Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ξερω ρε παιδια , εγω προσωπικα εχω πεισει τον εαυτο μου να αποδεχτει το γεγονος οτι φετος ειναι μια μεταβατικη χρονια και δεν περιμενω τιποτα οχι γιατι δεν θεωρω οτι με το υλικο που εχουμε δεν μπορουμε να πετυχουμε μεγαλα πραγματα αλλα απλα γιατι δεν θελω να ξενερωσω με αποκλεισμο σε πλευ οφ η να παμε παλι φαιναλ φορ για τουρισμο. Προσοχη δεν συγκαταλεγομαι στην κατηγορια ανθρωπων που θεωρουν το γεγονος να πας φαιναλ φορ και να μην το παρεις αποτυχια , ανηκω σε αυτους που δεν θελουν να βλεπουν την ομαδα τους να χανει με τα χερια κατω . απο εκει και περα προσπαθω να χαρω το ομορφο μπασκετακι που ανα διαστηματα παιζει η ομαδα ελπιζοντας αυτα τα διαστηματα να ειναι πιο συχνα και να κρατανε περισσοτερο (μακαρι και ολο το ματς) . το καλοκαιρι ουτως η αλλως θα παρθουν πιστευω πολλες και σημαντικες αποφασεις γιατι εδω που τα λεμε εχουμε φτασει σε μια κατασταση που δεν μπορει να συνεχιστει .
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
1)Ούτε μένα μου αρέσει αυτή την αποκρουστική εικόνα που έχει η ομάδα τα τελευταία 2-3 χρόνια στον ασσο...Εντελώς ανεκδιήγητο σε τόσο υψηλό επίπεδο οι άσσοι σου να είναι κουλοί όσον αφορά το σκοράρισμα αλλά και στη δημιουργία σε ένα βαθμό....Δεν ευχαριστιέμαι τα ματς και αυτό είναι το χειρότερο
2)Όσον αφορά τη διαχείριση που όντως φαίνεται παρανοϊκή δεν την καταλαβαίνω αλλά απ την άλλη αν δεν είσαι μέσα σε μια ομάδα δε ξέρεις και τι γίνεται...τι εκτιμήσεις κάνουν οι γιατροί ,πως ενημερώνουν τον προπονητή ,τι διάθεση έχουν οι παίκτες κλπ...
Απ το Σεπτέμβριο του 2024 σε κομβικές θέσεις βασιζόμαστε φουλ σε παίχτες ιδιαίτερα ευπαθείς σε τραυματισμούς ή κανονικότατα τραυματίες...δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μπαρτζωκας γουστάρει κάτι τέτοιο γιατί αν το γουστάρει είναι τρέλα.
Ο μπασκετικός Ολυμπιακος είναι μια <<επιχειρηση>> που αν έχω καταλάβει κοστίζει κάπου 20 μυρια το χρόνο...αυτοί που τα διαχειρίζονται αυτά τα χρήματα έχουν ευθύνες και δεν επιτρέπεται να τζογάρουν.
Είναι μεγάλος τζόγος 2+ χρόνια τώρα να έχεις στον ασσο Έβανς-Γκος-Μητρου Λονγκ-Ντιλικινα-Γουοκαπ και να έχεις απαίτηση να κυνηγήσεις Ευρωλίγκα...Στην ουσία βασίζεσαι ότι θα κάνει θαύματα ο προπονητής πράγμα αδύνατο να γίνεται συνέχεια και μάλιστα σε ζόρικα ματς.
3)Από κει και πέρα παρόλα τα από πάνω το να κραζουμε Μπαρτζωκα είναι αχαριστία...Το αποτύπωμα στην ομάδα είναι ιδιαίτερα θετικό..,ακόμα και τώρα την ομάδα την έχει πρωταθλήτρια και σε πολύ καλή θέση στην Ευρωλίγκα...Τον Παναθηναϊκό που είναι ο βασικός μας αντίπαλος στην Ελλάδα έχει συντριπτικά περισσότερες νίκες από ήττες...Νομίζω έχει κερδίσει το δικαίωμα να τον κρίνουμε στο τέλος της χρονιάς.Το αξίζει...
2)Όσον αφορά τη διαχείριση που όντως φαίνεται παρανοϊκή δεν την καταλαβαίνω αλλά απ την άλλη αν δεν είσαι μέσα σε μια ομάδα δε ξέρεις και τι γίνεται...τι εκτιμήσεις κάνουν οι γιατροί ,πως ενημερώνουν τον προπονητή ,τι διάθεση έχουν οι παίκτες κλπ...
Απ το Σεπτέμβριο του 2024 σε κομβικές θέσεις βασιζόμαστε φουλ σε παίχτες ιδιαίτερα ευπαθείς σε τραυματισμούς ή κανονικότατα τραυματίες...δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μπαρτζωκας γουστάρει κάτι τέτοιο γιατί αν το γουστάρει είναι τρέλα.
Ο μπασκετικός Ολυμπιακος είναι μια <<επιχειρηση>> που αν έχω καταλάβει κοστίζει κάπου 20 μυρια το χρόνο...αυτοί που τα διαχειρίζονται αυτά τα χρήματα έχουν ευθύνες και δεν επιτρέπεται να τζογάρουν.
