέρει, ειδικά αφού του έγινε ανανέωση αμέσως μετά από τον τραυματισμό του, και ίσως έτσι αισθανόταν μία υποχρέωση να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε η ομάδα.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Νοέμ 07, 2025 8:23 pm

Ο παρκερ τι εχει κ δε παιζει τελευταια?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”