Εδώ λεει θελουμε τον Ρομπινσον για το καλοκαιρι ενω εμεις συζηταμε πως δεν τον θελουμε καλά καλά και για λυση αναγκης!SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 24, 2025 11:13 amΌλα τα ονόματα παικτών που αναφέρεις φίλε Christofi δεν είναι καλύτερα του Diwindiee που έκλεισε Μπάγερν Μονάχου και αυτό απλά δείχνει τον προβληματισμό όλων μας.Christofis έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 24, 2025 10:56 amΕγω θα σας πω πως το βλεπω. Πρωτα απο ολα εχω καποιες πηγες που τις ανακαλυψα περιπου τον τελευταιο χρονο. Αυτο μου δινει την δυνατοτητα να ξερω 5 πραγματακια και να μην περιμενω πανω απο μια οθονη οπως εκανα παλαιοτερα. Αυτο μου εδωσε τη δυνατοτητα να καταλαβω οτι και οι δημοσιογραφοι μαθαινουν ψιχουλα σε συγκριση με αυτο που γινεται πισω απο τις κουρτινες . Για αυτο αν μαθουν μιση πληροφορια τρεχουν να την βγαλουν πρωτοι κανοντας τους εν τελει αναξιοπιστους στα ματια των οπαδων. Επισης επειδη καποιος ειναι αξιοπιστος σημερα δεν σημαινει οτι δεν θα τον καψει η πηγη του αυριο.
Με τον φλυν γινεται παιχνιδι πολυ πριν τραυματιστει ο εβανς. Εχουμε φαει 3-4 ακυρα. Εχουμε δωσει τρελα ποσα με το τελευταιο να μιλαει για 1 μυριο συν τον Λι πληρωμενο για φετος. Η ομαδα του δεν τον αφηνει . Ο παικτης ομως πιεζει για αυτο συνεχιζονται οι συνομιλιες.
Με τον Μουρ ειχε γινει συζητηση πολυ πριν τον Συριγο. Το ειχα γραψει κιολας πριν καμια 10αρια μερες για το τι γινεται με γκαρντς αλλα περασε στα ψιλα. Ζητησανε 1,5 μυριο ενω εχει συμβολαιο ενα χρονο και λακισαμε. Δεν ξερω αν οντως εγινε επαναπροσεγγιση αλλα θεμα υπηρχε και ισως υπαρχει ακομη.
Και ο Ντεκολο και ο Ανταμς και ο Μιλς(παιζει ακομη) και ο Μακκολουμ προταθηκαν. Με τους πρωτους δυο καναμε εξτρα συνομιλιες οταν φαγαμε 100 ακυρα και ειναι στο τραπεζι ακομη οχι σε πρωτο πλανο.
Ο Χαρπερ προταθηκε αλλα δεν αρεσε στον κοουτς.
Ο γουατσον και ο Ρομπινσον προταθηκαν επισης. Ο πρωτος ηταν σταντ μπαι (δεν ξερω αν ειναι ακομη) και ειναι η πιο ευκολη περιπτωση. Ο δευτερος ενδιαφερει την ομαδα αλλα για του χρονου οχι για φετος καθως ο κοουτς θεωρει οτι δεν ειναι αυτο που χρειαζομαστε.
Ολοι οι παικτες εχουν προταθει. Ολοι αυτοι εχουν γινει συνομιλιες. Το μεχρι πιο βαθμο το ξερουν οι μανατζερ των παικτων οι παικτες και οι προεδροι
Ακόμα και ο Φλιν που θεωρείται λαχείο, εμπεριέχει τεράστιο ρίσκο με μεγάλο κόστος ενώ ήταν ελεύθερος και αυτός το καλοκαίρι.
Βάζουμε εμπόδια μόνοι μας.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω πρέπει να το αποδεχτούμε πλέον , ότι ειδικά φέτος , στον άσσο έκανε η ομάδα έγκλημα.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 24, 2025 11:13 amΌλα τα ονόματα παικτών που αναφέρεις φίλε Christofi δεν είναι καλύτερα του Diwindiee που έκλεισε Μπάγερν Μονάχου και αυτό απλά δείχνει τον προβληματισμό όλων μας.Christofis έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 24, 2025 10:56 amΕγω θα σας πω πως το βλεπω. Πρωτα απο ολα εχω καποιες πηγες που τις ανακαλυψα περιπου τον τελευταιο χρονο. Αυτο μου δινει την δυνατοτητα να ξερω 5 πραγματακια και να μην περιμενω πανω απο μια οθονη οπως εκανα παλαιοτερα. Αυτο μου εδωσε τη δυνατοτητα να καταλαβω οτι και οι δημοσιογραφοι μαθαινουν ψιχουλα σε συγκριση με αυτο που γινεται πισω απο τις κουρτινες . Για αυτο αν μαθουν μιση πληροφορια τρεχουν να την βγαλουν πρωτοι κανοντας τους εν τελει αναξιοπιστους στα ματια των οπαδων. Επισης επειδη καποιος ειναι αξιοπιστος σημερα δεν σημαινει οτι δεν θα τον καψει η πηγη του αυριο.
Με τον φλυν γινεται παιχνιδι πολυ πριν τραυματιστει ο εβανς. Εχουμε φαει 3-4 ακυρα. Εχουμε δωσει τρελα ποσα με το τελευταιο να μιλαει για 1 μυριο συν τον Λι πληρωμενο για φετος. Η ομαδα του δεν τον αφηνει . Ο παικτης ομως πιεζει για αυτο συνεχιζονται οι συνομιλιες.
Με τον Μουρ ειχε γινει συζητηση πολυ πριν τον Συριγο. Το ειχα γραψει κιολας πριν καμια 10αρια μερες για το τι γινεται με γκαρντς αλλα περασε στα ψιλα. Ζητησανε 1,5 μυριο ενω εχει συμβολαιο ενα χρονο και λακισαμε. Δεν ξερω αν οντως εγινε επαναπροσεγγιση αλλα θεμα υπηρχε και ισως υπαρχει ακομη.
Και ο Ντεκολο και ο Ανταμς και ο Μιλς(παιζει ακομη) και ο Μακκολουμ προταθηκαν. Με τους πρωτους δυο καναμε εξτρα συνομιλιες οταν φαγαμε 100 ακυρα και ειναι στο τραπεζι ακομη οχι σε πρωτο πλανο.
Ο Χαρπερ προταθηκε αλλα δεν αρεσε στον κοουτς.
Ο γουατσον και ο Ρομπινσον προταθηκαν επισης. Ο πρωτος ηταν σταντ μπαι (δεν ξερω αν ειναι ακομη) και ειναι η πιο ευκολη περιπτωση. Ο δευτερος ενδιαφερει την ομαδα αλλα για του χρονου οχι για φετος καθως ο κοουτς θεωρει οτι δεν ειναι αυτο που χρειαζομαστε.
Ολοι οι παικτες εχουν προταθει. Ολοι αυτοι εχουν γινει συνομιλιες. Το μεχρι πιο βαθμο το ξερουν οι μανατζερ των παικτων οι παικτες και οι προεδροι
Ακόμα και ο Φλιν που θεωρείται λαχείο, εμπεριέχει τεράστιο ρίσκο με μεγάλο κόστος ενώ ήταν ελεύθερος και αυτός το καλοκαίρι.
Δεν θεωρώ ότι φταίει μόνο ο κόουτς αλλά 'ολο το σταφ.
Και μέχρι να τραυματιστεί ο Εβανς (την δεύτερη φορά) είχαμε τουλάχιστον μια ελπίδα να περιμένουμε κάτι. Τώρα όχι.
Ο Μπατλερ και Ντιγιουτι , έκλεισαν πριν τραυματιστεί ο Έβανς , που είναι στην επάνω κατηγορία (που κάναμε έγκλημα αλλά περιμέναμε και κάτι).
Ας πάρουμε τώρα κάτι , μακάρι , που να μας βοηθήσει (όπως ο Φαριντ τον Παναθηναϊκό) και να μην είναι Μενσα για να πούμε απλά ότι πήραμε.
Και ελπίζω να βάλουν από τωρα τις σωστές βάσεις για του χρόνου , να μην ξαναγίνει το ίδιο λάθος.
Και εδώ τιθεται το εξής ερωτήμα:
Πέρυσι έφυγε ο Γκος και ο Βιλντοζα......
Περιμέναμε ολόκληρο καλοκαίρι όπως κάποτε για τον Ναν για ποιο λόγο????
Γιατί δεν κινηθήκαμε γρηγορα όπως με Γουορντ εμείς και όπως με Σορτς οι απέναντι????
Γιατί δεν πληρώνεις για παράδειγμα 2 μύρια να πάρεις 1 παίκτη εγνωσμενης αξίας νωρις νωρις, αφού διακρίνεις τη λειψανδρία ποιοτικών γκαρντ σε πανευρωπαϊκό επιπεδο???
Τόσα χρόνια εχουν περασει πολλοί " Φρανσισκο" απο το Ελληνικό πρωτάθλημα.....
Υπομονη δεν έχουμε να αναδείξουμε 1 από αυτούς δεν έχουμε.... Και βεβαίως για άσσο καιγόμαστε αλλα........
Υστερογραφο:
Για να μην κλαιμε όταν (κούφια η ωρα) τραυματιστεί ο Μίλου ΜΗΠΩΣ θα έπρεπε να ασχοληθούμε και με 1 παίκτη που έχει συνεχώς ανοδική πορεία στο Ευρωπαϊκό μπασκετ ειναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ και δεν θα γκρινιάζει για το χρονο-ρολο του στο 4-5?????
Με ευελιξία κινήσεων , καλό σουτ απο παντού και όχι κανα φοβερό συμβολαιο.....
Κύριε Σόρκιν (Μακαμπι) θα σας ήθελα στην ομάδα μου.....
Γιατί δεν κινηθήκαμε γρηγορα όπως με Γουορντ εμείς και όπως με Σορτς οι απέναντι????
Γιατί δεν πληρώνεις για παράδειγμα 2 μύρια να πάρεις 1 παίκτη εγνωσμενης αξίας νωρις νωρις, αφού διακρίνεις τη λειψανδρία ποιοτικών γκαρντ σε πανευρωπαϊκό επιπεδο???
Υπομονη δεν έχουμε να αναδείξουμε 1 από αυτούς δεν έχουμε.... Και βεβαίως για άσσο καιγόμαστε αλλα........
Υστερογραφο:
Για να μην κλαιμε όταν (κούφια η ωρα) τραυματιστεί ο Μίλου ΜΗΠΩΣ θα έπρεπε να ασχοληθούμε και με 1 παίκτη που έχει συνεχώς ανοδική πορεία στο Ευρωπαϊκό μπασκετ ειναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ και δεν θα γκρινιάζει για το χρονο-ρολο του στο 4-5?????
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατι καλως ή κακως η ομαδα ειχε στο καδρο τον Εβανς.....και τον Λη!melagis έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 24, 2025 11:40 amΚαι εδώ τιθεται το εξής ερωτήμα:
Υστερογραφο:
Οποτε στο μυαλο τους η τριαδα ηταν Εβανς-Γουοκαπ-Λη που φανταζει πληρης.
Με λιγα λογια το προβλημα προεκυψε απο λαθος αξιολογηση της καταστασης του Εβανς και (απ οτι φαινεται ως τωρα) των λαθων προσδοκιων σε αυτά που μπορει να προσφερει ο Λη.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για Μπάτλερ και Ντιντγιούντι που λέμε ότι είναι στην πρώτη κατηγορία. Πράγματι οι παίκτες είναι μεγάλα ονόματα, όμως, ακόμα δεν έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερο.Gkstavros έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 24, 2025 11:29 amΝομίζω πρέπει να το αποδεχτούμε πλέον , ότι ειδικά φέτος , στον άσσο έκανε η ομάδα έγκλημα.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 24, 2025 11:13 am
Όλα τα ονόματα παικτών που αναφέρεις φίλε Christofi δεν είναι καλύτερα του Diwindiee που έκλεισε Μπάγερν Μονάχου και αυτό απλά δείχνει τον προβληματισμό όλων μας.
Και μέχρι να τραυματιστεί ο Εβανς (την δεύτερη φορά) είχαμε τουλάχιστον μια ελπίδα να περιμένουμε κάτι. Τώρα όχι.
Ο Μπατλερ και Ντιγιουτι , έκλεισαν πριν τραυματιστεί ο Έβανς , που είναι στην επάνω κατηγορία (που κάναμε έγκλημα αλλά περιμέναμε και κάτι).
Ας πάρουμε τώρα κάτι , μακάρι , που να μας βοηθήσει (όπως ο Φαριντ τον Παναθηναϊκό) και να μην είναι Μενσα για να πούμε απλά ότι πήραμε.
Και ελπίζω να βάλουν από τωρα τις σωστές βάσεις για του χρόνου , να μην ξαναγίνει το ίδιο λάθος.
Για Μόντε Μόρις που γράφουμε όλοι άκουσα σε μια εκπομπή να λέει κάποιος που παρακολουθεί NBA ότι ο Μόρις είναι πρώην παίκτης. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι.
Το θέμα είναι ότι όταν ο Ντιντγιούντι (ειδικά), αλλά και ο Μπάτλερ δεν έχουν ιδιαίτερο impact στις ομάδες τους, που δεν είναι top tier ομάδες, πως θα έκαναν την διαφορά σε εμάς;
Και για να σας προλάβω, θα πει κάποιος τα νούμερα του Ντιντγουίντι είναι μια χαρά (10.6π, 2.5 ασίστ). Και όμως δεν είναι. Για να λέμε ότι θα έκανε την διαφορά σε εμάς, στην Μπάγερν θα έπρεπε να κάνει εμφανίσεις αντίστοιχες του Φρανσίσκο στην Ζαλγκίρις ή του Κάρλσεν Έντουαρτς στην περσινή Μπάγερν. Αυτός κάνει εμφανίσεις επιπέδου Γκος στον Ολυμπιακό.
Και για να σας ξανά προλάβω, ναι έχουν παίξει μόνο 5 παιχνίδια. Εγώ κρίνω με το πώς αποδίδουν μέχρι σήμερα. Το αν τον Μάιο θα κάνουν παπάδες δεν μπορώ να το ξέρω, δεν έχω μαντικές ικανότητες.
Θέλω να πω ότι εμείς απλά ακούμε κάποια ονόματα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε το YouTube και να δούμε highlights.
Οι ομάδες έχουν πολύ παραπάνω intel για τον κάθε παίκτη και για να μην πάνε πχ για παίκτη που μένει ελεύθερος (πχ Μόρις) σημαίνει ότι ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μωρέ μαζί σου, δε διαφωνώ κάπου, αλλά καλό είναι να βλέπουμε και τα αποτελέσματα του intel και της τεχνογνωσίας των ομάδων.
τα δικά μας αποτελέσματα είναι Γουόκαπ, Νιλικίνα και Λι στον άσσο και την ομάδα να αναγκάζεται να πληρώσει για άλλη μια φορά μεσούσης της σεζόν τρελά buy out και υπεραξίες επειδή καίγεται για παίκτη.
ναι, ξέρουν καλύτερα από εμάς αλλά κάποια στιγμή να το δούμε και στην πράξη.