Είναι μεγάλος τζόγος 2+ χρόνια τώρα να έχεις στον ασσο Έβανς-Γκος-Μητρου Λονγκ-Ντιλικινα-Γουοκαπ και να έχεις απαίτηση να κυνηγήσεις Ευρωλίγκα...Στην ουσία βασίζεσαι ότι θα κάνει θαύματα ο προπονητής πράγμα αδύνατο να γίνεται συνέχεια και μάλιστα σε ζόρικα ματς.
3)Από κει και πέρα παρόλα τα από πάνω το να κραζουμε Μπαρτζωκα είναι αχαριστία...Το αποτύπωμα στην ομάδα είναι ιδιαίτερα θετικό..,ακόμα και τώρα την ομάδα την έχει πρωταθλήτρια και σε πολύ καλή θέση στην Ευρωλίγκα...Τον Παναθηναϊκό που είναι ο βασικός μας αντίπαλος στην Ελλάδα έχει συντριπτικά περισσότερες νίκες από ήττες...Νομίζω έχει κερδίσει το δικαίωμα να τον κρίνουμε στο τέλος της χρονιάς.Το αξίζει...
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Μα βρε συ, άσχετα του τι λέει ο καθένας…….είναι προφανές ότι πιο plug n’ play παίκτη αυτή την στιγμή από τον Ντε Κολό δεν πρόκειται να βρει!!! Εκτός…….εάν κάνουμε υπομονή κανένα μήνα και ταυτόχρονα μας χαμογελάσει και η τύχη ( και επιπλέον ότι δεν θα μας κάτσει άλλος τραυματισμός στον άσσο)!!! Δεν είναι δυνατόν να το έχουν πει Μάντζαρης, Πρίντεζης, Μπόγρης, Παπαπέτρου και…….όλοι τους να είναι ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ!!!Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 9:49 amΕγώ δεν είπα να μην γκρινιάξεις. Εχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις και εν μέρει καλά κάνεις. Δεν ζήτησα από κανέναν να κάνει υπομονή.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 1:16 am
εγω μια χαρα υποστηριζω και τον φουρνιε που καποιοι λενε οτι φταιει,και τον σασα και τον γοουορντ και ολους..Η ευθυνη ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ μονο του μπαρτζωκα αλλα και των αφων που τον αφησαν να κανει αυτον τον αχταρμα.
Το να λες υπομονη και θα δουμε και τετοια εγω δεν το βλεπω στηριξη απλα μη αποδοχη της πραγματικοτητας.
το να ερθει ο ντε κολο και να πιασει οπως χρειαζομαστε ειναι σαν να πεσαμε απο ακροπολη και βρηκαμε πορτοφολι..παλι οτι λεμε τωρα και τον κραζουμε θα ισχυει..
Εγω στο διαστημα των 3 ημερων που νομιζαμε οτι θα γυρισει ο εβανς ημουν απο τους πιο αισιοδοξους..γιατι εναν εβανς ψαχνουμε..τωρα με τον μπατλερ θα ελεγα οτι τουλαχιστον παει να διορθωθει η λαλακια του καλοκαιριου και αναλογως με την εικονα μας θα ελεγα αν παμε για κουπα..βασικα δεν μπορω να ξερω αν ο μπατλερ θα μπορουσε να σταθει σε φ4,μιας και δεν εχει ξανα παιξει..θα υπηρχαν παντως καποιες ελπιδες.
Αλλα δεν γινεται να λεμε το ιουλιο..περιμενετε μην κραζεται ακομα ιουλιος ειναι..
τον σεπτεμβρη..περιμενετε να κραξετε τον οκτωβριο που θα χουμε παρει παικτη..να δουμε και τον εβανς..γιατι εγω το πιστευω θα γυρισει ο εβανς και θα δειτε..μετα γινονται ολα ...ποπος και να λεμε..ναι περιμενετε μην κραζετε.. βριστε τον μετα το νεο ετος..κλασικα μετα δεν θα πρεπει να κραξουμε γιατι ερχονται πλει οφ,μετα φ4 και μετα τελικοι..ετσι παει καθε χρονο..
εντωμεταξυ εγω απο το 13 που ηρθε μεχρι και το 24 και το ματς με την μονακο ημουν απο τους φαν του.μεχρι και αβαταρ τον εχω..γιατι καποιοι με λενε εμπαθη μαζι του αντι να δουνε ποσο ροιδο τα χει κανει απο τοτε.
Απλά τοποθετήθηκα τι θα κάνω εγώ φέτος. Θέλω να περιμένω να δω το ρόστερ πλήρες έστω και αρχές Μαρτίου αν γίνει η μεταγραφή και μετά να κρίνω.
Νομίζω ότι το λάθος που κάνουμε αρκετοί είναι ότι κρίνουμε τι θα γίνει τον Μάιο με βάση την εικόνα της ομάδας σήμερα. Ούτε προφήτες είμαστε, ούτε έχουμε καμία γυάλινη σφαίρα για να προβλέψουμε σε τι κατάσταση θα είναι όλες οι ομάδες τότε.
Σίγουρα μπορούν να βγουν κάποια ασφαλή συμπεράσματα του στυλ ότι ο Πίτερς στο φ4 δεν θα παίξει πάνω από 5 λεπτά, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον της ομάδας, γιατί πρώτον δεν την έχει δει πλήρη ακόμα, και, δεύτερον, ακόμα και ο Μπι που είναι προπονητής της ομάδας δεν έχει κατασταλάξει μέσα του πως θα είναι τα ροτέισον του first και second unit.
Όσο γι αυτό που λες για Ακροπολες και πορτοφόλια, ο ΠΑΟ δηλαδή τι να πει; Έφερε 36αργ Σέντερ από την Ταιβαν που είχε να παίξει Ευρωλίγκα μια πενταετία.
Εμείς γιατί να μην μεταμορφωθούμε με τον Ντε κολο πχ; Έναν κανονικό playmaker θέλουμε που θα μπορεί να πασάρει. Ο Ντε κολο εμένα ακόμα και σε αυτή την ηλικία μου θυμίζει πολύ τον Σλούκα του Ολυμπιακού.
Θεωρώ ότι ο Μπι δεν τον πολύ θέλει γιατί ήδη θεωρεί ότι με Φουρνιε είμαστε σοφτ στην άμυνα και με Ντεκολο θα γίνει ακόμα χειρότερο. Εγώ πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι πάντως.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
παντως στα σοσιαλ αρχισε να γραφεται οτι ο μπαρτζωκας ανανεωσε ως το 28fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 12:29 pmτο καλοκαιρι ουτως η αλλως θα παρθουν πιστευω πολλες και σημαντικες αποφασεις γιατι εδω που τα λεμε εχουμε φτασει σε μια κατασταση που δεν μπορει να συνεχιστει .
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου επέτρεψε μου, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου υπερ αισιόδοξο ούτε περιμένω το θαύμα. Πέρυσι ενώ η ομάδα πετούσε τέτοια εποχή έκραζα μετά από κακές εμφανίσεις στο ίδιο επίπεδο που γράφετε και εσείς, γιατί είχα ένα feeling ότι η ομάδα δεν θα αποδώσει στα κρίσιμα. Πες το υπερεξαρτηση στο δίδυμο Σάσα-Φουρνιέ, πες το η κατάσταση του Μιλου που έκανε το τρόλεϊ, πες το οι άβουλοι παίκτες μαριονέτες που είχαμε, και πάει λέγοντας.Sokos έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 10:07 amΣτον Ntilikina δεν μπορείς να βασιστείς είτε παίζει, είτε δεν παίζει. Δεν είναι χειρότερο αυτό?Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 9:51 am
Ναι φίλε Σοκο αυτά τα έχουμε χιλιοπεί περί προγραμματισμού, με το να τα επαναλαμβάνουμε δεν θα αλλάξει η κατάσταση. Ο γέγονε γέγονε.
Ο Γκος σαφώς και είναι πολύ πιο ποιοτικός από τον Ντιλικινά, αλλά τι να το κάνεις όταν είναι πιο ευπαθής από τον Γάλλο και στις κρίσιμες καμπές της σεζόν (φ4, τελικούς Α1) δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του;
Κι εσύ ακόμα πάντως, που περιμένεις να δείς την ομάδα πλήρη (το οποίο ακούγεται λίγο ανέκδοτο έχοντας φτάσει Δεκέμβριο πλέον - με το συμπάθειο πάντα) το θαύμα περιμένεις. Έχουμε φτάσει στο σημείο που οι αισιόδοξοι περιμένουν το θαύμα και οι απαισιόδοξοι το καλοκαίρι.
Φέτος, εν αντιθέσει με τους περισσότερους, πιστεύω ότι η ομάδα έχει πολύ μεγαλύτερο ταβάνι από την περσινή. Η κατάσταση των Ντόρσει - Μίλου, η απόκτηση του Ward (που ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως) και ο two-way χαρακτήρας που έχει η ομάδα σε αρκετά παιχνίδια (και που δεν είχε πέρυσι) με κάνουν και αισιοδοξώ ότι με μια σωστή προσθήκη μπορούμε να σηκώσουμε μέχρι και την κούπα.
Τα περί θαύματος δεν τα συμμερίζομαι. Δεν περιμένω να έρθει ούτε ο Μεσσίας, ούτε ο Μίσιτς. Θεωρώ ότι με ένα παίκτη στο επίπεδο του Ντε κολο και άνω, η ομάδα θα μεταμορφωθεί όπως έγινε και στο αντίπαλο στρατόπεδο με τον Φαρίντ. Οπότε τα περί ανέκδοτου που αναφέρεις δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Το ποιος έχει δίκιο θα το ξέρουμε το καλοκαίρι.
Κάτι άλλο που με κάνει να αισιοδοξώ είναι ότι βλέπω τον Μπαρτζώκα μπερδεμένο: με τα ροτέισον, με τον ρόλο των παικτών, με τις προσθήκες που δεν έχουν έρθει και πάει λέγοντας. Πέρυσι τον έβλεπα να έχει κατασταλάξει από τον Οκτώβριο στο πως πρέπει να παίζει η ομάδα και σε ποιους παίκτες πρέπει να βασιστεί. Ε αυτό εμένα δεν με έπειθε (το περσινό πλάνο του).
Τέλος, για να το ξεκαθαρίσω, θεωρώ ότι ο κόουτς πρέπει να φύγει το καλοκαίρι ανεξαρτήτως αποτελέσματος και να έρθει ο Σπανούλης (πακέτο με Φρανσίσκο), διότι κάποιος πρέπει να πληρώσει το μάρμαρο για τις τραγικές επιλογές που έχουν γίνει στα μεταγραφικά την μετά Σλούκα εποχή και όλον αυτό τον ερασιτεχνισμό που έχει δείξει ο σύλλογος στην προσέγγιση υποψηφίων στόχων με αποκορύφωμα την υπόθεση Μπάτλερ.
Για τον Έβανς είμαι από αυτούς που ακόμα πιστεύω ότι καλά έκανε και τον στήριξε. Αυτό, όμως, που δεν μπορώ να καταλάβω είναι την παντελή έλλειψη plan B σε περίπτωση που ο Έβανς πάθει αυτό που έπαθε.
Εν κατακλείδι, ο Ντεκολο (ή ένας παίκτης ίδιου στυλ) θεωρώ ότι είναι το missing piece για να μεταμορφωθεί η ομάδα. Είναι doable να έρθει ο ίδιος ή άλλος παίκτης σε αυτό το στυλ; Για μένα είναι και δεν αποτελεί ούτε ανέκδοτο ούτε θαύμα. Οπότε μέχρι να κλείσει ο παίκτης και μέχρι να δω αν αυτός που θα έρθει θα είναι περίπτωση Ντιλικινά ή όχι, θα συνεχίσω να στηρίζω την φετινή προσπάθεια.
-
Bartzoki-ban

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παρότι που και εγώ λέω ότι ο ντε κολο έπρεπε να είναι ήδη εδώ να πω το ότι επειδή ο γείτονας σου κέρδισε το λαχείο ( μακολουμ ή φαριντ) αυτό δεν ανεβάζει τις δικές σου πιθανότητες να σου βγει κάποιος 38χρονος..παραμένει 1 στο εκατομμύριο να κερδίσεις και εσύ το λαχείο..άσε που εμείς τον θέλουμε
Για πιο δύσκολο ρόλο αποτι η φενερ τον μακολουμ που είχε τους άσσους και έψαχνε απλά ινστα σκορ
Για πιο δύσκολο ρόλο αποτι η φενερ τον μακολουμ που είχε τους άσσους και έψαχνε απλά ινστα σκορ
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Με ειλικρινή εκτίμηση σε όλα αυτά που γράφεις, αλλά θα μου επιτρέψεις να σου απαντήσω με κάποιες επισημάνσεις- διαπιστώσεις μου που σαφώς και δεν θα βρουν αρκετούς σύμφωνους , αλλά διάλογο κάνουμε μιας και ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΜΕ αυτό το πολύπαθο τμήμα του συλλόγου μας! Οπότε…..Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 2:06 pmΦίλε μου επέτρεψε μου, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου υπερ αισιόδοξο ούτε περιμένω το θαύμα. Πέρυσι ενώ η ομάδα πετούσε τέτοια εποχή έκραζα μετά από κακές εμφανίσεις στο ίδιο επίπεδο που γράφετε και εσείς, γιατί είχα ένα feeling ότι η ομάδα δεν θα αποδώσει στα κρίσιμα. Πες το υπερεξαρτηση στο δίδυμο Σάσα-Φουρνιέ, πες το η κατάσταση του Μιλου που έκανε το τρόλεϊ, πες το οι άβουλοι παίκτες μαριονέτες που είχαμε, και πάει λέγοντας.Sokos έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 10:07 am
Στον Ntilikina δεν μπορείς να βασιστείς είτε παίζει, είτε δεν παίζει. Δεν είναι χειρότερο αυτό?
Κι εσύ ακόμα πάντως, που περιμένεις να δείς την ομάδα πλήρη (το οποίο ακούγεται λίγο ανέκδοτο έχοντας φτάσει Δεκέμβριο πλέον - με το συμπάθειο πάντα) το θαύμα περιμένεις. Έχουμε φτάσει στο σημείο που οι αισιόδοξοι περιμένουν το θαύμα και οι απαισιόδοξοι το καλοκαίρι.
Φέτος, εν αντιθέσει με τους περισσότερους, πιστεύω ότι η ομάδα έχει πολύ μεγαλύτερο ταβάνι από την περσινή. Η κατάσταση των Ντόρσει - Μίλου, η απόκτηση του Ward (που ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως) και ο two-way χαρακτήρας που έχει η ομάδα σε αρκετά παιχνίδια (και που δεν είχε πέρυσι) με κάνουν και αισιοδοξώ ότι με μια σωστή προσθήκη μπορούμε να σηκώσουμε μέχρι και την κούπα.
Τα περί θαύματος δεν τα συμμερίζομαι. Δεν περιμένω να έρθει ούτε ο Μεσσίας, ούτε ο Μίσιτς. Θεωρώ ότι με ένα παίκτη στο επίπεδο του Ντε κολο και άνω, η ομάδα θα μεταμορφωθεί όπως έγινε και στο αντίπαλο στρατόπεδο με τον Φαρίντ. Οπότε τα περί ανέκδοτου που αναφέρεις δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Το ποιος έχει δίκιο θα το ξέρουμε το καλοκαίρι.
Κάτι άλλο που με κάνει να αισιοδοξώ είναι ότι βλέπω τον Μπαρτζώκα μπερδεμένο: με τα ροτέισον, με τον ρόλο των παικτών, με τις προσθήκες που δεν έχουν έρθει και πάει λέγοντας. Πέρυσι τον έβλεπα να έχει κατασταλάξει από τον Οκτώβριο στο πως πρέπει να παίζει η ομάδα και σε ποιους παίκτες πρέπει να βασιστεί. Ε αυτό εμένα δεν με έπειθε (το περσινό πλάνο του).
Τέλος, για να το ξεκαθαρίσω, θεωρώ ότι ο κόουτς πρέπει να φύγει το καλοκαίρι ανεξαρτήτως αποτελέσματος και να έρθει ο Σπανούλης (πακέτο με Φρανσίσκο), διότι κάποιος πρέπει να πληρώσει το μάρμαρο για τις τραγικές επιλογές που έχουν γίνει στα μεταγραφικά την μετά Σλούκα εποχή και όλον αυτό τον ερασιτεχνισμό που έχει δείξει ο σύλλογος στην προσέγγιση υποψηφίων στόχων με αποκορύφωμα την υπόθεση Μπάτλερ.
Για τον Έβανς είμαι από αυτούς που ακόμα πιστεύω ότι καλά έκανε και τον στήριξε. Αυτό, όμως, που δεν μπορώ να καταλάβω είναι την παντελή έλλειψη plan B σε περίπτωση που ο Έβανς πάθει αυτό που έπαθε.
Εν κατακλείδι, ο Ντεκολο (ή ένας παίκτης ίδιου στυλ) θεωρώ ότι είναι το missing piece για να μεταμορφωθεί η ομάδα. Είναι doable να έρθει ο ίδιος ή άλλος παίκτης σε αυτό το στυλ; Για μένα είναι και δεν αποτελεί ούτε ανέκδοτο ούτε θαύμα. Οπότε μέχρι να κλείσει ο παίκτης και μέχρι να δω αν αυτός που θα έρθει θα είναι περίπτωση Ντιλικινά ή όχι, θα συνεχίσω να στηρίζω την φετινή προσπάθεια.
Α) Ο Γεώργιος πρέπει όπως σωστά λες να αποχωρήσει το καλοκαίρι……..ο λόγος??? Μα είναι πασιφανές πλέον ότι το υπέροχο project που ο ίδιος έφτιαξε και θαύμασε όντως όλη η σοβαρή μπασκετική κοινότητα…….ΕΧΕΙ ΚΟΡΕΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ και δεν μπολιάζεται και από κάτι καινούργιο εδώ και μία διετία!!! Να δεις βρε παιδί μου, κάτι καινούργιο να εισάγεται στο σύστημα που να σε κάνει να πεις οκ ρε αδερφέ……θα περιμένω και θα στηρίξω!!! Αντιθέτως, εμείς παραμένουμε εκεί δογματικά να ζήσουμε και να πεθάνουμε με τα κολλήματα μας!!! Έχασες βρε άνθρωπε έναν ημιτελικό από τον Μίτσιτς με iso πάνω σε άμυνα με αλλαγές , έναν τελικό με iso του Γιουλ πάνω σε άμυνα με αλλαγές , σου βάζει στο τελευταίο τρίλεπτο του προχθεσινού αγώνα ο Κόντι 10 πόντους σε ένα τρίλεπτο ( κλασσικά με iso σε άμυνα με αλλαγές)…….και ρε αδερφέ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΗΣΕΙ να φέρεις έστω έναν pg με κάκαλα τρία χρόνια τώρα και επιπλέον να δοκιμάσεις και κάτι άλλο πέρα των αλλαγών στην άμυνα…….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ που να εξυπηρετούν την άμυνα αυτή και μην την εφαρμόζεις με Σάσα, Πήτερς, Μιλού και…..Χολ, διότι γελάει ο κόσμος!!!!
Β) Όχι , δεν έχεις υψηλότερο ταβάνι με πέρυσι……είχες όλες τις προϋποθέσεις να έχεις, με ένα καλύτερο 2ο πεντάρι από τον Χολ, με ένα ταγάρι tweener που να παίζει ξύλο και να ανεβοκατεβαίνει στο 4-5 και φυσικά με ένα classάτο point guard……..για να μην κοροϊδευόμαστε αυτή την στιγμή είμαστε στο 1 και στο 5 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από πέρυσι
Γ) Φυσικά και έκανε καλά που στήριξε τον Έβανς……..την ομάδα δεν στήριξε όμως με το να μην αποκτήσει συμπληρωματικό του Έβανς το καλοκαίρι!!!Το αν προσπάθησε ή όχι, δεν με ενδιαφέρει……..το αποτέλεσμα μήνα Δεκέμβρη βλέπω και κρίνω!!!
Δ) ο προπονητής πρέπει να είναι προπονητής………ούτε εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, ούτε τεχνικός διευθυντής, ούτε influencer , ούτε τίποτα……μόνο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!Φυσικά εδώ φέρει τεράστια ευθύνη η διοίκηση της ομάδας που του έδωσε λευκή επιταγή στα πάντα………
Υγ: Επειδή σας κούρασα……..και εγώ θεωρώ ότι μπορεί να αλλάξουν όλα , αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος!! Αλλά ότι μπορούν, σαφέστατα και μπορούν!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ……
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μιλου και φουρνιε είναι τίμιοι αμυντικοί..δεν είναι θέμα..
Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που έχεις έστω τον ντε κολο ή τον σασα όλοι θα χτυπάνε πάνω τους .. οπότε τι σημασία έχει αν θα είναι και ο άλλος μέσα ;; Εκτός και βάλεις τους άλλους 4 να κρύβουν τον έναν ,που έτσι μετά στην επίθεση δεν θα σταυρώνουν καλάθι
Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που έχεις έστω τον ντε κολο ή τον σασα όλοι θα χτυπάνε πάνω τους .. οπότε τι σημασία έχει αν θα είναι και ο άλλος μέσα ;; Εκτός και βάλεις τους άλλους 4 να κρύβουν τον έναν ,που έτσι μετά στην επίθεση δεν θα σταυρώνουν καλάθι
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πρώτον, ο κάποιος 38χρονος δεν είναι κάποιος τυχαίος, είναι ο Ντε κολο.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 2:41 pmΠαρότι που και εγώ λέω ότι ο ντε κολο έπρεπε να είναι ήδη εδώ να πω το ότι επειδή ο γείτονας σου κέρδισε το λαχείο ( μακολουμ ή φαριντ) αυτό δεν ανεβάζει τις δικές σου πιθανότητες να σου βγει κάποιος 38χρονος..παραμένει 1 στο εκατομμύριο να κερδίσεις και εσύ το λαχείο..άσε που εμείς τον θέλουμε
Δεύτερον, για σένα οι πιθανότητες είναι 1 στο εκατομμύριο, για μένα είναι 50-50. Δεν θεωρώ ότι χρειαζόμαστε slasher, χρειαζόμαστε έναν νέο Σλούκα, που θα μπορεί να οργανώσει και θα έχει αξιόπιστο spot up. Να βγάλει καμιά ασίστ στον Σάσα ή σε κάποιον που είναι αγκυροβολημένος στις γωνίες. Ε ο Ντεκολο τα κάνει αυτά και στον ύπνο του.
Επειδή έβαλα και είδα το παιχνίδι Μπάρτσα - Βιλερμπαν, ο Ντε κολο δεν είναι τόσο κακός στην άμυνα όσο φαντάζεστε. Τουλάχιστον, η Μπάρτσα δεν το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Προφανώς, άμα τον βάλεις σε άμυνα με αλλαγές να μαρκάρει τον Ναν ή τον Μακινταιρ στην κορυφή, εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αλλά το ίδιο ισχύει και για Shorts πχ.
Δεν λέω ότι ο Ντε κολο είναι το ιδανικό φιτ, θεωρώ, όμως, ότι είναι πολύ κοντά. Και από την στιγμή που υπάρχει παίκτης που είναι υπαρκτό πρόσωπο και παίζει στην Βιλερμπάν, και δεν είναι κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας του στυλ Τέρι Ροζίερ, δεν θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι 1 στο εκατομμύριο όπως αναφέρεις.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αδερφέ συμφωνώ στο Α, Γ, και Δ στο 100%. Διαφωνώ, όμως στο Β. Στο 5 είσαι σίγουρα καλύτερος από πέρυσι, γιατί ο φετινός Μιλου δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό και τον προπέρσινο.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 2:44 pmΜε ειλικρινή εκτίμηση σε όλα αυτά που γράφεις, αλλά θα μου επιτρέψεις να σου απαντήσω με κάποιες επισημάνσεις- διαπιστώσεις μου που σαφώς και δεν θα βρουν αρκετούς σύμφωνους , αλλά διάλογο κάνουμε μιας και ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΜΕ αυτό το πολύπαθο τμήμα του συλλόγου μας! Οπότε…..Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 2:06 pm
Φίλε μου επέτρεψε μου, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου υπερ αισιόδοξο ούτε περιμένω το θαύμα. Πέρυσι ενώ η ομάδα πετούσε τέτοια εποχή έκραζα μετά από κακές εμφανίσεις στο ίδιο επίπεδο που γράφετε και εσείς, γιατί είχα ένα feeling ότι η ομάδα δεν θα αποδώσει στα κρίσιμα. Πες το υπερεξαρτηση στο δίδυμο Σάσα-Φουρνιέ, πες το η κατάσταση του Μιλου που έκανε το τρόλεϊ, πες το οι άβουλοι παίκτες μαριονέτες που είχαμε, και πάει λέγοντας.
Α) Ο Γεώργιος πρέπει όπως σωστά λες να αποχωρήσει το καλοκαίρι……..ο λόγος??? Μα είναι πασιφανές πλέον ότι το υπέροχο project που ο ίδιος έφτιαξε και θαύμασε όντως όλη η σοβαρή μπασκετική κοινότητα…….ΕΧΕΙ ΚΟΡΕΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ και δεν μπολιάζεται και από κάτι καινούργιο εδώ και μία διετία!!! Να δεις βρε παιδί μου, κάτι καινούργιο να εισάγεται στο σύστημα που να σε κάνει να πεις οκ ρε αδερφέ……θα περιμένω και θα στηρίξω!!! Αντιθέτως, εμείς παραμένουμε εκεί δογματικά να ζήσουμε και να πεθάνουμε με τα κολλήματα μας!!! Έχασες βρε άνθρωπε έναν ημιτελικό από τον Μίτσιτς με iso πάνω σε άμυνα με αλλαγές , έναν τελικό με iso του Γιουλ πάνω σε άμυνα με αλλαγές , σου βάζει στο τελευταίο τρίλεπτο του προχθεσινού αγώνα ο Κόντι 10 πόντους σε ένα τρίλεπτο ( κλασσικά με iso σε άμυνα με αλλαγές)…….και ρε αδερφέ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΗΣΕΙ να φέρεις έστω έναν pg με κάκαλα τρία χρόνια τώρα και επιπλέον να δοκιμάσεις και κάτι άλλο πέρα των αλλαγών στην άμυνα…….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ που να εξυπηρετούν την άμυνα αυτή και μην την εφαρμόζεις με Σάσα, Πήτερς, Μιλού και…..Χολ, διότι γελάει ο κόσμος!!!!
Β) Όχι , δεν έχεις υψηλότερο ταβάνι με πέρυσι……είχες όλες τις προϋποθέσεις να έχεις, με ένα καλύτερο 2ο πεντάρι από τον Χολ, με ένα ταγάρι tweener που να παίζει ξύλο και να ανεβοκατεβαίνει στο 4-5 και φυσικά με ένα classάτο point guard……..για να μην κοροϊδευόμαστε αυτή την στιγμή είμαστε στο 1 και στο 5 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από πέρυσι
Γ) Φυσικά και έκανε καλά που στήριξε τον Έβανς……..την ομάδα δεν στήριξε όμως με το να μην αποκτήσει συμπληρωματικό του Έβανς το καλοκαίρι!!!Το αν προσπάθησε ή όχι, δεν με ενδιαφέρει……..το αποτέλεσμα μήνα Δεκέμβρη βλέπω και κρίνω!!!
Δ) ο προπονητής πρέπει να είναι προπονητής………ούτε εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, ούτε τεχνικός διευθυντής, ούτε influencer , ούτε τίποτα……μόνο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!Φυσικά εδώ φέρει τεράστια ευθύνη η διοίκηση της ομάδας που του έδωσε λευκή επιταγή στα πάντα………
Υγ: Επειδή σας κούρασα……..και εγώ θεωρώ ότι μπορεί να αλλάξουν όλα , αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος!! Αλλά ότι μπορούν, σαφέστατα και μπορούν!!!
Ο φετινός Μιλου είναι κοντά στον prime Μιλου της ΤΣΚΚΑ. Πέρυσι αν εξαιρέσεις τις εμφανίσεις στους τελικούς της Α1 ήταν άφαντος και με το ένα πόδι εκτός ομάδας.
Πέρυσι είχες τον Ράιτ εκτός όλη την σεζόν και τελικά κατέληξες να παίξεις σειρά αγώνων με μοναδικό πεντάρι τον Πίτερς. Μην τα ξεχνάμε αυτά!
Εμένα ο Χολ το έχω πει, προφανώς και έχει τα θέματα του, αλλά εμένα μου αρέσει και δεν είδα να υπήρχε και καλύτερος στην αγορά από τον Ιούλιο και μετά! Για 4-5 που το έχεις γράψει επανειλημμένα συμφωνώ!
Αλλά και για τον άσο δεν είμαι σίγουρος, γιατί ο Γκος έπαιξε τραυματίας στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, ήταν εκτός στα playoffs με Ρεάλ και στους τελικούς της Α1.
Περιμένω να δω τον παίκτη που θα πάρουμε για να σου πω για τον άσο!
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Πάντα βρε κρίνουμε την συγκεκριμένη χρονικά στιγμή ……προφανώς για αυτό λέω ότι το περυσινό ρόστερ στο 5 με Φαλ, Μιλού, Ράιτ απλά «δεν έβλεπε» το φετινό!!! Ασχέτως της πολύ καλύτερης χρονιάς, που σωστά αναφέρεις, κάνει ο Μιλουτίνοφ εφέτος!!! Μην λησμονούμε επίσης που καλώς ή κακώς ο Μπαρτζώκας είχε στηρίξει πάνω στον Φαλ και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της δημιουργίας από μέσα προς τα έξω, που βλέπεις ότι εφέτος ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!! Οκ, διαφωνούμε το καταλαβαίνω, αλλά θεωρώ ότι πραγματικά ΤΩΡΑ ( δεν ξέρω σε 1 μήνα) , είμαστε χειρότεροι και στον pg και στις θέσεις των center!!Α…..και φυσικά θα έχεις καταλάβει ότι δεν έχω σε καμία εκτίμηση τον μπασκετμπολίστα ΧολDimmitz έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 3:10 pmΑδερφέ συμφωνώ στο Α, Γ, και Δ στο 100%. Διαφωνώ, όμως στο Β. Στο 5 είσαι σίγουρα καλύτερος από πέρυσι, γιατί ο φετινός Μιλου δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό και τον προπέρσινο.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 2:44 pm
Με ειλικρινή εκτίμηση σε όλα αυτά που γράφεις, αλλά θα μου επιτρέψεις να σου απαντήσω με κάποιες επισημάνσεις- διαπιστώσεις μου που σαφώς και δεν θα βρουν αρκετούς σύμφωνους , αλλά διάλογο κάνουμε μιας και ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΜΕ αυτό το πολύπαθο τμήμα του συλλόγου μας! Οπότε…..
Ο φετινός Μιλου είναι κοντά στον prime Μιλου της ΤΣΚΚΑ. Πέρυσι αν εξαιρέσεις τις εμφανίσεις στους τελικούς της Α1 ήταν άφαντος και με το ένα πόδι εκτός ομάδας.
Πέρυσι είχες τον Ράιτ εκτός όλη την σεζόν και τελικά κατέληξες να παίξεις σειρά αγώνων με μοναδικό πεντάρι τον Πίτερς. Μην τα ξεχνάμε αυτά!
Εμένα ο Χολ το έχω πει, προφανώς και έχει τα θέματα του, αλλά εμένα μου αρέσει και δεν είδα να υπήρχε και καλύτερος στην αγορά από τον Ιούλιο και μετά! Για 4-5 που το έχεις γράψει επανειλημμένα συμφωνώ!
Αλλά και για τον άσο δεν είμαι σίγουρος, γιατί ο Γκος έπαιξε τραυματίας στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, ήταν εκτός στα playoffs με Ρεάλ και στους τελικούς της Α1.
Περιμένω να δω τον παίκτη που θα πάρουμε για να σου πω για τον άσο!
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κι όμως, θαύμα περιμένεις φίλε μου. Ναι μεν δεν ζητάς να έρθει ο Curry, ζητάς όμως να έρθει ένας παίκτης που για κάποιο λόγο η ομάδα δεν έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να αποκτήσει. Ένας παίκτης που θα αναγκάσει αντίπαλες άμυνες να αλλάξουν τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν. Δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται αυτό. Για την ομάδα μας βασικά φαίνεται ακατόρθωτο. Η πεποίθησή σου ότι θα έρθει τώρα που δεν κυκλοφορεί τίποτα στην αγορά είναι αξιοθαύμαστη αλλά και κάπως ουτοπική.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 28, 2025 2:06 pm
Μακάρι να ναι ο De Colo αυτός και όντως να έρθει. Στα χάλια μας στο 1 θα ναι όντως όαση.
Ένα ερώτημα είναι βέβαια πως αποφάσισε πριν 3 χρόνια να παέι στην Asvel να παίζει ουσιαστικά χωρίς στόχους και ανταγωνισμό. Μήπως απλά θέλει να κάνει την πλάκα του μέχρι να αποσυρθεί? Και εμείς περιμένουμε ότι θα έρθει εδώ να έχει αφόρητη πίεση για αποτελέσματα και έναν ημίτρελο να του ρίχνει μπινελίκια για κάθε λάθος ή βιαστική απόφαση.
Το "ανέκδοτο" το λέω γιατί η ομάδα δεν περιμένει κάποιον ή κάποιους να επιστρέψουν από τραυματισμό (με εξαίρεση το αμυντικό χαφ), ώστε να την δούμε πλήρη. Αυτή είναι η ομάδα και χωρίς μεταγραφή, έτσι θα παραμείνει. Το ότι "κάτι της λείπει" δεν σημαίνει ότι δεν είναι πλήρης σαν ρόστερ. Το ότι το ρόστερ είναι κακοφτιαγμένο και οι ελλείψεις κάνουν μπαμ, είναι άλλη υπόθεση.
Στο σχολιό σου ότι ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να αποχωρήσει το καλοκαίρι θα συμφωνήσω 100%. Πιστεύω ο κύκλος του έχει κλείσει και μόνο χειρότερος θα γίνεται από δω και πέρα. Έχουν κουραστεί οι παίκτες, έχει κουραστεί κι ο ίδιος. Και για το ότι έχουμε φάει το φτύσιμο από πολλούς και διάφορους τα τελευταία χρόνια σίγουρα έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο