Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 29, 2025 1:36 pm

coach blue έγραψε:
Σάβ Νοέμ 29, 2025 1:27 pm
Erether έγραψε:
Σάβ Νοέμ 29, 2025 10:56 am
Εσείς που δε γουστάρετε Μπαρτζώκα, θα θέλατε να φύγει φέτος ακόμα και αν δεν θέλει να έρθει ο Σπανούλης; Και ποιος νομίζετε ότι θα ήταν πιο πιθανό να μας ανεβάσει στην κορυφή της Ευρώπης από τους διαθέσιμους;
Εγώ βλέπω ότι ο κόσμος απλα έχει βαρεθεί και διψάει για νέες φάσεις, νέες ιδέες κλπ. Δεν αντέχει κάποια κολλήματα του κοουτς και τώρα που υπάρχει χρήμα, θέλει να δει παικταραδες σκόρερ, "αλήτες" κλπ. Πρωτίστως όχι για να επιτύχει κάτι παραπάνω η ομάδα.
Να τα βαλουν το καλοκαιρι κατω και να δουν τι επιλογες υπαρχουν .
Ποιος ο λογος για προωρη ανανεωση κοουτς b μεχρι το 28 ;
Φοβουνται μην μπει σφηνα ο παναθηναικος αλλα βεζεκοφ η μιλουτινοφ για να του ανεβασει το κασε ;

Αν ο σπανουλης θελει να συνεχισει με την εθνικη αρα θα εχουμε ασυμβιβαστο και δεν υπαρχει καποιος αλλος διαθεσιμος απο τους προηγουμενους νικητες η φιναλιστ της ευρωλιγκας απο το 2013 και μετα ας συνεχισουν με μπαρτζωκα αν κατα την γνωμη τους δεν υπαρχει αλλος καλυτερος .

Εκτος αν ειναι πια τοσο ευχαριστημενοι με τις επιλογες παικτων που εχουν γινει για τα χρηματα που ξοδεψαν και την εικονα της ομαδας με εναν ασσο , ενα σεντερ , δυο ιδια τεσσαρια και ενα σωρο δυαρια .

Δικια τους η ομαδα . Οτι θελουν θα κανουν αλλα μου κανει εντυπωση που βγηκε σε τετοιο χρονικο σημειο αυτη η ειδηση . Να δουμε αν θα γινει και πραξη περα απο τις φημες .

Αν οντως ανακοινωθει θα ειναι τελος καριερας στον ολυμπιακο για καποιους ( αγαπητους θα λεγαμε ) παικτες το καλοκαιρι . Γιατι υπαρχουν και στην ομαδα εντασεις και παραπονα . Δεν ειμαστε μονο εδω μεσα που ψευτογκρινιαζουμε .
Γιατι προωρη αννεωση; Φετος το καλοκαιρι ληγει το συμβολαιο του Μπαρτζωκα.

Απο περυσι λεμε για παραπονα μεσα στην ομαδα, αλλα δεν ειδα κανενα παικτη με χρονο συμμετοχης να θελει να αποχωρησει, ουτε εχει ακουστει καποιο επεισοδιο εκτος αγωνιστικου χωρου. Κραταω μικρο καλαθι επ'αυτου.

Αδικα συζηταμε παντως. Ο Μπαρτζωκας θα φυγει μονο οταν το θελησει ο ιδιος. Εκτος πια αν διασυρθουμε σε Ελλαδα και Ευρωπη και υπαρξουν αντιδρασεις απο τους οργανωμενους.

Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 29, 2025 1:40 pm

papp7 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 29, 2025 9:32 am
Christofis έγραψε:
Παρ Νοέμ 28, 2025 10:38 pm

Μιλαμε με παικτη απο Αμερικα. Ο Ντε κολο ειναι προ των πυλων με ή οχι την αποκτηση του πακτη απο την Αμερικη. Ο Λι εχει ζητησει να φυγει οποτε παμε για δυο γκαρντ. Αυτα τα φρεσκα εχω μαθει.
Θα τους πάρουμε πριν μπει το 2026 ή δεν βιαζόμαστε, εξετάζουμε την αγορά, κοιτάμε κάτι ποιοτικό και εκλεκτό ;
Τον ψηλό τελικά τον αφήσανε για αργότερα ή ακυρώθηκε εντελώς ως κίνηση ;
Για ψηλο εχουν ξεχωρισει καποιους παικτες. Σιγουρα δεν εχει εγκαταληφθει. Απλα εκει δεν ειναι προτεραιοτητα. Πολλα θα κριθουν στο αν θάλητωσουμε buyout ή οχι.

Ο ντεκολο ή ο Ανταμς κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι ενας απο τους δυο γκαρντ που θα παρουμε.

Μιλαμε με παικτη απο αμερικη που μπορει να παρει κα δυο βδομαδες να ερθει αλλα και μπορει ναγινε και σε 48 ωρες αντε οι γνωστες θα καταλαβουν.

Υπηρξε επαναπροσεγγιση σε βαλενθια για Μουρ παντως και θα ισως προκυψει ακτι μεσα στο ΣΚ

Για κοουτς εχει προφορικη συμφωνια για 2+1 αναλογα με το ποτε θα τελειωσουν τα εργα στο Σεφ. Αυτο δεν σημαινει οτι θα ισχυσει και δεν εχει υπογραφει και κατι.
Αυτα καλημερα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Σάβ Νοέμ 29, 2025 1:57 pm

Christofis έγραψε:

Για κοουτς εχει προφορικη συμφωνια για 2+1 αναλογα με το ποτε θα τελειωσουν τα εργα στο Σεφ. Αυτο δεν σημαινει οτι θα ισχυσει και δεν εχει υπογραφει και κατι.
δηλαδη το ποιον προπονητη θα εχετε εξαρταται απτο πως θα πανε τα εργα στο σεφ?

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 29, 2025 2:01 pm

τουλουμπα έγραψε:
Christofis έγραψε:

Αν ολα πανε καλα οι Αφοι θελουν να μπει η ομαδα με τον Μπαρτζωκα στο τιμονι στο Σεφ. Δεν κρινω την αποφαση. Μεταφερω μια πληροφορια

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 29, 2025 2:10 pm

τουλουμπα έγραψε:
Christofis έγραψε:

Εντάξει βρε εσύ, κάτι που έμαθε είπε ο άνθρωπος……μεταξύ μας και η ιστορία των Αγγελόπουλων δεν δείχνει κανένα ιδιαίτερο ρίσκο στο θέμα προπονητές, οπότε το βρίσκω τελείως λογικό ( για αυτούς, όχι για εμένα) να θέλουν να μπουν στο ανακαινισμένο Σεφ με τον Μπι!!!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Νοέμ 29, 2025 2:11 pm

ο βετακης ειπε οτι δεν υπαρχει οικονομικο θεμα και εχουν προταθει 10 παιχτες αλλα το θεμα κολλαει στο οτι κανενας δεν καλυπτει τα κουτακια του προπονητη

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Νοέμ 29, 2025 2:13 pm

Slow horses 7 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Εντάξει βρε εσύ, κάτι που έμαθε είπε ο άνθρωπος……μεταξύ μας και η ιστορία των Αγγελόπουλων δεν δείχνει κανένα ιδιαίτερο ρίσκο στο θέμα προπονητές, οπότε το βρίσκω τελείως λογικό ( για αυτούς, όχι για εμένα) να θέλουν να μπουν στο ανακαινισμένο Σεφ με τον Μπι!!!
δηλαδη αν μπει στο σεφ με τον σπανουλη προπονητη τι διαφορα θα εχει?
γιατι το συμβολαιο του μπαρτζωκα η του καθε προπονητη να εχει σχεση με το νεο γηπεδο μιας ομαδας

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 29, 2025 2:14 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Νοέμ 29, 2025 2:11 pm
ο βετακης ειπε οτι δεν υπαρχει οικονομικο θεμα και εχουν προταθει 10 παιχτες αλλα το θεμα κολλαει στο οτι κανενας δεν καλυπτει τα κουτακια του προπονητη
Για κοντο δεν υπαρχει θεμα. Εδω εχουν κανει προταση με 1,5 μυριο συν Λι για Φλιν κα Μουρ. Για ψηλο δεν θαπαρουν κατι ποκυ ακριβο. Ή κανεναν μετο Στατους του Ραιτ πριν ερθει σε εμας ή κανεναν Βετερανο.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 29, 2025 2:16 pm

τουλουμπα έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

γιατι το συμβολαιο του μπαρτζωκα η του καθε προπονητη να εχει σχεση με το νεο γηπεδο μιας ομαδας
Πολυ καλη ερωτηση . Αν ηξερα την απαντησηθα σου την ελεγα. Δεν την εχω ομως

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 29, 2025 2:39 pm

Christofis έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Για εμένα, υπάρχει πρωτίστως ηθικό θέμα με τον Σπανούλη και έχει να κάνει με το κομμάτι Εθνική ομάδα……προφανώς επειδή θα ανανεώσει ο Σπανούλης με την Εθνική και για μετά το 27 και επειδή η τοξικότητα σε εμάς τους Βαλκάνιους χτυπάει κόκκινο, ασφαλώς και θα σκέφτεται ότι δεν γίνεται να προπονεί τον Ολυμπιακό και την Εθνική ταυτόχρονα , διότι οι κάθε Μπούκουρες , Κουβόπουλοι και τα λοιπά καλά παιδιά του δημοσιογραφικού χώρου ( άσχετα αν μερικοί ΔΕΝ είναι επίσημα δημοσιογράφοι) με την χρήση και πολλών bots φυσικά θα δημιουργήσουν τέτοιο κλίμα με τα γνωστά άρθρα - λιβελογραφήματα που μόνο καλό δεν θα κάνει στην Εθνική ομάδα……..οπότε σιγά μην χαλάσει ο Μπίλαρος την ζαχαρένια του με όλα αυτά. Μικρός είναι , ο χρόνος δουλεύει υπέρ του σε θέματα προπονητικών εμπειριών, είναι δεδομένο ότι μόλις ξεμπερδέψει με την Εθνική, ότι θα αναλάβει κάποια στιγμή την ομάδα!!!

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Σάβ Νοέμ 29, 2025 2:44 pm

τουλουμπα έγραψε:
Διότι σύμφωνα με την κοσμοθεωρία των Αφών, Μπαρτζώκας > Σπανούλης.

Δεν ξέρω αν οι φήμες περί ανανέωσης του Μπαρτζώκα ισχύουν αλλά εμένα προσωπικά δεν μου προκαλούν καμία έκπληξη. Έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα ότι η θέση του εντός του οργανισμού είναι πολύ ισχυρή και ουσιαστικά η ανανέωση του δεν υπόκειται σε κάποια κρίση ή αξιολόγηση. Το ίδιο ισχύει και με άλλα πρόσωπα εντός του οργανισμού.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 29, 2025 2:46 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Για εμένα, υπάρχει πρωτίστως ηθικό θέμα με τον Σπανούλη και έχει να κάνει με το κομμάτι Εθνική ομάδα……προφανώς επειδή θα ανανεώσει ο Σπανούλης με την Εθνική και για μετά το 27 και επειδή η τοξικότητα σε εμάς τους Βαλκάνιους χτυπάει κόκκινο, ασφαλώς και θα σκέφτεται ότι δεν γίνεται να προπονεί τον Ολυμπιακό και την Εθνική ταυτόχρονα , διότι οι κάθε Μπούκουρες , Κουβόπουλοι και τα λοιπά καλά παιδιά του δημοσιογραφικού χώρου ( άσχετα αν μερικοί ΔΕΝ είναι επίσημα δημοσιογράφοι) με την χρήση και πολλών bots φυσικά θα δημιουργήσουν τέτοιο κλίμα με τα γνωστά άρθρα - λιβελογραφήματα που μόνο καλό δεν θα κάνει στην Εθνική ομάδα……..οπότε σιγά μην χαλάσει ο Μπίλαρος την ζαχαρένια του με όλα αυτά. Μικρός είναι , ο χρόνος δουλεύει υπέρ του σε θέματα προπονητικών εμπειριών, είναι δεδομένο ότι μόλις ξεμπερδέψει με την Εθνική, ότι θα αναλάβει κάποια στιγμή την ομάδα!!!
Πολυ σωστο. Δεν το σκεφτηκα αυτο για να πω την αληθεια

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Σάβ Νοέμ 29, 2025 3:03 pm

τουλουμπα έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Εγω το διαβαζω ως εξης: Καποιος πιεσε για προωρη ανανεωση και καποιοι θελουν να τον εχουν στο περιμενε...

Απλα πραγματα.

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Σάβ Νοέμ 29, 2025 4:05 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Φίλε με πρόλαβες...ακριβώς αυτό...Πέρα απ το γεγονός ότι όλος αυτός ο συρφετός θα πιάσει τη γυναίκα και τα παιδιά του όταν έρθει στον Ολυμπιακό ακόμα χειρότερα θα ναι αν είναι στην εθνική...οπότε θα είναι πολύ λογικό να έρθει αφού σταματήσει απ την εθνική και όχι πριν

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Σάβ Νοέμ 29, 2025 4:30 pm

Δεν βρίσκω τον τρόπο να αντέξει ο Κοουτς Μπι άλλα 3 χρόνια στον παγκο της ομάδας. Μου φαίνονται πάρα πολλά. Αναφέρομαι και στη δική του ψυχική κατάσταση και στην πορεία της ομάδας χωρίς να γίνουν κάποιες παραχωρήσεις.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”