Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Νοέμ 16, 2025 10:33 pm

1)Διαβάζω ότι πρέπει να σουτάρουμε τον Μπαρτζωκα....μάλιστα...έχει την ομάδα πρωταθλήτρια απέναντι σε μια ομάδα με γηπεδαρα και παικταράδες....φέτος κέρδισε το βασικό αντίπαλο για το πρωτάθλημα,πήρε σούπερ καπ και είμαστε σε μια χαρά θέση στην Ευρωλίγκα...και πρέπει να φύγει....

Αλήθεια τι ρεκόρ νικών έχει απέναντι στον Παναθηναικο όλα αυτά τα χρόνια?Και μην ακούσω ότι ο παναθηναϊκός είχε μικρό μπατζετ γιατί σύμφωνα με τον πρόεδρο του ίδιο με εμάς είχε

Οκ δεν πήρε Ευρωλίγκα....ναι θα μπορούσαμε τουλάχιστον μια....αν είχε πάρει όμως θα μιλούσαμε για το σχεδόν τέλειο....ε δεν είναι τέλειος....

2)Ποιον να φέρουμε Σπανούλη?Ειναι καλύτερος?Δε ξέρω αν είναι αλλά από που προκύπτει ότι σε αυτή τη φάση είναι καλύτερος?Περσι τι πήρε με Μονακό?Φετος με ένα απίθανο ρόστερ που έχει πόσες κουφες ήττες έχει κάνει?Μπορει να γίνει καλύτερος αλλά αντικειμενικά τώρα δεν είναι...

3)Εγώ βλέπω κάνει φοβερή δουλειά η αντίπαλη διοίκηση μαζί με τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ της...προχθές είχε άρθρο πόσο ο Μπαρτζωκας αδικεί τον Παπανικολάου και είναι κρίμα...τους έπιασε ο πόνος για τον Παπανικολάου ....αλλά τσιμπάμε ....κάνουν τόσο καλή δουλειά που πήραμε πρωτάθλημα και αντί να γκρινιάζουν αυτοί όλο το καλοκαίρι γκρινιάζουμε εμείς....μπράβο τους και πάλι....

4)Προφανώς κάνει λάθη ο προπονητής μας και κολλήματα έχει αλλά βλέποντας τη μεγάλη εικόνα είναι εξαιρετικός και δύσκολα βρίσκεις καλύτερο

Υ.Γ.Φαση θα είχε να είχαμε και εμείς αντίστοιχα ΜΜΕ να λένε πως ο Τούρκος με τη διαχείριση του τελείωσε την καριέρα του Λεσορτ,ότι έχει ξεφτυλισει την καριέρα του Τολιοπούλου,ότι διακόπτει αγώνες έτσι και δει κυπριακή σημαία...και πολλές άλλες αντίστοιχες μπούρδες όπως γίνεται απ την άλλη πλευρά

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Νοέμ 16, 2025 10:46 pm

Ο έμπειρος γνώστης της Ευρωλίγκας δεν ασχολείται αυτή την εποχή με αποτελέσματα. Στρέφει την προσοχή του κυρίως στην αγωνιστική εικόνα και στις ενδεχόμενες αδυναμίες που θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια στα δύσκολα. Και από τέτοιες έχουμε πολλές. Κανείς δεν φώναξε επειδή έγινε μια ήττα από την Αρμάνι, αλλά στο τι δεν έγινε και δεν γίνεται σωστά στο επίπεδο λήψης αποφάσεων για την δόμηση του ρόστερ αλλά και στο τακτικό μέρος.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 10:52 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 9:05 pm
steph.larry έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 7:20 pm
Παίδες όλοι συμφωνούμε ότι ήταν μέγιστο λάθος να παίξουμε τόσο βαρύ ποντάρισμα στον Έβανς, αλλά ας ηρεμήσουμε λίγο με τον Μπαρτζώκα. Στην παρούσα φάση Νοέμβριο μήνα, πού ακριβώς βοηθάει την ομάδα το να μιλάμε λες και έπρεπε το κεφάλι του coach να τοποθετηθεί επί πίνακι; Είναι καλοπροαίρετο το ερώτημα. Θα τελειώσει η χρονιά και αναλόγως με το πως θα έχει πάει, από διοίκηση μέχρι το τελευταίο μέλος του staff θα αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, θέλοντας και μη.

Τωρά αν πάρουμε λίγο τις μεταγραφικές προθέσεις του οργανισμού το περασμένο καλοκαίρι και από λίγο πιο πριν ακόμα, αυτά που πήγαμε να κάνουμε δεν είναι και τόσο παράλογα. Τουλάχιστον τα περισσότερα. Συνοπτικά:

- Δέχομαι πως χάσαμε Μαλεντόν επειδή η Ρεάλ απλώς τον έκλεισε πρώτη και καλύτερη. Το ίδιο κάναμε και εμείς με τον Κίναν πρόπερσυ, αλλά μας μούτζωσαν οι θεοι του μπάσκετ και αυτόν και εμάς.

- Σορτς θεωρείτε πως ασχοληθήκαμε ζεστά; Εγώ πιστεύω ναι ως ένα βαθμό, ο παίχτης προτίμησε ΠΑΟ επειδή λογικά θεωρεί πως στο παιχνίδι του θα αναδειχθεί καλύτερα.

- Κεφάλαιο Μιτσιτσιάδας. Για μένα πας και τον κλείνεις και τελείωσε το θέμα. Η ομάδα δεν θέλησε να δώσει τα εξωφρενικά λεφτά που έδωσε η Χαποελ, γιατί μπορεί όντως να θέλει μια ιεραρχία συμβολαίων με Βεζε, Φουρνιέ, Ντόρσει κτλ. Τρίχες κατσαρές μπορεί να πει κάποιος, αλλά ίσως αυτοί που είναι μέσα στην ομαδά μπορεί όντως να τα συνυπολογίζουν και αυτά τα ζητήματα έχοντας μια επαφή παραπάνω με τα του οίκου τους. Δεν τρελαίνομαι, αλλά το κατανοώ.

- Back-up plan Μιτσιτσιάδας vol 1 ο Νικολάκης Weiler-Babb. Εκεί προσωπικά θεωρώ ότι καθάρισε ο Ραζνάτοβιτς και τον έστειλε Εφές, έστω και με πειθώ. Κουβάς.

- Back-up plan Μιτσιτσιάδας vol 2 παίχτες όπως Φρανσίσκο, Μιχάλης Τζέημς κ.ο.κ. Αμα δεν τους δίνουν οι ομάδες τους ούτε με buy-out, τι πρέπει να γίνει δηλαδή;

- Back-up plan Μιτσιτσιάδας vol 3 και αυτό που προσωπικά πίστεψα παραπάνω από τη στιγμή που ναυάγησε και η περίπτωση weiler-babb. Παίρνεις κομμένο από NBA που εδώ σε άλλαζει επίπεδο. Για μένα Butler. Το ότι βγήκε αυτός ο παίχτης στην αγορά μετά τα κοψίματα, και βγήκε και καβάτζα ο Ντινγουίντι (καλύτερος μεν, λιγότερο fit δε), και δεν αποκτήθηκε κανείς από τους δύο, είναι για μένα το μεγαλύτερο και όντως παράλογο ατόπημα για φέτος.

Για όλα τα παραπάνω βάζω μεγάλο αστερίσκο ότι όλοι εκεί στην ΚΑΕ πίστευαν και περίμεναν τον Εβανς να επιστρέψει δριμύτερος φέτος από ένα σημείο της σεζόν και μετά. Δεν συμμερίζοταν τις ανησυχίες τις δικές μας τόσο πολύ, οπότε ίσως για αυτό ήταν μπλαζε στις μεταγραφικές ευκαιρίες που ήρθαν και πέρασαν. Σίγουρα πάντως κανείς μας δεν περίμενε αυτό το φρικτό σενάριο που ζήσαμε πριν λίγες μέρες πάντως. Θλάσεις μπορεί, ντεφορμάρισμα σίγουρα, δισταγμό εκ μέρους του παίχτη ακόμη πιο σίγουρα, αλλά όχι αυτό που έγινε.

Στο σήμερα λοιπόν, την φάγαμε τη πατάτα και η ομάδα φωνάζει το που έχει θέμα. Οι λύσεις στον άσσο τώρα που μιλάμε είναι συγκεκριμένες και όλες είναι κατώτερες από τον υγιή Έβανς (ξέρω, περασμένα μεγαλεία κτλ). Το πρόβλημα είναι ότι καμία ομάδα δεν θα σου πουλήσει παιχτη σημαντικό για αυτήν, εφόσον μάλιστα είναι και εντός στόχων. Άμα η Μπασάκσεχιρ έχει στο νου να πάει μπροστά στο Eurocup, γιατί να σου δώσει Φλιν; Εκτός αν τους πεις σου δίνω Λι, μου δίνεις τον Μαλαχία να έχει να χαρεί και ο Ιωάννου με κάτι; Γιατί όντως ο Λι σε αυτούς μπορεί να κάνει παπάδες.
Γίγαντα ,με όλο μα όλο τον σεβασμό μου, συμφωνώ στα περισσότερα περί του pg που γράφεις, αλλά μην αμελείς την επιμέρους απίστευτη βλακεία του καλοκαιρινού σχεδιασμού , το να διαθέτει η ομάδα 5 παρακαλώ ψηλούς εκ των οποίων κανείς μα ΚΑΝΕΙΣ να μην μπορεί να παίξει σε μία θέση πάνω ή κάτω……….δεν υπάρχει τόσο δυσκοίλια γραμμή ψηλών στην Ευρωλίγκα από την δική μας, μολονότι διαθέτει ταλέντο!!! Σαν fit, είναι ότι πιο κουτό έχει σχεδιαστεί!!!
Υγ: ΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ…….Ε, ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ……..
Ναι δεν έχω καμία διαφωνία, απλώς μιλούσα συγκεκριμένα για τους κοντούς. Τώρα στους ψηλούς, το μεγάλο μας θέμα ξεκινάει το ότι έχουμε 2 παρόμοια μη αθλητικά τεσσάρια, που για διαφορετικούς λόγους κατανοώ το γιατί δεν θέλουμε ή μπορούμε να αποχωριστούμε κανέναν εκ των 2. Μιλού επίσης νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι πρόκειται για τοπ σεντερ. Άρα πως λύνεται το θέμα; Φέρνεις tweener 5-4 που είναι αθλητικό σκυλί του πολέμου. Το θέμα είναι κατά πόσον βγήκε τέτοιος παίχτης το καλοκαίρι στην αγορά που να ήταν διατεθειμένος να έρθει. Δεν είμαι τόσο σίγουρος, αντιθέτως με τα γκαρντ όπου οι επιλογές ήταν όντως πολλαπλές.

Έχουμε επίσης Χολ στην frontline και Κωστακούμπο. Χολ προσωπικά τον θεωρώ τίμιο, ουτε κρύο ούτε ζέστη. Αλλά όσο δεν έχουμε elite pick n roll PG, δεν πρόκειται να πάρουμε το μέγιστο από αυτόν τον παίχτη. Κωστακούμπο αδιάφορος, το παιδί σου δίνει ώρες-ώρες την εντύπωση ότι αγνοεί κάποια βασικά του μπάσκετ. Ας υπάρχει για έξτρα λύση και για ενδεχόμενο τραυματισμών, ή στην τελική ας τον έχουμε για το γούρι, που όπου έχει πάει σηκώνει κούπα χωρίς να παίξει και πολύ :roofl:

Συμπέρασμα: Έχουμε κενό στη ρακέτα που απλώς δεν έχει φανεί τόσο λόγο του εξαιρετικού μέχρι στιγμής Μιλουτίνοφ. Θέλουμε παίχτη οπωσδήποτε εκεί.

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

kite26 έγραψε:
Ο έμπειρος γνώστης της Ευρωλίγκας δεν ασχολείται αυτή την εποχή με αποτελέσματα. Στρέφει την προσοχή του κυρίως στην αγωνιστική εικόνα και στις ενδεχόμενες αδυναμίες που θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια στα δύσκολα. Και από τέτοιες έχουμε πολλές. Κανείς δεν φώναξε επειδή έγινε μια ήττα από την Αρμάνι, αλλά στο τι δεν έγινε και δεν γίνεται σωστά στο επίπεδο λήψης αποφάσεων για την δόμηση του ρόστερ αλλά και στο τακτικό μέρος.
Μιλας για καλόπιστη κριτική και συμφωνώ...άλλο αυτό και άλλο ότι πρέπει να τον διώξουμε έχει μια διαφορά ειδικά όταν δεν υπάρχει κανένας δεδομένα καλύτερος

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Νοέμ 16, 2025 10:58 pm

steph.larry έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 7:49 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 7:32 pm
Ο μπαρτζωκας εβαλε το κεφαλι του επι πινακι..Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια δυστυχως..2 χρονιες τις φουνταρε σε παικτη που αποδειχτηκε οτι ειχε τελειωσει ηδη η καριερα του και οι γιατροι μας δεν ειναι μαγοι..

Η γκρινια απο την μια δεν σωζει τιποτα ισα ισα κανει τα πραγματα χειροτερα..αλλα δεν ειναι και οτι αν στηριζε για καποιο λογο ο κοσμος οτι δεν θα χαμε τα χειροτερα γκαρντ της διοργανωσης με 25εκ μπατζετ..Αναπολουμε γουιλ τσερι ηδη..εκεινος ο γουεμπερ η ο ροτσεσκι θα ταν πρωτα βιολια φετος :roofl:
Η χρονια εχει χαθει ευρωπαικα..οταν το καταλαβει και ο τελευταιος θα παμε παρακατω..

Αν θελουν να μην χασουμε και τις επομενες,θα χουν ηδη κλεισει τον σπανουλη.
Μετά Χριστόν προφήτες μπορεί να γίνουμε όλοι, ακόμα και αν συμφωνούμε ότι ήταν ακραίο το ρίσκο του ότι στηρίχτηκε τόσο πολύ στον Έβανς, περίμενες εσυ κάτι τόσο ακραίο όσο δεύτερη φορά να κόψει αχίλλειο;

Και ύστερα ρε συ Σακ, άντε πες ότι τελείωσε η χρονιά για την ευρωπη φέτος (από Νοέμβριο μήνα αλλά τελοσπάντων). Τι πρέπει να γίνει για όσο η ομάδα παίζει μέσα στη χρονιά; Να σταματήσει να προσπαθεί; Να φύγει ο Μπαρτζώ αύριο ως δια μαγείας και να έρθει ο Σπαν; Θα μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα αν αρχίσει να χάνει συνεχώς γιατί θα την πληρώσει πλέον αυτός ο κακός ο Μπαρτζώκας;

Για αυτό λέω, όσο τρέχει η σεζόν, ας κράζουμε, αλλά ας το κάνουμε λογικά. Δεν υπονοώ κάτι για εσένα, το θετω γενικότερα. Έτσι κι αλλιώς όπως πολύ σωστά είπε ο Σασα σήμερα, αν χάνεις στην ευρωλιγκά, όλη η ομάδα είναι άχρηστη. Άμα κάνεις κανένα εντυπωσιακό σερί νικών, πάμε για την κούπα. Αυτό το ή του ύψους ή του βάθους το έχουμε οι οπαδοί μέσα μας, και γνώμη μου είναι πως πρέπει να το διαχωρίσουμε από την κριτική.
Μα εκει τελειωνουν ολα..στο ακραιο ρισκο με τον εβανς..Και δεν ειναι μετα χριστον αυτο..ουτε ακραιο που ξανα τραυματιστηκε..τωρα θα ηταν αχιλλειος?θα ταν στο ιδιο ποδι ξανα κατι?θα γυρναγε και δεν θα ταν ουτε στο 50%?οι πιθανοτητες ηταν οτι εκει πηγαινε..ποιος ο λογος να στηριξεις την χρονια σου εκει και να μην τον εχεις (εγω ελεγα οτι δεν θα τον επαιρνα καν εξαρχης τραυματια απο περσι και θα επαιρνα εναν παικταρα ετοιμο να τελειωνω) 3ο στο ροτεισον και αν γυρισει γυρισε..

στο δευτερο που λες δεν διαφωνω..το ειπα και εγω,τι κραζει ο κοσμος τι οχι το ιδιο αποτελεσμα θα χει..δεν ειναι οτι αμα τους κραζουμε θα βελτιωθουν καπως..

Καλα και 15-0 να κανουμε δυσκολα καποιος θα περιμενει οτι θα παρουμε την κουπα..οποτε δεν ισχυει αυτο που λες,θα υπαρχει μεν χαρα για τις νικες αλλα ολοι θα περιμενουν να το χασουμε με τον ιδιο τροπο παλι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Κυρ Νοέμ 16, 2025 10:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Κυκλοφορεί ένα βιντεάκι του Γουτσον στο YouTube με τα φετινά highlights. Γίνεται του mid range και του pull up το πανηγύρι. Ωραίος φαινεται δε μασάει. Πρέπει να έχει βάλει 3-4 φορές τρίποντο και φάουλ.
Αν μπορεί να παίξει άνω του μετρίου άμυνα εγώ θα τον ήθελα

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:04 pm

Sokos έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 8:30 pm
golitog7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 7:40 pm

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο εγώ δεν άκουσα καμία κουβέντα σήμερα για συναστριες και δικαιολογίες. Είπε απλώς ότι ψάχνουμε έναν καλό παίκτη και όταν τον πάρουμε θα τον κρίνουμε εμείς.
Όντως δεν είπε για συναστρίες. Αυτές θα τις θυμηθεί όταν χαθεί κάποιος στόχος.

Είπε ότι η αγορά είναι δύσκολη και δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες. Να δεχτώ ότι είναι αλήθεια, αλλά όταν έχεις βρεθεί σε αυτή τη θέση από δική σου ματσολια, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Επίσης, κάτι για τον Evans, για αυτούς που στέκονται στην ακραία ατυχία του αχίλλειου. Σα να βιαζόμαστε να ξεχάσουμε ότι μιλάμε για τον δεύτερο τραυματισμό του μέσα στη σεζόν. Τραυματίστηκε μετά από ένα μόλις φιλικό και αντί για 15-20 μέρες γύρισε στις 55-60. Αν και αυτό δεν ήταν καμπανάκι, δεν ξέρω τι άλλο περίμεναν να δουν στην ομάδα. Σε αυτό το διάστημα χάθηκε ο Butler και πιθανώς και άλλες εναλλακτικές.
Εγώ το έγραψα για τον αχίλλειο όταν απάντησα στον Shaq. Για τις μέρες που λες πως έκανε να επιστρέψει, δεν καταλαβαίνω πως αυτό σχετίζεται με αυτό που έπαθε. Σοβαροί συμφορουμίτες εδώ αλλά και δημοσιογράφοι λίγο πολυ λέγανε ότι είχε πάρει το οκ από τους γιατρούς να παίξει, αλλά τον ταλαιπωρούσε το PTSD για αυτό και δεν έμπαινε. Οπότε αν είναι να μιλήσουμε για ντεφορμάρισμα, ρίσκο για θλάσεις κτλ, χαίρω πολύ, αυτά είναι όντως αναμενόμενα να συμβούν. Αλλά το να κόβει αχίλλειο 2η φορά στην καριέρα του επειδή έκανε ένα negative step 1μιση λεπτό μέσα στο ντεμπούτο του με μας στην ευρωλίγκα, είναι ο ορισμός του απίθανου και ακραιού. Βασικά 2 φορες αχιλλειο δεν θυμάμαι ποτέ μπασκετμπολίστα να το έχει πάθει. Και έναν επιγονατιδικό τένοντα στο ενδιάμεσο για την γαρνιτούρα.

Προφανώς το παλικάρι κάποιο αίτιο κουβαλάει και του συμβαίνουν αυτά, δεν μπορεί να είναι συμπτώσεις. Τώρα αν είναι θέμα γενετικό, κακής εκγύμνασης, πλημμελούς αποκατάστασης ή συνδυασμός όλων αυτών, δεν είμαι ειδικός για να το ξέρω. Απλώς απορώ πως γίνεται να έχει τόσους ειδικούς γύρω του και κανείς να μην έχει πάρει πρέφα πως κάτι παίζει για να τα παθαίνει αυτά.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:07 pm

εντωμεταξυ να ξεκαθαρισω και κατι μιας και αρκετοι εχουν πιαστει απο αυτο..εγω οταν λεω οτι η χρονια τελειωσε εννοω οτι κουπα δεν παιρνεις με τετοια γκαρντ..Δεν διαφωνω οτι αλλαζει αυτο με εναν παικταρα ασσο απλα δεν υπαρχει αυτος τωρα να ερθει..να φερει πχ αυτον της βιλερμπαν απλα να περασει στο ροτεισον τον νιλικινα και κατι εγινε..Δεν τον εχω δει ποτε αλλα δεν ακουγονται και καλα λογια για αυτον..

Μπορει η ομαδα να παει φ4 και να παρει και πρωταθλημα,καποιοι θα χαρουν με αυτο..καλα με το πρωταθλημα και εγω θα χαρω αλλα δεν θα αλλαξει οτι πρεπει να ρθει αλλαγη και οτι εχει χαθει η μπαλα τελειως στο τμημα..μονο τωρα που οι σκαουτερς μας ειναι ο μπαφες ο λεπενιωτης και ο μποζικας τα λεει ολα.

kite26

allstar
Reactions:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:08 pm

eddiedimitris έγραψε:
kite26 έγραψε:
Μιλας για καλόπιστη κριτική και συμφωνώ...άλλο αυτό και άλλο ότι πρέπει να τον διώξουμε έχει μια διαφορά ειδικά όταν δεν υπάρχει κανένας δεδομένα καλύτερος
Ο Χολ στην Ευρωλίγκα δεν την παλεύει. Και ειδικά σε ματς υψηλής δυσκολίας φαίνεται αυτό. Πρέπει να παίζει εκεί που είναι θετικός: Στην Α1 και ως τρίτος ιεραρχικά. Θα αγόραζα πρωτοδεύτερο βαρβάτο πενταροτέσσαρο.

Επίσης, θεωρώ ότι ο χρόνος του Λαρεντζάκη θα έπρεπε να αυξηθεί λίγο στην Ευρώπη. Το DNP δεν του αξίζει σε καμία περίπτωση.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

kite26

allstar
Reactions:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:12 pm

Δεν ξέρω τι έχουμε στο μυαλό μας. Και για να είμαι ειλικρινής, δε θα ήθελα να μάθω αν κρίνω από όσα έχω δει. Δηλαδή τι; Σε λίγο θα μας πουν ότι για να μην πληγωθεί ο Φαλ που μπορεί το Μάρτιο να παίξει λίγο Α1, δε θα πάρουμε πενταροτέσσαρο που κάνει μπαμ ότι χρειαζόμαστε;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:13 pm

shaq7 έγραψε:
steph.larry έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 7:49 pm

Μετά Χριστόν προφήτες μπορεί να γίνουμε όλοι, ακόμα και αν συμφωνούμε ότι ήταν ακραίο το ρίσκο του ότι στηρίχτηκε τόσο πολύ στον Έβανς, περίμενες εσυ κάτι τόσο ακραίο όσο δεύτερη φορά να κόψει αχίλλειο;

Και ύστερα ρε συ Σακ, άντε πες ότι τελείωσε η χρονιά για την ευρωπη φέτος (από Νοέμβριο μήνα αλλά τελοσπάντων). Τι πρέπει να γίνει για όσο η ομάδα παίζει μέσα στη χρονιά; Να σταματήσει να προσπαθεί; Να φύγει ο Μπαρτζώ αύριο ως δια μαγείας και να έρθει ο Σπαν; Θα μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα αν αρχίσει να χάνει συνεχώς γιατί θα την πληρώσει πλέον αυτός ο κακός ο Μπαρτζώκας;

Για αυτό λέω, όσο τρέχει η σεζόν, ας κράζουμε, αλλά ας το κάνουμε λογικά. Δεν υπονοώ κάτι για εσένα, το θετω γενικότερα. Έτσι κι αλλιώς όπως πολύ σωστά είπε ο Σασα σήμερα, αν χάνεις στην ευρωλιγκά, όλη η ομάδα είναι άχρηστη. Άμα κάνεις κανένα εντυπωσιακό σερί νικών, πάμε για την κούπα. Αυτό το ή του ύψους ή του βάθους το έχουμε οι οπαδοί μέσα μας, και γνώμη μου είναι πως πρέπει να το διαχωρίσουμε από την κριτική.
Μα εκει τελειωνουν ολα..στο ακραιο ρισκο με τον εβανς..Και δεν ειναι μετα χριστον αυτο..ουτε ακραιο που ξανα τραυματιστηκε..τωρα θα ηταν αχιλλειος?θα ταν στο ιδιο ποδι ξανα κατι?θα γυρναγε και δεν θα ταν ουτε στο 50%?οι πιθανοτητες ηταν οτι εκει πηγαινε..ποιος ο λογος να στηριξεις την χρονια σου εκει και να μην τον εχεις (εγω ελεγα οτι δεν θα τον επαιρνα καν εξαρχης τραυματια απο περσι και θα επαιρνα εναν παικταρα ετοιμο να τελειωνω) 3ο στο ροτεισον και αν γυρισει γυρισε..

στο δευτερο που λες δεν διαφωνω..το ειπα και εγω,τι κραζει ο κοσμος τι οχι το ιδιο αποτελεσμα θα χει..δεν ειναι οτι αμα τους κραζουμε θα βελτιωθουν καπως..

Καλα και 15-0 να κανουμε δυσκολα καποιος θα περιμενει οτι θα παρουμε την κουπα..οποτε δεν ισχυει αυτο που λες,θα υπαρχει μεν χαρα για τις νικες αλλα ολοι θα περιμενουν να το χασουμε με τον ιδιο τροπο παλι.
Δε θυμάμαι ποιος το συμφορουμίτης το έγραψε το βράδυ που τραυματίστηκε ο Εβανς, αλλά το συνόψισε ωραία σε μια πρόταση: Η ομάδα πολύ καλώς έκανε και τον στήριξε στην ατυχία του, και παράλληλα πολύ κακώς στηρίχτηκε τόσο πάνω του στον σχεδιασμό.
Οπότε δεν διαφωνούμε στο ρίσκο στην περίπτωση Εβανς. Όπως λες, αφου τον έχεις, τον βάζεις πίσω στο rotation και βλέπεις πως θα γυρίσει.

Εγώ στο αρχικό μου σχόλιο απλώς επιχείρησα να κάνω ενα recap στο πως κινήθηκε η ομάδα μεταγραφικά το καλοκαίρι που πέρασε. Προσωπικά την μέγαλυτερη απογοήτευση την έφαγα πρόσφατα όταν δεν φέραμε κανέναν εκ των Μπατλερ-Ντινγουιντι.

Τώρα όπως είναι τα πράγματα, θα πορευτούμε. Είναι νωρίς να προεξοφλούμε την έκβαση της χρονιάς, αν και αναγνωρίζω πως ΑΝ δεν αλλάξει απολύτως τίποτα, στο ίδιο έργο θεατές θα γίνουμε πάλι το Μάϊο (στο καλό σενάριο που πάμε F4).

kite26

allstar
Reactions:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:16 pm

steph.larry έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Δε θυμάμαι ποιος το συμφορουμίτης το έγραψε το βράδυ που τραυματίστηκε ο Εβανς, αλλά το συνόψισε ωραία σε μια πρόταση: Η ομάδα πολύ καλώς έκανε και τον στήριξε στην ατυχία του, και παράλληλα πολύ κακώς στηρίχτηκε τόσο πάνω του στον σχεδιασμό.
Οπότε δεν διαφωνούμε στο ρίσκο στην περίπτωση Εβανς. Όπως λες, αφου τον έχεις, τον βάζεις πίσω στο rotation και βλέπεις πως θα γυρίσει.

Εγώ στο αρχικό μου σχόλιο απλώς επιχείρησα να κάνω ενα recap στο πως κινήθηκε η ομάδα μεταγραφικά το καλοκαίρι που πέρασε. Προσωπικά την μέγαλυτερη απογοήτευση την έφαγα πρόσφατα όταν δεν φέραμε κανέναν εκ των Μπατλερ-Ντινγουιντι.

Τώρα όπως είναι τα πράγματα, θα πορευτούμε. Είναι νωρίς να προεξοφλούμε την έκβαση της χρονιάς, αν και αναγνωρίζω πως ΑΝ δεν αλλάξει απολύτως τίποτα, στο ίδιο έργο θεατές θα γίνουμε πάλι το Μάϊο (στο καλό σενάριο που πάμε F4).
Αποκλείεται να πάμε φ4 με την τρέχουσα εικόνα. Ή καλύπτουμε τα κενά επιτυχώς ή χορεύουμε Λαμπάντα σε καμία απόμερη παραλία της Κούβας...

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:26 pm

Ο γουατσον δεν ειναι καθολου κακος. Ειναι ενας καλυτερος φρανσισκο για μενα αλλα οχι του τωρινου αλλα εκεινου της μπαγερν στην αρχη της σεζον οταν εφυγε απο το περιστερι. Τι θελω να πω; Οτι ο παικτης μπορει να σου βγει λιρα 100 και να γινει εβανς στη θεση του εβανς αλλα μπορει να θελει ακομη 1-2 χρονιες για να γινει τοπ τιερ γκαρντ.

Ο ρομπινσον ειναι πιο τρελος και φανταζι, καλυτερος σωματικα αλλα πιο ασταθης στο σουτ.

Ο Χειζ ειναι φανταστικη επιλογη και το λεω απο τον Ιουλιο. Αλλα εχει ενα βασικο μειονεκτημα και δεν εννοω το τριποντο καθως θεωρω οτι εχει βελτιωθει και στην ευρωπη θα εχει καλυτερα νουμερα. Εχει τα μυαλα του στο ΝΒΑ που σημαινει οτι αν επενδυσεις πανω του κανει το ξεπεταγμα το καλοκαιρι φτου και απτην αρχη. Δυστυχως στην ομαδα δυσκολα λειτουργουν ετσι.

Ο φλιν ειναι η ευκολη και σιγουρη λυση αλλα ταυτοχρονα δυσκολξ γιατι δεν τον δινει η ομαδα του παρα μονο με τρελα λεφτα.

Ο Γουιλιαμς που αναγερει ο αργαλογος το θεωρω απιθανο αλλα παντα διαβαζω με προσοχη το τι λεει γιατι παντα ξερει τι λεει…,

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:31 pm

steph.larry έγραψε:
shaq7 έγραψε:

ο οσφπ δεν επρεπε να βασιστει εξ αρχης σε εναν παιχτη που σε 2 χρονια ειχε κοψει 2 τενοντες
οταν μερικοι το εγραφαν αυτο οι απαντησεις ηταν λιγα λεφτα μεγαλη αποδοση και τι εγινε αν δεν βγει τι ειχαμε τι χασαμε :welcome:

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:40 pm

steph.larry έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:04 pm
Sokos έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 8:30 pm

Όντως δεν είπε για συναστρίες. Αυτές θα τις θυμηθεί όταν χαθεί κάποιος στόχος.

Είπε ότι η αγορά είναι δύσκολη και δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες. Να δεχτώ ότι είναι αλήθεια, αλλά όταν έχεις βρεθεί σε αυτή τη θέση από δική σου ματσολια, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Επίσης, κάτι για τον Evans, για αυτούς που στέκονται στην ακραία ατυχία του αχίλλειου. Σα να βιαζόμαστε να ξεχάσουμε ότι μιλάμε για τον δεύτερο τραυματισμό του μέσα στη σεζόν. Τραυματίστηκε μετά από ένα μόλις φιλικό και αντί για 15-20 μέρες γύρισε στις 55-60. Αν και αυτό δεν ήταν καμπανάκι, δεν ξέρω τι άλλο περίμεναν να δουν στην ομάδα. Σε αυτό το διάστημα χάθηκε ο Butler και πιθανώς και άλλες εναλλακτικές.
Εγώ το έγραψα για τον αχίλλειο όταν απάντησα στον Shaq. Για τις μέρες που λες πως έκανε να επιστρέψει, δεν καταλαβαίνω πως αυτό σχετίζεται με αυτό που έπαθε. Σοβαροί συμφορουμίτες εδώ αλλά και δημοσιογράφοι λίγο πολυ λέγανε ότι είχε πάρει το οκ από τους γιατρούς να παίξει, αλλά τον ταλαιπωρούσε το PTSD για αυτό και δεν έμπαινε. Οπότε αν είναι να μιλήσουμε για ντεφορμάρισμα, ρίσκο για θλάσεις κτλ, χαίρω πολύ, αυτά είναι όντως αναμενόμενα να συμβούν. Αλλά το να κόβει αχίλλειο 2η φορά στην καριέρα του επειδή έκανε ένα negative step 1μιση λεπτό μέσα στο ντεμπούτο του με μας στην ευρωλίγκα, είναι ο ορισμός του απίθανου και ακραιού. Βασικά 2 φορες αχιλλειο δεν θυμάμαι ποτέ μπασκετμπολίστα να το έχει πάθει. Και έναν επιγονατιδικό τένοντα στο ενδιάμεσο για την γαρνιτούρα.

Προφανώς το παλικάρι κάποιο αίτιο κουβαλάει και του συμβαίνουν αυτά, δεν μπορεί να είναι συμπτώσεις. Τώρα αν είναι θέμα γενετικό, κακής εκγύμνασης, πλημμελούς αποκατάστασης ή συνδυασμός όλων αυτών, δεν είμαι ειδικός για να το ξέρω. Απλώς απορώ πως γίνεται να έχει τόσους ειδικούς γύρω του και κανείς να μην έχει πάρει πρέφα πως κάτι παίζει για να τα παθαίνει αυτά.
Το να κόψει αχίλλειο ήταν όντως ένα ενδεχόμενο που δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες και δέχομαι ότι δεν μπορούσε να προβλεφθεί. Το ότι για διάφορους λόγους (ψυχολογικούς, μικροτραυματισμών κτλ) θα έχανε αρκετούς αγώνες ήταν σχεδόν δεδομένο. Τα PTSD και ο τραυματισμός τον Σεπτέμβριο ίσα ίσα θα έπρεπε να ξυπνήσουν την ομάδα που κοιμόταν όρθια και να λάβει μέτρα ώστε να μην βρεθούμε εδώ που είμαστε τώρα.

Η πλειονότητα των μελών εδώ μέσα έγραφε ότι ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο το να βασιστεί η ομάδα πάνω στον Evans. Η κοινή λογική το υπαγόρευε.

Το ρίσκο δεν βγήκε και εκ του αποτελέσματος ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη σχεδιασμού που έχουν γίνει στη δεύτερη θητεία του Β (πιθανώς το μεγαλύτερο), ειδικά αν σκεφτεί κανείς σε τι δυσθεώρητα ύψη έχει φτάσει το budget. Με 25 εκατομμύρια να έχουμε 1,5 pg (τον με τρανταχτές αδυναμίες Walkup) και να ψάχνουμε μέσα Νοεμβρίου να βρούμε τον μεσσία… Οι περισσότεροι στις δουλειές μας θα είχαμε απολυθεί αν τα κάναμε τόσο μαντάρα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”