Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 15, 2025 8:38 am

Glynn Watson μας κανει ;
Αμυνα τι λεει;

Δεν τον εχω παρακολουθησει πολυ

https://www.proballers.com/basketball/p ... ynn-watson

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 9:00 am

berry έγραψε:
Glynn Watson μας κανει ;
Αμυνα τι λεει;

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Νοέμ 15, 2025 9:16 am

Καλημέρα, αλήθεια τώρα, πιστεύει κανείς ότι η κατάσταση στο τμήμα θα αλλάξει; Εγώ πλέον όχι παιδιά.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Νοέμ 15, 2025 9:35 am

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 9:00 am
berry έγραψε:
Glynn Watson μας κανει ;
Αμυνα τι λεει;

Μωρε συμφωνω ,αλλά τέτοια ώρα τέτοια λογια

Αντε βρες πιο εκλεκτο ετσι οπως τα εκαναν

Εικόνα
assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Νοέμ 15, 2025 10:03 am

kite26 έγραψε:
Καλημέρα, αλήθεια τώρα, πιστεύει κανείς ότι η κατάσταση στο τμήμα θα αλλάξει; Εγώ πλέον όχι παιδιά.
ουτε με την επιστροφη Ντιλικινα;;;;;;;;

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 11:54 am

berry έγραψε:
Glynn Watson μας κανει ;
Αμυνα τι λεει;

χίλια χρόνια θα ζήσεις τον ανέφερα στα του αγώνα με Αρμανιάκ πριν μπω και δω τι ανέβασες!

φιλοδοξο σκυλί που μ αρέσει ξέρω ότι τον κοιτάει η ομάδα πάντως αλλά ότι είναι να κάνουν να το κάνουν γρήγορα .Λαύριο Ρόδος κ μετά....Ισλανδια !!!!!!

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Νοέμ 15, 2025 12:13 pm

assistant έγραψε:
kite26 έγραψε:
Αν θέλεις την ειλικρινή μου άποψη, ο Ντιλικινά δεν είναι κακός παίκτης. Είναι ένας ψηλός γκαρντ με απίστευτα σωματικά προσόντα που υστερεί σε σκορ και δημιουργία. Εάν είχαμε χτιστεί όπως έπρεπε και με αυτούς που έπρεπε, σαν μπακ απ επιλογή είναι μια χαρά. Όπως είμαστε τώρα, όχι. Για την κατάσταση που βρισκόμαστε φταίνε οι γενικότερες επιλογές μας, όχι αυτός καθ'αυτός Ντιλικινά. Άραγε είμαστε πολύ βέβαιοι ότι ο Λι χρησιμοποιείται με το βέλτιστο τρόπο βάσει των ικανοτήτων του;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Νοέμ 15, 2025 1:00 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 12:13 pm
assistant έγραψε:

Αν θέλεις την ειλικρινή μου άποψη, ο Ντιλικινά δεν είναι κακός παίκτης. Είναι ένας ψηλός γκαρντ με απίστευτα σωματικά προσόντα που υστερεί σε σκορ και δημιουργία. Εάν είχαμε χτιστεί όπως έπρεπε και με αυτούς που έπρεπε, σαν μπακ απ επιλογή είναι μια χαρά. Όπως είμαστε τώρα, όχι. Για την κατάσταση που βρισκόμαστε φταίνε οι γενικότερες επιλογές μας, όχι αυτός καθ'αυτός Ντιλικινά. Άραγε είμαστε πολύ βέβαιοι ότι ο Λι χρησιμοποιείται με το βέλτιστο τρόπο βάσει των ικανοτήτων του;
Με συγχωρείς για το θάρρος φίλε μου... αλλά αυτό που περιγράφεις δεν είναι καλαθοσφαιριστής στη θέση του πόιντ γκάρντ αλλά αμυντικό χάφ.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 15, 2025 1:55 pm

Νομιζω τα λεει ολα. Μου αρεσε ιδιαιτερα η τελευταια παραγραφος! :D

https://www.karpetshow.gr/blog/deikse-koyragio-kooyts

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 2:08 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 1:55 pm
Νομιζω τα λεει ολα. Μου αρεσε ιδιαιτερα η τελευταια παραγραφος! :D

https://www.karpetshow.gr/blog/deikse-koyragio-kooyts
Δεν προσεξα ποιος το εγραψε αλλα νομιζω ειναι σαν μια συνοψη των 5-10 γκρινιαριδων (βαζω και εμενα μεσα - φυσικα εγω ειμαι τερμα Μπαρτζωκικος) που σκουζαμε εδω μεσα οτι ο Νικολα δεν επρεπε να φυγει οτι επρεπε να αποκτηθει παικατρας στα γκαρντ περα απο την επανοδο του εβανς και την αναγκη και για εναν αυτοφωτο ψηλο tweener. Αυτα παμε παρακατω. Τουλαχιστον η ομαδα βγαζει νευρο και δεν παραταει τα παιχνιδια. Αυτο μπορει να εξελιχθει σε πολύ σημαντικο χαρακτηριστικο στο τελος της χρονιας αν διορθωθουν καποιες ανορθογραφιες και καποιοι παικτες που ειναι σκια του εαυτου τους επανελθουν στα ψηλοτερα στανταρα τους

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 2:50 pm

Εχουμε κανει διερευνητικη για Χαρπερ και Φλινν λεει ο Αντρεαννι.
IMG_20251115_144928.jpg

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 15, 2025 2:56 pm

Απ τα highlights μου θυμίζει λίγο Lundberg ο φλυν, τον έχει παρακολουθήσει κανείς να πει μια γνώμη; Απ αυτά που βλέπω πάντως μου αρέσει προσωπικά.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 2:57 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 2:50 pm
Εχουμε κανει διερευνητικη για Χαρπερ και Φλινν λεει ο Αντρεαννι.

IMG_20251115_144928.jpg

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 3:21 pm

tokalytero3d έγραψε:
Απ τα highlights μου θυμίζει λίγο Lundberg ο φλυν, τον έχει παρακολουθήσει κανείς να πει μια γνώμη; Απ αυτά που βλέπω πάντως μου αρέσει προσωπικά.
Τον Φλιν δεν τον εχω δει αλλα απο τα βιντεο κ τα στατιστικα του μια χαρα φαινεται. Τον Χαρπερ τον εχω δει κ δεν μου αρεσει ουτε νομιζω ειναι αυτο που χρειαζομαστε.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 15, 2025 3:47 pm

tokalytero3d έγραψε:
Έχει κάνει κάποια καλά παιχνίδια γενικά στην καριέρα του στο NBA, με αποκορύφωμα μια 50άρα κυριολεκτικά από το πουθενά απέναντι στους Χοκς. Το καλοκαίρι μου φάνηκε λίγο περίεργο που δεν πήγε σε ομάδα Ευρωλίγκας, αλλά στο EuroCup. Ωστόσο οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές.

(+):

1. 3-level scorer. Μπορεί να πάει και σε δεξί και σε αριστερό drive και να τελειώσει και με τα δύο χέρια. Μπορεί να πάει σε floater, μπορεί να πάει σε mid-range. Μπορεί να εκτελέσει και pull-up τρίποντο είτε από ντρίμπλα, είτε από hand-off. Γενικά είναι παίχτης που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την αντίπαλη άμυνα, ειδικά σε καταστάσεις PnR. Σίγουρα δεν είναι παίκτης που μπορείς να παίξεις under. Είτε θα πας σε αλλαγές αν έχεις κάποιον μακρύ αθλητικό παίκτη να αλλάξει, είτε θα πας σε hedge-out, είτε σε drop αν έχεις κάποιο φόβητρο τύπου Tavares (που όμως στην Ευρωλίγκα πλέον δεν είναι πολλά).

2. Ικανός και στη δημιουργία από το PnR, καλός decision maker. Θα έχει ενδιαφέρον βέβαια το πως θα ανταποκριθεί σε πιο σύνθετες άμυνες επιπέδου Ευρωλίγκας (προσωπική εκτίμηση θα μπορέσει μια χαρά). Γενικά όμως είναι παίκτης που έχει πολύ καλή δημιουργία, πέρα από εκτέλεση.

3. Είναι αρκετά καλός αμυντικός πάνω στον χειριστή. Είναι επιθετικός στην άμυνα, έχει καλά χέρια, γράφει κλεψίματα. Ως τώρα δείχνει αρκετά καλός και στην άμυνα μακριά από τη μπάλα. Έχει awareness, έχει την συγκέντρωση, διαβάζει καλά το παιχνίδι. Είναι βασικό μέλος στην καλύτερη άμυνα του EuroCup και την κάνει καλύτερη όσο βρίσκεται στο παρκέ.

4. Στην ως τώρα καριέρα του έχει δείξει ηγετικά στοιχεία, clutch στοιχεία. Φυσικά αυτό σε χαμηλότερο επίπεδο, αλλά είναι ένας παίκτης που θέλει την ευθύνη. Επίσης μένει να δούμε πως θα μεταφραστεί αυτό σε επίπεδο Euroleague με καλύτερους παίκτες γύρω του.

5. Είναι παίκτης ομάδας, μπορεί να συνυπάρξει με καλούς παίκτες δίπλα, που μπορεί να έχουν και μεγαλύτερο usage από εκείνον (Hunter Hale για παράδειγμα). Προσωπική εκτίμηση θα κούμπωνε εξαιρετικά στον Ολυμπιακό ερχόμενος από τον πάγκο.

(-):

1. Το μέγεθος του θα είναι ερωτηματικό στην Ευρωλίγκα (1,84 και 84 κιλά με άνοιγμα χεριών κοντά στα 192 εκατοστά). Δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορεί να αποδώσει σε άμυνα με αλλαγές, δεν είναι σίγουρο ότι δε θα τον στοχεύσουν ψηλότερα γκαρντ στο ποστ. Δεν αποκλείω να βρει τρόπο να το αντιμετωπίσει, αλλά θα πρέπει να το δούμε στην πράξη.

2. Είναι παίκτης που έχει off-nights. Βραδιές που δεν είναι efficient στο σκοράρισμα και μπορεί να έχει αρκετά άστοχα σουτ.

3. Δεν είναι ο πιο explosive αθλητής. Δεν είναι κακός για Ευρώπη (είναι πολύ περιορισμένος για ΝΒΑ), αλλά δεν είναι και Λάρκιν σε καμία περίπτωση.

4. Ένα ακόμα ερωτηματικό είναι το κατά πόσο θα μπορέσει να επιτεθεί με την ίδια επιτυχία στο ζωγραφιστό στη Euroleague. Στο EuroCup το κάνει εξαιρετικά, αλλά το επίπεδο και τα κορμιά εκεί είναι διαφορετικά.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”