Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Νοέμ 20, 2025 12:10 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 8:30 am
tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 4:21 am

Δεν με τρελαίνει άσε που γυαλίζει και η καράφλα του και τυφλώνει τον Ντιλικινα όταν πάει να βαρεσει τρίποντο.
Να ανεχτώ ότι είναι κακός χειριστής, κακός αμυντικός, αδιάφορος, δεν είναι 3d, δεν είναι 2αρι δεν είναι 3αρι αλλά όχι και πυγολαμπίδα παει πολύ.

Α επίσης πούλο βεζενκοφ που κλέβει στην άμυνα και βάζει με το ζόρι 15 πόντους και να βρούμε έναν ξυλοκόπο και εκεί που θα σμπρωχνει.

Ντόρσεϊ κρατάμε;
Να στο θέσω αλλιώς, αν σου έλεγαν στην αρχή της χρονιάς ότι τον Έβανς τον ξεχνάμε και ανταλάσσεις τον Φουρνιέ με τον Μίσιτς θα έκανες την ανταλλαγή;
Όχι σε καμία περίπτωση.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Νοέμ 20, 2025 12:29 pm

qspock έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 11:47 am
Συμφωνα με το ισπανικο Piratas del Basket:
https://www.pickandroll.gr/2025/11/20/t ... lympiakos/

1) Ο Μάλακαϊ Φλιν της Μαχτσεσεχιρ ειναι πρωτη επιλογη αλλα οι Τουρκοι δε τον δινουν
2) Ο Μελο Τριμπλ της ΤΣΣΚΑ ειναι η επομενη πιο ρεαλιστικη (λεει) επιλογη...

Για τον Μελο Τριμπλ το παρακατω αρθρο αναλυει:
https://www.to10.gr/basket/euroleague/3 ... -tou-vids/

Δεν υπαρχει ρητρα αποδεσμευσης και αρα η ΤΣΣΚΑ θα πρεπει να πληρωθει για να τον δωσει.

Αυτα τα δεδομενα μεχρι τωρα.

2 πραγματα βγαινουν στην επιφανεια:

1) Ο κακος σχεδιασμος που πονταρισε σε 1 μονον πρωτοκλασσατο παιχτη ο οποιος ηταν και παραμενει γυαλινος. Το ιδιο κακος ειναι και ο σχεδιασμος στους ψηλους αλλα δεν κουνιεται φυλλο για τεσσαροπενταρι..

2) Το πιθανοτερο σεναριο φυσικα κατ εμε ειναι πως, ως συνηθως, θα αποκτηθει καποιος φτηνος, ο οποιος δεν θα μπορει να κανει τη διαφορα.
Αν γίνει, τελικά, αυτό που λες ως πιθανότερο σενάριο (που πολύ το φοβάμαι), τότε πάμε να χαλάσουμε εκτός από τη φετινή, και την επόμενη χρονιά. Εκτός αν φέρουν όποιο μέτριο βρουν μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά δρόμο. Μη φορτωθούμε κι άλλα συμβόλαια-βαρίδια.
Στην τελική, ας βγει η φετινή χρονιά όπως είμαστε (αν δεν βρούμε κάτι που να αξίζει πραγματικά) και το καλοκαίρι βλέπουμε.
Όπως είπε κι ο big lebowski παραπάνω, τέτοια εποχή, μέσα στη σεζόν, δεν χτίζεις ομάδα, μόνο μπαλώνεις.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Νοέμ 20, 2025 12:33 pm

Για να μην κουράζεστε, και κουράζομαι και εγώ που έλεγε και ο Δόγκανος, θα σας πω τι θα γίνει. Θα βγούνε στη φόρα διάφορα ονόματα που παλεύουμε, μερικά χοτ μερικά όχι και τόσο. Κυρίως για πόιντ γκαρτν αλλά σιγά σιγά και για ψηλό, γιατί όχι άλλωστε τσάμπα είναι. Και στο τέλος αφού φάμε κλασσικά άκυρο απ όλους (έχουμε γίνει σαν κάτι μπούληδες ερωτύλους που στο σκολιό τρώγανε άκυρο απ όλες τις γκόμενες) θα πάρουμε κανάν φτηνιάρη για τον οποίο θα πει ο κόουτς ότι είναι τρομερό παιδί με potential που συμβάλει τα μάλα στο καλό κλίμα των αποδυτηρίων. Λες και η ομάδα είναι group therapy και όχι διεκδικήτρια του τροπαίου.
Προσωπικά έχω κουραστει λίγο από τα άκυρα και τις άκυρες επιλογές. Θα ήθελα στο τέλος της σαιζόν, αν δεν κερδίσει ο Οσφπ την ευρωλίγκα, ο κόουτς να αποχωρήσει και να πάμε σε άλλο μοντέλο. Ειδικά αν πάμε και φ4 και το χάσουμε για 5η συνεχόμενη φορά. Νομίζω θα είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να προσπαθήσουμε με άλο τρόπο-μοντέλο.

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 12:53 pm

golitog7 έγραψε:
Για να μην κουράζεστε, και κουράζομαι και εγώ που έλεγε και ο Δόγκανος, θα σας πω τι θα γίνει. Θα βγούνε στη φόρα διάφορα ονόματα που παλεύουμε, μερικά χοτ μερικά όχι και τόσο. Κυρίως για πόιντ γκαρτν αλλά σιγά σιγά και για ψηλό, γιατί όχι άλλωστε τσάμπα είναι. Και στο τέλος αφού φάμε κλασσικά άκυρο απ όλους (έχουμε γίνει σαν κάτι μπούληδες ερωτύλους που στο σκολιό τρώγανε άκυρο απ όλες τις γκόμενες) θα πάρουμε κανάν φτηνιάρη για τον οποίο θα πει ο κόουτς ότι είναι τρομερό παιδί με potential που συμβάλει τα μάλα στο καλό κλίμα των αποδυτηρίων. Λες και η ομάδα είναι group therapy και όχι διεκδικήτρια του τροπαίου.
Προσωπικά έχω κουραστει λίγο από τα άκυρα και τις άκυρες επιλογές. Θα ήθελα στο τέλος της σαιζόν, αν δεν κερδίσει ο Οσφπ την ευρωλίγκα, ο κόουτς να αποχωρήσει και να πάμε σε άλλο μοντέλο. Ειδικά αν πάμε και φ4 και το χάσουμε για 5η συνεχόμενη φορά. Νομίζω θα είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να προσπαθήσουμε με άλο τρόπο-μοντέλο.
Εγω παλι πιστευω οτι ειναι η πρωτη φορα που θα αποκτησουν σοβαρο παικτη και οντως εξεταζουν καλες περιπτωσεις. Αλλιως ο Γουατσον θα ηταν ηδη παικτης της ομαδας .

Μετα την ιστορια με τον Εβανς αποκλειεται να ρισκαρουν ολη τη χρονια. Ακομη και ο κοουτς λεει οτι ψαχνει παικτη με διαφορετικα χαρακτηριστικα.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:01 pm

παντως ειναι κριμα κι αδικο να χανονται prime χρονια παικτων γιατι δεν γινονται ενα δυο ρημαδοκινησεις . και δεν ειναι τωρινο φαινομενο αυτο , ποσα χρονια επαιζε ο πριντεζης χωρις ουσιαστικο μπακ απ ...απλα τωρα φαινεται ακομα περισσοτερο αφου με 25 μυρια μπατζετ εχουμε καταφερει να εχουμε ενα ροστερ γεματο μπαλωματα και μεσοβεζικες λυσεις.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:05 pm

Διαβάζω τις δηλώσεις του Μπι

Λέει πως αν ηταν στο χερι του θα ειχε παρει ηδη παικτη και πως έκανε 5-6 προτάσεις /εισηγήσεις οι οποίες για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:15 pm

Προσωπικά δεν άλλαζα φουρνιε για μισιτς γιατί μετά θα θέλουμε και έναν φουρνιε όπως τώρα θέλουμε έναν μισιτς.. τι να κάνουμε το μπάσκετ θέλει να έχεις 2 γκαρντ τοπ κλας.. εμείς έχουμε να το δούμε αυτό από εποχές Σπανούλη λο..όλως τυχαίως από τότε έχουμε να το πάρουμε

Ο φουρνιε δέχεται να κάθεται στον πάγκο στην κρσντς ταιμ και όταν είναι μέσα να παίρνει όλες τις μπάλες ο ντορσει αλλά τραβάει την γραμμή στο αν ξεκινάει βασικός ;

Ο ντε κολο μας προτάθηκε οπότε λογικά θέλει να ρθει

Είναι ακραίο για μένα να το ρίχνουμε σε παίκτες φέτος και γιατί δεν αποδίδουν όταν η ομάδα παίζει με 4 ..έπρεπε μάλλον ο φουρνιε και ο σασα να φέρουνε έναν ασσο της προκοπής .. βασικά για το μόνο που φταίει ο φουρνιε είναι ότι λένε ότι πρότεινε τον νιλικινα

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:19 pm

big_lebowski έγραψε:

Λέει πως αν ηταν στο χερι του θα ειχε παρει ηδη παικτη και πως έκανε 5-6 προτάσεις /εισηγήσεις οι οποίες για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν
Αυτο διαβαζα τωρα. Δεν ειναι ξεκαθαρο αν εννοει πως δεν προχωρησαν διοτι δεν τους αφηνει η ομαδα τους ή γιατί δεν μπορουμε/θέλουμε να καλυψουμε απαιτησεις τους.

Αν οι δηλωσεις εχουν μεταφερθει σωστα απο τους δημοσιογραφους (δεν τις ακουσα, τις διαβασα) λεει αν ηταν στο χερι μου οχι αν ηταν στο χερι της ομαδας.

Αυτο μου δειχνει πως διαχωριζει τη θεση του; Η απλα δεν εκφραστηκε σωστα , κανεις δεν ξερει.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:20 pm

Christofis έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Εγω παλι πιστευω οτι ειναι η πρωτη φορα που θα αποκτησουν σοβαρο παικτη και οντως εξεταζουν καλες περιπτωσεις. Αλλιως ο Γουατσον θα ηταν ηδη παικτης της ομαδας .

Μετα την ιστορια με τον Εβανς αποκλειεται να ρισκαρουν ολη τη χρονια. Ακομη και ο κοουτς λεει οτι ψαχνει παικτη με διαφορετικα χαρακτηριστικα.
Αυτό πιστεύω και εγώ…..ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ, που δεν βλέπω για να πω την αλήθεια να γίνεται σύντομα, όντως θα έχει τουλάχιστον πολύ καλό βιογραφικό!!
Υγ1: Γουότσον……δεν!
Υγ2: Προδόθηκες γιατρέ με τον ψηλό……….😂😂😂😂😂😂😂😂

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:26 pm

“Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σας πω ότι ψάχνουμε 50% τρίποντο, 10 ασίστ, να είναι ο καλύτερος αμυντικός. Αν υπήρχε οι πρόεδροι θα το είχαν κάνει ήδη. Εμείς ψάχνουμε έναν καλό παίκτη, που να έχει το επίπεδο. Μακάρι να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους πόιντ γκαρντ που έχουμε. Αλλά πρέπει να έχει το επίπεδο. Να μπαίνει μέσα σε ένα παιχνίδι EuroLeague και να καταλαβαίνει πώς παίζεται.

Δε σημαίνει ότι έχει ξαναπαίξει απαραίτητα στην EuroLeague. Εάν ήταν στο χέρι μου θα είχα πάρει τώρα. Θα ήθελα να είχα πάρει έναν παίκτη. Δεν θέλω να φορτώσω την ομάδα με έναν παίκτη που δεν έχει το επίπεδο. Έχω κάνει προφανώς 5-6 προτάσεις από την αρχή του καλοκαιριού, που για διάφορους λόγους δεν έγιναν.

Όχι γιατί δεν ήθελαν οι πρόεδροι, αλλά γιατί δεν ήταν εφικτό. Θέλουμε έναν παίκτη, μόλις βρούμε έναν παίκτη που είναι κατάλληλος. Μας προτείνονται διάφοροι παίκτες. Οι ατζέντηδες προτείνουν παίκτη, εσύ ασχολείσαι και μετά λένε η ομάδα δεν τον δίνει. Άρα τι κάνουν; Παρουσιάζουν στον παίκτη, τον πελάτη τους, ότι εγώ κάνω δουλειά για σένα. Μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο. Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι, πρέπει να κάνουμε καλή επιλογή”.

Έτσι έχουν μεταφερθεί στο Sport24 οι δηλώσεις.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:27 pm

big_lebowski έγραψε:

Οι προτάσεις αυτές έχουν γίνει από αρχές καλοκαιριού (κατά τα λεγόμενα του). Επομένως γιατί δεν προχώρησαν; Μας τους πήραν άλλοι; Δεν ήθελαν να έρθουν και προτίμησαν Μπάγερν και Ερυθρό;

Όποια και να είναι η απάντηση θα έπρεπε να προβληματιστούν πολύ στην ΚΑΕ.

Οπως και να έχει από τις δηλώσεις φαίνεται ότι δεν θα πάρουν θέση παίκτη - στοίχημα και δεν θα φορτωθεί νέο βαρίδι συμβόλαιο όπως γράφτηκε πιο πάνω.

Επομένως, περιπτώσεις τύπου Γουότσον, Ρόμπινσον και κάτι στοιχήματα από Eurocup τους ξεχνάμε.

Θα πάμε σε κάτι σοβαρό, είτε αυτό σημαίνει παίκτης βετεράνος τύπου Ντε κολό, είτε θα γίνει ψηστήρι σε καμία ΤΣΚΚΑ, είτε θα έρθει παίκτης από Αμερική.

Πάντως δεν βλέπω να παίρνουμε άμεσα παίκτη. Εφόσον έχουμε φάει το άκυρο του αιώνα και η ομάδα έχει την ποιότητα να κερδίζει ομάδες τύπου Παρί, να είμαστε ευγνώμονες που έχουμε τον Λι στο ρόστερ.

Μου θυμίζει πάρα πολύ η χρονιά το 2012 με Ασει Λο και Τζοε Ντόρσει.. πάλι 1 και 5 ψάχνουμε υποτίθεται. Βρε λες;

Rivers15

nba
Reactions:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:28 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:20 pm
Christofis έγραψε:

Αυτό πιστεύω και εγώ…..ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ, που δεν βλέπω για να πω την αλήθεια να γίνεται σύντομα, όντως θα έχει τουλάχιστον πολύ καλό βιογραφικό!!
Υγ1: Γουότσον……δεν!
Υγ2: Προδόθηκες γιατρέ με τον ψηλό……….😂😂😂😂😂😂😂😂
Παντως χθες εκατσα και ειδα μετα το Βιλερμπαν-Μονακο και το Παρτιζαν-Βιλερμπαν που εβαλε σε επαναληψη η Νοβα και μπορω να πω οτι ο Γουτσον ηταν πολυ πολυ καλυτερος απ οτι ηταν στον αγωνα με τη Μονακο. Βεβαια θα συμφωνησω πως χρειαζεται καλυτερος αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο να βρεθει πιστευω. Εβλεπα και κατι βιντεο τον Χειζ στο youtube και σε μερικα τον κραζαν απο κατω οτι δεν καταλαβαινουν τι δουλεια εχει αυτος ο παικτης στο Nba και κατι τετοια! :lol:

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:28 pm

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:19 pm
big_lebowski έγραψε:

Αυτο διαβαζα τωρα. Δεν ειναι ξεκαθαρο αν εννοει πως δεν προχωρησαν διοτι δεν τους αφηνει η ομαδα τους ή γιατί δεν μπορουμε/θέλουμε να καλυψουμε απαιτησεις τους.

Αν οι δηλωσεις εχουν μεταφερθει σωστα απο τους δημοσιογραφους (δεν τις ακουσα, τις διαβασα) λεει αν ηταν στο χερι μου οχι αν ηταν στο χερι της ομαδας.

Αυτο μου δειχνει πως διαχωριζει τη θεση του; Η απλα δεν εκφραστηκε σωστα , κανεις δεν ξερει.
τις άκουσα μόλις, είπε δυο φορές ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων και ότι αν είχαν βρει παίκτη οι Αγγελόπουλοι θα τον είχαν πάρει, οπότε όχι μόνο δε τη διαχώρισε αλλά φρόντισε να τονίσει ότι δεν είναι οικονομικό το θέμα.

είπε για 5-6 προτάσεις σε παίκτες από την αρχή της σεζόν και ότι δε προχώρησαν για διάφορους λόγους με κάποιους να μη τους δίνουν οι ομάδες τους.

προφανώς δεν είπε "δεν ήρθαν γιατί δε τους άρεσε το πλάνο μου" :P

επίσης είπε ότι τα ονόματα λίγο πολύ έχουν βγει στη δημοσιότητα και ότι ο παίκτης που θα έρθει μπορεί να είναι και από Αμερική.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:29 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:15 pm
Ο φουρνιε δέχεται να κάθεται στον πάγκο στην κρσντς ταιμ και όταν είναι μέσα να παίρνει όλες τις μπάλες ο ντορσει αλλά τραβάει την γραμμή στο αν ξεκινάει βασικός ;
Μπορείς να κοιτάξεις τα στατιστικά της Ευρωλίγκα και του NBA, υπάρχει το GP και το GS και πουθενά το Play in Crunch Time και του δίνουν σημασία.
Πέρυσι είχε 36/37, στο NBA 504/704 στην Regular και 19/19 στα Play Offs.
Όσο και να φαίνεται παράξενο με την ευρωπαϊκή μας λογική, το να είσαι στάρτερ είναι θέμα αναγνώρισης του ρόλου και της σημασίας του παίκτη στην ομάδα.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν ο Τζόνι Ρότζερς όταν είχε έρθει στον Παναθηναϊκό κάποια στιγμή δεν τον είχε βάλει στην αρχική πεντάδα, είχε πάει χάλια στο παιχνίδι και σχολίαζαν στην συνέχεια οι εκφωνητές ότι τον πείραξε το συγκεκριμένο γεγονός τόσο που του χάλασε όλο το ματς.

Rivers15

nba
Reactions:

Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:31 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Νοέμ 20, 2025 1:27 pm
big_lebowski έγραψε:

Οι προτάσεις αυτές έχουν γίνει από αρχές καλοκαιριού (κατά τα λεγόμενα του). Επομένως γιατί δεν προχώρησαν; Μας τους πήραν άλλοι; Δεν ήθελαν να έρθουν και προτίμησαν Μπάγερν και Ερυθρό;

Όποια και να είναι η απάντηση θα έπρεπε να προβληματιστούν πολύ στην ΚΑΕ.

Οπως και να έχει από τις δηλώσεις φαίνεται ότι δεν θα πάρουν θέση παίκτη - στοίχημα και δεν θα φορτωθεί νέο βαρίδι συμβόλαιο όπως γράφτηκε πιο πάνω.

Επομένως, περιπτώσεις τύπου Γουότσον, Ρόμπινσον και κάτι στοιχήματα από Eurocup τους ξεχνάμε.

Θα πάμε σε κάτι σοβαρό, είτε αυτό σημαίνει παίκτης βετεράνος τύπου Ντε κολό, είτε θα γίνει ψηστήρι σε καμία ΤΣΚΚΑ, είτε θα έρθει παίκτης από Αμερική.

Πάντως δεν βλέπω να παίρνουμε άμεσα παίκτη. Εφόσον έχουμε φάει το άκυρο του αιώνα και η ομάδα έχει την ποιότητα να κερδίζει ομάδες τύπου Παρί, να είμαστε ευγνώμονες που έχουμε τον Λι στο ρόστερ.

Μου θυμίζει πάρα πολύ η χρονιά το 2012 με Ασει Λο και Τζοε Ντόρσει.. πάλι 1 και 5 ψάχνουμε υποτίθεται. Βρε λες;
Κατσε να δουμε γιατι τα πραγματα αλλαζουν απο βδομαδα σε βδομαδα. Μετα την παρι παιζουμε με τον φορμαρισμενο ερυθρο εκτος, με τη φενερ μεσα και με τη μπαρτσελονα εξω. Αν τυχον κανουμε 2 ηττες στα 3 παιχνιδια (διολου απιθανο) θεωρειτε απιθανο το να αλλαξει το πλανο και να παρθει μια βιαστικη αποφαση; Οπως απο την αλλη αν κανουμε 3 νικες πολυ πιθανον να σταματησει για την ωρα η αναζητηση.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”