Ναι μονο που μερικοι περιμενατε τριβωντας τα χερια στην γωνια να κανετε "κριτικη". Μια μερα μετα τον τραυματισμο του παικτη καλο ειναι τα "i told you so" να μεινουν στο ντουλαπι....redcard έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:57 pmA και κάτι ακόμα.
Επειδή το βλέπω να ρχεται σε μελλοντικές συνεντεύξεις, το να αρχισουμε να μιλαμε πάλι για ατυχιες, άστρα, βουντού κλπ. για να δικαιολογηθούν κακες ΕΠΙΛΟΓΕΣ (αναφέρομαι στους εντός ομάδας) είναι πανεύκολο μεν υπεκφυγη δε.
Στη περίπτωση του Εβανς υπάρχει σαφως ατυχία αλλα μονο ως προς τον παίχτη (γιατι πάτησε λαθος, γιατι δεν αντεχει το σωμα του, γιατι εχει κακο γονιδιο κλπ). Η ομαδα ως οργανισμός ομως ΔΕΝ ειναι ατυχη, πηρε (οπως ειπαν και τα παιδια) παρα πολύ κακως ενα μεγαλο ρίσκο και θα πρεπει να υποστει τη κριτικη γι αυτο χωρις να το ριξει στη μεταφυσικη.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά αυτό που έπαθε ο Έβανς είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορούσε να το προβλέψει κανείς. Φυσικά και υπήρχε τεράστιο ρίσκο, αλλά αυτό αφορούσε περισσότερο το αν ο παίκτης θα μπορούσε να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να τραυματίζεται (θλάσεις, τραβήγματα κτλ) με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρει ρυθμό ποτέ. Έτσι την πάτησαν αντίστοιχες περιπτώσεις όπως ο Νέτο και άλλοι.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:11 pmΝαι μονο που μερικοι περιμενατε τριβωντας τα χερια στην γωνια να κανετε "κριτικη". Μια μερα μετα τον τραυματισμο του παικτη καλο ειναι τα "i told you so" να μεινουν στο ντουλαπι....redcard έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:57 pmA και κάτι ακόμα.
Επειδή το βλέπω να ρχεται σε μελλοντικές συνεντεύξεις, το να αρχισουμε να μιλαμε πάλι για ατυχιες, άστρα, βουντού κλπ. για να δικαιολογηθούν κακες ΕΠΙΛΟΓΕΣ (αναφέρομαι στους εντός ομάδας) είναι πανεύκολο μεν υπεκφυγη δε.
Στη περίπτωση του Εβανς υπάρχει σαφως ατυχία αλλα μονο ως προς τον παίχτη (γιατι πάτησε λαθος, γιατι δεν αντεχει το σωμα του, γιατι εχει κακο γονιδιο κλπ). Η ομαδα ως οργανισμός ομως ΔΕΝ ειναι ατυχη, πηρε (οπως ειπαν και τα παιδια) παρα πολύ κακως ενα μεγαλο ρίσκο και θα πρεπει να υποστει τη κριτικη γι αυτο χωρις να το ριξει στη μεταφυσικη.
Το να πάθεις αχίλλειο δεν νομίζω ότι συγκαταλέγεται στο ρίσκο που πήρε η ομάδα γιατί η πιθανότητα αντικειμενικά είναι απειροελάχιστη και δεν υπάρχει κανένα ιστορικό προηγούμενο. Ακόμα και αχίλλειο να πάθαινε μετά από 1 μήνα συνεχόμενων παιχνιδιών θα είχε πολύ μεγαλύτερη λογική από αυτό που έγινε χτες..
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Αντικειμενικά, όμως, κανένας αθλητής δεν έχει πάνω από 2 σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του και από την στιγμή που δεν υπήρχε φανερή ευπάθεια (θα το είχανε βρει αυτό), δεν μπορούσε να το προβλέψει ούτε το πιο διεστραμμένο μυαλό αυτό που έγινε.
Είναι ιεροσυλία να βγαίνετε και να λέτε ατάκες τύπου «σας τα έλεγα εγώ», γιατί για μένα οι πιθανότητες να πάθει αχίλλειο ο Έβανς ήταν τόσες όσες να πάθει τον ίδιο τραυματισμό ο Φουρνιε που ταλαιπωρείται από χτύπημα στον αστράγαλο (και θα καταπονεί λογικά το άλλο πόδι παραπάνω).
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ που φτάσαμε μονόδρομος μου φαίνεται. Ο μόνος (κάπως) ρεαλιστικός στόχος, με δεδομένη ποιότητα, ο καλύτερος παίκτης στο EuroCup ως τώρα. Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή. Απλά θα σου πιούν το αίμα για να στον δώσουν (κι αν στον δώσουν).tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:20 pmΠοιος Τόμπσον ρε παιδιά τι λέμε τώρα αν είναι να φέρουν τέτοιον παίκτη ας μείνουμε με ντιλικινα το ίδιο πράγμα είναι.
Απο eurocup θα πάρουμε και γω αυτό πιστεύω.
Εκείνος ο φλυν που λέγαμε;
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι θα πάει για τέτοιο παίκτη ο Μπαρτζώκας, ειδικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ντόρσει.Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:24 pmΕδώ που φτάσαμε μονόδρομος μου φαίνεται. Ο μόνος (κάπως) ρεαλιστικός στόχος, με δεδομένη ποιότητα, ο καλύτερος παίκτης στο EuroCup ως τώρα. Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή. Απλά θα σου πιούν το αίμα για να στον δώσουν (κι αν στον δώσουν).tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:20 pmΠοιος Τόμπσον ρε παιδιά τι λέμε τώρα αν είναι να φέρουν τέτοιον παίκτη ας μείνουμε με ντιλικινα το ίδιο πράγμα είναι.
Παίκτες τύπου Thomson υπάρχουν στο Eurocup; Θέλουμε κάποιον που να βλέπει λίγο γήπεδο και να μπορεί να δώσει καμία ασίστ.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τι συγκρινουμε τωρα Τομπσον με Ντιλικινα. Μερα με νυχτα. Ο Τομπσον ειναι πολυ καλυτερος οργανωτης του Ντιλικινα αλλα κ καλυτερος σουτερ επισης. Βασικα ο Τομπσον θα ηταν αναβαθμιση σοβαρη στην παρουσα φαση αλλα γιατι πιστευω οτι κατα 90% θα παρουμε καποιον χειροτερο του Τομπσον;tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:20 pmΠοιος Τόμπσον ρε παιδιά τι λέμε τώρα αν είναι να φέρουν τέτοιον παίκτη ας μείνουμε με ντιλικινα το ίδιο πράγμα είναι.
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω πως στην περίπτωση του Έβανς υπάρχει κάποια ανατομική προδιάθεση, πχ λιγότερο ελαστικοί τένοντες (οι γιατροί του φόρουμ ας με διορθώσουν αν λέω μπαρούφες).
Εγώ για παράδειγμα έχω πάθει τρεις εξαρθρώσεις επιγονατίδας στο ένα μου γόνατο σε ανύποπτες φάσεις και μετά από αρκετό ψάξιμο οι γιατροί κατέληξαν σε ανατομικό θέμα σχετικά με την θέση της επιγονατίδας (είναι πιο ψηλά από ότι πρέπει).
Εγώ για παράδειγμα έχω πάθει τρεις εξαρθρώσεις επιγονατίδας στο ένα μου γόνατο σε ανύποπτες φάσεις και μετά από αρκετό ψάξιμο οι γιατροί κατέληξαν σε ανατομικό θέμα σχετικά με την θέση της επιγονατίδας (είναι πιο ψηλά από ότι πρέπει).
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Όχι οχι διαφωνώ. Ο Τόμπσον δεν κάνει τίποτα καλά. Μπορεί να είναι λίγο καλύτερος δημιουργός αλλά στον Ολυμπιακό απλά θα κατεβάζει την μπάλα και θα την δίνει δίπλα του σαν τον ντιλικινα, δεν έχει προσωπικότητα. Ασε που ο Γάλλος έχει καλύτερο ντραιβ.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:33 pmΤι συγκρινουμε τωρα Τομπσον με Ντιλικινα. Μερα με νυχτα. Ο Τομπσον ειναι πολυ καλυτερος οργανωτης του Ντιλικινα αλλα κ καλυτερος σουτερ επισης. Βασικα ο Τομπσον θα ηταν αναβαθμιση σοβαρη στην παρουσα φαση αλλα γιατι πιστευω οτι κατα 90% θα παρουμε καποιον χειροτερο του Τομπσον;tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:20 pmΠοιος Τόμπσον ρε παιδιά τι λέμε τώρα αν είναι να φέρουν τέτοιον παίκτη ας μείνουμε με ντιλικινα το ίδιο πράγμα είναι.
Εκείνος ο φλυν που λέγαμε;![]()
+ Ότι το under θα πάει σύννεφο πάλι.
Ας φέρουν έναν παίκτη τουλάχιστον να μην τον αφήνουν μόνο του ώστε να υπάρχουν διαδρομοι αυτό θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από έναν Τόμπσον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tokalytero3d την Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θα το είχαν βρει αυτό όμως τόσοι γιατροί που τον έχουν δει και τόσες εξετάσεις που έχει κάνει;Leo_98 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:34 pmΧωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω πως στην περίπτωση του Έβανς υπάρχει κάποια ανατομική προδιάθεση, πχ λιγότερο ελαστικοί τένοντες (οι γιατροί του φόρουμ ας με διορθώσουν αν λέω μπαρούφες).
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Τόμπσον θα ήταν το ιδανικό φιτ για την ομάδα εδώ που φτάσαμε. Το θέμα είναι ότι ούτε αυτός δεν έρχεται πλέονtokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:36 pmΌχι οχι διαφωνώ. Ο Τόμπσον δεν κάνει τίποτα καλά. Μπορεί να είναι λίγο καλύτερος δημιουργός αλλά στον Ολυμπιακό απλά θα κατεβάζει την μπάλα και θα την δίνει δίπλα του σαν τον ντιλικινα, δεν έχει προσωπικότητα. Ασε που ο Γάλλος έχει καλύτερο ντραιβ.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:33 pm
Τι συγκρινουμε τωρα Τομπσον με Ντιλικινα. Μερα με νυχτα. Ο Τομπσον ειναι πολυ καλυτερος οργανωτης του Ντιλικινα αλλα κ καλυτερος σουτερ επισης. Βασικα ο Τομπσον θα ηταν αναβαθμιση σοβαρη στην παρουσα φαση αλλα γιατι πιστευω οτι κατα 90% θα παρουμε καποιον χειροτερο του Τομπσον;![]()

-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Oι "Thompson" του EuroCup είναι οριακά επιπέδου Λούντζη/Κατσίβελη. Δυστυχώς από EuroCup πιστεύω έχει νόημα να κοιτάξεις μόνο παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Ακόμα και τα στατιστικά των Goss/Grant να κοιτάξεις στο EuroCup, νομίζεις ότι είναι του Mike James. Ο μόνος παίκτης στο EuroCup που κάνει πραγματικά τη διαφορά και είναι Euroleague caliber είναι ο Flynn. Προφανώς δε θα έρθει στην Ευρωλίγκα και θα είναι ο Larkin. Αλλά έχει τα χαρακτηριστικά για να είναι πολύ πιο αποδοτικός επιθετικά, αν διαχειρίζεται τις κατοχές του Ntilikina.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:29 pmΔεν νομίζω ότι θα πάει για τέτοιο παίκτη ο Μπαρτζώκας, ειδικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ντόρσει.Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:24 pm
Εδώ που φτάσαμε μονόδρομος μου φαίνεται. Ο μόνος (κάπως) ρεαλιστικός στόχος, με δεδομένη ποιότητα, ο καλύτερος παίκτης στο EuroCup ως τώρα. Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή. Απλά θα σου πιούν το αίμα για να στον δώσουν (κι αν στον δώσουν).
Παίκτες τύπου Thomson υπάρχουν στο Eurocup; Θέλουμε κάποιον που να βλέπει λίγο γήπεδο και να μπορεί να δώσει καμία ασίστ.
Τώρα για τον ίδιο τον Thompson η άποψη μου στο eye-test, όποτε τον έχω δει δεν είναι καλή. Αν και τα στατιστικά του είναι πάνω από τίμια, μου φαίνεται υπερβολικά άνευρος σαν παίκτης, δεν ξέρω.
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω θα ελεγα οντας κατ' εσε μερος αυτων των μερικων (μιας και η αναφορα σου γινεται στο δευτερο πληθυντικο) να υπαρχει μια προσοχη πριν παταμε τα πληκτρα στο πληκτρολογιο γιατι καποια πραγματα που γραφετε ξεπερνουν κατα πολυ τα ορια οταν απευθυνονται σε αγνωστους. Δεν με ξερεις οποτε το να λες οτι εγω περιμενα στη γωνια να τραυματιστει ο Εβανς ή ο οποιοσδηποτε ανθρωπος τριβοντας τα χερια μου κιόλας για να αποδειξω το ο,τιδηποτε ειναι ελλεινο σα σύλληψη και εντελώς εκτος της δικης μου κοσμοθεωρίας γιατι θελω να πιστευω οτι ειμαι κανονικος ανθρωπος και οχι κτηνος. Αν καποιοι σκεφτεστε/σκεφτονται με αυτον τον αρρωστημενο τροπο, εγω δεν εχω και ουτε θελω να εχω σχεση μ αυτο.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:11 pmΝαι μονο που μερικοι περιμενατε τριβωντας τα χερια στην γωνια να κανετε "κριτικη". Μια μερα μετα τον τραυματισμο του παικτη καλο ειναι τα "i told you so" να μεινουν στο ντουλαπι....redcard έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 12:57 pmA και κάτι ακόμα.
Η κριτικη που κανω απευθυνεται στην ομαδα ως οργανισμό και τη διαχειριση του ρίσκου της περίπτωσης Εβανς και -guess what- δεν εχει καμια σχεση με το χθεσινο τραυματισμο, υπήρχε και πριν απο αυτόν και θα υπήρχε και χωρίς αυτόν. Ο Εβανς θα μπορουσε να ξανατραυματιστει, θα μπορουσε οχι, θα μπορουσει να επιστρεψει το ίδιο καλός, θα μπορουσε να επιστρεψει χειρότερος θα μπορουσε να εχει μυικους τραυματισμους, μετατραυματικο, να κανει σαιζον καριέρας, ο,τιδηποτε. Η ομαδα το τι κανει ηταν/ειναι ενα εντελώς αλλο θεμα και η ομαδα εκανε λαθος που ρίσκαρε τόσο και το λάθος δεν ειναι χθεσινο, είναι απο το καλοκαίρι. Καποια λαθη μπορει να τα κανεις και να μη τα πληρωσεις, οκ, αλλα αυτό δε σημαίνει οτι δε πρεπει να επισημαίνονται, το δε συγκεκριμενο λαθος, όπως είπα, υπήρχε και πριν γίνει ο,τι έγινε, απλα το υπενθύμισε με τον πιο σοκαριστικό τρόπο αυτή η τραγική εξέλιξη.
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εύλογο το ερώτημα, αλλά πραγματικά ξεπερνάει τα όρια της ατυχίας αυτό που συμβαίνει...Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:37 pmΔεν θα το είχαν βρει αυτό όμως τόσοι γιατροί που τον έχουν δει και τόσες εξετάσεις που έχει κάνει;Leo_98 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 13, 2025 2:34 pmΧωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω πως στην περίπτωση του Έβανς υπάρχει κάποια ανατομική προδιάθεση, πχ λιγότερο ελαστικοί τένοντες (οι γιατροί του φόρουμ ας με διορθώσουν αν λέω μπαρούφες).
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο