Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Νοέμ 17, 2025 7:58 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 7:52 pm
ο Φλυν ισχυει οτι δεν εχει buy out?
Αν είχε μπαι άουτ δεν θα ήταν ακόμα εκεί :D

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Νοέμ 17, 2025 8:09 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 7:53 pm
Σορυ ρε παιδιά πως….ακουστηκε του Μπράντον Γουίλιαμς ????αυτος ειναι άλλο λεβελ και έχει συμβόλαιο με Νταλας ,σιγά μην τον αποδεσμεύσουν
πιο πιθανο να φερουμε τον Μπραντον Γουολς κατ ευθειαν απ το Μπεβερλι.......μαζι με την Κελι......

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Νοέμ 17, 2025 8:12 pm

O Williams έχει 20 λεπτά μ.ο με 10 πόντους, πως θα πάρεις τέτοιον παίκτη. Βέβαια με βάζει σε υποψίες Το ποσοστό του από το τρίποντο. Τιγκαρει το κουτάκι του άσου του ποιντ γκαρντ που θα τον παίζουν αντερ μέχρι να δύσει ο ήλιος γιατί σκοράρει κάθε πρώτη και λαμπρή.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Νοέμ 17, 2025 8:16 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 7:35 pm
o williams ειναι 2 επιπεδα πανω αποσους εχουν ακουστει παντως..

Κατι που διαβαζα πριν για το usage που για καποιο λογο εχουν φαγωθει αρκετοι...ο εβανς δηλαδη θα ερχοταν και τι?θα τους κοιτουσε?Εκτος απο αυτο..ο γουοκαπ δεν εχει μεγαλο usage?απλα θα παρει τα περισσοτερα λεπτα του αν ερθει ο φλυν η δεν ξερω ποιος.. Το θεμα δεν ειναι να κρατησουμε το δωσε μπαλα στον ντορσει και οτι κατσει..ετσι ουτε 8δα δεν μπαινεις..Πρεπει να ρθει ασσος που θα βαλει ολη την ομαδα στο παιχνιδι..
Ο Έβανς δεν θα είχε το usage που είχε στην Ζαλγκίρις και λόγω διαφοράς ομάδων και λόγω του τραυματισμού του. Ο παίκτης είναι αρκετά έξυπνος (φάνηκε και με την Καρδίτσα), για να ξέρει πότε να επιτεθεί, πότε να πάει στην γωνία και να περιμένει, πότε να βγει και να ζητήσει την μπάλα. Ο τρόπος που θα έπαιζε δεν θα έκοβε από Ντόρσει ή Φουρνιέ.

Ο Φλιν και οι λοιποί που αναφέρονται δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο efficient, και πολλοί combo (όπως ο Ντόρσει) θέλουν την μπάλα στα χέρια για να νιώσουν άνετα και να μπορέσουν να δημιουργήσουν ή να σκοράρουν.

Αυτός ο άσος που λες για να βάλει όλη την ομάδα στο παιχνίδι, ένας floor general, από τα ονόματα που έχουν ακουστεί δεν μου ταιριάζει κανείς, πλην Χέιζ.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Νοέμ 17, 2025 8:18 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 7:53 pm
Σορυ ρε παιδιά πως….ακουστηκε του Μπράντον Γουίλιαμς ????αυτος ειναι άλλο λεβελ και έχει συμβόλαιο με Νταλας ,σιγά μην τον αποδεσμεύσουν
Εδώ τον έχουν starter στα τελευταία παιχνίδια. Δεν ξέρω γιατί τον συζητάμε τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει Ευρώπη.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Δευ Νοέμ 17, 2025 8:40 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 7:34 pm
steph.larry έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 7:16 pm

Αυτό πιστεύω και εγώ. Με Φλιν νομίζω ότι ρισκάρουμε αρκετά ένα σενάριο αλά Λι.
Όχι ακριβώς τέτοιο σενάριο , γιατί αυτός έχει και την απειλή στο σουτ , τόσο μετά από ντρίμπλα όσο και spot……πάντως συμφωνώ και εγώ με μερικούς ότι είναι μεν καλός παίχτης ( και ….τέτοια ώρα τέτοια λόγια) ωστόσο δεν νομίζω να έχει το τόσο μεγάλο impact τυχόν πιθανή του άφιξη σε εμάς!!! Για εφέτος τουλάχιστον……πάντως είναι καλός παίχτης!
Δε χωράει αμφιβολία πως είναι καλός παίχτης. Το σενάριο πέρι Λι νούμερο 2 το αναφέρω στην πολύ πιθανή περίπτωση που ο Μπαρτζώκας θα τον βάλει σε ένα ρόλο έξω από τα νερά του, καίγοντας τον. Όπως ακριβώς ο Λι ταλαιπωρείται στον άσσο και κατά συνέπεια ταλαιπωρεί και εμάς.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Νοέμ 17, 2025 8:43 pm

Εδώ λέει πως διακαής πόθος του Ολυμπιακού από το ΝΒΑ παραμένει ο Τζόουνς-Γκαρσία, με την περίπτωσή του να είναι δύσκολη.
Από Ευρώπη, λένε, αυτοπροτάθηκε ο Ντε Κολό αλλά η ομάδα δεν πολυγουστάρει λόγω τραυματισμών και ηλικίας. Επίσης, έχει προταθεί από καιρό ο Μαλαχίας (Φλυν), αλλά δεν ψήνεται να τον δώσει η Μπαχτσεσεχίρ. Στη λίστα, ακόμα, υπάρχει ο Γουάτσον της Βιλερμπάν, που ψιλοταιριάζει, αλλά η ομάδα ψάχνει κάτι ...πιο εκλεκτό (ας ελπίσουμε πως δεν θα καταλήξουμε σε γίγαντες γιαχνί, όπως ο Φέρμας).

https://www.athletiko.gr/ta-dedomena-gi ... iako-40327

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

coach blue έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 7:44 pm
steph.larry έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 7:16 pm

Αυτό πιστεύω και εγώ. Με Φλιν νομίζω ότι ρισκάρουμε αρκετά ένα σενάριο αλά Λι.
Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο φλυν έχει σουτ, καλύτερο χειρισμό της μπάλας. Ο λι είναι τόσο χτιστός που μόνο ευθεία πάει. Ακομα και σαν ποιντ γκαρντ είναι καλύτερος. Ίσως μάλιστα υπερβολικά καλός για να χαλαει ενέργεια κουβαλώντας την μπάλα και να τρώει όλο το ξύλο. Στην ανάγκη θα το κάνει βέβαια αλλά ποιο πολύ σαν κατς εντ σουτ σκόρερ θα τον έβλεπα.
Ό,τι είπα και στον φίλο αργάλογο, δεν έχω αμφιβολία για τις ικανότητες του παίχτη, αλλά φοβάμαι την ευχέρεια της προσαρμοστικότητας του σε κόντρα ρόλο που πιθανόν να καλεστεί να παίξει.

Αν και αίσθηση μου είναι πως οι Τούρκοι δεν θα τον αφήσουν να φύγει με την καμία.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Δευ Νοέμ 17, 2025 8:47 pm

Leon Man έγραψε:
Εδώ λέει πως διακαής πόθος του Ολυμπιακού από το ΝΒΑ παραμένει ο Τζόουνς-Γκαρσία, με την περίπτωσή του να είναι δύσκολη.
Από Ευρώπη, λένε, αυτοπροτάθηκε ο Ντε Κολό αλλά η ομάδα δεν πολυγουστάρει λόγω τραυματισμών και ηλικίας. Επίσης, έχει προταθεί από καιρό ο Μαλαχίας (Φλυν), αλλά δεν ψήνεται να τον δώσει η Μπαχτσεσεχίρ. Στη λίστα, ακόμα, υπάρχει ο Γουάτσον της Βιλερμπάν, που ψιλοταιριάζει, αλλά η ομάδα ψάχνει κάτι ...πιο εκλεκτό (ας ελπίσουμε πως δεν θα καταλήξουμε σε γίγαντες γιαχνί, όπως ο Φέρμας).

https://www.athletiko.gr/ta-dedomena-gi ... iako-40327
Που εν τέλει ούτε του γίγαντες έφαγε, με πατσά περιποιημένο την έβγαλε. Απο εκλεκτό σε εκλεκτό που έλεγε και ο αείμνηστος ο Βέγγος.

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:

Δευ Νοέμ 17, 2025 9:12 pm

coach blue έγραψε:
Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 7:52 pm
ο Φλυν ισχυει οτι δεν εχει buy out?
τοτε τι συζηταμε?

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Δευ Νοέμ 17, 2025 9:16 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 9:12 pm
coach blue έγραψε:

τοτε τι συζηταμε?
Αν δεν εχει buy-out και παλι μπορει να τον αγορασεις απλα η ομαδα του μπορει να ζηταει 5 μυρια ξερω γω. Στην προκειμενη μου φαινεται σχεδον απιθανο να τον δίνουν με ενα ποσο που θα ημασταν διατεθειμενοι να δωσουμε οποτε μαλλον long shot φαινεται

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Νοέμ 17, 2025 9:20 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 7:35 pm
o williams ειναι 2 επιπεδα πανω αποσους εχουν ακουστει παντως..

Κατι που διαβαζα πριν για το usage που για καποιο λογο εχουν φαγωθει αρκετοι...ο εβανς δηλαδη θα ερχοταν και τι?θα τους κοιτουσε?Εκτος απο αυτο..ο γουοκαπ δεν εχει μεγαλο usage?απλα θα παρει τα περισσοτερα λεπτα του αν ερθει ο φλυν η δεν ξερω ποιος.. Το θεμα δεν ειναι να κρατησουμε το δωσε μπαλα στον ντορσει και οτι κατσει..ετσι ουτε 8δα δεν μπαινεις..Πρεπει να ρθει ασσος που θα βαλει ολη την ομαδα στο παιχνιδι..
Ο Έβανς δεν θα είχε το usage που είχε στην Ζαλγκίρις και λόγω διαφοράς ομάδων και λόγω του τραυματισμού του. Ο παίκτης είναι αρκετά έξυπνος (φάνηκε και με την Καρδίτσα), για να ξέρει πότε να επιτεθεί, πότε να πάει στην γωνία και να περιμένει, πότε να βγει και να ζητήσει την μπάλα. Ο τρόπος που θα έπαιζε δεν θα έκοβε από Ντόρσει ή Φουρνιέ.

Ο Φλιν και οι λοιποί που αναφέρονται δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο efficient, και πολλοί combo (όπως ο Ντόρσει) θέλουν την μπάλα στα χέρια για να νιώσουν άνετα και να μπορέσουν να δημιουργήσουν ή να σκοράρουν.

Αυτός ο άσος που λες για να βάλει όλη την ομάδα στο παιχνίδι, ένας floor general, από τα ονόματα που έχουν ακουστεί δεν μου ταιριάζει κανείς, πλην Χέιζ.
δεν θεωρω οτι στεκει αυτο που λες με τον εβανς..θα χε 25% οτι και να γινοταν..τι θα εκανε αλλιως θα κατεβαζε την μπαλα και θα την εδινε στον ντορσει να παιζει μονος του?ενω για ποσο καιρο θα ταν εκτος ρυθμου..καποια στιγμη θεωρητικα θα επανερχοταν..δεν γινεται να τον πηραν με προοπτικη οτι αυτος θα παιζει τραυματιας αρα θα κανει τον ρολιστα.
δεν μου ερχεται ομαδα που να εχει ασσο με χαμηλο usage

τωρα ποιοι παικτες ειναι γιαυτην την δουλεια δεν το ξερουμε..ο φλυν μπορει αν θελει οπως και ο γουιλιαμς..τωρα αυτον της βιλερμπαν δεν τον ξερω

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Νοέμ 17, 2025 9:45 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 9:20 pm
Dimmitz έγραψε:

δεν θεωρω οτι στεκει αυτο που λες με τον εβανς..θα χε 25% οτι και να γινοταν..τι θα εκανε αλλιως θα κατεβαζε την μπαλα και θα την εδινε στον ντορσει να παιζει μονος του?ενω για ποσο καιρο θα ταν εκτος ρυθμου..καποια στιγμη θεωρητικα θα επανερχοταν..δεν γινεται να τον πηραν με προοπτικη οτι αυτος θα παιζει τραυματιας αρα θα κανει τον ρολιστα.
δεν μου ερχεται ομαδα που να εχει ασσο με χαμηλο usage

τωρα ποιοι παικτες ειναι γιαυτην την δουλεια δεν το ξερουμε..ο φλυν μπορει αν θελει οπως και ο γουιλιαμς..τωρα αυτον της βιλερμπαν δεν τον ξερω
Επειδή το usage είναι πολύ γενική έννοια και πολλοί εννοούν άλλα πράγματα, να σου πω εγώ πως το βλέπω: Ο Έβανς και ο κάθε άσος στο σύστημα του Μπαρτζώκα θα παίρνει την μπάλα και θα κοιτάει πρώτα να δημιουργήσει, γενικά θα την κινεί την μπάλα, δεν θα την κρατάει στα χέρια του. Είτε θα πασάρει, είτε θα παίζει άμεσα pnr με τον ψηλό και είτε θα εκτελεί μετά από πικ είτε θα την δίνει στον ψηλό.

Με λίγα λόγια, δεν θα ταλαιπωρεί την μπάλα όπως κάνει πχ ο Ντόρσει. Ο Φλίν, ο Γουότσον και αυτού του στυλ τα γκάρντ είναι πολύ ball dominant guards και δεν ξέρω κατά πόσο θα ταιριάξουν με Ντόρσει και Φουρνιέ, ή όπως ειπώθηκε και πιο πάνω αν ο Μπαρτζώκας θα τον αφήσει να κάνει τα δικά του ή θα τον μετατρέψει σε άλλον ένα Λι να πηγαίνει στις γωνίες.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Δευ Νοέμ 17, 2025 9:45 pm

O Zavier Simpson τελικα στην Κινα πηγε, ξερουμε; Νομιζω δεν ειχε βρει συμβολαιο στο NBA αν δεν κανω λαθος. Απορω που δεν τον τσιμπησε καμια ομαδα ευρωλιγκας τον συγκεκριμενο το καλοκαιρι.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Νοέμ 17, 2025 9:53 pm

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”