marousara έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 16, 2025 10:51 am
1. Η αλήθεια πως η κόντρα έχει μεγεθυνθεί τα τελευταία 2 έτη ειδικά μετά τον τέταρτο τελικό στο Σεφ, πιο πριν δεν είχε και ομάδα ο Παναθηναϊκός δεν υπήρχε τέτοιο εχθρικό κλίμα. Την περίοδο αυτή ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν προπονητής του Προμηθέα(δεν θυμάμαι αν μετά τον 4ο τελικό ο κοουτς είχε συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν). Και ειδικά πέρυσι που οι τελικοί παραλίγο να μην τελειώσουν η κόντρα πήγε σε άλλα επίπεδα μπορείς να δεις τις εκπομπές εκείνης της εποχής και θα καταλάβεις.
2. Σύμφωνα με τα σάιτ ο Προμηθέας ήθελε να διατηρήσει τον κοουτς και τον Μενουδάκο αλλά πέρα ότι τον έχασε έχασε και ένα στέλεχος της ομάδας που ήρθε στο Μαρούσι τον Θανάση Σουφλιά
3. Είχε ακουστεί σε επίπεδο καφενείου ότι το καλοκαίρι ο Προμηθέας ήθελε να πάρει 2 παίκτες Έλληνες ελπιδοφόρους του Αμαρουσίου αλλά το Μαρούσι αρνήθηκε και συνέβη και κάτι άλλο επειδή φίλε pan24 σίγουρα είσαι ψαγμένος ίσως το ξέρεις αλλά δεν μπορεί να γραφτεί κάτι εδώ χωρίς αποδείξεις.
Η ιστορία θα δείξει πως θα συνεχιστεί αυτό, εγώ νομίζω ότι λόγω αυτού εχει χαλάσει το μυαλό του κοουτς και αυτό ποτέ δεν βοηθάει μια ομάδα διαχρονικά, πάντως το Μαρούσι έχει πολύ καλή ομάδα δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κινδυνέψει, οι ξένοι του είναι όλοι καλοί καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πάντως συμφωνώ ότι ο κοουτς πρέπει να κανει κριτική και στην ομάδα ειδικά στην Μύκονο η εικόνα ήταν τραγική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με την Αεκ στο τέλος δεν δικαιολογείται τέτοια πτώση με βάση το υλικό της ομάδας.
Το 1 και το 2 είναι γνωστά παντού.
Η κόντρα sdna(ΔΓ)-ΕΟΚ έχει φουντώσει τα δυο τελευταία χρόνια. Το συμβόλαιο του Παπαθεοδώρου έληγε το περασμένο καλοκαίρι, ο Προμηθέας ήθελε να τον κρατήσει αλλά αυτός τελικά προτίμησε το Μαρούσι και πήρε μαζί του και κάποια μέλη του σταφ.
Για αυτό δεν βλέπω την σύνδεση με τον αδερφό του, αν η ΕΟΚ κυνήγαγε όποια ομάδα προπονεί λόγω sdna ούτε θα τον κράταγε δυο χρόνια ούτε θα προσπαθούσε να τον ανανεώσει το περασμένο καλοκαίρι.
Για το 3 οκ έχουν ακουστεί διάφορα, κάποια περίοδο το Μαρούσι θεωρούνταν και αγαπημένο της ΕΟΚ μετά μάλλον άλλαξε. Γενικά η εμπλοκή με γνωστό (πρώην?) μάνατζερ που το παίζει ταυτόχρονα και παράγοντας ομάδων και παράγοντας ομοσπονδιών και δε ξέρω τι άλλο που η χάρη του τελευταία έφτασε μέχρι το Ντουμπάι ποτέ δεν έχει οδηγήσει σε καλό δρόμο την ομάδα που μπλέχτηκε μαζί του, υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στην Α1 και την προηγούμενη δεκαετία.
Όσο για τον Παπαθεοδώρου φαίνεται ότι το μυαλό του έχει χαλάσει μάλλον γιατί δεν του βγαίνουν τα πράγματα όπως περίμενε, ενω έχει μπάτζετ και ρόστερ για να πρωταγωνιστεί έχει βρεθεί να κοιτάει την ζώνη του υποβιβασμού.
Και εγώ δεν πιστεύω να κινδυνέψει γιατί υπάρχουν αρκετοί χειρότεροι. Υπάρχει και χρόνος να ανακάμψει 3 νίκες απέχει από την 4αδα.