Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι παιδιά μην εγκαταλείπετε. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.Christofis έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 5:29 pmΚαι εγω αυτο πιστευω τελικαberry έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 5:24 pm
Μπενιτεθ τρελη ψαγμενια ε ;
Απο τα στατιστικα του φαινεται επιπεδου ΠΑΟΚ παντως
Καπου πηρε το ματι μου στα σοσιαλ οτι ειπε για Μελο Τριμπλ της ΤΣΣΚΑ;
Ενδιαφερουσα περιπτωση
https://www.proballers.com/basketball/p ... lo-trimble
Γουοτσον μου φαινεται θα παρουμε στο τελος
Αυτός ο Τρίμπλ τι δαίμονας είναι; Δεν θα έχει κανένα buy out λέτε;
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε χαρταετέ, όταν λες πρόταση εννοείς να δώσει και buy-out στους Kings; Ο παίχτης υπέγραψε πριν λίγους μήνες 3ετές συμβόλαιο 44 εκατομμυρίων δολαρίων, τα 33 εκ των οποίων εγγυημένα. Ούτε πρόταση γάμου δεν του κάνεις.kite26 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 6:07 pmΠω πω τώρα θα γίνω σπαστικός, εριστικός. Το ξέρω.
Αλλά έχοντας κάνει εκ των προτέρων αυτοκριτική για αυτό που θα πω, θα το πω.
Ο Παναθηναϊκός θα έφερνε Σρέντερ, ναι αυτό θα έκανε. Τουλάχιστον, θα έκανε πρόταση, μια προσπάθεια. Γιατί όχι εμείς;
Δε θα έρθει; Δεν πειράζει, αλλά επικοινωνιακά είναι μια νίκη. Δείχνεις στο κοινό πού στοχεύεις.
Σρέντερ λοιπόν είναι η δική μου επιλογή για όλους αυτούς τους λόγους. Αγωνιστικούς, πρεστίζ, επικοινωνία.
Σημαντικό! Το ότι είπα αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός τα κάνει όλα τέλεια, γιατί δεν ισχύει. Όμως τα θετικά πρέπει να τα αναγνωρίζουμε.
Άστον μην αρχίσει πάλι τα χουζ μπαρτσόκας καλύτερα...
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εχουμε φτασει στο σημειο Λονγκ να λεμε και να κλαιμε!Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 6:29 pmΑπό τον Βίκτορ Ουγκό πως τον είπαμε, εγώ πέρα από την πλάκα προτιμώ τον Λι.
Λες το πλάνο να είναι να μας φοβερίσουν ώστε να παρακαλάμε να μην έρθει παίκτης;
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο γιατρός έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ……..άστο αδερφέ, πάει πέρασε αυτό, κοιτάμε αλλού!!!!Rivers15 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 12:45 pmΕπειδη το ακουω αυτο συχνα πως χαλασε τη μεταγραφη ο κοουτς.Christofis έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 18, 2025 12:37 pm
Ρε συ μην ξυνεις πληγες. Ο Μπατλερ ειχε συμφνησει με εμας. Μια χαρα ασχοληθηκαμε . Την μεταγραφη την χαλασε ο κοουτς. Αυτα δεν ειναι φημες αυτο ειναι η αληθεια. Παμε παρακατω.
Ο γουατσον μου θυμιζει λιγο Σορτς ως προς το ξεπεταγμα. Αν και μπασκετικα μοιαζει περισσοτερο με τον Παντερ στα νιατα του. Γενικα δεν ειναι καθολου κακη επιλογη απλα δεν ειναι αυτο το κατι παραπανω.
Ο Φλιν ειναι αλλη παστα παικτη . Παικτης που μπορει να παρει παιχνιδι μονος του. Γενικα παικτης που εχει βαλει 50αρα σε παιχνιδι ΝΒΑ την αμεσως επομενη χρονια δεν μπορεις να τον θεωρησεις κακη επιλογη. Γενικα δεν εχει σχεση με τον Λι. Διαφορρετικοι παικτες. Ο Λι σε run n gun ειναι τόπ παικτης στο σετ παιχνιδι που παμε να παιξουμε δεν καταφερε να προσαρμοστει. Αλλα η ομαδα του δεν τον δινει προς το παρον και ο παικτης πιεζει. Μου θυμιζει πολυ τον εβανς στην Χαιφα(ναι μην ξεχνατε οτι εζησα στο Ισραηλ) που ηταν περισσοτερο δυο παρα ενα. Πηγε να παιξει ασσος στην Μακαμπι και εφυγε ως αποτυχημενος. Οταν πηγε στην Ζαλγκιρις χρησιμοποιηθηκε ως κομπο και εκει εκτος απο εκτελεστικα βελτιωθηκε και οργανωτικα. Γενικα ο Φλιν αν τον βαλεις με ενα δευτερευοντα οργανωτη οπως ο Φουρνιε, ο Γουορντ, ο Λι ακομη και ο Μακκισικ θα ειναι πολυ καλος. Αν τον βαλεις σε πενταδα με Ντορσει τουλαχιστον στην αρχη θα χρειαστουμε νεα παραγγελια απο μπαλες.
Ο Χειζ παιδια ειναι αδυναμια και τον λεω απο Ιουλιο αλλα δυστυχως εχει τα μυαλα αλλου. Επισης παιξτης που εχει καλο mid range πιστευω ευρωπη θα ειναι καλυτερος στο τριποντο.
Δεν ξερω τι σημαινει αυτο - αν εχετε παραπανω ινφο εξηγηστε να καταλαβουμε διοτι ειναι σοβαρο θεμα αν δεν εννοουμε οτι χαλασε λογω ασυμφωνιας ρολων.
Διοτι αν του εξηγησε πως θελει ενα καθαρο ποιντ γκαρντ και ο Μπατλερ του ειπε σορρυ προτιμω να παιζω στο 2 μπρο ή του ειπε ο προπονητης εχουμε φουρνιε, σασα, ντορσει θελω καποιον να δημιουργει γι αυτους και του ειπε ο αλλος σορρυ μπρο εγω θελω να παιρνω τη μπαλα να βαζω 20-25 ποντους ανα παιχνιδι, λογικο ειναι να χαλασει η μεταγραφη και πολυ καλά χάλασε.
Οπως επρεπε να χαλασει και του Λη πριν γινει διοτι προφανως υπαρχει ασυμφωνια μεταξυ αυτου που μπορει/θελει να κανει ο παικτης και αυτου που γυρευει ο προπονητης.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μερικες λεπτομερειες..πρεπει να θελει τον λι η τσσκα..δεν ειναι δα οτι της δινουμε και κανα κελεπουρι..δευτερον θα πρεπει να θελει να παει και ο λι στα κρυα και να μην παιζει ευρωπη..Τσαμπα τον συζητατε.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν βρηκα κατι να λεει για Euroleague out .
Το καλοκαιρι μενει ελευθερος.
https://cskabasket.ru/en/news/n/melo-tr ... -contract/
Το καλοκαιρι μενει ελευθερος.
https://cskabasket.ru/en/news/n/melo-tr ... -contract/

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο