Euroleague Round 3, Crvena Zvezda vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Νοέμ 27, 2025 2:39 pm

παντως και το κοουτσαρισμα του μπαρτζωκα την εχει γλιτωσει 2 αγωνιστικες τωρα...και η μιλανο και ο ερυθρος παιζανε χωρις ψηλους..χτες εχασες απο τον οτζελεγιε και τον μονεκε στο 5 που ειναι 3ρο4ρια..μην βαλω το τσιρκολικι με την χαποελ που τελικα δεν στοιχισε..Τρικυμια ο ναυαρχος.

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 4:02 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:09 pm
Θέλω να πω και κάτι άλλο για τον Ζοτς που για μένα είναι πιο σημαντικό. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι πάντα μου ήταν αντιπαθής επειδή ήταν στον Παο και μας κέρδιζε κατά κράτος συνεχώς. Προπονητικά βέβαια τον παραδεχόμουν πάντα και ήταν και θα είναι ο κορυφαίος, νομίζω δεν υπάρχουν πολλοί που το αμφισβητούν αυτό. Τώρα ακούγεται ότι δέχτηκε αφόρητες πιέσεις λόγω της ξεκάθαρης θέσης κατά της κυβέρνησης που πήρε μετά το δυστύχημα στο Νόβισαντ. Αυτό τον ανέβασε δύο σκαλιά στην εκτίμηση μου και πέρα από σπουδαίος προπονητής φαίνεται να είναι και σπουδαίος άνθρωπος.
Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης ο αγαπημένος μας κόουτς (και δεν το λέω ειρωνικά) που διαθέτει και αριστερές καταβολές έχει σχολιάσει το άπαν σύμπαν αλλά για τα τέμπη, για τα σκάνδαλα και γενικότερα για την κυβέρνηση-μαφία που λυμαίνεται τον τόπο δεν έχει βγάλει κιχ. Μόνο κάνει κόζι κουβεντούλες με τον πνευματικό ογκόλιθο, τον Μπέζο.
Σόρρυ για το οφ τόπικ, πάμε παρακάτω.
Καλύτερα. Εδώ έχει χάσει πλέον την μπάλα και στο μπάσκετ που υποτίθεται είναι εξπέρ και σε κάθε δήλωσή του λέει ασυναρτησίες. Φαντάσουν να ανοίξει το στόμα του για πολιτικά που δεν έχει ιδέα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 4:05 pm

Α ρε μπαγάσηδες, έχασε η ομάδα στο Βελιγράδι και βρήκατε ευκαιρία να σούρετε τα εξ αμάξης!!!! :D :D

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Νοέμ 27, 2025 5:51 pm

cwinston έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 1:09 pm
Θέλω να πω και κάτι άλλο για τον Ζοτς που για μένα είναι πιο σημαντικό. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι πάντα μου ήταν αντιπαθής επειδή ήταν στον Παο και μας κέρδιζε κατά κράτος συνεχώς. Προπονητικά βέβαια τον παραδεχόμουν πάντα και ήταν και θα είναι ο κορυφαίος, νομίζω δεν υπάρχουν πολλοί που το αμφισβητούν αυτό. Τώρα ακούγεται ότι δέχτηκε αφόρητες πιέσεις λόγω της ξεκάθαρης θέσης κατά της κυβέρνησης που πήρε μετά το δυστύχημα στο Νόβισαντ. Αυτό τον ανέβασε δύο σκαλιά στην εκτίμηση μου και πέρα από σπουδαίος προπονητής φαίνεται να είναι και σπουδαίος άνθρωπος.
Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης ο αγαπημένος μας κόουτς (και δεν το λέω ειρωνικά) που διαθέτει και αριστερές καταβολές έχει σχολιάσει το άπαν σύμπαν αλλά για τα τέμπη, για τα σκάνδαλα και γενικότερα για την κυβέρνηση-μαφία που λυμαίνεται τον τόπο δεν έχει βγάλει κιχ. Μόνο κάνει κόζι κουβεντούλες με τον πνευματικό ογκόλιθο, τον Μπέζο.
Σόρρυ για το οφ τόπικ, πάμε παρακάτω.
Καλύτερα. Εδώ έχει χάσει πλέον την μπάλα και στο μπάσκετ που υποτίθεται είναι εξπέρ και σε κάθε δήλωσή του λέει ασυναρτησίες. Φαντάσουν να ανοίξει το στόμα του για πολιτικά που δεν έχει ιδέα.
Όχι και υποτίθεται, μη τα ισοπεδώσουμε όλα πάλι. Ο Μπαρτζώκας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς σπουδαίες ομάδες με μέτριο μπάτζετ, με αποκορύφωμα φυσικά το αριστούργημα του 22/23. Το καταλαβαίνω ότι είναι πολύ εύκολο να ξεκινάς από ένα αρνητικό και να τα τσουβαλιάζεις όλα, άλλα είναι άδικο για έναν τύπο που μας έχει προσφέρει πάααααρα πολλές ωραίες βραδιές.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Νοέμ 27, 2025 6:47 pm

Καταρχας απορια: Γιατι συζητιεται εδω το ονομα του Ζελικο? Στο τοπικ του ΠΑΟ θα μπορουσε να συζητηθει δυνητικα. Οχι εδω.

Δευτερο: Στα του αγωνα.
2 πραγματα: Κακη οργανωση απο πλευρας Ολυμπιακου, παντελης αδυναμια συνδεσης της ομαδας επιθετικα στα κρισιμα κι οταν σφιγγουν τα γαλατα.
Αμυντικα: Τα γρηγορα μπασιματα στην ρακετα ποτε δεν κοπηκαν γιατι ο Μπαρτζωκας αποφασισε (και παλι) να κανει λαθος την κρισιμη στιγμη: Η αντικατασταση του Χολ με τον Μιλουτινοφ στο κλεισιμο του αγωνα ηταν καθοριστικη κινηση υπερ του Ερυθρου Αστερα. Ο Σερβος δεν μπορει να ανταπεξελθει σε παιχνιδια physical και με πολλη ενταση, ενα τα αργα του ποδια δεν εκοψαν κανενα μπασιμο απο τους αντιπαλους. Κατι που μονον ο Χολ θα μπορουσε να κανει.

Κινηση ΜΑΤ για αλλη μια φορα απο τον κοουτς.

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Πέμ Νοέμ 27, 2025 10:57 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 5:51 pm
cwinston έγραψε:

Όχι και υποτίθεται, μη τα ισοπεδώσουμε όλα πάλι. Ο Μπαρτζώκας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς σπουδαίες ομάδες με μέτριο μπάτζετ, με αποκορύφωμα φυσικά το αριστούργημα του 22/23. Το καταλαβαίνω ότι είναι πολύ εύκολο να ξεκινάς από ένα αρνητικό και να τα τσουβαλιάζεις όλα, άλλα είναι άδικο για έναν τύπο που μας έχει προσφέρει πάααααρα πολλές ωραίες βραδιές.
Ναι ρε συ εννοείται, μάλλον δε το έθεσα σωστά και παρεξηγήθηκα. Που είναι εξπέρ.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 28, 2025 12:55 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Νοέμ 27, 2025 4:05 pm
Α ρε μπαγάσηδες, έχασε η ομάδα στο Βελιγράδι και βρήκατε ευκαιρία να σούρετε τα εξ αμάξης!!!! :D :D
Και μάλιστα σε παιχνίδι που εξαρχής το είχανε για χαμένο, αφού όλοι έλεγαν φαβορί τον Ερυθρό.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Παρ Νοέμ 28, 2025 1:23 pm

Η ομάδα δείχνει εντελώς αδουλευτη χωρίς καθοδήγηση. Δεν διαβάζουμε κανένα μις ματς. Έχεις τον Μιλου μέσα απέναντι σε νάνους και αντί να πεις ξεχαστε την μοτιον και το σύστημα απλά απομόνωσε τον Μιλου στο post και περνά του την μπάλα. Δεν το κάνεις.

Όταν σαν προπονητής δεν εκμεταλλεύεσαι τα δυνατά σου σημεία και την υπέροχη σου σε μάτς που λόγο απουσιών ο αντίπαλος πονάει είσαι άξιος της μοιρας σου.

Να μήν μιλήσω για τους βοηθούς του που απλά τους πήρε για να τους δώσει ένα μεροκάματο και ο ρόλος τους είναι διακοσμητικός.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Νοέμ 28, 2025 7:02 pm

RedEmperor έγραψε:
Να μήν μιλήσω για τους βοηθούς του που απλά τους πήρε για να τους δώσει ένα μεροκάματο και ο ρόλος τους είναι διακοσμητικός.
τους θεωρώ πολύ σημαντικό μέρος του όλου προβλήματος. Μποζίκας - Τριαντάφυλλος για μένα οριακά ασισταντς Α1

Παππάς ο μόνος σοβαρός με καριέρα

Παλιά θυμαμαι είχαμε assistants Αγγελου, Μαρμαρινο, Τομιτς , τώρα έναν δημοσιογράφο με τοπ εμπειρία A2 (Ψυχικό) , έναν που πήγε στο σαιτ της ΚΑΕ αναφέρει ότι από Πεύκη και Αετό πήγε Κουμπαν με Μπαρτζώκα

Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι άδικος

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 29, 2025 9:43 pm

Coach Periklis έγραψε:
RedEmperor έγραψε:
τους θεωρώ πολύ σημαντικό μέρος του όλου προβλήματος. Μποζίκας - Τριαντάφυλλος για μένα οριακά ασισταντς Α1

Παλιά θυμαμαι είχαμε assistants Αγγελου, Μαρμαρινο, Τομιτς , τώρα έναν δημοσιογράφο με τοπ εμπειρία A2 (Ψυχικό) , έναν που πήγε στο σαιτ της ΚΑΕ αναφέρει ότι από Πεύκη και Αετό πήγε Κουμπαν με Μπαρτζώκα

Τον Τριαντάφυλλο αν θυμάμαι καλά τον πήρε και ο Ιτουδης και ο Σπανουλης στην εθνική. Μαζί με Γκαντζουλη. Μυρωδιαδες κ αυτοί

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Νοέμ 29, 2025 11:26 pm

golitog7 έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

Τον Τριαντάφυλλο αν θυμάμαι καλά τον πήρε και ο Ιτουδης και ο Σπανουλης στην εθνική. Μαζί με Γκαντζουλη. Μυρωδιαδες κ αυτοί
Ε, τότε ξεκάθαρα προπονηταρας που χαραμιζεται σε εμάς :welcome:

( Εγώ δεν αναφερθηκα σε κανένα μυρωδιά)

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Κυρ Νοέμ 30, 2025 1:23 am

Coach Periklis έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Επειδή είπες ότι είναι οριακά για Α1, γι αυτό το λέω.
Δεν είναι για Α1, είναι για πολύ παραπάνω και αυτό φαίνεται από την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του καταξιωμένοι προτπονητες όπως ο Ιτουδης, ο Μπαρτζωκας και εσχάτως ο Σπανουλης.
Εν πασει περιπτώσει γενικά το σταφ μας δεν είναι τόσο χάλια όσο φαίνεται από αυτά που γράφουμε. Καταλαβαίνω την πικρία μας, και εγώ βρίσκω πολλές ενέργειες εντελώς ακαταλαβίστικες αλλά έχουν την ομάδα στον αφρό εδώ και πολλά χρόνια. Καθόλου εύκολο δεν είναι αυτό, όσο και να μουντζουρώνει την εικόνα τους η μη κατάκτηση ενος τροπαίου.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Νοέμ 30, 2025 1:38 am

golitog7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 30, 2025 1:23 am
Coach Periklis έγραψε:

Επειδή είπες ότι είναι οριακά για Α1, γι αυτό το λέω.
Δεν είναι για Α1, είναι για πολύ παραπάνω και αυτό φαίνεται από την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του καταξιωμένοι προτπονητες όπως ο Ιτουδης, ο Μπαρτζωκας και εσχάτως ο Σπανουλης.
Εν πασει περιπτώσει γενικά το σταφ μας δεν είναι τόσο χάλια όσο φαίνεται από αυτά που γράφουμε. Καταλαβαίνω την πικρία μας, και εγώ βρίσκω πολλές ενέργειες εντελώς ακαταλαβίστικες αλλά έχουν την ομάδα στον αφρό εδώ και πολλά χρόνια. Καθόλου εύκολο δεν είναι αυτό, όσο και να μουντζουρώνει την εικόνα τους η μη κατάκτηση ενος τροπαίου.
Βρε ‘σύ golito που ήταν ο συμπαθής Τριαντάφυλλος (κουμπάρος του Μπαρτζώκα btw) πριν τον πάρει ο Μπι; Ούτε για Α1 δεν είναι όχι «το πολύ για Α1».

Δεν φταίει αυτός φυσικά, βρήκε ευκαιρία και την πήρε. Αλλά μπορείς να δεις το βιογραφικό του και να καταλάβεις αν «άξιζε» τις ευκαιρίες που πήρε. Δεν ξέρω αν έχεις σχέση με το μπάσκετ στην Αττική καθόλου (τοπικά πρωταθλήματα εννοώ), αλλά νομίζω μόνο Κουκακιώτες θα πουν ότι είναι για Α1 και ΝΒΑ. Ομολογώ πως δεν ξέρω αν είναι σωστό να τον κακολογώ έτσι σαν πρώην αντίπαλος/συναθλητής αλλά καμία φορά πρέπει να μπαίνουν τα πράγματα σε σωστή βάση διότι ακούγονται υπερβολές.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Νοέμ 30, 2025 3:24 am

αυτος δεν ειναι που ειναι αδερφος της γυναικας του η κατι τετοιο?

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Νοέμ 30, 2025 11:10 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 30, 2025 3:24 am
αυτος δεν ειναι που ειναι αδερφος της γυναικας του η κατι τετοιο?
Ναι αυτό. Έγραψα «κουμπάρος» γιατί δεν ξέρω ποια είναι η σχέση :lol: Νομίζω κουνιάδος;

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”