Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Έβανς δεν θα είχε το usage που είχε στην Ζαλγκίρις και λόγω διαφοράς ομάδων και λόγω του τραυματισμού του. Ο παίκτης είναι αρκετά έξυπνος (φάνηκε και με την Καρδίτσα), για να ξέρει πότε να επιτεθεί, πότε να πάει στην γωνία και να περιμένει, πότε να βγει και να ζητήσει την μπάλα. Ο τρόπος που θα έπαιζε δεν θα έκοβε από Ντόρσει ή Φουρνιέ.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 17, 2025 7:35 pmo williams ειναι 2 επιπεδα πανω αποσους εχουν ακουστει παντως..
Κατι που διαβαζα πριν για το usage που για καποιο λογο εχουν φαγωθει αρκετοι...ο εβανς δηλαδη θα ερχοταν και τι?θα τους κοιτουσε?Εκτος απο αυτο..ο γουοκαπ δεν εχει μεγαλο usage?απλα θα παρει τα περισσοτερα λεπτα του αν ερθει ο φλυν η δεν ξερω ποιος.. Το θεμα δεν ειναι να κρατησουμε το δωσε μπαλα στον ντορσει και οτι κατσει..ετσι ουτε 8δα δεν μπαινεις..Πρεπει να ρθει ασσος που θα βαλει ολη την ομαδα στο παιχνιδι..
Ο Φλιν και οι λοιποί που αναφέρονται δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο efficient, και πολλοί combo (όπως ο Ντόρσει) θέλουν την μπάλα στα χέρια για να νιώσουν άνετα και να μπορέσουν να δημιουργήσουν ή να σκοράρουν.
Αυτός ο άσος που λες για να βάλει όλη την ομάδα στο παιχνίδι, ένας floor general, από τα ονόματα που έχουν ακουστεί δεν μου ταιριάζει κανείς, πλην Χέιζ.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε χωράει αμφιβολία πως είναι καλός παίχτης. Το σενάριο πέρι Λι νούμερο 2 το αναφέρω στην πολύ πιθανή περίπτωση που ο Μπαρτζώκας θα τον βάλει σε ένα ρόλο έξω από τα νερά του, καίγοντας τον. Όπως ακριβώς ο Λι ταλαιπωρείται στον άσσο και κατά συνέπεια ταλαιπωρεί και εμάς.Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 17, 2025 7:34 pmΌχι ακριβώς τέτοιο σενάριο , γιατί αυτός έχει και την απειλή στο σουτ , τόσο μετά από ντρίμπλα όσο και spot……πάντως συμφωνώ και εγώ με μερικούς ότι είναι μεν καλός παίχτης ( και ….τέτοια ώρα τέτοια λόγια) ωστόσο δεν νομίζω να έχει το τόσο μεγάλο impact τυχόν πιθανή του άφιξη σε εμάς!!! Για εφέτος τουλάχιστον……πάντως είναι καλός παίχτης!steph.larry έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 17, 2025 7:16 pm
Αυτό πιστεύω και εγώ. Με Φλιν νομίζω ότι ρισκάρουμε αρκετά ένα σενάριο αλά Λι.
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εδώ λέει πως διακαής πόθος του Ολυμπιακού από το ΝΒΑ παραμένει ο Τζόουνς-Γκαρσία, με την περίπτωσή του να είναι δύσκολη.
Από Ευρώπη, λένε, αυτοπροτάθηκε ο Ντε Κολό αλλά η ομάδα δεν πολυγουστάρει λόγω τραυματισμών και ηλικίας. Επίσης, έχει προταθεί από καιρό ο Μαλαχίας (Φλυν), αλλά δεν ψήνεται να τον δώσει η Μπαχτσεσεχίρ. Στη λίστα, ακόμα, υπάρχει ο Γουάτσον της Βιλερμπάν, που ψιλοταιριάζει, αλλά η ομάδα ψάχνει κάτι ...πιο εκλεκτό (ας ελπίσουμε πως δεν θα καταλήξουμε σε γίγαντες γιαχνί, όπως ο Φέρμας).
https://www.athletiko.gr/ta-dedomena-gi ... iako-40327
Από Ευρώπη, λένε, αυτοπροτάθηκε ο Ντε Κολό αλλά η ομάδα δεν πολυγουστάρει λόγω τραυματισμών και ηλικίας. Επίσης, έχει προταθεί από καιρό ο Μαλαχίας (Φλυν), αλλά δεν ψήνεται να τον δώσει η Μπαχτσεσεχίρ. Στη λίστα, ακόμα, υπάρχει ο Γουάτσον της Βιλερμπάν, που ψιλοταιριάζει, αλλά η ομάδα ψάχνει κάτι ...πιο εκλεκτό (ας ελπίσουμε πως δεν θα καταλήξουμε σε γίγαντες γιαχνί, όπως ο Φέρμας).
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ό,τι είπα και στον φίλο αργάλογο, δεν έχω αμφιβολία για τις ικανότητες του παίχτη, αλλά φοβάμαι την ευχέρεια της προσαρμοστικότητας του σε κόντρα ρόλο που πιθανόν να καλεστεί να παίξει.coach blue έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 17, 2025 7:44 pmΔεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο φλυν έχει σουτ, καλύτερο χειρισμό της μπάλας. Ο λι είναι τόσο χτιστός που μόνο ευθεία πάει. Ακομα και σαν ποιντ γκαρντ είναι καλύτερος. Ίσως μάλιστα υπερβολικά καλός για να χαλαει ενέργεια κουβαλώντας την μπάλα και να τρώει όλο το ξύλο. Στην ανάγκη θα το κάνει βέβαια αλλά ποιο πολύ σαν κατς εντ σουτ σκόρερ θα τον έβλεπα.steph.larry έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 17, 2025 7:16 pm
Αυτό πιστεύω και εγώ. Με Φλιν νομίζω ότι ρισκάρουμε αρκετά ένα σενάριο αλά Λι.
Αν και αίσθηση μου είναι πως οι Τούρκοι δεν θα τον αφήσουν να φύγει με την καμία.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Που εν τέλει ούτε του γίγαντες έφαγε, με πατσά περιποιημένο την έβγαλε. Απο εκλεκτό σε εκλεκτό που έλεγε και ο αείμνηστος ο Βέγγος.Leon Man έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 17, 2025 8:43 pmΕδώ λέει πως διακαής πόθος του Ολυμπιακού από το ΝΒΑ παραμένει ο Τζόουνς-Γκαρσία, με την περίπτωσή του να είναι δύσκολη.
-
Arkoudiarhs 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
τοτε τι συζηταμε?
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν δεν εχει buy-out και παλι μπορει να τον αγορασεις απλα η ομαδα του μπορει να ζηταει 5 μυρια ξερω γω. Στην προκειμενη μου φαινεται σχεδον απιθανο να τον δίνουν με ενα ποσο που θα ημασταν διατεθειμενοι να δωσουμε οποτε μαλλον long shot φαινεται
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν θεωρω οτι στεκει αυτο που λες με τον εβανς..θα χε 25% οτι και να γινοταν..τι θα εκανε αλλιως θα κατεβαζε την μπαλα και θα την εδινε στον ντορσει να παιζει μονος του?ενω για ποσο καιρο θα ταν εκτος ρυθμου..καποια στιγμη θεωρητικα θα επανερχοταν..δεν γινεται να τον πηραν με προοπτικη οτι αυτος θα παιζει τραυματιας αρα θα κανει τον ρολιστα.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 17, 2025 8:16 pmΟ Έβανς δεν θα είχε το usage που είχε στην Ζαλγκίρις και λόγω διαφοράς ομάδων και λόγω του τραυματισμού του. Ο παίκτης είναι αρκετά έξυπνος (φάνηκε και με την Καρδίτσα), για να ξέρει πότε να επιτεθεί, πότε να πάει στην γωνία και να περιμένει, πότε να βγει και να ζητήσει την μπάλα. Ο τρόπος που θα έπαιζε δεν θα έκοβε από Ντόρσει ή Φουρνιέ.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 17, 2025 7:35 pmo williams ειναι 2 επιπεδα πανω αποσους εχουν ακουστει παντως..
Κατι που διαβαζα πριν για το usage που για καποιο λογο εχουν φαγωθει αρκετοι...ο εβανς δηλαδη θα ερχοταν και τι?θα τους κοιτουσε?Εκτος απο αυτο..ο γουοκαπ δεν εχει μεγαλο usage?απλα θα παρει τα περισσοτερα λεπτα του αν ερθει ο φλυν η δεν ξερω ποιος.. Το θεμα δεν ειναι να κρατησουμε το δωσε μπαλα στον ντορσει και οτι κατσει..ετσι ουτε 8δα δεν μπαινεις..Πρεπει να ρθει ασσος που θα βαλει ολη την ομαδα στο παιχνιδι..
Ο Φλιν και οι λοιποί που αναφέρονται δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο efficient, και πολλοί combo (όπως ο Ντόρσει) θέλουν την μπάλα στα χέρια για να νιώσουν άνετα και να μπορέσουν να δημιουργήσουν ή να σκοράρουν.
Αυτός ο άσος που λες για να βάλει όλη την ομάδα στο παιχνίδι, ένας floor general, από τα ονόματα που έχουν ακουστεί δεν μου ταιριάζει κανείς, πλην Χέιζ.
δεν μου ερχεται ομαδα που να εχει ασσο με χαμηλο usage
τωρα ποιοι παικτες ειναι γιαυτην την δουλεια δεν το ξερουμε..ο φλυν μπορει αν θελει οπως και ο γουιλιαμς..τωρα αυτον της βιλερμπαν δεν τον ξερω
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή το usage είναι πολύ γενική έννοια και πολλοί εννοούν άλλα πράγματα, να σου πω εγώ πως το βλέπω: Ο Έβανς και ο κάθε άσος στο σύστημα του Μπαρτζώκα θα παίρνει την μπάλα και θα κοιτάει πρώτα να δημιουργήσει, γενικά θα την κινεί την μπάλα, δεν θα την κρατάει στα χέρια του. Είτε θα πασάρει, είτε θα παίζει άμεσα pnr με τον ψηλό και είτε θα εκτελεί μετά από πικ είτε θα την δίνει στον ψηλό.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 17, 2025 9:20 pmδεν θεωρω οτι στεκει αυτο που λες με τον εβανς..θα χε 25% οτι και να γινοταν..τι θα εκανε αλλιως θα κατεβαζε την μπαλα και θα την εδινε στον ντορσει να παιζει μονος του?ενω για ποσο καιρο θα ταν εκτος ρυθμου..καποια στιγμη θεωρητικα θα επανερχοταν..δεν γινεται να τον πηραν με προοπτικη οτι αυτος θα παιζει τραυματιας αρα θα κανει τον ρολιστα.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 17, 2025 8:16 pm
Ο Έβανς δεν θα είχε το usage που είχε στην Ζαλγκίρις και λόγω διαφοράς ομάδων και λόγω του τραυματισμού του. Ο παίκτης είναι αρκετά έξυπνος (φάνηκε και με την Καρδίτσα), για να ξέρει πότε να επιτεθεί, πότε να πάει στην γωνία και να περιμένει, πότε να βγει και να ζητήσει την μπάλα. Ο τρόπος που θα έπαιζε δεν θα έκοβε από Ντόρσει ή Φουρνιέ.
δεν μου ερχεται ομαδα που να εχει ασσο με χαμηλο usage
τωρα ποιοι παικτες ειναι γιαυτην την δουλεια δεν το ξερουμε..ο φλυν μπορει αν θελει οπως και ο γουιλιαμς..τωρα αυτον της βιλερμπαν δεν τον ξερω
Με λίγα λόγια, δεν θα ταλαιπωρεί την μπάλα όπως κάνει πχ ο Ντόρσει. Ο Φλίν, ο Γουότσον και αυτού του στυλ τα γκάρντ είναι πολύ ball dominant guards και δεν ξέρω κατά πόσο θα ταιριάξουν με Ντόρσει και Φουρνιέ, ή όπως ειπώθηκε και πιο πάνω αν ο Μπαρτζώκας θα τον αφήσει να κάνει τα δικά του ή θα τον μετατρέψει σε άλλον ένα Λι να πηγαίνει στις γωνίες.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο