Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Νοέμ 19, 2025 7:18 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 19, 2025 7:08 pm
cwinston έγραψε:
Τετ Νοέμ 19, 2025 6:32 pm

Προσωπικά το αντίθετο βλέπω. Ο Σάσα πιστεύεις σε οποιαδήποτε άλλο σύστημα αν εξαιρέσεις του Μπαρτζώκα θα ήταν σβηστός MVP caliber παίκτης όπως είναι τώρα? Προσωπικά θεωρώ ότι θα ήταν σίγουρα ένας πολύ καλός Ευρωλιγκάτος παίκτης αλλά μέχρι εκεί. Γενικά ο Μπαρτζώκας κάνει να φαίνονται τους παίκτες πολύ καλύτεροι από αυτό που είναι, εφόσον ταιριάζουν στο σύστημά του. Τον Πιτερς από έναν αδιάφορο ρολίστα τον έκανε τοπ 4άρι. Τους Φαλ και Γούοκαπ το ίδιο. Βέβαια αυτοί που δεν ταιριάζουν, τύπου Λι, τους φτήνει αμάσητους αλλά δε γίνεται να σου βγαίνουν και όλοι. Είναι αλήθεια ότι με τον Φουρνιέ δυσκολεύεται πάντως στη διαχείρηση.
Για την εφετινή χρονιά μιλάω ειδικά βρε αδερφέ……αμάν πια όμως με την υπέρμετρη ασυλία και με την μη αποδοχή οποιασδήποτε μορφής κριτικής στον Μπαρτζώκα πια!! Θαυμαστής του ήμουνα και ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΥΣ, αλλά πραγματικά δεν βλέπεις ότι μετά την ατυχία του Κάουνας έχει λυγίσει σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό και αυτό επηρεάζει τόσο την κρίση του στο σχεδιασμό, όσο και στην συμπεριφορά και στην αντιμετώπιση απάντων???
ΕΓΩ ο ίδιος έχω πει πολλάκις, ότι αυτός και ο μέγας Ζοτς είναι οι μεγαλύτεροι tacticians της Ευρωλίγκας…..όμως έρχεται μια εποχή που πλέον το project κάθε ομάδας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΛΛΟ!! Το βλέπουμε και στην Παρτίζαν αυτό! Ποιό είναι λοιπόν ( όλως περιέργως) το κοινό χαρακτηριστικό τους??? Μήπως η υπέρμετρη ασυλία που απολαμβάνουν και οι δύο τοπ προπονητές από τις διοικήσεις και φυσικά και από εμάς???
Με εκτίμηση αδερφέ και χωρίς ίχνος μή σεβασμού στα γραφόμενα σου!!!
O Μπαρτζώκας όπως και αν έχει τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσει σχεδόν σίγουρα…αν πάρει την κούπα θα φύγει ως επιτυχημένος και δεν θα έχει κάτι άλλο να κάνει ή να πάει παραπάνω. Αν αποτύχει 5η σειρά χρόνια θα υπάρχει τέτοια γκρίνια που θα φύγει νύχτα…όπως και αν έχει θεωρώ 100% ότι του χρόνου θα έχουμε νέο προπονητή. Οπότε ας τον στηρίξουμε φέτος και όπου βγει…και εγώ θεωρώ ότι χρειάζεται μια αλλαγή αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα μας βγει σε καλό…φοβάμαι μην φύγει ο Γιώργος και ύστερα τον αναπολούμε….αυτη την στιγμή πάντως δεν υπάρχει προπονητής στην Ευρώπη που θα σου εγγυηθεί την επιτυχία, όποιος κι αν έρθει στοίχημα θα είναι και όπου βγει…

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Τετ Νοέμ 19, 2025 7:22 pm

Slow horses 7 έγραψε:
cwinston έγραψε:
Τετ Νοέμ 19, 2025 6:32 pm

Προσωπικά το αντίθετο βλέπω. Ο Σάσα πιστεύεις σε οποιαδήποτε άλλο σύστημα αν εξαιρέσεις του Μπαρτζώκα θα ήταν σβηστός MVP caliber παίκτης όπως είναι τώρα? Προσωπικά θεωρώ ότι θα ήταν σίγουρα ένας πολύ καλός Ευρωλιγκάτος παίκτης αλλά μέχρι εκεί. Γενικά ο Μπαρτζώκας κάνει να φαίνονται τους παίκτες πολύ καλύτεροι από αυτό που είναι, εφόσον ταιριάζουν στο σύστημά του. Τον Πιτερς από έναν αδιάφορο ρολίστα τον έκανε τοπ 4άρι. Τους Φαλ και Γούοκαπ το ίδιο. Βέβαια αυτοί που δεν ταιριάζουν, τύπου Λι, τους φτήνει αμάσητους αλλά δε γίνεται να σου βγαίνουν και όλοι. Είναι αλήθεια ότι με τον Φουρνιέ δυσκολεύεται πάντως στη διαχείρηση.
Για την εφετινή χρονιά μιλάω ειδικά βρε αδερφέ……αμάν πια όμως με την υπέρμετρη ασυλία και με την μη αποδοχή οποιασδήποτε μορφής κριτικής στον Μπαρτζώκα πια!! Θαυμαστής του ήμουνα και ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΥΣ, αλλά πραγματικά δεν βλέπεις ότι μετά την ατυχία του Κάουνας έχει λυγίσει σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό και αυτό επηρεάζει τόσο την κρίση του στο σχεδιασμό, όσο και στην συμπεριφορά και στην αντιμετώπιση απάντων???
ΕΓΩ ο ίδιος έχω πει πολλάκις, ότι αυτός και ο μέγας Ζοτς είναι οι μεγαλύτεροι tacticians της Ευρωλίγκας…..όμως έρχεται μια εποχή που πλέον το project κάθε ομάδας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΛΛΟ!! Το βλέπουμε και στην Παρτίζαν αυτό! Ποιό είναι λοιπόν ( όλως περιέργως) το κοινό χαρακτηριστικό τους??? Μήπως η υπέρμετρη ασυλία που απολαμβάνουν και οι δύο τοπ προπονητές από τις διοικήσεις και φυσικά και από εμάς???
Ναι ρε συ κανένα πρόβλημα. Εγώ Παναθηναϊκός είμαι και θα θελα πολύ να δω τον Μπαρτζώκα να φεύγει :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Νοέμ 19, 2025 7:29 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 19, 2025 6:55 pm
ειμαι περιεργος να ακουσω ποιοι παικτες ηταν καλυτεροι περσι σε ολη την ευρωπη απο τον φουρνιε...ακομα και ο ναν μετα το μβπ δεν βλεποταν ουτε σε φ4 ουτε σε τελικους..και ο ναν δηλαδη τσαμπα λεφτα πηρε με την λογικη σας δεν εκανε και τιποτα.
Στα Guards μονο αρκετοί...π.χ. Ναν, Shorts, Edwards, Maledon, Punter, James, Campasso, Franscisco κλπ. Δεν σου πιάνω καν σε άλλες θέσεις......αν πάμε και στο Pir δε, δεν συζητάμε καν, με 12,6 Pir πέρυσι ο Φουρνιέ δεν λες ότι διέπρεψε κιόλας....έχουμε μάλλον συνηθίσει τόσο πολύ σε μπεντατζίδες που απλά με μια καλή χρονιά του Φουρνιέ κοντεύουμε να έρθουμε σε οργασμό, και δεν το λέω για σένα αυτό ισχύει για όλους μας. Και το ξαναλεώ για το όνομα που κουβαλάει εγώ περίμενα περισσότερα, για φέτος τα είπαμε, μέχρι τώρα είναι ίσως ο χειρότερος παίκτης στην Ευρώπη από τους ακριβοπληρωμένους, αν μπουν στην εξίσωση και τα λεφτά που παίρνει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Νοέμ 19, 2025 7:36 pm

karamelitsa έγραψε:
Τετ Νοέμ 19, 2025 7:29 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 19, 2025 6:55 pm
ειμαι περιεργος να ακουσω ποιοι παικτες ηταν καλυτεροι περσι σε ολη την ευρωπη απο τον φουρνιε...ακομα και ο ναν μετα το μβπ δεν βλεποταν ουτε σε φ4 ουτε σε τελικους..και ο ναν δηλαδη τσαμπα λεφτα πηρε με την λογικη σας δεν εκανε και τιποτα.
Στα Guards μονο αρκετοί...π.χ. Ναν, Shorts, Edwards, Maledon, Punter, James, Campasso, Franscisco κλπ. Δεν σου πιάνω καν σε άλλες θέσεις......αν πάμε και στο Pir δε, δεν συζητάμε καν, με 12,6 Pir πέρυσι ο Φουρνιέ δεν λες ότι διέπρεψε κιόλας....έχουμε μάλλον συνηθίσει τόσο πολύ σε μπεντατζίδες που απλά με μια καλή χρονιά του Φουρνιέ κοντεύουμε να έρθουμε σε οργασμό, και δεν το λέω για σένα αυτό ισχύει για όλους μας. Και το ξαναλεώ για το όνομα που κουβαλάει εγώ περίμενα περισσότερα, για φέτος τα είπαμε, μέχρι τώρα είναι ίσως ο χειρότερος παίκτης στην Ευρώπη από τους ακριβοπληρωμένους, αν μπουν στην εξίσωση και τα λεφτά που παίρνει.
ο σορτς με τον ναν στα πλει οφ και μετα ηταν πολυ χειροτεροι του φουρνιε..δεν πηγε καν φ4 ο σορτς..αλλα τεσπα αντε αυτους τους 2 να τους δεχτω και τον τζειμς..οι αλλοι ουτε καν μπαινουν στην συζητηση μην τρελαθουμε κιολας.
που αυτους τους παικτες τους παιρνεις για τους τελικους..

εντωμεταξυ απολους κανενας δεν παιζει την θεση του φουρνιε αλλα οκ ας το προσπερασουμε και αυτο..

Τεσπα δεν εχει νοημα,μου φαινεται αστειο να μιλαω και για τον φουρνιε κιολας..να ταν κανας αλλος παει και ερχεται..

Εκεινη η ψυχη ο σβεντ τι κανει?παιζει ακομα μπασκετ?ποσο ειναι τωρα?35?μπας και αποσους ακουγονται ειναι 2 επιπεδα πανω ακομα.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 19, 2025 7:49 pm

karamelitsa έγραψε:
Τετ Νοέμ 19, 2025 7:18 pm
Slow horses 7 έγραψε:

O Μπαρτζώκας όπως και αν έχει τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσει σχεδόν σίγουρα…αν πάρει την κούπα θα φύγει ως επιτυχημένος και δεν θα έχει κάτι άλλο να κάνει ή να πάει παραπάνω. Αν αποτύχει 5η σειρά χρόνια θα υπάρχει τέτοια γκρίνια που θα φύγει νύχτα…όπως και αν έχει θεωρώ 100% ότι του χρόνου θα έχουμε νέο προπονητή. Οπότε ας τον στηρίξουμε φέτος και όπου βγει…και εγώ θεωρώ ότι χρειάζεται μια αλλαγή αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα μας βγει σε καλό…φοβάμαι μην φύγει ο Γιώργος και ύστερα τον αναπολούμε….αυτη την στιγμή πάντως δεν υπάρχει προπονητής στην Ευρώπη που θα σου εγγυηθεί την επιτυχία, όποιος κι αν έρθει στοίχημα θα είναι και όπου βγει…
Το βασικο ειναι να φυγει..μερα οπως και να χει διοτι πλεον μιλαμε για εναν εκ των κορυφαιων προπονητων του συλλογου απο αποψη συμμετοχων, νικων, επιτυχιων, τιτλων. Και δεν το βρισκω καθολου απιθανο να ξαναγυρισει στο μελλον.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Νοέμ 19, 2025 8:00 pm

ο μπαρτζωκας το δηλωνει συνεχεια παντως πως ειναι ζωη του ο ολυμπιακος και δεν θελει να φυγει..Για να φυγει θα πρεπει να μην τον ανανεωσουν οι αφοι..αυτος δεν ειναι χαζος να φυγει απο μονος του..που θα βρει καλυτερα..

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Νοέμ 19, 2025 8:12 pm

Νομίζω οποιαδήποτε κουβέντα για την μετά Μπαρτζώκα εποχή είναι αρκετά πρόωρη. Προφανώς και έχει κάνει πάμπολλα λάθη και στη στελέχωση και στη διαχείριση. Όλοι κάνουν βέβαια, ίσως και περισσότερα. Απλά, όπως γράφτηκε και παραπάνω, αυτός είναι στην ομάδα μας, με αυτόν ασχολούμαστε. Αν η χρονιά δεν του πάει καλά πιστεύω θα φύγει μόνος του. Θα καταλάβει ότι η παρουσία του περισσότερο κακό θα κάνει στην ομάδα, παρά καλό (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον).

Κανένας προπονητής δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία, ούτε ο Popovich αν με κάποιο τρόπο επανερχόταν στην προπονητική και είχε διάθεση για περιπέτεια 😂.

Από ένα σημείο και μετά όμως, δεν είναι απλά θέμα ικανοτήτων. Μπορεί ο κορεσμός που νιώθουμε πολλοί εδώ μέσα να μην απέχει πολύ κι από το πως νιώθουν οι παίκτες. Να έχουν κουραστεί από τα γαμοσταυριδια, από τις ιεραρχίες, από τα κολλήματα και πάει λέγοντας.

Στα πιο on topic, η επικείμενη μεταγραφή guard θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την πορεία την ομάδας και κατ επέκταση αυτή του ίδιου του Μπαρτζώκα.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Νοέμ 19, 2025 8:18 pm

Πιτσα Μπυρα και Γουοτσον σε λιγο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 19, 2025 8:19 pm

kite26 έγραψε:
Τετ Νοέμ 19, 2025 6:31 pm
Τι φταίει ο κάθε Λι, Φουρνιέ και Σάσα αν δεν χρησιμοποιείται σωστά; Πάσχουμε και στην κατάρτιση ρόστερ και στην σωστή χρησιμοποίηση των παικτών, δυσανάλογα με τις ικανότητές τους. That's the problem guys...
Ίσως έχεις εν μέρει δίκιο όσον αφορά στον Λι, που πράγματι δεν χρησιμοποιείται όπως του ταιριάζει. Αλλά και πάλι, δεν νομίζω πως θα ήταν πολύ καλύτερος όπως κι αν τον χρησιμοποιούσε ο κόουτς, γιατί απλά αυτό το επίπεδο του πέφτει πολύ.
Αλλά για Φουρνιέ και Σάσα δεν βλέπω να μη χρησιμοποιούνται σωστά. Ή για να το θέσω αλλιώς: το ότι χάνει ο Σάσα συνεχόμενα lay up κάτω απ' το καλάθι, δεν πιστεύω ότι φταίει κάποια λάθος χρησιμοποίησή του. Ή το ότι στην άμυνα βαριέται ακόμα και να κοιτάξει με το βλέμμα τον παίκτη που αντιμετωπίζει και τον περνάει σαν να είναι ο εύζωνας στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Τετ Νοέμ 19, 2025 8:22 pm

berry έγραψε:
Μόνος εναντίον όλης της περιφέρειας της Μονακό …

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Νοέμ 19, 2025 8:27 pm

berry έγραψε:
Νέκρα επικρατεί στα μεταγραφικά..δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό αυτό.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Στη μεταγραφη Σασα υπαρχει λογικη καθως ο παικτης εχει διαβατηριο κ επισης οκ ηταν το τοπ τεσσαρι στην ευρωπη (και νομιζω θα επεφτε το κραξιμο του αιωνα αν δεν εκλειναν τον Σασα)
Η απάντηση είναι ναι, θα είχαμε σαφώς πιο λειτουργικό δίδυμο στο 4. Ο αντίλογος είναι πως βγαίνει ο Σασα στην αγορά, τον αφήνεις να πάει όπου γουστάρει, με μεγάλη πιθανότητα να πάει απέναντι; Με όλο το ανάθεμα , την πίεση και το επικοινωνιακό πάρτυ που θα στήσουν στο κουφάρι της ομάδας τα φίλια προς DPG μέσα σε περίπτωση αποτυχίας.
Θα ειχε γελιο να παει απεναντι... και δεν το λεω ειρωνικα.
Θα ειχε πολυ γελιο να τον δουμε σε ρολο Juancho, γιατι μονο αυτος ο ρολος ηταν available... ή αυτός του Ντίνου, αγκυρα στο 3π και περιμενε ΙΣΩΣ σου ερθει η μπαλα.

Θα πηγαινε πολυ καλα αυτο. Στο τελος της ημερας ειμαι σιγουρος αλλοι θα γελουσαν και αλλοι θα εκλαιγαν.

Εκτος και αν πιστευει κανεις οτι θα εκανε ο Ataman παραπερα τους Guard του για να τους βαλει να κανουν screen και να τρεχουν γυρω γυρω μεχρι να βρει να κοψει ο Sasha ή να βρει κοντο στις αλλαγες κοντα στο ζωγραφιστο..

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Νοέμ 19, 2025 8:28 pm

Dimmitz έγραψε:
berry έγραψε:
Νέκρα επικρατεί στα μεταγραφικά..δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό αυτό.
Θα παρει μονος του την Μονακο και μετα θα ανακοινωθει :drunk:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τετ Νοέμ 19, 2025 8:28 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Τετ Νοέμ 19, 2025 8:22 pm
berry έγραψε:
Μόνος εναντίον όλης της περιφέρειας της Μονακό …
Για τον φουρνιε περυσι γραφετε ; :D

Α σορι ...μπερδευτηκα απο αυτα που γραφονται παραπανω :-?

Αποψε ο σερλοκ θα ψαχνει τον γουοτσον :wink:
Πρωτη προβολη .

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τετ Νοέμ 19, 2025 8:36 pm

reignman έγραψε:
Στη μεταγραφη Σασα υπαρχει λογικη καθως ο παικτης εχει διαβατηριο κ επισης οκ ηταν το τοπ τεσσαρι στην ευρωπη (και νομιζω θα επεφτε το κραξιμο του αιωνα αν δεν εκλειναν τον Σασα)
Η απάντηση είναι ναι, θα είχαμε σαφώς πιο λειτουργικό δίδυμο στο 4. Ο αντίλογος είναι πως βγαίνει ο Σασα στην αγορά, τον αφήνεις να πάει όπου γουστάρει, με μεγάλη πιθανότητα να πάει απέναντι; Με όλο το ανάθεμα , την πίεση και το επικοινωνιακό πάρτυ που θα στήσουν στο κουφάρι της ομάδας τα φίλια προς DPG μέσα σε περίπτωση αποτυχίας.
Θα ειχε γελιο να παει απεναντι... και δεν το λεω ειρωνικα.
Θα ειχε πολυ γελιο να τον δουμε σε ρολο Juancho, γιατι μονο αυτος ο ρολος ηταν available... ή αυτός του Ντίνου, αγκυρα στο 3π και περιμενε ΙΣΩΣ σου ερθει η μπαλα.

Θα πηγαινε πολυ καλα αυτο. Στο τελος της ημερας ειμαι σιγουρος αλλοι θα γελουσαν και αλλοι θα εκλαιγαν.

Εκτος και αν πιστευει κανεις οτι θα εκανε ο Ataman παραπερα τους Guard του για να τους βαλει να κανουν screen και να τρεχουν γυρω γυρω μεχρι να βρει να κοψει ο Sasha ή να βρει κοντο στις αλλαγες κοντα στο ζωγραφιστο..
Δηλαδη τιμημενε γεροντα μας λες οτι μεγαλυτερο what if κι απο του εβανς θα ηταν το : Τι να τον κανει ο αταμαν τον βεζενκοφ ;

Περα απο το οτι συμφωνω με το παραπανω ο βεζενκοφ αν δεν ερχοταν στον ολυμπιακο που ηξερε οτι ολη η ομαδα θα δουλευε γι αυτον μονο στη ρεαλ θα μπορουσα να τον δω να συνδιαζει καλα νουμερα με σοβαρες πιθανοτητες για ευρωλιγκα .

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”