δωσαμε 500 για λι και αλλα τοσα για μπραζντεικις που ταν και για διωξιμο..βασικα δωσαμε 300 στον νιλικινα..ποιο ειναι καλυτερο απο 1εκ για μοντερο?! Οι μακακιες πληρωνονται..Rivers15 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 12:14 amΟ Μουρ ωραιο παικτακι αλλα αν εχει buyout δεν θα ειναι χαμηλο, ο Μοντερο εχει buyout 1 μυριο νομιζω.
Κατσε μην ερθει κανας Ρουμπιο
Ο οποιος μια χαρα τα παει στη Μπανταλονα παρεπιπτοντως.
Να σκασουμε 1 μυριο buyout για Μοντερο το βρισκω στα ορια του απιθανου.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το ενα 500αρι το δωσαμε Σεπτ 2023, το αλλο Μαρτιο 2025 και τα 300 Οκτ 20025, δεν εχουμε σκασει μυριο μονομιας για buyout. Αν σκασουν τωρα 1 μυριο για παικτη θα τον παντρευτουμε για 2+1 τουλαχιστον. Αποκλειεται να δοθει τετοιο ποσο για buyout για 6 μηνες+1 χρονο.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 1:01 amδωσαμε 500 για λι και αλλα τοσα για μπραζντεικις που ταν και για διωξιμο..βασικα δωσαμε 300 στον νιλικινα..ποιο ειναι καλυτερο απο 1εκ για μοντερο?! Οι μακακιες πληρωνονται..Rivers15 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 12:14 am
Ο Μουρ ωραιο παικτακι αλλα αν εχει buyout δεν θα ειναι χαμηλο, ο Μοντερο εχει buyout 1 μυριο νομιζω.
Κατσε μην ερθει κανας Ρουμπιο
Ο οποιος μια χαρα τα παει στη Μπανταλονα παρεπιπτοντως.
Να σκασουμε 1 μυριο buyout για Μοντερο το βρισκω στα ορια του απιθανου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Τρί Νοέμ 18, 2025 1:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ ιδιαίτερη ομάδα η Βαλένθια για να κρίνεις αν ένας παίκτης της θα ήταν καλό fit στον Ολυμπιακό. Ο Ομάρι Μουρ (συμπαίκτης του Τζόουνς Γκαρσία στο Σάμερ Λιγκ) μαρέσει πολύ γενικά. Μακρύς, γρήγορος, κάθετο παιχνίδι, μπορεί να σουτάρει, two way παίκτης. Ο Μοντέρο είναι διαφορετική περίπτωση, κατά τη γνώμη μου καμία σχέση με αυτό που χρειάζεται τώρα ο Ολυμπιακός. Μόλις 22 ετών, λίγο άγουρο παιχνίδι αλλά έχει εξαιρετικά στοιχεία. Απλά δυσκολεύομαι να τον φανταστώ με σημαντικό ρόλο σε ομάδα F4. Και για τον Μουρ ακόμα δεν είμαι βέβαιος για το fit.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ουτε ο Μουρ ταιριαζει παρολο που ειναι ωραιος παικτης γενικα. Δεν ειναι καλα καλα καθαρο PG.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 1:32 amΠολύ ιδιαίτερη ομάδα η Βαλένθια για να κρίνεις αν ένας παίκτης της θα ήταν καλό fit στον Ολυμπιακό. Ο Ομάρι Μουρ (συμπαίκτης του Τζόουνς Γκαρσία στο Σάμερ Λιγκ) μαρέσει πολύ γενικά. Μακρύς, γρήγορος, κάθετο παιχνίδι, μπορεί να σουτάρει, two way παίκτης. Ο Μοντέρο είναι διαφορετική περίπτωση, κατά τη γνώμη μου καμία σχέση με αυτό που χρειάζεται τώρα ο Ολυμπιακός. Μόλις 22 ετών, λίγο άγουρο παιχνίδι αλλά έχει εξαιρετικά στοιχεία. Απλά δυσκολεύομαι να τον φανταστώ με σημαντικό ρόλο σε ομάδα F4. Και για τον Μουρ ακόμα δεν είμαι βέβαιος για το fit.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
H ομάδα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βιαστεί στο θέμα του pg!! Πρέπει σαν άμεση προτεραιότητα (από ΕΧΘΕΣ )να πάρει tweener 4-5άρι και να περιμένει μέχρι Τέλη Δεκέμβρη - αρχές Γενάρη μπας και τσιμπήσει έναν πολύ καλό παίκτη από ΑΜΕΡΙΚΑ μεριά!!!! Προς θεού μην ΚΑΨΟΥΜΕ και την φετινή σεζόν με την απόκτηση άλλης μίας νέας μετριότητας στην νευραλγική θέση του pg!!!
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν νομιζω πως θα παρει παικτη χωρις ευρωπαικη εμπειρια. Θα μου ειναι τεραστια εκπληξη.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 1:53 amH ομάδα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βιαστεί στο θέμα του pg!! Πρέπει σαν άμεση προτεραιότητα (από ΕΧΘΕΣ )να πάρει tweener 4-5άρι και να περιμένει μέχρι Τέλη Δεκέμβρη - αρχές Γενάρη μπας και τσιμπήσει έναν πολύ καλό παίκτη από ΑΜΕΡΙΚΑ μεριά!!!! Προς θεού μην ΚΑΨΟΥΜΕ και την φετινή σεζόν με την απόκτηση άλλης μίας νέας μετριότητας στην νευραλγική θέση του pg!!!
Απο κει και περα ευρωλιγκατο (με buyout) μπορουμε να παρουμε μεχρι 5 Γεναρη.
Νομιζω το πλανο ειναι να αποκτηθει παικτης αμεσα, εκτος αν δεν βρισκει κανεναν.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Αδερφέ επαναλαμβάνω, αν είναι να πάρει παίκτη τύπου Γκλυν Γουότσον και καταντήσει ο μέγιστος ο Γιώργαρος τον καλοκαιρινό σχεδιασμό στα point guard που προέβλεπε στα χαρτιά τριπλέτα Γουόκαπ - Μπαμπ (ή αντίστοιχου τύπου παίκτη ) συν Έβανς, να τον μετατρέψει Νοέμβρη μήνα σε Γουόκαπ -Ντιλικίνα -Γουότσον , τότε λυπάμαι που θα το πω, αλλά ίσως οι πρόεδροι θα πρέπει να αρχίσουν να φιλοτεχνούν την καλοκαιρινή τιμητική αναμνηστική πλακέτα προς τον απερχόμενο προπονητή!!!…….ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πάνω από όλους!!!Rivers15 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 2:07 amΔεν νομιζω πως θα παρει παικτη χωρις ευρωπαικη εμπειρια. Θα μου ειναι τεραστια εκπληξη.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 1:53 amH ομάδα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βιαστεί στο θέμα του pg!! Πρέπει σαν άμεση προτεραιότητα (από ΕΧΘΕΣ )να πάρει tweener 4-5άρι και να περιμένει μέχρι Τέλη Δεκέμβρη - αρχές Γενάρη μπας και τσιμπήσει έναν πολύ καλό παίκτη από ΑΜΕΡΙΚΑ μεριά!!!! Προς θεού μην ΚΑΨΟΥΜΕ και την φετινή σεζόν με την απόκτηση άλλης μίας νέας μετριότητας στην νευραλγική θέση του pg!!!
Απο κει και περα ευρωλιγκατο (με buyout) μπορουμε να παρουμε μεχρι 5 Γεναρη.
Νομιζω το πλανο ειναι να αποκτηθει παικτης αμεσα, εκτος αν δεν βρισκει κανεναν.
- Neondreamer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κατά την ταπεινή μου άποψη ταιριάζει παραπάνω απ'όλους όσοι ακούγονται ,ο Πέιν. Όπως έγραψε νωρίτερα ένα παιδί, μπορεί να κουβαλήσει. Έχει σωστό χειρισμό με συνέπεια ν’ απειλήσει και μετά από ντρίπλα ή να σουτάρει 3π ή να τηνε ρίξει στον ψηλό, ή να πάει κι ως το δύσκολο λέιαπ. Είναι σε θέση θεωρώ να εκμεταλλευτεί μ’ επάρκεια Χολ και Πίτερς
Πίσω βέβαια είναι θα λέγαμε ,χωνί και λόγω σωματότυπου
Ίσως μπορεί κι ο Στηβ νασιδης να διαφωτίσει περισσότερο
Πίσω βέβαια είναι θα λέγαμε ,χωνί και λόγω σωματότυπου
Ίσως μπορεί κι ο Στηβ νασιδης να διαφωτίσει περισσότερο
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η ομαδα πρεπει να παρει τωρα οτι καλυτερο μπορει μπας και δεν ξεκανει και τον γουοκαπ αλλα και μεινει πισω βαθμολογικα..και μολις βρεθει κατι εξαιρετικο να το παρει και αυτο..νιλικινα και λι δεν ειναι για ολυμπιακο.Ναι ξερω πολλοι παικτες πολλα πεταμενα λεφτα...πολλα μπες βγες..αλλα ετσι που τα κανανε ας τα λουστουνε..Ετσι που δομησαν το ροστερ πρεπει ο γκαρντ που να ρθει να ειναι τοπ δημιουργος,τοπ σουτερ,τοπ αμυντικος..και να μην κανει και καταχρηση..καλα κρασια δηλαδη.
Το μονο αρνητικο που βλεπω σε αυτο το σεναριο ειναι οτι φορτωνεις συμβολαια που πιθανον δεν θα τα θελεις του χρονου...αλλα οπως ξανα ειπα οι βλακειες πληρωνονται..ας τα διναν στον μισιτς ..τωρα θα δωσουν τα διπλα και παλι μην πω τι θα παρουμε στο τελος.Κλασσικος ολυμπιακος ειναι αυτη η φαση..
Το μονο αρνητικο που βλεπω σε αυτο το σεναριο ειναι οτι φορτωνεις συμβολαια που πιθανον δεν θα τα θελεις του χρονου...αλλα οπως ξανα ειπα οι βλακειες πληρωνονται..ας τα διναν στον μισιτς ..τωρα θα δωσουν τα διπλα και παλι μην πω τι θα παρουμε στο τελος.Κλασσικος ολυμπιακος ειναι αυτη η φαση..
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά όπως είναι το ρόστερ, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Εγώ αν και θα ήθελα Χειζ τον οποίο τον έχω σε εκτίμηση από την Ulm και τον συζητάγαμε από τότε με τον basket72 ( να είσαι καλά φιλαράκι όπου και να βρίσκεσαι), με τους Γουοκαπ,Ντιλικινα,Λι και ειδικά αν ο Κόουτς σκέφτεται να τον βάζει μαζί με Γουόκαπ για να έχει 2 χειριστές (όπως έκανε με Γουόκαπ-Σλούκα και Γουόκαπ-Γκος) νομίζω κουτουλάει. Από την άλλη βέβαια τσεκάρει τα πιο πολλά κουτάκια, είναι ικανότατος δημιουργός,έχει το σκοράρισμα με ένα ερωτηματικό στο τρίποντο στο οποίο έχει θεματάκια,είναι καλός στην άμυνα δεν πιέζει απλά τον αντίπαλο χειριστή, ξέρει να κινείται στο χώρο, κατεβάζει ριμπάουντ , θα πάει στο μπλοκ. Αν αντί για Λι και Ντιλικίνα , είχα ένα pg/combo που τουλάχιστον να μπορεί να σε απειλεί από το spot up, θα έλεγα ναι. Τώρα δεν ξέρω.Αν έχεις σκοπό να τον βάλεις στην 1η 5αδα με σχήμα Χειζ-Ντορσει-Γουορντ-Βεζε-Μιλου ή έστω στη 2η με σχήμα Χειζ-Φουρνιέ-Σακ/Παπ-Πιτερς-Χολ γίνεσαι πιο λειτουργικός, έχεις πιο ισορροπημένες 5αδες.
Οι άλλοι που ακούγονται όπως ο Φλιν ή ο Γουάτσον από τη μια μπορεί να τους βάλει μαζί με τον αγαπημένο του Γουόκαπ από την άλλη τι ζητάμε ως ομάδα από αυτούς τους παίκτες ; Θα τους δώσουμε τη μπάλα στα χέρια με ελευθερία ; Θα τους βάλουμε στη γωνία να κάνουν τον Κάνααν ;
Νιώθω σαν το καπέλο στο Χάρι Πότερ που του έλεγε ''But where to put you ?"
Ok αν θέλει all around παίκτη , να τον χρησιμοποιεί όπως τον Γκος ας πάει για Χειζ.
Αν θέλει πιο καθαρόαιμο σκόρερ με κίνδυνο να γίνει Κάνααν (ΓΥΡΝΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ) ας πάει για Γουάτσον.
Οι άλλοι που ακούγονται όπως ο Φλιν ή ο Γουάτσον από τη μια μπορεί να τους βάλει μαζί με τον αγαπημένο του Γουόκαπ από την άλλη τι ζητάμε ως ομάδα από αυτούς τους παίκτες ; Θα τους δώσουμε τη μπάλα στα χέρια με ελευθερία ; Θα τους βάλουμε στη γωνία να κάνουν τον Κάνααν ;
Ok αν θέλει all around παίκτη , να τον χρησιμοποιεί όπως τον Γκος ας πάει για Χειζ.
Αν θέλει πιο καθαρόαιμο σκόρερ με κίνδυνο να γίνει Κάνααν (ΓΥΡΝΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ) ας πάει για Γουάτσον.
Μέχρι φέτος
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι αυτό που θέλουμε τώρα πάντως είναι περισσότερο προς τον Χέιζ και λιγότερο για κάποιον σκόρερ.papp7 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 7:06 amΓενικά όπως είναι το ρόστερ, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Εγώ αν και θα ήθελα Χειζ τον οποίο τον έχω σε εκτίμηση από την Ulm και τον συζητάγαμε από τότε με τον basket72 ( να είσαι καλά φιλαράκι όπου και να βρίσκεσαι), με τους Γουοκαπ,Ντιλικινα,Λι και ειδικά αν ο Κόουτς σκέφτεται να τον βάζει μαζί με Γουόκαπ για να έχει 2 χειριστές (όπως έκανε με Γουόκαπ-Σλούκα και Γουόκαπ-Γκος) νομίζω κουτουλάει. Από την άλλη βέβαια τσεκάρει τα πιο πολλά κουτάκια, είναι ικανότατος δημιουργός,έχει το σκοράρισμα με ένα ερωτηματικό στο τρίποντο στο οποίο έχει θεματάκια,είναι καλός στην άμυνα δεν πιέζει απλά τον αντίπαλο χειριστή, ξέρει να κινείται στο χώρο, κατεβάζει ριμπάουντ , θα πάει στο μπλοκ. Αν αντί για Λι και Ντιλικίνα , είχα ένα pg/combo που τουλάχιστον να μπορεί να σε απειλεί από το spot up, θα έλεγα ναι. Τώρα δεν ξέρω.Αν έχεις σκοπό να τον βάλεις στην 1η 5αδα με σχήμα Χειζ-Ντορσει-Γουορντ-Βεζε-Μιλου ή έστω στη 2η με σχήμα Χειζ-Φουρνιέ-Σακ/Παπ-Πιτερς-Χολ γίνεσαι πιο λειτουργικός, έχεις πιο ισορροπημένες 5αδες.
Ο Χέιζ δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο κακός σουτέρ όσο ο Ντιλικίνα ή ο Λι, ούτε καν σαν τον Γουόκαπ. Παίρνει και σουτ από midrange αποστάσεις, σκοράρει. Εγώ, εδώ που φτάσαμε θα τον ήθελα πάντως. Δεν αδυνατίζουμε αμυντικά είτε με Γουόκαπ είτε με Hayes μέσα, δεν χάνουμε σε δημιουργία και κερδίζουμε και σε σκοράρισμα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο