Euroleague 2025-26 Round 10, Olympiacos Piraeus vs Zalgiris Kaunas
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από την ώρα του τραυματισμού παίζει να μην έχω παρακολουθήσει ούτε φάση, ενώ βλέπω το ματς υποτίθεται.
Ούτε να κράξω για την πεντάδα με τους ασουτους δεν έχω κουράγιο.
Δεν ξέρω τι κουράγιο θα βρει και η ομάδα να παίξει άλλο ένα ημίχρονο. Φαίνονται όλοι μουδιασμένοι.
Να σαι ταλαντούχος, να σαι δουλευταράς, αλλά να μην μπορεί το σώμα σου… Πόσο κρίμα τόσο ωραίος παίκτης (και μάπας να ταν κρίμα θα ταν εννοείται)…
Ούτε να κράξω για την πεντάδα με τους ασουτους δεν έχω κουράγιο.
Δεν ξέρω τι κουράγιο θα βρει και η ομάδα να παίξει άλλο ένα ημίχρονο. Φαίνονται όλοι μουδιασμένοι.
Να σαι ταλαντούχος, να σαι δουλευταράς, αλλά να μην μπορεί το σώμα σου… Πόσο κρίμα τόσο ωραίος παίκτης (και μάπας να ταν κρίμα θα ταν εννοείται)…
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οχιmanos_89 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:20 pmΜια αντισυμβατική άποψη. Μήπως πρέπει οι ομάδες μας να σταματήσουν να στηρίζουν παίκτες που τραυματίζονται σοβαρά;
Εμείς τρέξαμε να ανανεώσουμε τον Λεσσόρτ με 2.5 εκατομμύρια, στηριζόμασταν στο ότι θα παίξει φέτος και καταλήγουμε να ψάχνουμε βασικό σέντερ δεκέμβρη μήνα και ο Ολυμπιακός με τον Έβανς μια από τα ίδια.
Η επάνοδος από τέτοιους τραυματισμούς είναι προφανώς πιο δύσκολη για αθλητές (για να φτάσουν το επίπεδο που ήταν), οπότε μήπως η κυνικότητα είναι η καλύτερη λύση;
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στο ίδιο (αριστερό) ήταν και οι δύο προηγούμενοι τραυματισμοί του.
Η σωστή επιλογή είναι να τους στηρίζουν γιατί πάνω από ολα είναι άνθρωποι αλλά να μην στηρίζονται σε αυτούς μέχρι να δείξουν ότι έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα τους.manos_89 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:20 pmΜια αντισυμβατική άποψη. Μήπως πρέπει οι ομάδες μας να σταματήσουν να στηρίζουν παίκτες που τραυματίζονται σοβαρά;
Εμείς τρέξαμε να ανανεώσουμε τον Λεσσόρτ με 2.5 εκατομμύρια, στηριζόμασταν στο ότι θα παίξει φέτος και καταλήγουμε να ψάχνουμε βασικό σέντερ δεκέμβρη μήνα και ο Ολυμπιακός με τον Έβανς μια από τα ίδια.
Η επάνοδος από τέτοιους τραυματισμούς είναι προφανώς πιο δύσκολη για αθλητές (για να φτάσουν το επίπεδο που ήταν), οπότε μήπως η κυνικότητα είναι η καλύτερη λύση;
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι. Ο Ματσιγιαουσκας ουδέποτε είχε σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του όταν τον πήραμε. Σε εμάς σε φιλικό το παθε. Εκεί ήμασταν άτυχοι όντως. Ο Έβανς είχε έναν τένοντα στην πλάτη του και μετά έπαθε τον δεύτερο μεγάλο τραυματισμό και τον πήραμε τραυματία εις γνώση μας.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:22 pmΗ δεύτερη περίπτωση Ματσιγιάουσκας που μας έτυχε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!! Με την τύχη δυστυχώς δεν μπορεί να τα βάλει κανείς, αλλά………και των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!! Κάποια στιγμή ας το εφαρμόσουν οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού επιτέλους στην δύσμοιρη την ομάδα!!! Πόσες φορές πρέπει να την πατήσουμε ακόμα?
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ξεκιναει απο την φτερνα και φτανει μεχρι στα μεσα του υψους της γαμπας.kite26 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:11 pmΚοίτα αν είναι καμιά θλάση ή γενικότερα μυϊκό, το λες και λογικό. Αν είναι πιο σοβαρό...RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:10 pmΜακάρι να είναι μυϊκό αλλά όσο αναφορά την ομάδα δεν γίνεται δουλειά έτσι. Έμεινε 1 μήνα έξω από τα φιλικά και επέστρεψε τώρα. Στο δεύτερο μάτς που μπήκε και μυϊκό να είναι θα χάσει άλλο ένα μήνα. Μετά τα ίδια.
Λογικό έτσι είναι τι σκαρί του. Και με τον παραμικρό πόνο επίσης θα πηγαίνει το μυαλό του στο κακό. Αυτά ήταν αναμενόμενα και χάθηκαν 2 παίχτες όπως ο μπάτλερ και ο ντιγουιντι που ταίριαζαν στην ομάδα.
Τι υπάρχει τώρα στην αγορά από γκαρντ? Τίποτα το ιδιαίτερο
Οταν κοβεται οι περισσοτεροι αθλητες νιωθουν μια αισθηση σαν να εφαγαν γερη κλωτσια στη γαμπα καποιοι αλλοι το νιωθουν στον αστραγαλο κοντα.
Φαντασου ενα λαστιχο που το τραβας και οταν φτανει στo breaking point του σπαει... το σπασμενο κομματι του λαστιχου σκαει με δυναμη και δημιουργει την αισθηση της "κλωτσιας".
Άρα πιστεύεις αυτό έπαθε Ε;
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
όχι αχίλλειος στο δεξί πόδι, επιγονατιδικός στο αριστερό.pan24 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:26 pmΣτο ίδιο (αριστερό) ήταν και οι δύο προηγούμενοι τραυματισμοί του.
Η σωστή επιλογή είναι να τους στηρίζουν γιατί πάνω από ολα είναι άνθρωποι αλλά να μην στηρίζονται σε αυτούς μέχρι να δείξουν ότι έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα τους.manos_89 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 12, 2025 10:20 pmΜια αντισυμβατική άποψη. Μήπως πρέπει οι ομάδες μας να σταματήσουν να στηρίζουν παίκτες που τραυματίζονται σοβαρά;
Και σήμερα ο,τι έπαθε στο αριστερό.
Μέχρι φέτος
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από την κίνηση του το negative step και απευθείας πτώση , συν την αντίδραση του (δηλαδή ψηλάφισε από τη γάμπα και κάτω κοντά στη φτέρνα) ναι. Εύχομαι απλά να ήταν θλάση/τράβηγμα στην γάμπα να αντανάκλασε ο πόνος και να φοβήθηκε, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος με βάση το ριπλέι.
Μέχρι φέτος
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οτι εχει επιστρεψεικαι παθανει καινουργιο ασχετο τραυματισμο(σχετικα ασχετο) πραγματικα αυτο εινΙ οσκαρ ατυχιας.
Ο τροπος που τραυματιστηκε θυμιζει απλο διαστρεμα. Ο τροπος που κραταει το ποδι δειχνει αχιλειο οντως.
Δυστυχως και εγω δεν εχω νεα και δεν βλεπω να μπορω ν εχω νεα πριν απο αυριο το πρωι οποτε θα τα μαθουμε μαζι τα νεα απο τα μεσα
Ο τροπος που τραυματιστηκε θυμιζει απλο διαστρεμα. Ο τροπος που κραταει το ποδι δειχνει αχιλειο οντως.
Δυστυχως και εγω δεν εχω νεα και δεν βλεπω να μπορω ν εχω νεα πριν απο αυριο το πρωι οποτε θα τα μαθουμε μαζι τα νεα απο τα μεσα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο