Euroleague Round 3, Crvena Zvezda vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:04 am

ναι μωρε εμενα δεν μαρεσει εδω και 10 χρονια ο ζοτς...απλα εχει πλακα.Και ο μπαρτζωκας ομως που τα κανει ροιδο λενε ναι αλλα που θα βρεις καλυτερο..ε να τος.Γιατι τα χει παει καλυτερα ο μπαρτζω??

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:11 am

Πως σκατά ο Ερυθρός κατάφερε να έχει καλύτερους άσσους από εμάς, μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος ;

Μέχρι φέτος
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

golitog7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 12:59 am
karamelitsa έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 12:57 am
Η χρονιά πάει για φιάσκο, θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας όπως και να καταλήξει η χρονιά πρέπει να μας χαιρετήσει το καλοκαίρι, τον ευχαριστούμε μεν και δεν είμαστε αχάριστοι, άλλα κουράστηκε και μας κούρασε και εμάς...καιρός είναι ύστερα από 5-6 χρόνια που τον έχουμε να δούμε και κάτι διαφορετικό στον πάγκο, φρέσκιες ιδέες...πλέον λεφτά έχουμε, η ομάδα δεν θα χαθεί...

Υ.Γ. Ας γράψουμε και άλλες 200 σελίδες, και να πάρουμε παίκτη τι θεωρείτε ότι θα είναι τέτοια εποχή? Για αυτό τον λόγο δεν έχουμε πάρει κιόλας γιατί δεν βρίσκουμε και τίποτα της προκοπής...ας πάρουμε έστω τον Ντε κολό...μια χαρά θα είναι για 15 λεπτά....
Αν πάρει την Ευρωλίγκα και κερδίσει τον ΠΑΟ με 3-0 προτείνεις να τον διώξουμε;
Αδερφε μου, κρινοντας με τα σημερινα δεδομενα/σημερινο ροστερ, αμα παρει ευρωλιγκα και πρωταθλημα με PG Ντιλικινα και Λη ας του κανουν 30 χρονια συμβολαιο και ας κοουτσαρει κ βαλσαμωμενος την ομαδα :roofl: - καθως τετοιος βιασμος της μπασκετικης λογικης δεν θα εχει ξαναυπαρξει στα παγκοσμια χρονικα.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:12 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:04 am
ναι μωρε εμενα δεν μαρεσει εδω και 10 χρονια ο ζοτς...απλα εχει πλακα.Και ο μπαρτζωκας ομως που τα κανει ροιδο λενε ναι αλλα που θα βρεις καλυτερο..ε να τος.Γιατι τα χει παει καλυτερα ο μπαρτζω??
Ελα τώρα, μας έχει πάρει 3 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα και 4 σερί φορές σε F4...για δες αντίστοιχα τι έχει κάνει ο Ζοτς 4-5 χρόνια που είναι στην Παρτιζάν...στην Ευρώπη μια φορά στους 8 τους πήγε και τέλος...ενώ φέτος είναι στον πάτο της βαθμολογίας.....δεν υπάρχει καν σύγκριση, είναι μακράν καλύτερος τώρα ο Μπαρτζώκας....ο Ζοτς είναι πλέον σε κατηγορία Μεσίνα....βρίσκει δουλειές μόνο και μόνο επειδή κάποτε ήταν μεγάλο όνομα.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:13 am

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:03 am
Εν τω μεταξυ το μπατζετ της Παρτιζαν ηταν απο τα υψηλοτερα της διοργανωσης κ ο Ζοτς εκανε μια τρυπα στο νερο. Ακομα και πολλες επιλογες του στο ροστερ ηταν αλλοπροσαλλες κ ακατανοητες. Το να φερεις Ζοτς το 2025 ειναι σαν να προσπαθεις να χτυπησεις τo Samsung S25 βγαζοντας στην κυκλοφορια το Nokia 3210 επειδη καποτε ηταν κινηταρα.
Δεν πάει ακριβώς έτσι όταν μιλάμε για θρύλους του αθλήματος. Με την ίδια λογική ο 68χρονος Ίβκοβιτς δεν θα επέστρεφε ποτέ το 2010 και στο ΣΕΦ θα έβραζε ο κάβουρας στο ζουμί του. Δεν θα βλέπαμε τίποτα από τα μαγικά που είδαμε να ακολουθούν. Πάντως για τον Ζοτς έκανα προβοκατόρικη αναφορά... Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δεν πρόκειται να έρθει στον Ολυμπιακό ακόμα και στα τελευταία του, αν υποθέσουμε ότι βρίσκεται απαραίτητα σε αυτή τη διάθεση.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:17 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:02 am
golitog7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 12:57 am

Ο Ζοτς έχει πει πολλές φορές ότι δεν πάει στον οσφπ και είναι από τους ανθρώπους που κρατάνε τον λόγο τους.
ε καλα εχει πει και οτι δεν ξαναμιλαει του σπανουλη..και τελικα καναν αγκαλιες..και ο σλουκας ελεγε εγω ουτε πεθαμενος στον παο αλλα μια χαρα ζωντανο τον βλεπω..
Για τον Ζοτς είπα εγώ όχι για τον Σλουκα.
Έλεγε ότι δεν μιλάει στον Σπανούλη και ο Σπανουλης ξέρει τον λόγο. Προς τιμήν του δεν είπε ποτέ τίποτα ούτε αν του έκανε πουστια ούτε κάτι άλλο. Δεν θυμάμαι να είπε ποτέ δε θα του μιλήσω ποτέ ξανά.
Οσο για τον φίλο που λέει πιο πάνω ότι το μπάσκετ ξεπέρασε τον Ζοτς θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Πριν δύο χρόνια ήταν που παρουσίασε μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Μη βγάλουμε και τον Ζοτς μυρωδιά μάγκες, το τερματίσαμε

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:20 am

papp7 έγραψε:
Πως σκατά ο Ερυθρός κατάφερε να έχει καλύτερους άσσους από εμάς, μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος ;
ποια ομαδα δεν εχει καλυτερα?ακομα και γιουροκαπ..

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:24 am

papp7 έγραψε:
Σε καθαρά μπασκετικό επίπεδο οι δηλώσεις του Θωμά Μάτσιου είναι ότι πιο κοντινό στην αλήθεια.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:25 am

papp7 έγραψε:
Γιατι οχι; Εφτιαξαν ροστερ με Σφαιροπουλο προπονητη, Μιλαν Τομιτς (που δεν ειναι τυχαιος στην πιατσα) γενικο διευθυντη - αν επεσε και χρημα τι αλλο χρειαζονται για να φτιαξουν ενα καλο συνολο;
Εμεις εχουμε κολλησει στον Μπαφε κ τον Λεπενιωτη που δεν μπορουν να πεισουν εναν μανατζερ να στειλει τον παικτη του στην ομαδα.
Ακομα και ο Σταυροπουλος δεν αντικατασταθηκε οπως θα επρεπε.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:35 am

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:25 am
papp7 έγραψε:
Γιατι οχι; Εφτιαξαν ροστερ με Σφαιροπουλο προπονητη, Μιλαν Τομιτς (που δεν ειναι τυχαιος στην πιατσα) γενικο διευθυντη - αν επεσε και χρημα τι αλλο χρειαζονται για να φτιαξουν ενα καλο συνολο;
Εμεις εχουμε κολλησει στον Μπαφε κ τον Λεπενιωτη που δεν μπορουν να πεισουν εναν μανατζερ να στειλει τον παικτη του στην ομαδα.
Ακομα και ο Σταυροπουλος δεν αντικατασταθηκε οπως θα επρεπε.
Ο Σταυρόπουλος είναι αυτός της Αρμάνι που έχει να μπει δεκάδα καμία δεκαετία; Ναι όντως, αυτό ήταν το πρόβλημα τελικά.
Οπότε χάνουμε βάζουμε τα πάντα σε έναν κουβά και τ ανακατεύουμε.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:45 am

Μπράβο στον Ερυθρό Αστέρα πάντως για το πάθος,την ένταση και την πίεση που μας έβαλε, έδειξε πως πρέπει να κυνηγούν οι ομάδες την νίκη. Το είχα πει και στον αγώνα με την Μονακό νομίζω, ότι έτσι θέλω να μας παίζουν στην regular. Εμείς αντίστοιχο πάθος και ενέργεια δεν έχουμε δείξει με συνέπεια σε κάποιο παιχνίδι ως τώρα είτε γιατί δεν θέλουμε, είτε γιατί δεν μπορούμε.

Για το ματς το πράγμα ήταν απλό, πίεσαν τον Γουόκαπ συνεχώς για όσο έπαιζε, χωρίς να έχουμε κυριολεκτικά καμία εναλλακτική για να τον αποφορτίσουμε στο 1, έπαιξα ωραία τον Μιλουτίνοφ με αποτέλεσμα να χάσει πολλά contested ριμπάουντ, και καλά που είχαμε την τριάδα Σάσα, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ που σκόραρε έστω και έτσι.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 10:52 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 12:55 am

παντως να οριστε οσοι λεγαν που θα βρουμε καλυτερο του μπαρτζωκα..ο οποιος τουλαχιστον καταλαβε οτι τα χει κανει ροιδο και παραιτηθηκε απο μονος του.
ναι αλλα τα τελευταια χρονια πατωνει
βεβαια και ο αταμαν που τα τελευταια χρονια εχει παρει 3/5 ευρωλιγκες ταβερνιαρης ειναι

:welcome:

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Πέμ Νοέμ 27, 2025 12:36 pm

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις για την ομάδα μετά τον αγώνα.

1) Όλοι η ομάδα είχε άσχημη ψυχολογία. Το γύρισε λίγο ο Φουρνιέ με τα σουτ του , αλλά πάλι μετά έπεσαν.

2) Ο Dorsey είναι εξαιρετικός και πιστεύω ειναι βασικός λόγος που είμαστε στην θέση που είμαστε τώρα. Ακόμα και αν δεν σκοράρει δίνει ασσιστ. Μπράβο του μεγάλο , ειδικά μετά την άσχημη περσινή σεζόν.

3) Ο Βεζένκοφ είναι κακός μέχρι τώρα. Φαίνεται λες και είναι επηρεασμένος από την κακή του εμφάνιση πέρσι στον ημιτελικό του Final Four. Προσπαθεί με hero shoot να το αλλάξει και να ανέβει αλλά δεν. Δεν ξέχασε το μπάσκετ σίγουρα και πιστεύω θα ανέβει είναι καθαρά ψυχολογικό.

4) Λυπήθηκα με την αντίδραση του Πίτερ στην αλλαγή. Έκανε 2 λάθη και έτρεξε κατευθείαν να κάτσει στον πάγκο γιατί φάνηκε/κατάλαβε ότι δεν θα ξανά παίξει. Άδικο για εμένα ειδικά όταν ο Βεζένκοφ βρέξει χιονίσει θα παίξει 35 λεπτά. Φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να το διαχειριστείς αυτό. Εδώ είναι δύσκολο να το βλέπεις , όχι να το ζείς.

5) Δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ Λαρετζάκη και Μπαρτζώκα , αλλά είναι βέβαιο ότι δεν τον θέλει/υπολογίζει. Έχει πάρει σε περισσότερες παιχνίδια τον Νετζηπόγλου αντί του Λάρι , που και πιο νέος/άπειρος είναι και είναι νέος στην ομάδα. ΟΚ και ο Λάρι με Dorsey και Φουρνιε μπροστά του δεν θα έπαιζε πολύ. Κρίμα πάντως γιατί με τα χρόνια έχει πέσει αισθητά ο Λάρι , ενώ έχει θετικά στοιχεία και θα μπορούσε κάπως να βοηθήσει.

6) Τέλος κάτι που με έκανε να γελάσω/κλέψω. Είναι ο Σάσα στην τρίτη περίοδο , αν δεν κάνω λάθος, και μαρκάρι τον Μπάτλερ και τον αφήνει 2 μέτρα. Εννόειται τρώει τρίποντο. Με το που το είδα , είναι λες και έβλεπα την προπόνηση του ολυμπιακού. Λες και μάρκαρε ο Σάσα τον Γουόκαπ/Νιλκίνα/Λι... Τελικά τον να μην έχει έναν άσσο με καλό σουτ σε επιρεάζει και έμμεσα όχι μόνο άμεσα.. :D :D

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 12:40 pm

Τον Ομπράντοβιτς τον έχει ξεπεράσει το μπάσκετ αλλά έχει ένα ελαφρυντικό. Πάντα έκανε ένα σταθερό κορμό στις ομάδες του. Στην Παρτιζάν δεν μπορούσε να κρατήσει τους παίχτες. Η ομάδα που έφτασε κοντά στο φάιναλ φορ με παντερ, λεντει, λεσορτ την επόμενη χρονιά έχασε και τους 3. Πάει η χημεία δηλαδή και από την αρχή ξανά χτίσιμο. Σε έναν Ολυμπιακό που μπορεί να κρατήσει κορμό και να του δώσει μπάτζετ 25.000.000 ίσως να είχε ενδιαφέρον.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:09 pm

RedEmperor έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 12:40 pm
Τον Ομπράντοβιτς τον έχει ξεπεράσει το μπάσκετ αλλά έχει ένα ελαφρυντικό. Πάντα έκανε ένα σταθερό κορμό στις ομάδες του. Στην Παρτιζάν δεν μπορούσε να κρατήσει τους παίχτες. Η ομάδα που έφτασε κοντά στο φάιναλ φορ με παντερ, λεντει, λεσορτ την επόμενη χρονιά έχασε και τους 3. Πάει η χημεία δηλαδή και από την αρχή ξανά χτίσιμο. Σε έναν Ολυμπιακό που μπορεί να κρατήσει κορμό και να του δώσει μπάτζετ 25.000.000 ίσως να είχε ενδιαφέρον.
Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο αντιφατικό αυτό που γράφεις? Από τη μία λες ότι έφτιαξε ομαδάρα με αυτούς τους τρεις (κατά τη γνώμη μου θα έφτανε τελικό με Οσφπ και ίσως να το έπαιρνε. Το άξιζε σίγουρα περισσότερο από Ρεάλ που αν δεν είχε καταφύγει σε οικτρά μασκαριλίκια θα είχε σκουπιστεί μεγαλοπρεπώς από τον 7ο με πλεονέκτημα έδρας. Η αύρα και η αυτοπεποίθηση εκείνης της Παρτίζαν ήταν εκπληκτική!!) και από την άλλη λες έφυγαν και οι τρεις και τον ξεπέρασε το μπάσκετ. Πριν 2 χρόνια ήταν η Παρτίζαν μη ξεχνιόμαστε.

Θέλω να πω και κάτι άλλο για τον Ζοτς που για μένα είναι πιο σημαντικό. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι πάντα μου ήταν αντιπαθής επειδή ήταν στον Παο και μας κέρδιζε κατά κράτος συνεχώς. Προπονητικά βέβαια τον παραδεχόμουν πάντα και ήταν και θα είναι ο κορυφαίος, νομίζω δεν υπάρχουν πολλοί που το αμφισβητούν αυτό. Τώρα ακούγεται ότι δέχτηκε αφόρητες πιέσεις λόγω της ξεκάθαρης θέσης κατά της κυβέρνησης που πήρε μετά το δυστύχημα στο Νόβισαντ. Αυτό τον ανέβασε δύο σκαλιά στην εκτίμηση μου και πέρα από σπουδαίος προπονητής φαίνεται να είναι και σπουδαίος άνθρωπος.
Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης ο αγαπημένος μας κόουτς (και δεν το λέω ειρωνικά) που διαθέτει και αριστερές καταβολές έχει σχολιάσει το άπαν σύμπαν αλλά για τα τέμπη, για τα σκάνδαλα και γενικότερα για την κυβέρνηση-μαφία που λυμαίνεται τον τόπο δεν έχει βγάλει κιχ. Μόνο κάνει κόζι κουβεντούλες με τον πνευματικό ογκόλιθο, τον Μπέζο.
Σόρρυ για το οφ τόπικ, πάμε παρακάτω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”