Όχι, δεν διαφωνώ στο ότι δεν τον δίνει η Ζαλγκίρις, κι εμένα λογικό μου φαίνεται. Μιλάμε άλλωστε για έναν από τους 1-2 καλύτερους παίκτες της.Erether έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 5:44 pmΜήπως στην λογική ότι είναι επιλεκτικοί στο το παίκτη θέλουν; Δε βρίσκω παράλογο να μην τον δίνει η Ζαλγκίρις, ενώ έχει συμβολαιο. Μιλάμε για ομάδα με στόχους.kojito έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 5:37 pmΑφού αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον Evans σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπαφέ, τότε γιατί ενδιαφερθήκαμε και για Francisco αλλά δεν τον έδιναν; Εμένα περισσότερο μου φαίνεται ότι δεν ενδιαφερθήκαμε καν, ή το πιο πιθανό ότι όντως ενδιαφερθήκαμε αλλά η κουβέντα που θα του έγινε θα ήταν να έρθει ως δευτεροτρίτος άσσος και μας έκλεισε την πόρτα κατευθείαν.
Πως πήγε να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Σενγκελια προπερσι και έφαγε πόρτα; Κάπως έτσι
Απλά ώρες-ώρες είναι λίγο αντιφατικά αυτά που δηλώνουν Μπαρτζώκας, Μπαφές και σία, δηλαδή ότι από την μια δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη, από την άλλη όμως χτυπάμε πόρτες. Πιστεύω δηλαδή ότι εξαρχής το πλάνο ήταν να μην πάρουν άλλο παίκτη στον άσσο ή αν πάρουν να πάρουν κάποιον τελείως συμπληρωματικό αν προκύψει κάτι, και απλά τώρα που βγήκαν τα διάφορα θέματα με τραυματισμούς ή την εικόνα μέσα στο παρκέ, διαρρέουν προς τα έξω ότι όντως προσεγγίσαμε παίκτες ή μας προτάθηκαν αλλά αυτοί ή οι ομάδες τους δεν ήθελαν, ώστε να καλμάρουν και την γκρίνια του κόσμου ίσως.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο