Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Νοέμ 27, 2025 6:36 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 6:31 pm
Dimmitz έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 6:09 pm

Δεν καταλαβαίνω..Ελληνικά δεν μιλάμε όλοι ή κάνω λάθος;

Εγώ ρώτησα τον Σακ αν θα εμπιστευόταν τον φίλο του. Αν τον εμπιστευόταν τυφλά θα επένδυε στην μετοχή. Αυτή ήταν η ερώτηση μου.
Α σόρι, δική μου μλκια. Είχα ξεχάσει την παντοδύναμη ρητορική σου από την προηγούμενη φορά που μιλήσαμε και απάντησα. Γράψε λάθος.
Ρε φίλε έτσι όπως το παρουσιάζεις είναι σαν να είπα ότι καλώς τον πήρε ο Μπαρτζώκας και δεν φταίει κανεις. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν είναι πρέπον να προσδίδεις σε κάποιον πράγματα που δεν έχει πει μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζει μια άλλη άποψη αντίθετη από την δικιά σου.

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 6:58 pm

Θα το πω μια και τελευταια φορα και οποιος θεμει το πιστευει. Η ομαδα ψαχνεται για γκαρντ απο πριν να τραυματιστει ο Εβανς. Ο Μπατλερ ηταν ο βασικος στοχος ειχαμε συμφωνησει και ο Προπονητης μας μιλησε με τον παικτη. Αυτα που του ειπε εκαναν τον Μπατλερ να προτιμησει τον Αστερα. Δεν ειναι χαζος ουτε ο προπονητης ουτε ο παικτης να βγουν και να πουν οτι μιλησανε και χαλασε ετσι η μεταγραφη.
Οποιος θελει το πιστευει προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι. Εγω μοιραζομαι πληρπφοριες δεν ειμαι και μεσα στις συναντησεις.

Για αυτους που θα πουν αφου το λεει ο
μπαρτζωκας να θυμισω οτι μολις ανακοινωθηκε ο Μπατλερ απο τον ερυθρο και ο Ντινγουιντι απο την μπαγερν εκεινος βγηκε και ειπε οτι δεν ασχοληθηκαμε και οτι να μην πιστευουμε τα διαφορα δημοσιευματα και καμια σχεση δεν εχουν με την πραγματικοτητα. Τωρα επιβεβαιωνε οτι τον θελαμε. Φασκει και αντιφασκει.

Τον κοουτς τον εκτιμω και ειμαι υποστηρικτης του αλλα για αυτο που γινεται φετος αυτος εχει το
Μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης. Παντως ειναι πολυ ευκολο με δυο καλους παικτες να παει τρενο η ομαδα και ειναι κριμα να μοαρωνει στις λαθος επικογες του.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Νοέμ 27, 2025 7:14 pm

Christofis έγραψε:
Θα το πω μια και τελευταια φορα και οποιος θεμει το πιστευει. Η ομαδα ψαχνεται για γκαρντ απο πριν να τραυματιστει ο Εβανς. Ο Μπατλερ ηταν ο βασικος στοχος ειχαμε συμφωνησει και ο Προπονητης μας μιλησε με τον παικτη. Αυτα που του ειπε εκαναν τον Μπατλερ να προτιμησει τον Αστερα. Δεν ειναι χαζος ουτε ο προπονητης ουτε ο παικτης να βγουν και να πουν οτι μιλησανε και χαλασε ετσι η μεταγραφη.
Οποιος θελει το πιστευει προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι. Εγω μοιραζομαι πληρπφοριες δεν ειμαι και μεσα στις συναντησεις.

μπαρτζωκας να θυμισω οτι μολις ανακοινωθηκε ο Μπατλερ απο τον ερυθρο και ο Ντινγουιντι απο την μπαγερν εκεινος βγηκε και ειπε οτι δεν ασχοληθηκαμε και οτι να μην πιστευουμε τα διαφορα δημοσιευματα και καμια σχεση δεν εχουν με την πραγματικοτητα. Τωρα επιβεβαιωνε οτι τον θελαμε. Φασκει και αντιφασκει.

Τον κοουτς τον εκτιμω και ειμαι υποστηρικτης του αλλα για αυτο που γινεται φετος αυτος εχει το
Μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης. Παντως ειναι πολυ ευκολο με δυο καλους παικτες να παει τρενο η ομαδα και ειναι κριμα να μοαρωνει στις λαθος επικογες του.
Συμφωνω απολυτα σε ολα. Το σημαντικοτερο ειναι οτι θελει 2 μεταγραφες (και ψηλο) που να μεταμορφωσουν το προσωπο της ομαδας. Γιατι ετσι οπως ειναι τωρα, δεν εχει τυχη να διεκδικησει Ευρωλιγκα. Και θα φανει αυτο στην συνεχεια, μιας και μεταγραφες δεν γινονται.

Απο κει και περα, οταν ο Μπατλερ βγαινει και λεει αυτα που λεει, προφανως κι εγινε προταση απο Ολυμπιακο την οποια απερριψε. Και ο Μπαρτζωκας ελεγε να μην πιστευει ο κοσμος τα σοσιαλ μιντια. Τον μπατλερ να τον πιστεψει ή κι αυτος ψεμματα λεει.

Ο Ολυμπιακος πασχει απο επιθετικο ταλεντο στους κοντους κι αμυντικο ταλεντο στους ψηλους. Αυτη η φραση νομιζω συνοψιζει τα δομικα αλυτα θεματα που εχει η ομαδα. Αν τα λυσει, θα πρεπει να ξεπεραστουν και οι εμμονες του προπονητη. Κι ετσι μπορει να φτασει στην κατακτηση της Ευρωλιγκας. Αν αυτος ειναι ο στοχος...

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Πέμ Νοέμ 27, 2025 7:29 pm

Πεφτει γερο κραξιμο στα σοσιαλ της ομαδας εν τω μεταξυ. Νομιζω και πολλοι απο οσους στηριζαμε καιρο εχουμε αρχισει να ξενερωνουμε με αυτα που βλεπουμε.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 7:35 pm

Rivers15 έγραψε:
Πεφτει γερο κραξιμο στα σοσιαλ της ομαδας εν τω μεταξυ. Νομιζω και πολλοι απο οσους στηριζαμε καιρο εχουμε αρχισει να ξενερωνουμε με αυτα που βλεπουμε.
Εσύ συγκαταλέγεσαι σε αυτούς που υποστηρίζουν την ομάδα?

Dimmitz

allstar
Reactions:

Christofis έγραψε:

Chris υπάρχει κανένα νεότερο στα μεταγραφικά ή επικρατεί ξηρασία πάλι?

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:08 pm

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής, αυτήν την στιγμή περιμένουν να μείνει κάποιος ελεύθερος από κάπου; Γιατί φαντάζομαι τόσο καιρό οι διαπραγματεύσεις που ήταν να γίνουν με παίκτες με συμβόλαια θα έχουν γίνει του πουστη δεν μιλανε με αγγελιοφόρους.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:09 pm

Christofis έγραψε:

σιγα την αποκαλυψη ολος ο κοσμος ξερει οτι θελετε τον μπατλερ και ειχατε μιλησει μαζι του
τωρα αν μιλησε με τον μπαρτζωκα η τον μποζικα τι σημασια εχει
ακουσε αυτα που δεν του αρεσαν και την εκανε

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Dimmitz έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
Παντως την ομαδα ολοι την υποστηριζουμε..ο μπαρτζωκας μας τα χαλασε για τους περισσοτερους..προφανως εχουν και οι αφοι ευθυνες..οι παικτες οι κακομοιρηδες δεν φταινε σε κατι.

Στην ουσια οι μπαρτζωκιστες τα ριχνουν σε ολους τους υπολοιπους γιατι αλλιως δεν μπορουν να τα δικαιολογησουν ..αλλα αν υποστηριζεις τον ολυμπιακο πρεπει να ζητησεις τα ρεστα απο τον υπευθυνο για αυτο το πραγμα που συμβαινει.

Σε ενα σοβαρο τμημα οι αφοι με το που τραυματιστηκε ο εβανς επρεπε να χαν απολυσει οποιους πηραν την ευθυνη να στηριχτουν πανω του 2 χρονια..ακομα και γιατρους φυσιοθεραπευτες κτλ.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:15 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:08 pm
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής, αυτήν την στιγμή περιμένουν να μείνει κάποιος ελεύθερος από κάπου; Γιατί φαντάζομαι τόσο καιρό οι διαπραγματεύσεις που ήταν να γίνουν με παίκτες με συμβόλαια θα έχουν γίνει του πουστη δεν μιλανε με αγγελιοφόρους.
ειναι οτι κατσει καμια καραμπολα να μεινει κανενας ελευθερος να διωξει κανεναν καποια ομαδα και τετοια

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:16 pm

Μέχρι τις 2 του Γενάρη, αν δεν κάνω λάθος έχουμε 3 εντός παιχνίδια και δύο εκτός…..τα εντός με Φενέρμπαχτσε, Βαλένθια και Βιλερμπάν και τα εκτός με Μπάρτσα και Βίρτους!! Όσο και να στραβώσει το πράγμα ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ότι θα εκτροχιαστεί το πράγμα βαθμολογικά και πιστεύω ότι κουτσά στραβά εντός εξάδας θα είμαστε……..γιατί τα αναφέρω όλα αυτά??? Για να υπενθυμίσω ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ και πρέπει όπως και να έχει να γίνουν οι συμβατότερες (και όχι ηχητικά καλύτερες ) προσθήκες σε αυτό το κακοσχεδιασμένο, στις θέσεις 1 και 5, ρόστερ!!! Και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι και να θεωρητικολογώ ακατάσχετα, επειδή ξέρω όπως και πολλοί άλλοι τον δυσκοίλιο τρόπο σκέψης του προπονητικού μας staff, οι επιλογές μας αυτή την στιγμή «δυστυχώς» είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ να είναι ο Ντε Κολό και στο 4-5 άρι παίκτης τύπου Σμιτς, ή ακόμα και ο ίδιος……SORRY αλλά αυτή είναι η γνώμη μου για την συγκεκριμένη φάση της ομάδας μας!!!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:32 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Παντως την ομαδα ολοι την υποστηριζουμε..ο μπαρτζωκας μας τα χαλασε για τους περισσοτερους..προφανως εχουν και οι αφοι ευθυνες..οι παικτες οι κακομοιρηδες δεν φταινε σε κατι.

Στην ουσια οι μπαρτζωκιστες τα ριχνουν σε ολους τους υπολοιπους γιατι αλλιως δεν μπορουν να τα δικαιολογησουν ..αλλα αν υποστηριζεις τον ολυμπιακο πρεπει να ζητησεις τα ρεστα απο τον υπευθυνο για αυτο το πραγμα που συμβαινει.

Σε ενα σοβαρο τμημα οι αφοι με το που τραυματιστηκε ο εβανς επρεπε να χαν απολυσει οποιους πηραν την ευθυνη να στηριχτουν πανω του 2 χρονια..ακομα και γιατρους φυσιοθεραπευτες κτλ.
Το υποστηρίζω απο το στηρίζω έχει τόση μεγάλη διαφορά όσο ο Ντιλικινά απο τον Μίσιτς. Προσωπικά εγώ δεν βλέπω καμία στήριξη (τουλάχιστον από σένα). Κάπως έχει εξισωθεί η ομάδα με τον Μπαρτζώκα και τον περιμένετε στην γωνία μετά από κάθε κακή εμφάνιση για να κράξετε ασύστολα.

Δικαίωμα σας είναι και καλά κάνετε. Αλλά μην μου πουλάτε και το παραμύθι περί στήριξης της ομάδας. Είναι κάπως too much και δεν μπορώ να το διαχειριστώ.

Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά θα περιμένω να δω το ρόστερ ολοκληρωμένο για τουλάχιστον έναν μήνα για να κρίνω. Και πίστεψε με, επειδή νομίζω θυμασε πάνω κάτω τι έγραφα πέρυσι, δεν θέλω και πολύ για να έρθω στο άλλο ρεύμα.

Μίσιτς δεν ήρθε, αλλά αυτό που βλέπω από τις άλλες ομάδες είναι ότι ένας Φαρίντ μετέτρεψε τον ΠΑΟ από καφενείο σε top contender και το ίδιο έγινε με την Φενέρ πέρυσι.

Προφανώς, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της ομάδας, αλλά μια πινελιά λείπει, μπορεί να είναι και ο Ντε κολο αυτός που θα αλλάξει την ρότα.

Και μιας και έχουμε ανοίξει διάλογο, θέλω να σε ρωτήσω ευθέως: αν είχαμε πάρει τον Μπάτλερ με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του θα ήσουν ευχαριστημένος και θα έλεγες ότι πάμε για κούπα; Ή πάλι θα έλεγες ότι είχαμε τον Μίσιτς μέσα στα πόδια μας και δεν τον πήραμε;

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:34 pm

Καποια πραγματα που δεν μου κολλανε τα εγραφα και περυσι που η ομαδα πεταγε . Τωρα δεν εχει ουσια να λεμε τα ιδια .
Ουτε φυσικα η οποιαδηποτε κουβεντα για αλλαγη προπονητη μεσα στη σαιζον .

Αυτα ας τα δουνε ( θα τα δουνε ...) το καλοκαιρι .
Για ντε κολο λογικα ειναι κατι βατο αν αποφασισουν να το κανουν .
Θα μπορουσαν παλι να το τρεναρουν μηπως βρουν κατι μεχρι το τελος της διοριας των μεταγραφων απο ομαδα που βγηκε εκτος στοχων απο ευρωλιγκα η γιουροκαπ . Χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι ο παικτης θα ειναι καλυτερος του ντε κολο .
Σε αυτη την περιπτωση το παιζεις κορωνα γραμματα να κλαταρει ο γουολκαπ μεχρι τοτε .

Αλλα λυση μπας και ερθει ο γκαρσια τζοουνς και καταλαβουν και απο κοντα οτι δεν ειναι ασσος .

Για 4-5 αρι ξεχαστε το. Εδω δεν παιζει καλα καλα ο πιτερς εκτος αν σκασει ανταλλαγη πιτερς με καποιο 4-5 αρι απο ομαδα ευρωλιγκας .
Ωστε να παρει καποιον που θα παιζει τα μεχρι 15 λεπτα του πιτερς στο 4 και αλλα 5 λεπτακια στο σεντερ οταν χρειαστει .

Αν τωρα κλαταρει ο μιλου ...

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:42 pm

Dimmitz έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
Ναι κ τον κοουτς.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:43 pm

coach blue έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 8:34 pm

Για 4-5 αρι ξεχαστε το. Εδω δεν παιζει καλα καλα ο πιτερς εκτος αν σκασει ανταλλαγη πιτερς με καποιο 4-5 αρι απο ομαδα ευρωλιγκας .
Ωστε να παρει καποιον που θα παιζει τα μεχρι 15 λεπτα του πιτερς στο 4 και αλλα 5 λεπτακια στο σεντερ οταν χρειαστει .
συμφωνω ουτε για 5αρι προβλεπεται
εκτος αν τραυματιστει καποιος απο μιλουτινοφ η χολ και δεν μιλαω για 10-15 μερες αλλα για κανα 2μηνο

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”