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πάει έτσι. Ένας παίχτης που ήρθε χτές από την Αμερική δεν μπορεί να του ζητάμε να κάνει παπάδες σήμερα, θέλει ένα χρόνο προσαρμογής έχει σημασία και η προοπτική που έχει ένας παίκτης. Ο ντιγουίντι όσο τον έχω δει στη μπάγερν είναι μια κλάση καλύτερος από τους δικούς μας. Δεν έχει το ρόλο που είχε ο έντουρντς πέρυσι που είναι καθαρό δυάρι-σκόρερ, πέρυσι άσος στη μπάγερν ήταν ο μπαπ με τον νάπιερ, έχει περισσότερο οργανωτικό ρόλο κι όχι τόσο σκόρερ, με εμάς που έχουμε καλύτερο ρόστερ θα ήταν ακόμη καλύτερος οργανωτικά από ότι στη μπάγερν. Και το σημαντικότερο δεν υπάρχει καλύτερος παίκτης στην αγορά εδώ και ένα μήνα. Προφανώς δεν είναι και ο στεφ κάρυ.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 24, 2025 11:44 amΘέλω να κάνω ένα σχόλιο για Μπάτλερ και Ντιντγιούντι που λέμε ότι είναι στην πρώτη κατηγορία. Πράγματι οι παίκτες είναι μεγάλα ονόματα, όμως, ακόμα δεν έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερο.Gkstavros έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 24, 2025 11:29 am
Νομίζω πρέπει να το αποδεχτούμε πλέον , ότι ειδικά φέτος , στον άσσο έκανε η ομάδα έγκλημα.
Για Μόντε Μόρις που γράφουμε όλοι άκουσα σε μια εκπομπή να λέει κάποιος που παρακολουθεί NBA ότι ο Μόρις είναι πρώην παίκτης. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι.
Το θέμα είναι ότι όταν ο Ντιντγιούντι (ειδικά), αλλά και ο Μπάτλερ δεν έχουν ιδιαίτερο impact στις ομάδες τους, που δεν είναι top tier ομάδες, πως θα έκαναν την διαφορά σε εμάς;
Και για να σας προλάβω, θα πει κάποιος τα νούμερα του Ντιντγουίντι είναι μια χαρά (10.6π, 2.5 ασίστ). Και όμως δεν είναι. Για να λέμε ότι θα έκανε την διαφορά σε εμάς, στην Μπάγερν θα έπρεπε να κάνει εμφανίσεις αντίστοιχες του Φρανσίσκο στην Ζαλγκίρις ή του Κάρλσεν Έντουαρτς στην περσινή Μπάγερν. Αυτός κάνει εμφανίσεις επιπέδου Γκος στον Ολυμπιακό.
Και για να σας ξανά προλάβω, ναι έχουν παίξει μόνο 5 παιχνίδια. Εγώ κρίνω με το πώς αποδίδουν μέχρι σήμερα. Το αν τον Μάιο θα κάνουν παπάδες δεν μπορώ να το ξέρω, δεν έχω μαντικές ικανότητες.
Θέλω να πω ότι εμείς απλά ακούμε κάποια ονόματα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε το YouTube και να δούμε highlights.
Οι ομάδες έχουν πολύ παραπάνω intel για τον κάθε παίκτη και για να μην πάνε πχ για παίκτη που μένει ελεύθερος (πχ Μόρις) σημαίνει ότι ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς.
Ο μπάτλερ απ όσο έχω δει παίζει περισσότερο στο 2 στο ερυθρό δεν ξέρω αν αυτό είναι που χρειαζόμαστε.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλα τον ντινγουιντι δεν χρειαζομασταν βιντεακια στο γιουτουμπ ο τυπος ειναι επιπεδου φουρνιε που τον ξερει και η κουτση μαρια.. Δεν μπορω να φανταστω γιατι καποιος να θελει τον φλυν αντι του ντινγουιντι..ειδικα αν ο πρωτος κοστιζει με την ρητρα τα διπλα λεφτα..Ουτε πιο ασσος ειναι..ουτε πιο ομαδικος και ειδικα με λιγοτερη εμπειρια ειναι.. Εκτος και για καποιο λογο εισαι σιγουρος οτι δεν εχει κινητρο..αλλα ουτε εκει πεσαν μεσα αποτι φαινεται.
παιδια αν ησουν σοβαρη ομαδα..μετα απο τοσα χαμενα φ4 θα επαιρνες τον μισιτς..αλλα γιαυτο ο ολυμπιακος εχει να το παρει απο το 13..Ειχαν που ειχαν οι αφοι περιεργη νοοτροπια με τους παικτες βρηκαν και τον μπαρτζωκα που χει ακομα χειροτερη..αν δεν σπασει αυτος ο κρικος προκοπη δεν θα δουμε..
παιδια αν ησουν σοβαρη ομαδα..μετα απο τοσα χαμενα φ4 θα επαιρνες τον μισιτς..αλλα γιαυτο ο ολυμπιακος εχει να το παρει απο το 13..Ειχαν που ειχαν οι αφοι περιεργη νοοτροπια με τους παικτες βρηκαν και τον μπαρτζωκα που χει ακομα χειροτερη..αν δεν σπασει αυτος ο κρικος προκοπη δεν θα δουμε..
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαμός στη Μακάμπι Τελ Αβίβ: Φίλαθλοι έξω από τα γραφεία ζήτησαν εξηγήσεις για το μέλλον του Κάτας
https://www.sport24.gr/basket/xamos-sti ... tou-katas/
Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχει πίεση στους προπονητές
https://www.sport24.gr/basket/xamos-sti ... tou-katas/
Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχει πίεση στους προπονητές
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ολυμπιακός περίμενε τον Έβανς, οπότε οποιαδήποτε σκέψη για προσθήκη παίκτη παρόμοιας κλάσης ήταν εκτός κάδρου. Καλό είναι οι εκάστοτε αποφάσεις να τοποθετούνται στο πλαίσιο μέσα στο οποίο πάρθηκαν. Μπορούμε να συζητήσουμε για το αν ήταν σωστό ή λάθος να υπογράψουν έναν πολυτραυματία το '24, από τη στιγμή που τον υπέγραψαν όφειλαν στην ομάδα να στηρίξουν την επιλογή τους μέχρι να δουν τα οριστικά αποτελέσματα.
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
"Όταν ο Ντινγουίντι φάνηκε να γίνεται διαθέσιμος και χωρίς προτάσεις από τις ΗΠΑ στα χέρια του, ο Γκόρντον Χέρμπερτ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στους Μπρούκλιν Νετς, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πειστεί ο παίκτης να έρθει στην Ευρώπη".
Στην πραγματικότητα ο Ντιντγουίντι ποτέ δεν βγήκε στην αγορά. Από το ΝΒΑ πήγε κατευθείαν στην Μπάγερν. Εξάλλου, και η Παρτίζαν που καιγόταν πιο πολύ από εμάς, και υποτίθεται ότι του έκανε πρόταση, έφαγε πόρτα. Ο παίκτης ήρθε Ευρώπη για την Μπάγερν.
Στην πραγματικότητα ο Ντιντγουίντι ποτέ δεν βγήκε στην αγορά. Από το ΝΒΑ πήγε κατευθείαν στην Μπάγερν. Εξάλλου, και η Παρτίζαν που καιγόταν πιο πολύ από εμάς, και υποτίθεται ότι του έκανε πρόταση, έφαγε πόρτα. Ο παίκτης ήρθε Ευρώπη για την Μπάγερν.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανως και δεν εχουμε υπομονη... ιδιαιτερα τωρα.
Αλλα μην λεμε οτι να'ναι... αν περναμε James απο Κολοσσο ή Fransisco απο Περιστερι... το πιθανοτερο ειναι πως θα ακολουθουσαν την ιδια πορεια που ακολουθησε ο Dialo οταν τον πηρε ο παναθηναικος.
Δεν ηταν οι παικτες που ειναι σημερα. Σημερα ειναι τελειως διαφορετικοι παικτες απο αυτο που ηταν οταν τους ειχαμε μεσα στα ποδια μας.
Την ευκαιρια μας να παρουμε τον James χωρις την μιση λιγκα να τον θελει ηταν στην πρωτη του χρονια με Baskonia και την ευκαιριας μας να παρουμε Fransisco ηταν ειτε μετα την χρονια με την Bayern ειτε στην πρωτη του χρονια με Zalgiris... Τωρα καλη τυχη με τον επερχομενο πιθανο πλειστηριασμο, στους οποιους κ ολας ως γνωστο εμεις δεν συμμετεχουμε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο