Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Bartzoki-ban

Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Νοέμ 25, 2025 6:43 pm

Οι Παρτιζάνοι, οκ, παραπαιουν , αλλά τουλάχιστον θα έχουν εμας να γελάνε που ξεφορτώθηκαν το Ντιλικίνα και τους πληρώσαμε και buy out :D

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τρί Νοέμ 25, 2025 7:11 pm

Μπατλερ:

Για τον λόγο που δεν επέλεξε τον Ολυμπιακό: “Ο ατζέντης μου ήταν εκείνος που έκανε τις επαφές περισσότερο. Νομίζω ότι στα χρήματα ήμασταν σύμφωνοι, αλλά νιώθω ότι εγώ και ο ατζέντης μου σκεφτόμασταν ότι έχουν ήδη πολλούς παίκτες και μοιάζει περισσότερο ότι σε θέλουν ώστε να μην σε έχει κάποιος άλλος. Αυτή ήταν η ιστορία. Ο ατζέντης μου μου είπε ότι τους άρεσα πολύ και ότι προφανώς με θέλουν, αλλά ξέρουμε ότι έχουν ήδη μια γεμάτη ομάδα"

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Νοέμ 25, 2025 7:13 pm

Ντιλικινα για τον πονο του αλλου .
Εσυ τον παιρνεις και ο αλλος σταματα να πονα .

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Νοέμ 25, 2025 7:37 pm

Αν κάνει παρόμοια εμφάνιση όπως με τον παοκ ο Λι η τελοσπαντων σε αυτά τα επίπεδα (που δεν θα κάνει αλλά λέμε τώρα), λέτε ο κοουτς να το ξανασκεφτεί για γκαρντ;;

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τρί Νοέμ 25, 2025 7:40 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 7:37 pm
Αν κάνει παρόμοια εμφάνιση όπως με τον παοκ ο Λι η τελοσπαντων σε αυτά τα επίπεδα (που δεν θα κάνει αλλά λέμε τώρα), λέτε ο κοουτς να το ξανασκεφτεί για γκαρντ;;
και χωρις να κανει παρομοια εμφανιση μην σου πω :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Νοέμ 25, 2025 7:57 pm

Α πάνω που το πα

Τέλος, μιλώντας για τον Σέιμπεν Λι – που προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση κατά του ΠΑΟΚ – την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός ψάχνει γκαρντ, δήλωσε:

“Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Γενικά είναι παιδί που πάντα προσπαθεί στο 100% όποτε έχει κληθεί να παίξει και κάνει αυτά που του ζητάμε. Έχει πολύ μεγάλη ικανότητα στο να σκοράρει. Σε παιχνίδι 20 λεπτά θα έχει 15 πόντους εύκολα.

Το θέμα είναι ότι αυτό που μας λείπει πιο πολύ είναι το play making, όταν παίζει ο Σέιμπεν. Αν ανταποκριθεί σε αυτό δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μ’ αρέσει σαν παίκτης, έχει πολλές ικανότητες και αθλητικά. Απλώς λίγο να μάθει να τρέχει το παιχνίδι της ομάδας περισσότερο, γιατί ο σκόρερ έχει πάντα έφεση να πάει στο καλάθι και καμιά φορά χρειάζεται περισσότερη υπομονή”.

https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... r-asteras/

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Τρί Νοέμ 25, 2025 8:10 pm

Πιστεύω πως ούτε ο Μπαρτζώκας, ούτε ο ίδιος ο Γουόκαπ, θέλουν να παίζει ο Γουόκαπ (ειδικά φέτος, μετά από τα περυσινά προβλήματα με τη μέση) για 25+ λεπτά.
Στην πραγματικότητα, πιστεύω πως, αν ερχόταν ένας ωραίος, δημιουργικός άσσος (ας πούμε και τον Μπάτλερ μέσα σ' αυτούς), θα έπιανε αμέσως την πρώτη θέση και τα πολλά λεπτά, με τον Θωμά να κρατάει ένα 15λεπτο. Θα το ήθελε κι ο ίδιος ο Θωμάς.
Το ότι τώρα παίζει τόσο πολύ (πάντως, όχι τα 30άρια που γράφονται) είναι εξ ανάγκης, αφού οι άλλοι άσσοι (ο Θεός να τους κάνει άσσους) έχουν πάρει διαζύγιο από κάθε έννοια δημιουργίας (και όχι μόνο).
Μακάρι να πάρουμε έναν έστω μετριοκαλό δημιουργό (που να μην είναι και τρύπας στην άμυνα) και είμαι σίγουρος πως ο χρόνος του Θωμά θα πέσει σταδιακά κάτω από τα 20 λεπτά.
Αυτά που είπε ο Μπάτλερ στη συνέντευξη για τον λόγο που δεν ήρθε στον Ολυμπιακό, τα ακούω, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύουν. Προφανώς ο παίκτης έχαψε ό,τι του σερβίρισε ο μάνατζέρ του. Το γιατί, δεν το ξέρω, αλλά αυτοί οι μανατζαραίοι είναι άτιμη φάρα.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τρί Νοέμ 25, 2025 8:31 pm

Leon Man έγραψε:
Πιστεύω πως ούτε ο Μπαρτζώκας, ούτε ο ίδιος ο Γουόκαπ, θέλουν να παίζει ο Γουόκαπ (ειδικά φέτος, μετά από τα περυσινά προβλήματα με τη μέση) για 25+ λεπτά.
Στην πραγματικότητα, πιστεύω πως, αν ερχόταν ένας ωραίος, δημιουργικός άσσος (ας πούμε και τον Μπάτλερ μέσα σ' αυτούς), θα έπιανε αμέσως την πρώτη θέση και τα πολλά λεπτά, με τον Θωμά να κρατάει ένα 15λεπτο. Θα το ήθελε κι ο ίδιος ο Θωμάς.
Το ότι τώρα παίζει τόσο πολύ (πάντως, όχι τα 30άρια που γράφονται) είναι εξ ανάγκης, αφού οι άλλοι άσσοι (ο Θεός να τους κάνει άσσους) έχουν πάρει διαζύγιο από κάθε έννοια δημιουργίας (και όχι μόνο).
Μακάρι να πάρουμε έναν έστω μετριοκαλό δημιουργό (που να μην είναι και τρύπας στην άμυνα) και είμαι σίγουρος πως ο χρόνος του Θωμά θα πέσει σταδιακά κάτω από τα 20 λεπτά.
Αυτά που είπε ο Μπάτλερ στη συνέντευξη για τον λόγο που δεν ήρθε στον Ολυμπιακό, τα ακούω, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύουν. Προφανώς ο παίκτης έχαψε ό,τι του σερβίρισε ο μάνατζέρ του. Το γιατί, δεν το ξέρω, αλλά αυτοί οι μανατζαραίοι είναι άτιμη φάρα.
εναν ανθρωπο να μοιραζει παιχνιδι και να πασαρει σωστα στη σωστη στιγμη ,ειτε οταν παιρνει καλη θεση ψηλος ειτε οταν κοβει καποιος μεσα θελουμε κατ εμε . ε αν το εχει και με το σκορινγκ οταν κολλαει η επιθεση ακομα καλυτερα. δεν μπορω να δεχτω οτι το βλεπω εγω αυτο και δνε το βλεπει ολοκληρο προπονητικο σταφ. αρα καποιος λογος υπαρχει για ολο αυτο δεν νομιζω ο μπαρτζωκας να γουσταρει να ξελιγωνει το γουοκαπ .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Leon Man έγραψε:
Για εναν μανατζερ ο Ολυμπιακος ειναι απο τις χειροτερες ομαδες να γραψεις νουμερα. Τους μανατζερ δεν τους ενδιαφερει τοσο η ομαδικη διακριση. Θελουν ο παικτης τους να κανει χρονια καριερας, να ανεβει η αξια του στην αγορα και να εχουν καλυτερη προμηθεια. Γι΄ αυτο ο Μισκο τα ειχε παρει με τον Μπαρτζωκα που εκραξε δημοσια τον Πετρουσεφ, κανει κακο στην αξια του παικτη του αρα και στην προμηθεια του. Ο μαντζερ του Μπατλερ εχει και τον Πιτερς, παικτη που σε οπαιδηοποτε αλλη ομαδα θα ηταν βασικο 4. Οποτε ειναι λογικο να αποθαρρυνει τους πελατες του που ερχονται πρωτη φορα Ευρωπη απο το να παιξουν στον Ολυμπιακο.

Το αν ειναι εντιμο και ηθικο ειναι αλλη συζητηση αλλα για τους μανατζερ ο Ολυμπιακος δεν ειναι πειρβαλλον που οι παικτες τους θα γραψουν νουμερα.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Νοέμ 25, 2025 8:43 pm

Jeight έγραψε:
Leon Man έγραψε:
Για εναν μανατζερ ο Ολυμπιακος ειναι απο τις χειροτερες ομαδες να γραψεις νουμερα. Τους μανατζερ δεν τους ενδιαφερει τοσο η ομαδικη διακριση. Θελουν ο παικτης τους να κανει χρονια καριερας, να ανεβει η αξια του στην αγορα και να εχουν καλυτερη προμηθεια. Γι΄ αυτο ο Μισκο τα ειχε παρει με τον Μπαρτζωκα που εκραξε δημοσια τον Πετρουσεφ, κανει κακο στην αξια του παικτη του αρα και στην προμηθεια του. Ο μαντζερ του Μπατλερ εχει και τον Πιτερς, παικτη που σε οπαιδηοποτε αλλη ομαδα θα ηταν βασικο 4. Οποτε ειναι λογικο να αποθαρρυνει τους πελατες του που ερχονται πρωτη φορα Ευρωπη απο το να παιξουν στον Ολυμπιακο.

Το αν ειναι εντιμο και ηθικο ειναι αλλη συζητηση αλλα για τους μανατζερ ο Ολυμπιακος δεν ειναι πειρβαλλον που οι παικτες τους θα γραψουν νουμερα.
Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα οπτική και συμφωνώ.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τρί Νοέμ 25, 2025 10:19 pm

Rivers15 έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 7:11 pm
Μπατλερ:

Για τον λόγο που δεν επέλεξε τον Ολυμπιακό: “Ο ατζέντης μου ήταν εκείνος που έκανε τις επαφές περισσότερο. Νομίζω ότι στα χρήματα ήμασταν σύμφωνοι, αλλά νιώθω ότι εγώ και ο ατζέντης μου σκεφτόμασταν ότι έχουν ήδη πολλούς παίκτες και μοιάζει περισσότερο ότι σε θέλουν ώστε να μην σε έχει κάποιος άλλος. Αυτή ήταν η ιστορία. Ο ατζέντης μου μου είπε ότι τους άρεσα πολύ και ότι προφανώς με θέλουν, αλλά ξέρουμε ότι έχουν ήδη μια γεμάτη ομάδα"
Τις μέρες της μεταγραφής (και πιθανόν ακόμα και σήμερα) υπήρχε το αφήγημα ότι ο Μπαρτζώκας (που πάντα τάχα μιλάει με τους παίκτες πριν έρθουν), του είπε θα παίζεις 15 λεπτά πίσω από το Θωμά και ο παίκτης επέλεξε Ερυθρό. Βέβαια ο Μπάτλερ στον Ερυθρό αυτή τη στιγμή παίζει κάτω από 20 λεπτά μ.ο. και τώρα γυρνάει και ο Γκρέιχαμ (γύρισε κι ο Nουόρα την προηγούμενη αγωνιστική).

Ο Ολυμπιακός έχασε τον Μπάτλερ πρώτον γιατί είχε μια περιφέρεια γεμάτη με ονόματα που στην ουσία όμως δεν προσφέρουν (σχεδόν) τίποτα και δεύτερον γιατί μάλλον δεν είχε τις κατάλληλες επαφές με τον ατζέντη του παίκτη.
Η ευθύνη του Μπαρτζώκα αφορά το πρώτο σκέλος. Το δεύτερο σκέλος αφορά αυτούς που κάνουν τις επαφές με τους ατζέντηδες.

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τρί Νοέμ 25, 2025 10:33 pm

Αν ο Μπατλερ δεν επιλεξε εμας γιατι πιστευε οτι δεν μπορουσε να ανταγωνιστει τον Λι,τον Ντιλικινα και τον Εβανς με πατεριτσες........ε τοτε καλα εκανε και πηγε εκει που πηγε....

Bartzoki-ban

Reactions:

Τρί Νοέμ 25, 2025 10:58 pm

Eίμαστε μια καλή εμφάνιση Saben Lee μακριά από το να μην πάρουμε καν pg για τον επόμενο μήνα. Αν γίνει αύριο, θεωρήστε το δεδομένο . Έχω πάψει να πιστεύω ότι υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του Μπαρτζώκα . :lol:

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τρί Νοέμ 25, 2025 11:11 pm

Bartzoki-ban έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 10:58 pm
Eίμαστε μια καλή εμφάνιση Saben Lee μακριά από το να μην πάρουμε καν pg για τον επόμενο μήνα. Αν γίνει αύριο, θεωρήστε το δεδομένο . Έχω πάψει να πιστεύω ότι υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του Μπαρτζώκα . :lol:
Ειμαστε ακριβως στο σημειο που δεν ξερουμε αν θελουμε νικες ή ηττες της ομαδας.......γιατι ποιος ειναι βεβαιος οτι αν κανουμε σερι νικων δε θα ΄΄κανουμε υπομονη μεχρι η αγορα να μας δωσει αυτο που ψαχνουμε....'';;;;;;;

Εγω ειμαι σιγουρος οτι οσο κερδαμε η αγορα θα ειναι ΄΄στενη....΄΄΄

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Νοέμ 25, 2025 11:12 pm

assistant έγραψε:
Τρί Νοέμ 25, 2025 10:33 pm
Αν ο Μπατλερ δεν επιλεξε εμας γιατι πιστευε οτι δεν μπορουσε να ανταγωνιστει τον Λι,τον Ντιλικινα και τον Εβανς με πατεριτσες........ε τοτε καλα εκανε και πηγε εκει που πηγε....
ο μπατλερ καλα καλα δεν ξερει τον φουρνιε που ειπε οτι τον καλεσε..λεει εκεινος ο τυπος που επαιζε νικς με πηρε..
οποτε τους αλλους 3 και οτι παιζουν μπαντμιντον να του ελεγες θα το πιστευε..

αυτος μονο και μονο απο τις δηλωσεις του καταλαβαινεις οτι θα επαιρνε κανα χρονο να εγκληματιστει στην ομαδα.

για μενα απλο ειναι το θεμα..ο μανατζερ του ηθελε να τον παει ερυθρο..αυτος δεν ειχε ιδεα και εκανε οτι του ειπε..τωρα αν εφταιγε η σχεση μας με τον μανατζερ,του δωσαμε μικροτερη προμηθεια ..η απλα πιστευε οτι θα παιζει αλλαγη του γουοκαπ..ποιος ξερει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τρί Νοέμ 25, 2025 11:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”