Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Νοέμ 09, 2025 3:57 pm

Εγώ ένα ξέρω... τοσο το συμβόλαιο του Ζελικο όσο και του Σάρας λήγουν το καλοκαιρι. Επίσης νομίζω και του Σπανουλη για τους φίλους Ολυμπιακούς.Η Εφες δεν πάει καλά και πιστεύω θα θέλουν πίσω τον Αταμαν.

Είναι αδύνατον να επιστρέψει ο Λεσσορτ και να έχει αυτά τα δυνατά πατήματα και την εκρηκτικοτητα που είχε. Θα προσέχει τα πόδια του.Οτι και να έλθει μεσουσης της σεζόν από Αμερική θέλει τον χρόνο του για να προσαρμοστεί και χρόνος δεν μας περισσεύει.

Στο εξής τα διάθεσιμα πολύ καλά 5αρια για ομάδες τις Ευρώλίγκας θα είναι λίγα.

Υπάρχουν ομάδες με προβλήματα οικονομικά στην Ευρωλιγκα μήπως βρούμε κάτι διαθέσιμο έστω και με υψηλό buy out;;;;;

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Νοέμ 09, 2025 4:00 pm

Και γω πιστεύω ότι αν δεν πάρει Ευρωλίγκα η πρωτάθλημα ο Αταμάν θα γυρίσει Εφές και ο παο θα πάει για Σάρας. Ζέλικο δεν νομίζω να επιστρέψει.

BillyPao

champion
Reactions:

Κυρ Νοέμ 09, 2025 4:11 pm

tokalytero3d έγραψε:
Και γω πιστεύω ότι αν δεν πάρει Ευρωλίγκα η πρωτάθλημα ο Αταμάν θα γυρίσει Εφές και ο παο θα πάει για Σάρας. Ζέλικο δεν νομίζω να επιστρέψει.
Αυτό που λες δε βασίζεται πουθενά.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Νοέμ 09, 2025 4:51 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Νοέμ 09, 2025 1:51 pm
j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 09, 2025 1:44 pm

Επιτυχια ειναι και αυτο!
ετσι
μην ειμαστε και γκρινιαριδες :mrgreen:
Μα τι λες τουλού μου, έχουμε εμείς τέτοιους εδώ μέσα ; Φωτιά θα πέσει να μας κάψει αν έχουμε παραπ…

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Νοέμ 09, 2025 5:00 pm

tokalytero3d έγραψε:
φετος οχι και τιποτα να μην παρει
του χρονου ειναι δεδομενο οτι θα χαιρετησει αν δεν παρει ευρωλιγκα
το πρωταθλημα δεν θα ειναι κριτηριο για το αν μεινει η φυγει εννοω για του χρονου

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Νοέμ 09, 2025 5:02 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 09, 2025 3:57 pm
Εγώ ένα ξέρω... τοσο το συμβόλαιο του Ζελικο όσο και του Σάρας λήγουν το καλοκαιρι. Επίσης νομίζω και του Σπανουλη για τους φίλους Ολυμπιακούς.Η Εφες δεν πάει καλά και πιστεύω θα θέλουν πίσω τον Αταμαν.

Είναι αδύνατον να επιστρέψει ο Λεσσορτ και να έχει αυτά τα δυνατά πατήματα και την εκρηκτικοτητα που είχε. Θα προσέχει τα πόδια του.Οτι και να έλθει μεσουσης της σεζόν από Αμερική θέλει τον χρόνο του για να προσαρμοστεί και χρόνος δεν μας περισσεύει.

Στο εξής τα διάθεσιμα πολύ καλά 5αρια για ομάδες τις Ευρώλίγκας θα είναι λίγα.

Υπάρχουν ομάδες με προβλήματα οικονομικά στην Ευρωλιγκα μήπως βρούμε κάτι διαθέσιμο έστω και με υψηλό buy out;;;;;
τον σαρας θα τον ανανεωσουν περυσι πηρε την κουπα δεν βλεπω γιατι να μην τον κρατησουν
ο ζελικο δεν νομιζω να θελει να γυρισει σε ομαδα με πιεση για κουπες
καλα ειναι στην παρτιζαν που αλλαζει την ομαδα καθε χρονο και πατωνει διχως να δινει λογαριασμο σε κανεναν

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Νοέμ 09, 2025 5:08 pm

τουλουμπα έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
το πρωταθλημα δεν θα ειναι κριτηριο για το αν μεινει η φυγει εννοω για του χρονου
Τίποτα δεν είναι σίγουρο, εξαρτάται οχι μόνο αν τα χάσεις όλα αλλά και πως να τα χάσεις.

Άλλο να πάμε final 4 και να το χάσουμε και άλλο να μην καταφέρουμε να πάμε ενω γίνεται στο ΟΑΚΑ.

Όπως και για τον Σάρας άλλο το να μην πάρει τίποτα φέτος και άλλο να συνεχίσει όπως τώρα και να μην μπει ούτε play in.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Νοέμ 09, 2025 5:16 pm

Είναι νωρίς ακόμα για να κάνουμε τέτοιου είδους εικασίες. Εκτός κι α έχουμε καμία γυάλινη σφαίρα.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Νοέμ 09, 2025 5:49 pm

pan24 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, εξαρτάται οχι μόνο αν τα χάσεις όλα αλλά και πως να τα χάσεις.

Άλλο να πάμε final 4 και να το χάσουμε και άλλο να μην καταφέρουμε να πάμε ενω γίνεται στο ΟΑΚΑ.

Όπως και για τον Σάρας άλλο το να μην πάρει τίποτα φέτος και άλλο να συνεχίσει όπως τώρα και να μην μπει ούτε play in.
ε καλα αν δεν μπει στην 10αδα της ευρωλιγκα και χασει με 3-0 στην α1 ναι μπορει να φυγει
αλλα αυτο δεν ειναι ρεαλιστικο

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Σάβ Νοέμ 29, 2025 3:28 pm

Αν βγει στην αγορα ο Μπονγκα οπως ακουγεται, ο Hoopfellas λεει πως θα ηταν μια εξαιρετικη κινηση για ΠΑΟ, στη θεση του Γκριγκονις:

Εχει ενδιαφερον αυτο. Αλλα δεν ξερω αν ο Αταμαν συγκινειται.

Ακομη, για το σεντερ λεει πως πρεπει να αποκτηθει ενας ριμ προτεκτορ γιατι αν ο Φαριντ μεινει εκτος για καποια ματς θα υπαρχει προβλημα σοβαρο. Ο Μπασει λεει καλυπτει αυτο το κενο, αν και επιθετικα δεν ειναι πολυ καλος. Αλλα χρειαζεται οπωσδηποτε. Υπαρχουν λεει καποιες πιθανοτητες για Μπασει.

Συμφωνω με αυτα. Αλλα πιστευω οτι:

Οσο αποφασιζει ο Αταμαν, δεν προκειται να γινει κατι απο τα παραπανω.
Θα παραμεινουν ολα ως εχουν.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιαν 03, 2026 9:04 am

Δεν είμαι φαν των επικοινωνιακών κινήσεων αλλά αυτή τώρα θα ήταν και ουσίας.

Πας στην Παρτίζαν και στον Τζόουνς, ρωτάς πόσα/τι θέλουν τα δίνεις και τον κλείνεις άμεσα χωρίς διαπραγμάτευση.

Κερδίζεις βασικό ψηλό και επικοινωνιακά τον αιώνιο.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Ιαν 03, 2026 9:08 am

pan24 έγραψε:
Σάβ Ιαν 03, 2026 9:04 am
Δεν είμαι φαν των επικοινωνιακών κινήσεων αλλά αυτή τώρα θα ήταν και ουσίας.

Πας στην Παρτίζαν και στον Τζόουνς, ρωτάς πόσα/τι θέλουν τα δίνεις και τον κλείνεις άμεσα χωρίς διαπραγμάτευση.

Κερδίζεις βασικό ψηλό και επικοινωνιακά τον αιώνιο.
δεν μας κανει ειναι παλιοχαρακτηρας

δεν θελουμε σεντερ γιατι οπως ειπε ο κομισαριος ο λεσορ θα γυρισει τον μαρτιο και τι θα τον κανουμε αυτον ποιυ θα παρουμε τωρα :welcome:

Kwstantino

sophomore
Reactions:

Σάβ Ιαν 03, 2026 9:11 am

Mεγαλο fault η διεκδίκηση και επιλογη του ΟΑΚΑ για final four.Αν δεν ηταν αυτο θα ελεγα αλλαγες το καλοκαιρι.Τωρα πρεπει να παρθουν αμεσα με το οποιο οικονομικο κοστος.
Λοιπον λευκη επιταγη στον Nigel Hayes-Davis και ανταλλαγη Χολμς με Ταϊρίκ Τζόουνς.

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Ιαν 03, 2026 9:15 am

pan24 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Έχεις 3 σέντερ κι ο λεσορ που θα γυρίσει φέτος από ότι λένε, πόσους θα πάρετε, ο Τζόουνς θα θέλει να έρθει;
Για τα επικοινωνιακά δεν παίζουν μόνοι τους οι αιώνιοι στη. Ευρωλίγκα, περυσι το χάν σίγουρα ότι θα παίξουν στο τελικό μαζί κι είδαμε πιο τελικό παίξανε, κατσε μη δεν πάνε φ4 φέτος

Kwstantino

sophomore
Reactions:

Σάβ Ιαν 03, 2026 9:44 am

Συμπληρωνω ο Μητογλου δανεικος στο Περιστερι(ας παιζει ο Σαμοντουροφ,χειροτερος δεν θα ειναι απο τον παλαιμαχο) και Γκριγκόνις στο τμήμα ποδηλασίας(φτανει να μην βλεπω τον Λιθουανο τουριστα)

....Ας μην φτασω στο ακρο γι απολυση του Αταμαν οταν κυκλοφορει στην αγορα ο ΜΕΓΑΛΟΣ

Επισης Σορτς δεν κολαγε και φαινοταν,τον καταπινουν ολοι λογω υψους και οχι καλου μακρινου σου....ανταλλαγη τωρα ή το καλοκαιρι με καποιον που κυριως παιζει αμυνα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kwstantino την Σάβ Ιαν 03, 2026 9:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”