Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Αδερφέ…….Leon Man έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 3:02 pmΤο τροπάριο άλλαξε. Μέχρι τώρα λέγαμε (και μάλιστα με σιγουριά) ότι ο Μπαρτζώκας μίλησε με τον Μπάτλερ και ότι τον φόβισε με αυτά που του είπε. Τώρα λέμε ότι δεν μίλησε καν. Και στις δυο περιπτώσεις φταίει ο Μπαρτζώκας!
Για τον Ντε Κολό, πιστεύω ότι θα ήταν απίστευτο φιτ για την κατάσταση όπως είναι τώρα, αλλά με δυό αστερίσκους: 1) Μόνο αν λάβουμε υπόψη μας τις συχνές απουσίες του λόγω μικροτραυματισμών, 2) Αυστηρά μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν δεν θέλει ας πάει όπου θέλει. Δεν θα καταστρέψουμε και τις επόμενες χρονιές με πολυετή συμβόλαια-βαρίδια.
1) Για Ντε Κολό προφανώς μιλάω για μέχρι το τέλος της χρονιάς και μόνο……ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!
2) Είπε ψέμματα στο θέμα Μπάτλερ……αλλά ας το αφήσουμε!! Αυτοί που ξέρουν, μόλις φύγει ( αν φύγει), πιστεύω θα διευκρινήσουν περί του τι πραγματικά έγινε το βράδυ της διαπραγμάτευσης με τον Αμερικανό!!! Παρεπιπτόντως κάποιοι σοβαροί κατ’ εμέ συμφορουμίτες τα έχουν ήδη αναφέρει στην απ’ έξω απ’ έξω και εδώ!!!
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Την ιδια εντυπωση ειχα για Ντε Κολο σχετικα με τους τραυματισμους αλλα το εψαξα κ δεν φαινεται να ισχυει. Περυσι εχασε 2 αγωνες συνολικα, προπερσι εχασε καμια 10αρια αλλα απο εναν μονο τραυματισμο σερι αγωνγων. Δεν ειναι στυλ Ντιλικινα που 2 βδομαδες παιζει και 3 δεν παιζει. ΟΚ τετοιοι τραυματισμοι μπορει να συμβουν στον οποιονδηποτε κ οταν ειναι 38 χρονων ο αλλος κ παιζει 25λεπτα το ρισκο ειναι μεγαλυτερο.Leon Man έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 3:02 pmΤο τροπάριο άλλαξε. Μέχρι τώρα λέγαμε (και μάλιστα με σιγουριά) ότι ο Μπαρτζώκας μίλησε με τον Μπάτλερ και ότι τον φόβισε με αυτά που του είπε. Τώρα λέμε ότι δεν μίλησε καν. Και στις δυο περιπτώσεις φταίει ο Μπαρτζώκας!
Για τον Ντε Κολό, πιστεύω ότι θα ήταν απίστευτο φιτ για την κατάσταση όπως είναι τώρα, αλλά με δυό αστερίσκους: 1) Μόνο αν λάβουμε υπόψη μας τις συχνές απουσίες του λόγω μικροτραυματισμών, 2) Αυστηρά μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν δεν θέλει ας πάει όπου θέλει. Δεν θα καταστρέψουμε και τις επόμενες χρονιές με πολυετή συμβόλαια-βαρίδια.
Αλλα οπως το βλεπω αυτη τη στιγμη μετα τον Ντε Κολο ειναι το χαος.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν κάνω κάποιο χοντρό λάθος ήσουν και εσύ σε αυτούς που το έλεγες..ότι μίλησαν για τον ρόλο του και του είπε για ρόλο πίσω από τον Ουόκαπ και όλα τα σχετικά που έχεις γράψει ανά καιρούς.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 3:12 pmΤο φυσιολογικο δηλαδη που ειναι να τον παρει να τον ψησει να ρθει δεν μας περναει απο το μυαλο?![]()
Παντως οσοι λεγαν οτι μιλησε μαζι του και τον τρομαξε που να φανταστουν οτι δεν μπηκε καν στην διαδικασια να τον παρει??
Εντωμεταξυ αποτι φαινεται το ρολο του gm στον ολυμπιακο τον εχει αναλαβει ο φουρνιε..αυτος μιλαει με τους παικτες...και αποτι λενε αυτος φαγωθηκε και για τον νιλικινα.Μηπως για αυτο πηρε αυξηση επειδη απεκτησε εξτρα ρολο...
Αν κάνω λάθος παρακαλώ διόρθωσε με.
Εντωμεταξύ τώρα λες ότι ο Φουρνιέ έχει αναλάβει χρέη GM, αλλά για τον Ντιλικινά τον Μπαρτζώκα βρίζεις!
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σύστημα είναι και η άμυνα. Όταν στο πρώτο σκριν αλλάζει χωρίς λόγο και βγάζει τον Σάσα, τον Πίτερς η τον Μιλου να μαρκάρουν το αντίπαλο γκαρντ προφανώς και θα εκτεθούν αυτοί οι παίχτες με τα αργά πόδια και θα φαίνονται τρυπαρες αμυντικά που τους κάνει ότι θέλει ο γκαρντ.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:02 pmΔεν νομιζω πως εχει χαθει καμια πιστη στο συστημα. Το συστημα του Μπαρτζωκα εχει αλλάξει απο περυσι καθώς ο Φουρνιε ηταν γενικα out of the box προσθηκη στο συστημα του Μπαρτζωκα. Φετος με την απουσια του Φαλ, την προσθηκη του Ντορσει που ειναι πιο dominant απο το πρωτο του περασμα και την ανυπαρξια των point guard που ειναι ανικανα (περαν του Γουοκαπ) να κανουν ακομα και τα βασικα που απαιτει η θεση, εκ των πραγματων η ομαδα εχει εκτροχιαστει εντελως και περισσοτερο στηριζεται σε ατομικες ενεργειες παρα σε συστημα. Ακομα και ο Σασα αναγκαζεται να βγει να παρει τη μπαλα εξω και να βαρεσει τριποντα, οταν οι ατομικες ενεργειες ειναι επιτυχημενες και ο Γουοκαπ αντεχει ειμαστε καπως ανταγωνιστικοι. Οταν κουραστει ο Γουοκαπ ή/και δεν κανουν μαγικα 2-3 παικτες, καθεται η ομαδα. Αξιοσημειωτο ειναι πως ο προπονητης εχει ενα συγκεκριμενο πλανο αλλα περαν του Γουορντ δεν ειδα καμια προσθηκη να εξυπηρετει το πλανο. Ακομα και ο Ντιλικινα που λενε μερικοι δεν ειναι παικτης Μπαρτζωκα απλά θεωρω ηταν μια απεγνωσμενη κινηση (αλλη μια στις αρκετες που εχουν γινει μετά το 2023). Ο Μπαρτζωκας μου δινει την εντυπωση πως περισσοτερο προσπαθει να τιμωρησει οσους τον αμφισβητουν παρα να φτιαξει την ομαδα οπως τη θελει καθως αδυνατω να πιστεψω πως δεν βλεπει οτι καποιες επιλογες ειναι το λιγοτερο παραλογες και δεν χρειαζεται να εχεις διπλωμα προπονητικης για να το καταλαβεις.
Αν έπαιζα μπάσκετ και ήμουν αργός και με βάζε ο προπονητής να μαρκάρω στο τρίποντο έναν γκαρντ ταχυδυναμικο και να εκτιθομαι συνεχώς προφανώς και θα είχα στραβωσει με την πάρτυ του .
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν θα διαφωνησω. Παρατηρω πως οι αλλαγές γινονται πανευκολα και με την υποψια σκριν. Δεν εχω καταλαβει ακομα αν αυτη η ευκολια στις αλλαγες ειναι οδηγια ή απλα κακη αμυντικη λειτουργια. Ηλπιζα πως προκειται για το δευτερο, αλλα απο την αλλη δεν βλεπω να αλλαζει κατι.RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 4:25 pmΣύστημα είναι και η άμυνα. Όταν στο πρώτο σκριν αλλάζει χωρίς λόγο και βγάζει τον Σάσα, τον Πίτερς η τον Μιλου να μαρκάρουν το αντίπαλο γκαρντ προφανώς και θα εκτεθούν αυτοί οι παίχτες με τα αργά πόδια και θα φαίνονται τρυπαρες αμυντικά που τους κάνει ότι θέλει ο γκαρντ.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:02 pm
Δεν νομιζω πως εχει χαθει καμια πιστη στο συστημα. Το συστημα του Μπαρτζωκα εχει αλλάξει απο περυσι καθώς ο Φουρνιε ηταν γενικα out of the box προσθηκη στο συστημα του Μπαρτζωκα. Φετος με την απουσια του Φαλ, την προσθηκη του Ντορσει που ειναι πιο dominant απο το πρωτο του περασμα και την ανυπαρξια των point guard που ειναι ανικανα (περαν του Γουοκαπ) να κανουν ακομα και τα βασικα που απαιτει η θεση, εκ των πραγματων η ομαδα εχει εκτροχιαστει εντελως και περισσοτερο στηριζεται σε ατομικες ενεργειες παρα σε συστημα. Ακομα και ο Σασα αναγκαζεται να βγει να παρει τη μπαλα εξω και να βαρεσει τριποντα, οταν οι ατομικες ενεργειες ειναι επιτυχημενες και ο Γουοκαπ αντεχει ειμαστε καπως ανταγωνιστικοι. Οταν κουραστει ο Γουοκαπ ή/και δεν κανουν μαγικα 2-3 παικτες, καθεται η ομαδα. Αξιοσημειωτο ειναι πως ο προπονητης εχει ενα συγκεκριμενο πλανο αλλα περαν του Γουορντ δεν ειδα καμια προσθηκη να εξυπηρετει το πλανο. Ακομα και ο Ντιλικινα που λενε μερικοι δεν ειναι παικτης Μπαρτζωκα απλά θεωρω ηταν μια απεγνωσμενη κινηση (αλλη μια στις αρκετες που εχουν γινει μετά το 2023). Ο Μπαρτζωκας μου δινει την εντυπωση πως περισσοτερο προσπαθει να τιμωρησει οσους τον αμφισβητουν παρα να φτιαξει την ομαδα οπως τη θελει καθως αδυνατω να πιστεψω πως δεν βλεπει οτι καποιες επιλογες ειναι το λιγοτερο παραλογες και δεν χρειαζεται να εχεις διπλωμα προπονητικης για να το καταλαβεις.
Αν έπαιζα μπάσκετ και ήμουν αργός και με βάζε ο προπονητής να μαρκάρω στο τρίποντο έναν γκαρντ ταχυδυναμικο και να εκτιθομαι συνεχώς προφανώς και θα είχα στραβωσει με την πάρτυ του .
Εδώ καταφέραμε παίχτη Έλληνα που είχε παίξει 7 σεζόν στην ομάδα να τον χάσουμε γιατί δεν μπορούσαμε να τα βρούμε για τον ρόλο και θα πείσουμε ξένο?Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:39 amΠάντως αν έχουμε προσεγγίσει Μίσιτς, Μπαμπ, Μπάτλερ και δεν θυμάμαι ποιους άλλους και δεν έχει καταφέρει να φέρει κανέναν ο Ολυμπιακός αλλά όλοι να προτιμούν άλλες ομάδες κάτι πάει λάθος και εκεί, δεν είναι δυνατόν μια ομάδα στο μέγεθος του Ολυμπιακού και να μην την προτιμάει κανένας παίκτης και τελικά να συμβιβάζεται με τις 10ες επιλογές που βρίσκει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οικονομικά τα βρήκαν με τον Μπάτλερ αλλά δεν τα βρήκαν στον ρόλο, θα τα έβρισκαν και στον ρόλο αν τον είχαν προσεγγίσει καλύτερα ή αν του είχαν δώσει 200-300 χιλιάδες ευρώ παραπάνω. Όχι για τον Μπάτλερ ειδικά για όλα αυτά τα ονόματα που έχουν ακουστεί.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Rice έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 4:58 pmΕδώ καταφέραμε παίχτη Έλληνα που είχε παίξει 7 σεζόν στην ομάδα να τον χάσουμε γιατί δεν μπορούσαμε να τα βρούμε για τον ρόλο και θα πείσουμε ξένο?Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:39 amΠάντως αν έχουμε προσεγγίσει Μίσιτς, Μπαμπ, Μπάτλερ και δεν θυμάμαι ποιους άλλους και δεν έχει καταφέρει να φέρει κανέναν ο Ολυμπιακός αλλά όλοι να προτιμούν άλλες ομάδες κάτι πάει λάθος και εκεί, δεν είναι δυνατόν μια ομάδα στο μέγεθος του Ολυμπιακού και να μην την προτιμάει κανένας παίκτης και τελικά να συμβιβάζεται με τις 10ες επιλογές που βρίσκει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οικονομικά τα βρήκαν με τον Μπάτλερ αλλά δεν τα βρήκαν στον ρόλο, θα τα έβρισκαν και στον ρόλο αν τον είχαν προσεγγίσει καλύτερα ή αν του είχαν δώσει 200-300 χιλιάδες ευρώ παραπάνω. Όχι για τον Μπάτλερ ειδικά για όλα αυτά τα ονόματα που έχουν ακουστεί.

- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το τόσα χρόνια είναι κάτι αόριστο. Σαν να εννοείς πολλά χρόνια. Τα τρία χρόνια είναι λίγα. Τα τόσα χρόνια θα ήταν σωστό αν είχαν να παίξουν με PO με τον Μεσίνα 9-10 χρόνια.Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 2:30 pmΣτην αρχή της πρότασης γράφω "τόσα χρόνια". Δεν είπα ότι δεν έχει πάει ποτέ.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
κοιτα εγω πληροφοριες δεν εχω για να ξερω αν ειχαν μιλησει η οχι..αν το εγραφα (δεν το θυμαμαι) ηταν με βαση οσα λεγαν οι υπολοιποι..να χω πει εγω οτι ξερω απο καπου οτι μιλησαν σιγουρα αποκλειεται.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 4:08 pmΑν δεν κάνω κάποιο χοντρό λάθος ήσουν και εσύ σε αυτούς που το έλεγες..ότι μίλησαν για τον ρόλο του και του είπε για ρόλο πίσω από τον Ουόκαπ και όλα τα σχετικά που έχεις γράψει ανά καιρούς.
Εντωμεταξύ τώρα λες ότι ο Φουρνιέ έχει αναλάβει χρέη GM, αλλά για τον Ντιλικινά τον Μπαρτζώκα βρίζεις!
δηλαδη αν του μπαρτζωκα του πει να πηδηξει απο το παραθυρο θα το κανει?ιδιου επιπεδου κινησεις ειναι..και τον φουρνιε κραζω ΑΝ ισχυει βεβαια..αλλα ο αλλος παιρνει τις αποφασεις..
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εσένα αμα σου έλεγε ο κολλητός σου που τον σέβεσαι για την επαγγελματική του πορεία, ότι η τάδε μετοχή είναι safe bet και ότι έχεις επενδύσει στο παρελθόν πάνω της με καλά αποτελέσματα (εθνική Γαλλίας) δεν θα τον εμπιστευόσουν ενώ καιγόσουν για χρήματα; (Παίκτη στα Γκαρντ;)shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 5:27 pmκοιτα εγω πληροφοριες δεν εχω για να ξερω αν ειχαν μιλησει η οχι..αν το εγραφα (δεν το θυμαμαι) ηταν με βαση οσα λεγαν οι υπολοιποι..να χω πει εγω οτι ξερω απο καπου οτι μιλησαν σιγουρα αποκλειεται.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 4:08 pm
Αν δεν κάνω κάποιο χοντρό λάθος ήσουν και εσύ σε αυτούς που το έλεγες..ότι μίλησαν για τον ρόλο του και του είπε για ρόλο πίσω από τον Ουόκαπ και όλα τα σχετικά που έχεις γράψει ανά καιρούς.
δηλαδη αν του μπαρτζωκα του πει να πηδηξει απο το παραθυρο θα το κανει?ιδιου επιπεδου κινησεις ειναι..και τον φουρνιε κραζω ΑΝ ισχυει βεβαια..αλλα ο αλλος παιρνει τις αποφασεις..
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο φουρνιε ειναι παικτης δεν ειναι σκαουτερ και ειναι και φιλος του..οποτε αν εβλεπα οτι μου προτεινει κατι χαλια οχι δεν θα τον ακουγα..δηλαδη δεν ειχε ματια ο μπαρτζωκα να δει τον νιλικινα τον φουρνιε περιμενε?Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 5:39 pmΕσένα αμα σου έλεγε ο κολλητός σου που τον σέβεσαι για την επαγγελματική του πορεία, ότι η τάδε μετοχή είναι safe bet και ότι έχεις επενδύσει στο παρελθόν πάνω της με καλά αποτελέσματα (εθνική Γαλλίας) δεν θα τον εμπιστευόσουν ενώ καιγόσουν για χρήματα; (Παίκτη στα Γκαρντ;)shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 5:27 pm
κοιτα εγω πληροφοριες δεν εχω για να ξερω αν ειχαν μιλησει η οχι..αν το εγραφα (δεν το θυμαμαι) ηταν με βαση οσα λεγαν οι υπολοιποι..να χω πει εγω οτι ξερω απο καπου οτι μιλησαν σιγουρα αποκλειεται.
οπως και να χει αν τον ακουγα και με πηγαινε κουβα εγω θα εφταιγα..ποιος θα εφταιγε?
εντωμεταξυ στην γαλλια που λες ο φουρνιε επαιζε ασσος γιατι δεν εμπιστευοντουσαν τον νιλικινα
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και τελικά ποιος θα έφταιγε αν ο Σακ έβαζε τα λεφτά του στην "safe" μετοχή και εκείνη κατέρρεε; Ο Σακ ή ο φίλος του (που btw γνωρίστηκαν πέρυσι, δεν είναι και κολλητοί);Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 5:39 pmΕσένα αμα σου έλεγε ο κολλητός σου που τον σέβεσαι για την επαγγελματική του πορεία, ότι η τάδε μετοχή είναι safe bet και ότι έχεις επενδύσει στο παρελθόν πάνω της με καλά αποτελέσματα (εθνική Γαλλίας) δεν θα τον εμπιστευόσουν ενώ καιγόσουν για χρήματα; (Παίκτη στα Γκαρντ;)
Αν ο Σακ ήταν quant σε μία εταιρεία που τον πλήρωνε κάμποσα λεφτά για να παίρνει αποφάσεις και τελικά η απόφαση δεν βγήκε, σε θα ποιον θα ρίξει την ευθύνη το αφεντικό; Σε εκείνον που πήρε τελικά την απόφαση ή στον φίλο;

-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν καταλαβαίνω..Ελληνικά δεν μιλάμε όλοι ή κάνω λάθος;nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 5:48 pmΚαι τελικά ποιος θα έφταιγε αν ο Σακ έβαζε τα λεφτά του στην "safe" μετοχή και εκείνη κατέρρεε; Ο Σακ ή ο φίλος του (που btw γνωρίστηκαν πέρυσι, δεν είναι και κολλητοί);Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 5:39 pmΕσένα αμα σου έλεγε ο κολλητός σου που τον σέβεσαι για την επαγγελματική του πορεία, ότι η τάδε μετοχή είναι safe bet και ότι έχεις επενδύσει στο παρελθόν πάνω της με καλά αποτελέσματα (εθνική Γαλλίας) δεν θα τον εμπιστευόσουν ενώ καιγόσουν για χρήματα; (Παίκτη στα Γκαρντ;)
Αν ο Σακ ήταν quant σε μία εταιρεία που τον πλήρωνε κάμποσα λεφτά για να παίρνει αποφάσεις και τελικά η απόφαση δεν βγήκε, σε θα ποιον θα ρίξει την ευθύνη το αφεντικό; Σε εκείνον που πήρε τελικά την απόφαση ή στον φίλο;
Εγώ ρώτησα τον Σακ αν θα εμπιστευόταν τον φίλο του. Αν τον εμπιστευόταν τυφλά θα επένδυε στην μετοχή. Αυτή ήταν η ερώτηση μου.
Το ποιος θα έφταιγε νομίζω δεν χωράει καν ερώτηση εδώ και έχει απαντηθεί και από εμένα που υποστηρίζω τον κόουτς.
Όσο για τον Φουρνιε φίλε shaq..Ο Φουρνιέ δεν είναι όποιος και όποιος. Έχει άλλο status μέσα στην ομάδα (εδώ έστειλε sms στον Μπάτλερ) και έχει 12 χρόνια καριέρας στο NBA.
Οταν καίγεσαι για γκάρντ και ο μόνος διαθέσιμος στην αγορά είναι ο γάλλος Γιάγια Τουρέ και τυχαίνει ο καλύτερος σου παίκτης να έχει παίξει συμπαίκτης μαζί του στην εθνική Γαλλίας και μάλιστα στο 1-2, εκεί πας και τον ρωτάς ναι και άμα σου πει ναι τον φέρνεις με κλειστά μάτια.
Το ότι ο Μπαρτζωκας μέσα στην απόγνωση του πάτησε και άλλη μπανανόφλουδα μετά και τον Μπραζτεικις, σε αυτό φταίει ο ίδιος. Γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και αν είχε κάνει καλό προγραμματισμό θα έφερνε σοβαρό παίκτη από το καλοκαίρι και δεν θα έβγαινε στην αγορά τέλη Σεπτέμβρη που δεν υπήρχε πάλι τίποτα.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Α σόρι, δική μου μλκια. Είχα ξεχάσει την παντοδύναμη ρητορική σου από την προηγούμενη φορά που μιλήσαμε και απάντησα. Γράψε λάθος.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 6:09 pmΔεν καταλαβαίνω..Ελληνικά δεν μιλάμε όλοι ή κάνω λάθος;nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 27, 2025 5:48 pm
Και τελικά ποιος θα έφταιγε αν ο Σακ έβαζε τα λεφτά του στην "safe" μετοχή και εκείνη κατέρρεε; Ο Σακ ή ο φίλος του (που btw γνωρίστηκαν πέρυσι, δεν είναι και κολλητοί);
Εγώ ρώτησα τον Σακ αν θα εμπιστευόταν τον φίλο του. Αν τον εμπιστευόταν τυφλά θα επένδυε στην μετοχή. Αυτή ήταν η ερώτηση μου.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο