Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι ο Οτουρου που κενταει με την πρωτοπορο Χαποελ, ο Ραιτ που κενταει με την πρωτοπορο Ζαλγκιρις και ο Καγκεμπελε που Καρφωνει, βαζει τριποντα και παιζει και 4 αν χρειαστει.agnwstos_nikos έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 9:46 pmΟ Οτουτρου που εκανε τα ρεπο του Πουαρτιε? Αληθεια τωρα? Ποιος Ράιτ, του Ολυμπιακού? Ξανά, αλήθεια τώρα? Ο 39 χρονος Ντάνστον? Τι λε φιλε, να δουμε αν μπορει ο Μαικ Μπατιστ να φορεσει φανελα. Από ολα αυτά τα ονομάτα, μόνο Ριβερο και Τζαιτε θα μου αρεσαν, ηταν ελυθεροι το καλοκαιρι?Christofis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 9:30 pm
Εγω προεξοφλω οτι θα αποτυχει οπως ελεγα το ιδιο και για τον Γιουρτσεβεν και κρατουσα και τις επιφυλαξεις μου για τον Μπαλτσεροφσκι οτι ηταν ανετοιμος.
Θα σου πω ποιος θα εκανε ευχαριστως. Ο Οτουρου, ο Ραιτ, ο Χειζ, ο Καμπεγκελε ειναι παικτες που βγηκαν στην αγορα και θα μπορουσαν να παρουν συμβολαιο μικροτερο του Χολμς.Επισης στη θεση του τριτου σεντερ αντι του Γιουρτσεβεν μπορουσε να ενεργοποιηθει η οψιον του Γκεμπριελ, να αποκτηθει ο Ντανστον, ο Οντιασε, ο Τζαιτε, ο Γιουσουφα Φαλ, ο Ριβερο με λιγοτερα χρηματα απο τον Τουρκο.
Υ: Τουλούμπα, πάντα οι καλύτεροι παίχτες είναι αυτοί που δεν έρχονται, εδώ θα είσασταν και θα τους κράζατε όλους αυτούς έναν προς έναν
Ο σημερινος 39χρονος ντανστον οχι ο πραιμ μπροστα στον Γιουρτσεβεν για τριτος φαινεται σαν τον θειο του Καγκεμπελε τον Μουτομπο.
Ολους αυτους τους εχουμε δει τι πουλα πιανουν στην ευρωπη και τους περισσοτερους σε ομαδες πρωταγωνιστριες οχι τον Χολμς που ειναι σε καθιζηση εδω και 3 χρονια στη χειροτερη ομαδα του ΝΒΑ και σοβαρό παιχνιδι (πλειοφς) δεν εχει παιξει ποτε
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά, ο,τι να'ναι. Τον Χολμς θα τον κρίνεις όταν πάρει παιχνίδια και βρει ρυθμό, που θα μου τον βγάλεις άχρηστο και χειρότερο του Ράιτ.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:29 pmΝαι ο Οτουρου που κενταει με την πρωτοπορο Χαποελ, ο Ραιτ που κενταει με την πρωτοπορο Ζαλγκιρις και ο Καγκεμπελε που Καρφωνει, βαζει τριποντα και παιζει και 4 αν χρειαστει.agnwstos_nikos έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 9:46 pm
Ο Οτουτρου που εκανε τα ρεπο του Πουαρτιε? Αληθεια τωρα? Ποιος Ράιτ, του Ολυμπιακού? Ξανά, αλήθεια τώρα? Ο 39 χρονος Ντάνστον? Τι λε φιλε, να δουμε αν μπορει ο Μαικ Μπατιστ να φορεσει φανελα. Από ολα αυτά τα ονομάτα, μόνο Ριβερο και Τζαιτε θα μου αρεσαν, ηταν ελυθεροι το καλοκαιρι?
Υ: Τουλούμπα, πάντα οι καλύτεροι παίχτες είναι αυτοί που δεν έρχονται, εδώ θα είσασταν και θα τους κράζατε όλους αυτούς έναν προς έναν
Ο σημερινος 39χρονος ντανστον οχι ο πραιμ μπροστα στον Γιουρτσεβεν για τριτος φαινεται σαν τον θειο του Καγκεμπελε τον Μουτομπο.
Ολους αυτους τους εχουμε δει τι πουλα πιανουν στην ευρωπη και τους παραπανω σε ομαδες πρωταγωνιστριες οχι τον Χολμς που ειναι σε καθιζηση εδω και 3 χρονια και σοβαρό παιχνιδι δεν εχει παιξει ποτε
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Χολμς θα τον κρινω οπως θελω και οχι οπως σου αρεσει γιατι δεν τον εμαθα εχθες οπως τον εμαθες εσυ. Οπως εκρινα και τους αλλους. Οπως οταν ολοι οι παναθηναικοι κραζανε Χουαντσο και Οσμαν και εγω ελεγα θα βελτιωθουν. Και δεν ειναι και θεμα ποιος ειναι χειροτερος ή καλυτερος αλλα και ποιος ταιριαζει περισσοτερο σε ενα συνολοBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:33 pmΚαλά, ο,τι να'ναι. Τον Χολμς θα τον κρίνεις όταν πάρει παιχνίδια και βρει ρυθμό, που θα μου τον βγάλεις άχρηστο και χειρότερο του Ράιτ.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:29 pm
Ναι ο Οτουρου που κενταει με την πρωτοπορο Χαποελ, ο Ραιτ που κενταει με την πρωτοπορο Ζαλγκιρις και ο Καγκεμπελε που Καρφωνει, βαζει τριποντα και παιζει και 4 αν χρειαστει.
Ολους αυτους τους εχουμε δει τι πουλα πιανουν στην ευρωπη και τους παραπανω σε ομαδες πρωταγωνιστριες οχι τον Χολμς που ειναι σε καθιζηση εδω και 3 χρονια και σοβαρό παιχνιδι δεν εχει παιξει ποτε
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δε θα κρίνεις επιλεκτικά, με άλλα δεδομένα για τον έναν παίκτη και άλλα για τον άλλον, για να βγάζεις τα συμπεράσματα που θέλεις. Αν το κάνεις (που το κάνεις), απλά προσπαθείς να διαστρεβλώσεις την πραγματικότητα.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:40 pmΤον Χολμς θα τον κρινω οπως θελω και οχι οπως σου αρεσει γιατι δεν τον εμαθα εχθες οπως τον εμαθες εσυ. Οπως εκρινα και τους αλλους. Οπως οταν ολοι οι παναθηναικοι κραζανε Χουαντσο και Οσμαν και εγω ελεγα θα βελτιωθουν. Και δεν ειναι και θεμα ποιος ειναι χειροτερος ή καλυτερος αλλα και ποιος ταιριαζει περισσοτερο σε ενα συνολο
-
Neobasketikos25

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
agnwstos_nikos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα ρε φιλε μου τωρα με το κεντημα και πλεξιμο. Και ο Γιουρτσεβεν αν επαιζε καμμια Βιλερμπαν η κανα Γιουροκαπ, 20 ποντιυς και 10 ριμπάουντ θα ειχε και θα γραφατε "Ξυπνα ταβερνιαρη, δε βλεπεις τον Τουρκο?".
Κλασσικά βλεπουμε την στατιστική της ,Euroleague κσι διαλέγουμε παιχτες. Και ο Σορτς περυσι ηταν πρωτος ή δεύτερος στο συνολο και τον αποκτησαμε χωρις να εχουμε κανενα σχεδιο αξιοποιησης του.
Τωρα σχετικά με Ντανστον:(μεχρι και τα γενια του ασπρισαν), αν τον παιρναμε και ειχαμε αυτα τα αποτελέσματα θα γραφαμε "DPG πουλα καλύτερα ".
Κλασσικά βλεπουμε την στατιστική της ,Euroleague κσι διαλέγουμε παιχτες. Και ο Σορτς περυσι ηταν πρωτος ή δεύτερος στο συνολο και τον αποκτησαμε χωρις να εχουμε κανενα σχεδιο αξιοποιησης του.
Τωρα σχετικά με Ντανστον:(μεχρι και τα γενια του ασπρισαν), αν τον παιρναμε και ειχαμε αυτα τα αποτελέσματα θα γραφαμε "DPG πουλα καλύτερα ".
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το οτι ειναι κακη μεταγραφη το λεω απο την πρωτη μερα και θα συνεχισω να το λεω. Οπως το ελεγα οτι ο Χουαντσο θα βγεινο παικτης αλλα οχι ο σκορερ ολκης που περιμενατε ολοι βλεποντας τον με την Ισπανια σε εκεινο τον τελικο που εκανε οργια. Οπως ελεγα οτι ο Οσμαν συντομα θα γινει το καλυτερο τειαρι της ευρωλιγκας με το που αποκτηθηκε και ολοι λεγαν δεν ειχε λογικη η αποκτηση τοθ καινθα μπερδεψει την ομαδα. Δεν επιλεγω επιλεκτικα απλα κρινω απο αυτα που εχω δει με τα ματια μου και οχι οτι λεει ο καθε Hoopfellas Shot clock, ή γραφει ο καθε μελαγιες, μπαρκας και σια. Οταν εχω δει τον παικτη σε μεγαλο δειγμα αγωνων σπανια πεφτω εξω. Και οταν το κανω οπως το εκανα με τον Λεσορ που δεν περιμενα νανκανει χρονια αναλογη με αυτην της παρτιζαν και τον Γκραντ που ελεγα οτι δεν θα πιασει και κανω μονος μου την κωλοτουμπα μου χωρις να χρειαστω να μου το υποδειξει καποιοςBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:45 pmΔε θα κρίνεις επιλεκτικά, με άλλα δεδομένα για τον έναν παίκτη και άλλα για τον άλλον, για να βγάζεις τα συμπεράσματα που θέλεις. Αλλιώς απλά προσπαθείς να διαστρεβλώσεις την πραγματικότητα.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:40 pm
Τον Χολμς θα τον κρινω οπως θελω και οχι οπως σου αρεσει γιατι δεν τον εμαθα εχθες οπως τον εμαθες εσυ. Οπως εκρινα και τους αλλους. Οπως οταν ολοι οι παναθηναικοι κραζανε Χουαντσο και Οσμαν και εγω ελεγα θα βελτιωθουν. Και δεν ειναι και θεμα ποιος ειναι χειροτερος ή καλυτερος αλλα και ποιος ταιριαζει περισσοτερο σε ενα συνολο
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν βγάζεις από τώρα συμπέρασμα ότι ο Χολμς δεν κάνει, συγγνώμη, αλλά είσαι απλά προκατειλημμένος. Άσε να τον δούμε και αυτόν, γιατί κάποιοι τον εβγαλαν "άχρηστο" μετά τα πρώτα παιχνίδια, και μετά που έκανε 2 σερί πολύ καλά παιχνίδια τους ψαχναμε. Ο κάθε παίκτης που έρχεται από το NBA χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, είναι δυνατό να μου τον συγκρίνεις με τον Ράιτ που παίζει ήδη κάποια χρόνια στην Ευρώπη;Christofis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:53 pmΤο οτι ειναι κακη μεταγραφη το λεω απο την πρωτη μερα και θα συνεχισω να το λεω. Οπως το ελεγα οτι ο Χουαντσο θα βγεινο παικτης αλλα οχι ο σκορερ ολκης που περιμενατε ολοι βλεποντας τον με την Ισπανια σε εκεινο τον τελικο που εκανε οργια. Οπως ελεγα οτι ο Οσμαν συντομα θα γινει το καλυτερο τειαρι της ευρωλιγκας με το που αποκτηθηκε και ολοι λεγαν δεν ειχε λογικη η αποκτηση τοθ καινθα μπερδεψει την ομαδα. Δεν επιλεγω επιλεκτικα απλα κρινω απο αυτα που εχω δει με τα ματια μου και οχι οτι λεει ο καθε Hoopfellas Shot clock, ή γραφει ο καθε μελαγιες, μπαρκας και σια. Οταν εχω δει τον παικτη σε μεγαλο δειγμα αγωνων σπανια πεφτω εξω. Και οταν το κανω οπως το εκανα με τον Λεσορ που δεν περιμενα νανκανει χρονια αναλογη με αυτην της παρτιζαν και τον Γκραντ που ελεγα οτι δεν θα πιασει και κανω μονος μου την κωλοτουμπα μου χωρις να χρειαστω να μου το υποδειξει καποιος
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο οτουρου ηταν στην Εφες την ομαδα που παρολιγο να αποκλεισει τον Παο περυσι απο το φαιναλ φορ οχι ομαδα οπως η Βιλερπαν και εκανε και καλη σειρα.agnwstos_nikos έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:50 pmΕλα ρε φιλε μου τωρα με το κεντημα και πλεξιμο. Και ο Γιουρτσεβεν αν επαιζε καμμια Βιλερμπαν η κανα Γιουροκαπ, 20 ποντιυς και 10 ριμπάουντ θα ειχε και θα γραφατε "Ξυπνα ταβερνιαρη, δε βλεπεις τον Τουρκο?".
Ο ραιτ ηταν παικτης του Ολυμπιακου και οχι της βιλερπαν που τα πηγαινε εξαιρετικα απεναντι στον Πραιμ Λεσορ.
Ο Καμπεγκελε οκ ηρθε απο χαμηλοτερο επιπεδο αλλα ολοι ξεραμε οτι ηταν για ψηλοτερο επιπεδο και οτι το θεμα του ηταν οι φημες για τον χαρακτηρα του.
Ο Χειζ ηταν βασικος στην ομαδα εκπληξη της διοργανωσης και πηγε στη φιναλιστ του φαιναλ φορ. Οκ δεν ειναι καλος οπως περυσι αλλα ειναι καλος αμυντικος και εχει καλη χημεια και με τον Σορτς.
Ο Τζαιτε ηταν μελος της φιναλιστ της διοργανωσης και με διελυσε στον ημιτελικο και τον προτεινα για τριτο.
Ο Ριβερο ηταν ο βασικος της μακαμπι πηγε για πρωτοδευτερος στον Αστερα μεχρι να γυρισει ο Μπολομποι και εγω τον προτεινα για τριτο.
Ο Φαλ οκ δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα λογω μεγεθους θα προσφερε παραπανω απο τον Γιουρτσεβεν αμυντικα.
Ο γκεμπριελ ηταν ηδη στην ομαδα σου θα επαιρνε λιγοτερα απο τον Γιουρτσεβεν και θα ηταν πολυ πιο χρησιμος ενω περυσι ηταν πρωτος και εγω τον προτεινα για τριτο.
Ο ντανστον θα επαιρνε ψιχουλα, ακομη και τωρα στα γεραματα ξερεις οτι θα ειναι σκληρος και θα δωσει 100% ενω ηταν απο τους πρωτεργατες της χρυσης ομαδα της Εφες. Αν ειχες Λεσορ, Οτουρου/Καγκεμπελε και Ντανστον για τριτο κανενας δεν θα ελεγε στον DPG πουλα.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε συ μπιλυ αχρηςτο δεν τον εβγαλα. Ειπα ειναι κακη μεταγραφη σε συγκριση με αυτο που χρειαζοταν ο Παο το καλοκαιρι. Καθολου προκατειλημενος δεν ειμαι. Τα ιδια λεω και για την δικη μου ομαδ. Οταν δεν τον ξερω τον παικτη δεν σχολιαζω. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι υποτιμας τον Ραιτ που αν συνεχισει εται σε 2-3 χρονια θα παρακαλς να τον ειχες παρει.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:59 pmΑν βγάζεις από τώρα συμπέρασμα ότι ο Χολμς δεν κάνει, συγγνώμη, αλλά είσαι απλά προκατειλημμένος. Άσε να τον δούμε και αυτόν, γιατί κάποιοι τον εβγαλαν "άχρηστο" μετά τα πρώτα παιχνίδια, και μετά που έκανε 2 σερί πολύ καλά παιχνίδια τους ψαχναμε. Ο κάθε παίκτης που έρχεται από το NBA χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, είναι δυνατό να μου τον συγκρίνεις με τον Ράιτ που παίζει ήδη κάποια χρόνια στην Ευρώπη;Christofis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:53 pm
Το οτι ειναι κακη μεταγραφη το λεω απο την πρωτη μερα και θα συνεχισω να το λεω. Οπως το ελεγα οτι ο Χουαντσο θα βγεινο παικτης αλλα οχι ο σκορερ ολκης που περιμενατε ολοι βλεποντας τον με την Ισπανια σε εκεινο τον τελικο που εκανε οργια. Οπως ελεγα οτι ο Οσμαν συντομα θα γινει το καλυτερο τειαρι της ευρωλιγκας με το που αποκτηθηκε και ολοι λεγαν δεν ειχε λογικη η αποκτηση τοθ καινθα μπερδεψει την ομαδα. Δεν επιλεγω επιλεκτικα απλα κρινω απο αυτα που εχω δει με τα ματια μου και οχι οτι λεει ο καθε Hoopfellas Shot clock, ή γραφει ο καθε μελαγιες, μπαρκας και σια. Οταν εχω δει τον παικτη σε μεγαλο δειγμα αγωνων σπανια πεφτω εξω. Και οταν το κανω οπως το εκανα με τον Λεσορ που δεν περιμενα νανκανει χρονια αναλογη με αυτην της παρτιζαν και τον Γκραντ που ελεγα οτι δεν θα πιασει και κανω μονος μου την κωλοτουμπα μου χωρις να χρειαστω να μου το υποδειξει καποιος
-
agnwstos_nikos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αφου εκανες λαθος με τον Λεσορ και τον Γκραντ, γιατι εισαι τοσο απολυτα σιγουρος για την αποτυχια του Χολμς? Μιλας εκ του ασφαλους "θα είναι παλτό αλλα διαφορετικα θα αποδεχτω οτι εκανα λαθος". Ή "τι παιχταρα θα ηταν ο Οτουρου" παλι εκ του ασφαλους, χωρις να το μαθουμε ποτε.
Εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα κραξω τον καθε Χολμς αν δεν αποδοσει τελικα, αλλα μαθε επιτέλους να μην εισαι τοσο απολυτος για τον καθε παιχτη, ουτε ειμαστε δικαστηρνα απολογείσαι για λαθος εκτίμηση.
Τα υπολοιπα που μου αραδιαζεις ειναι απλα στατιστικα και ποσο καλη χρονιά κανει καθε παιχτης σε καθε ομαδα, χωρις καμμια τοποθετηση και δικαιολογηση στο ποσο καλο φιτ θα ηταν για την ομαδα.
Εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα κραξω τον καθε Χολμς αν δεν αποδοσει τελικα, αλλα μαθε επιτέλους να μην εισαι τοσο απολυτος για τον καθε παιχτη, ουτε ειμαστε δικαστηρνα απολογείσαι για λαθος εκτίμηση.
Τα υπολοιπα που μου αραδιαζεις ειναι απλα στατιστικα και ποσο καλη χρονιά κανει καθε παιχτης σε καθε ομαδα, χωρις καμμια τοποθετηση και δικαιολογηση στο ποσο καλο φιτ θα ηταν για την ομαδα.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ δεν υποτίμησα τον Ράιτ, εσύ είπες ότι είναι καλύτερος του Χολμς. O Ράιτ είναι φυσικό να έχει καλύτερα νούμερα, γιατί είναι ο βασικός σέντερ στην ομάδα του και έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 11:09 pmΡε συ μπιλυ αχρηςτο δεν τον εβγαλα. Ειπα ειναι κακη μεταγραφη σε συγκριση με αυτο που χρειαζοταν ο Παο το καλοκαιρι. Καθολου προκατειλημενος δεν ειμαι. Τα ιδια λεω και για την δικη μου ομαδ. Οταν δεν τον ξερω τον παικτη δεν σχολιαζω. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι υποτιμας τον Ραιτ που αν συνεχισει εται σε 2-3 χρονια θα παρακαλς να τον ειχες παρει.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 10:59 pm
Αν βγάζεις από τώρα συμπέρασμα ότι ο Χολμς δεν κάνει, συγγνώμη, αλλά είσαι απλά προκατειλημμένος. Άσε να τον δούμε και αυτόν, γιατί κάποιοι τον εβγαλαν "άχρηστο" μετά τα πρώτα παιχνίδια, και μετά που έκανε 2 σερί πολύ καλά παιχνίδια τους ψαχναμε. Ο κάθε παίκτης που έρχεται από το NBA χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, είναι δυνατό να μου τον συγκρίνεις με τον Ράιτ που παίζει ήδη κάποια χρόνια στην Ευρώπη;
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βρες μου που εγραψα εγω οτι ειναι καλυτερος του Χολμς. Εγραψα οτι θα ηταν καλυτερο φιτ ( θα εκανε καλυτερα συγκεκριμενα) και ακομη πιο δω συγκεκριμενα τον εβαλα σε ενα γκρουπ 4 σεντερ που ειπα βγηκαν στην αγορα και θα επαιρναν μικροτερο συμβολαιο απο τον Χολμς. Αλλη φορα να διαβαζεις καλυτερα το τι γραφωBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 11:18 pmΕγώ δεν υποτίμησα τον Ράιτ, εσύ είπες ότι είναι καλύτερος του Χολμς. O Ράιτ είναι φυσικό να έχει καλύτερα νούμερα, γιατί είναι ο βασικός σέντερ στην ομάδα του και έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 08, 2025 11:09 pm
Ρε συ μπιλυ αχρηςτο δεν τον εβγαλα. Ειπα ειναι κακη μεταγραφη σε συγκριση με αυτο που χρειαζοταν ο Παο το καλοκαιρι. Καθολου προκατειλημενος δεν ειμαι. Τα ιδια λεω και για την δικη μου ομαδ. Οταν δεν τον ξερω τον παικτη δεν σχολιαζω. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι υποτιμας τον Ραιτ που αν συνεχισει εται σε 2-3 χρονια θα παρακαλς να τον ειχες παρει.
Και στον Παο ο Ραιτ ελλειψη Λεσορ θα επαιζε πρωτος και θα εγραφε τα ιδια καλα νουμερα σε συγκριση με τον Χολμς που λογω απειριας απο το ευρωπαικο στυλ παιχνιδιου αλλα και της δυσκολιας να το αφομοιωσει λογω ηλικιας σεν μπορει να αποδωαει αμεσως. Αρα εφοσο ο Παο θα επαιζε το 1/4 των αγωνων χωρις τον Λεσορ επρεπε να παρει ενα παικτη να παιξει αμεσα σε φουλ επιπεδο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο