Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Νοέμ 16, 2025 10:27 pm

αποσα ειπε ο αταμαν καταλαβα οτι τον λεσορ τον εχουν αφησει να αποφασισει αυτος τι θα κανει και το πανε συντηρητικα ως το τελος της χρονιας αν δουνε οτι δεν γινεται δουλεια θα κανει χειρουργειο

δηλαδη η φετινη χρονια ειναι χαμενη και βλεπουμε απτους χρονου

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 10:52 pm

Δηλαδή γενικά μας τελείωσε μιας κ να ξαναπαίξει μπάσκετ υψηλού επιπέδου απειροελάχιστες πιθανότητες θα χει με 2 χρόνια αποχή.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:12 pm

Επομένως ειμαστε στην αγορά για κάτι πολυ καλό αν προκυψει ώστε να αποδεσμεύτει ο Γιουρτσεβεν.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:13 pm

cwinston έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 10:52 pm
Δηλαδή γενικά μας τελείωσε μιας κ να ξαναπαίξει μπάσκετ υψηλού επιπέδου απειροελάχιστες πιθανότητες θα χει με 2 χρόνια αποχή.
δεν ξερω αν ξαναπαιξει παντως για φετος νομιζω οτι τον ξεχναμε

επειδη ο αταμαν συνεχεια μιλαει για χειρουργειο δεν βλεπω να το γλυτωνει ο παιχτης τελικα
ισως να ειναι και η μονη λυση απλα τον αφηνουν να ωριμασει στο μυαλο του ωστε να αποφασισει να το κανει

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:13 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:12 pm
Επομένως ειμαστε στην αγορά για κάτι πολυ καλό αν προκυψει ώστε να αποδεσμεύτει ο Γιουρτσεβεν.
ποιο ειναι το πολυ καλο δηλαδη

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:37 pm

Τουλούμπα δεν ξέρω την αγορά, ούτε ονόματα που να διαρρεύσουν πέραν του Μπασει. Αλλά με τους ΝΒΑers κρατάω μια επιφύλαξη ως προς την αμυντική τους συνέπεια. Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος με έναν παίχτη που να παίζει την άμυνα του Φαριντ και την επίθεση του Χολμς. Δεν ξέρω τι παιχτες είναι διάθεσημ οι σε Γιούροκαπ, Πουέρτο Ρίκο, Ταϊβάν, Αργεντινή, Βραζιλία, Κίνα lol Ίσως καμία Ισπανία, Ισραήλ, Τουρκία. Ας μην θέλουμε σώνει και καλά από ΝΒΑ πάλι το καλοκαίρι αλλά να επικεντρωθουμε στην ουσία. Για το ροστερ που έχουμε θεωρώ προτιμωτερο έναν παίχτη που να στέκεται αξιοπρεπεστατα αμυντικα κατά κύριο λόγο. Η αμυντική εικόνα του Χολμς όσο έπαιξε δεν με ενθουσίασε.

Νιώθω ασφάλεια πλέον με την παρουσία του Φαριντ στην ρακέτα.Απο την άμυνα και τα ριμπαουντ πρέπει να ξεκινά μια ομάδα και όχι όσα φάμε και όσα βάλουμε.

Έχουμε σούπερ κοντούς και μακάρι να πάρουν μπρος Γκριγκονις και Καλαιτζακης(αυτο το παιδί να είχε έστω στατικο τριποντο!!!!!).

Αν είχα τώρα διάθεσιμο Χεις της Μονακό μια χαρά θα ήταν 😂

Με την καμία δεν θέλω παραμονή Γιουρτσεβεν μέχρι το καλοκαίρι. Ο Φαριντ χρειάζεται βοήθεια μην" σκασει".

t0ny3

Honorary
Reactions:

Δευ Νοέμ 17, 2025 2:56 am

Δεν ξερω αν εβγαλε ειδηση ή οχι ο Αταμαν σημερα για τον Λεσορτ, καθως γενικα μας τα λεει περιεργα πολλες φορες. Πχ την προηγουμενη φορα που μιλησε ειπε ο Λεσορτ θα ειναι η νεα μας μεταγραφη στη θεση 5 και ειδαμε πως εξελιχθηκε.

Γενικα ακουγεται τελευταια οτι πηγε και ειδε τον γιατρο της Εθνικης Τουρκιας που τον εμιστευεται ο Αταμαν και πως θα ταξιδεωει στις ΗΠΑ για να δει γιατρους.

Ειλικρινα δεν ξερω τι εχει παει τοσο στραβα με ενα καταγμα και ο παικτης κοντευει να απουσιασει 1,5 χρονο απο την αγωνιστικη δραση. Σιγουρα εχουν γινει πολλα λαθη απο ολες τις πλευρες.

Βλεποντας και την περιπτωση Εανς καθολου ενθαρυντικα δεν μπορουν να ειναι τα νεα για το μελλον του παικτη. Τωρα αν πραγματικα υοαρχει ενδεχομενο χειρουγειου τοτε καλυτερα ας το κανει και ας ελπισουμε την επομενη σεζον μηπως και μπορεσει να παιξει. Δε βεπω λογο να διακινδυνεψουμε κατι αναβαλοντας το χειρουργειο για το καλοκαιρι οπως ανεφερε ο Αταμαν.

Οπως και να εχει η ομαδα χρειαζεται σιγουρα ψηλο κι ας ξεχασουμε τον αγαπητο μας Λεσορτ και για φετος...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Νοέμ 17, 2025 2:59 am

t0ny3 έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 2:56 am

Βλεποντας και την περιπτωση Εανς καθολου ενθαρυντικα δεν μπορουν να ειναι τα νεα για το μελλον του παικτη. Τωρα αν πραγματικα υοαρχει ενδεχομενο χειρουγειου τοτε καλυτερα ας το κανει και ας ελπισουμε την επομενη σεζον μηπως και μπορεσει να παιξει. Δε βεπω λογο να διακινδυνεψουμε κατι αναβαλοντας το χειρουργειο για το καλοκαιρι οπως ανεφερε ο Αταμαν.

μαλλον τον αφηνουν να παρει τον χρονο του και να το αποφασισει
να χωνεψει δηλαδη οτι θα χασει και την φετινη χρονια

αυτα που ελεγε οτι θα ειναι η μεταγραφη μας τα ελεγε πριν πονεσει και δεν μπει στους αγωνες
απο εκεινη την μερα και μετα ολο την λεξη χειρουργειο αναφερει

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Νοέμ 17, 2025 11:01 am

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 10:27 pm
αποσα ειπε ο αταμαν καταλαβα οτι τον λεσορ τον εχουν αφησει να αποφασισει αυτος τι θα κανει και το πανε συντηρητικα ως το τελος της χρονιας αν δουνε οτι δεν γινεται δουλεια θα κανει χειρουργειο

δηλαδη η φετινη χρονια ειναι χαμενη και βλεπουμε απτους χρονου
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή η ερμηνεία.
Συγκεκριμένα λέει:
Ο Χολμς και ο Λεσόρ δεν θα είναι φυσικά μαζί μας για την αναμέτρηση με την Ντουμπάι. Για τον Λεσόρ δεν είναι ξεκάθαρο, το τι θα συμβεί. Θα αποφασίσει ο ίδιος, αλλά είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει. Δεν είναι ξεκάθαρο, το αν θα κάνει χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και εξετάζεται το σενάριο να γίνει ένα χειρουργείο στο τέλος της σεζόν, μόνο αν αυτό επιτραπεί. Φυσικά πάνω από όλα είναι η υγεία».
Εδώ αυτά μπορείς να τα ερμηνεύσεις ως:

α) Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να μπορέσει να παίξει και αν ως τότε δεν τα έχει καταφέρει θα μπει για χειρουργείο.
β) Θα μπει να παίξει και στο τέλος της σεζόν αν ακόμα έχει ενοχλήσεις θα μπει για χειρουργείο
γ) Έχουμε δει ότι χρειάζεται και νέο χειρουργείο αλλά θα προσπαθήσουμε να το καθυστερήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να παίξει φέτος

Δε ξέρουμε ποιο ακριβώς είναι το νέο πρόβλημα που βλέπουν για να μην είναι ξεκάθαρο αν χρειάζεται ή οχι χειρουργείο.
Ίσως κάποιος από τους γιατρούς εδώ μπορεί να μας διαφωτίσει.

Η έμφαση του Αταμάν στο τέλος της σεζόν πάντως μου δείχνει περισσότερο το β ή το γ.

Γιατί σκέφτομαι ότι αν υπήρχε περίπτωση να είναι κάποιο βαρύ χειρουργείο πχ δεν έδεσε το κόκκαλο και πρέπει να ξανακάνει το αρχικό που θα τον κρατήσει πάλι 4-5-6 μήνες έξω βάζεις ένα περιθώριο μέχρι την άνοιξη ώστε αν χρειαστεί να το κάνει να είναι έτοιμος για την νέα χρονιά.

Για να λέει για νέο χειρουργείο το καλοκαίρι μου δείχνει περισσότερο σε μικροεπέμβαση τύπου καθαρισμό με μικρή περίοδο αποκατάστασης.

Διαφορετικά αν κάνει μεγάλο χειρουργείο το καλοκαίρι θα ξαναμπεί να παίξει το 2027.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Νοέμ 17, 2025 12:53 pm

pan24 έγραψε:

Συγκεκριμένα λέει:
Ο Χολμς και ο Λεσόρ δεν θα είναι φυσικά μαζί μας για την αναμέτρηση με την Ντουμπάι. Για τον Λεσόρ δεν είναι ξεκάθαρο, το τι θα συμβεί. Θα αποφασίσει ο ίδιος, αλλά είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει. Δεν είναι ξεκάθαρο, το αν θα κάνει χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και εξετάζεται το σενάριο να γίνει ένα χειρουργείο στο τέλος της σεζόν, μόνο αν αυτό επιτραπεί. Φυσικά πάνω από όλα είναι η υγεία».

α) Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να μπορέσει να παίξει και αν ως τότε δεν τα έχει καταφέρει θα μπει για χειρουργείο.
β) Θα μπει να παίξει και στο τέλος της σεζόν αν ακόμα έχει ενοχλήσεις θα μπει για χειρουργείο
γ) Έχουμε δει ότι χρειάζεται και νέο χειρουργείο αλλά θα προσπαθήσουμε να το καθυστερήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να παίξει φέτος

Δε ξέρουμε ποιο ακριβώς είναι το νέο πρόβλημα που βλέπουν για να μην είναι ξεκάθαρο αν χρειάζεται ή οχι χειρουργείο.

Η έμφαση του Αταμάν στο τέλος της σεζόν πάντως μου δείχνει περισσότερο το β ή το γ.

Γιατί σκέφτομαι ότι αν υπήρχε περίπτωση να είναι κάποιο βαρύ χειρουργείο πχ δεν έδεσε το κόκκαλο και πρέπει να ξανακάνει το αρχικό που θα τον κρατήσει πάλι 4-5-6 μήνες έξω βάζεις ένα περιθώριο μέχρι την άνοιξη ώστε αν χρειαστεί να το κάνει να είναι έτοιμος για την νέα χρονιά.

Για να λέει για νέο χειρουργείο το καλοκαίρι μου δείχνει περισσότερο σε μικροεπέμβαση τύπου καθαρισμό με μικρή περίοδο αποκατάστασης.

Διαφορετικά αν κάνει μεγάλο χειρουργείο το καλοκαίρι θα ξαναμπεί να παίξει το 2027.
δηλαδη θα βαλουν παιχτη που ξερουν οτι χρειαζεται νυστερι να παιξει καποια στιγμη φετος για να κερδισουν τι?
θα μπει ενα παιχνιδι και μετα θα παει για χειρουργειο

η φετινη χρονια για τον λεσορ ειναι σχεδον χαμενη
εδω μιλαμε οτι ακομα οχι δεν εχει μπει σε προπονησεις αλλα ψαχνεται με γιατρους για το τι θα κανει
ζησε μαιη μου δηλαδη

ας τον πεισουν να κανει το χειρουργειο τωρα μπας και ειναι ετοιμος απτην επομενη χρονια
οσο το καθυστερουν θα χανουν τζαμπα χρονο

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Νοέμ 17, 2025 1:46 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 12:53 pm
pan24 έγραψε:

Συγκεκριμένα λέει:

δηλαδη θα βαλουν παιχτη που ξερουν οτι χρειαζεται νυστερι να παιξει καποια στιγμη φετος για να κερδισουν τι?
θα μπει ενα παιχνιδι και μετα θα παει για χειρουργειο

η φετινη χρονια για τον λεσορ ειναι σχεδον χαμενη
εδω μιλαμε οτι ακομα οχι δεν εχει μπει σε προπονησεις αλλα ψαχνεται με γιατρους για το τι θα κανει
ζησε μαιη μου δηλαδη

ας τον πεισουν να κανει το χειρουργειο τωρα μπας και ειναι ετοιμος απτην επομενη χρονια
οσο το καθυστερουν θα χανουν τζαμπα χρονο
Εξαρτάται ποιο είναι το πρόβλημα αυτό είναι που δεν ξέρουμε.

Αν το πρόβλημα που θα διορθώσει πιθανό χειρουργείο είναι μόνο ενοχλήσεις χωρίς κίνδυνο υποτροπής αν παίξει πριν το κάνει θα μπορούσε.

Δεν είμαι γιατρός δε ξέρω αν υπάρχει τέτοια περίπτωση σε αυτό τον τραυματισμό αλλά το κάνουν γενικά.

Πχ σε αρκετές περιπτώσεις παίζουν κανονικά με ενοχλήσεις στο γόνατο και κάποια στιγμή το καλοκαίρι κάνουν ενα χειρουργείο για καθαρισμό που τους αφήνει 1-2 μήνες έξω και είναι έτοιμοι την επόμενη σεζόν, και ο Γιάννης έχει κάνει τέτοιο πριν μερικά καλοκαίρια.

Αν ήταν και ξεκάθαρο ότι χρειάζεται χειρουργείο αλλιώς δε γίνεται να παίξει δεν θα υπήρχε κάτι να τον πείσουν ή να συζητήσουν θα έμπαινε νυστέρι.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Νοέμ 19, 2025 10:33 am

οποιος ειδε την συνεντευξη του σερελη στο παρε βαλε θα καταλαβε οτι δεν θα παρουμε αλλον σεντερ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Νοέμ 19, 2025 3:38 pm

μεσος οπαδος παο μετα δηλωσεις αταμαν οτι δεν θα παρουμε αλλον σεντερ

Εικόνα

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Νοέμ 19, 2025 3:48 pm

Δε γλιτωνουμε οχι με τπτ!οκ ρισκαρουν να τα χασουν ολα!τι να πεις μετα!κατσε περιμενε να παιζει ενας 36 χρονος ολους τους αγωνες!ποσο να αντεξει δηλ?

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Νοέμ 19, 2025 3:51 pm

Stelios97 έγραψε:
Τετ Νοέμ 19, 2025 3:48 pm
Δε γλιτωνουμε οχι με τπτ!οκ ρισκαρουν να τα χασουν ολα!τι να πεις μετα!κατσε περιμενε να παιζει ενας 36 χρονος ολους τους αγωνες!ποσο να αντεξει δηλ?
στο ειχα γραψει οτι ειδικα μετα τις εμφανισεις του φαριντ δεν θα περναμε αλλον ψηλο

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”