Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Δεκ 02, 2025 5:50 pm

Erether έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 5:44 pm
kojito έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 5:37 pm
Αφού αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον Evans σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπαφέ, τότε γιατί ενδιαφερθήκαμε και για Francisco αλλά δεν τον έδιναν; Εμένα περισσότερο μου φαίνεται ότι δεν ενδιαφερθήκαμε καν, ή το πιο πιθανό ότι όντως ενδιαφερθήκαμε αλλά η κουβέντα που θα του έγινε θα ήταν να έρθει ως δευτεροτρίτος άσσος και μας έκλεισε την πόρτα κατευθείαν.
Μήπως στην λογική ότι είναι επιλεκτικοί στο το παίκτη θέλουν; Δε βρίσκω παράλογο να μην τον δίνει η Ζαλγκίρις, ενώ έχει συμβολαιο. Μιλάμε για ομάδα με στόχους.
Πως πήγε να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Σενγκελια προπερσι και έφαγε πόρτα; Κάπως έτσι
Όχι, δεν διαφωνώ στο ότι δεν τον δίνει η Ζαλγκίρις, κι εμένα λογικό μου φαίνεται. Μιλάμε άλλωστε για έναν από τους 1-2 καλύτερους παίκτες της.

Απλά ώρες-ώρες είναι λίγο αντιφατικά αυτά που δηλώνουν Μπαρτζώκας, Μπαφές και σία, δηλαδή ότι από την μια δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη, από την άλλη όμως χτυπάμε πόρτες. Πιστεύω δηλαδή ότι εξαρχής το πλάνο ήταν να μην πάρουν άλλο παίκτη στον άσσο ή αν πάρουν να πάρουν κάποιον τελείως συμπληρωματικό αν προκύψει κάτι, και απλά τώρα που βγήκαν τα διάφορα θέματα με τραυματισμούς ή την εικόνα μέσα στο παρκέ, διαρρέουν προς τα έξω ότι όντως προσεγγίσαμε παίκτες ή μας προτάθηκαν αλλά αυτοί ή οι ομάδες τους δεν ήθελαν, ώστε να καλμάρουν και την γκρίνια του κόσμου ίσως.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Δεκ 02, 2025 5:57 pm

kojito έγραψε:
Erether έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 5:44 pm

Μήπως στην λογική ότι είναι επιλεκτικοί στο το παίκτη θέλουν; Δε βρίσκω παράλογο να μην τον δίνει η Ζαλγκίρις, ενώ έχει συμβολαιο. Μιλάμε για ομάδα με στόχους.
Πως πήγε να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Σενγκελια προπερσι και έφαγε πόρτα; Κάπως έτσι
Όχι, δεν διαφωνώ στο ότι δεν τον δίνει η Ζαλγκίρις, κι εμένα λογικό μου φαίνεται. Μιλάμε άλλωστε για έναν από τους 1-2 καλύτερους παίκτες της.

Απλά ώρες-ώρες είναι λίγο αντιφατικά αυτά που δηλώνουν Μπαρτζώκας, Μπαφές και σία, δηλαδή ότι από την μια δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη, από την άλλη όμως χτυπάμε πόρτες. Πιστεύω δηλαδή ότι εξαρχής το πλάνο ήταν να μην πάρουν άλλο παίκτη στον άσσο ή αν πάρουν να πάρουν κάποιον τελείως συμπληρωματικό αν προκύψει κάτι, και απλά τώρα που βγήκαν τα διάφορα θέματα με τραυματισμούς ή την εικόνα μέσα στο παρκέ, διαρρέουν προς τα έξω ότι όντως προσεγγίσαμε παίκτες ή μας προτάθηκαν αλλά αυτοί ή οι ομάδες τους δεν ήθελαν, ώστε να καλμάρουν και την γκρίνια του κόσμου ίσως.
Μπορεί, να ισχύει. Για τον Φρανσίσκο συγκεκριμένα πάντως είχε γραφτεί τον Ιούλιο. Πολύ πριν ξεκινήσει η γκρίνια για τα καλά.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Δεκ 02, 2025 6:21 pm

kojito έγραψε:
Πιστεύω δηλαδή ότι εξαρχής το πλάνο ήταν να μην πάρουν άλλο παίκτη στον άσσο ή αν πάρουν να πάρουν κάποιον τελείως συμπληρωματικό αν προκύψει κάτι, και απλά τώρα που βγήκαν τα διάφορα θέματα με τραυματισμούς ή την εικόνα μέσα στο παρκέ, διαρρέουν προς τα έξω ότι όντως προσεγγίσαμε παίκτες ή μας προτάθηκαν αλλά αυτοί ή οι ομάδες τους δεν ήθελαν, ώστε να καλμάρουν και την γκρίνια του κόσμου ίσως.
Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ (με την υποσημείωση πως δεν έχω διαβάσει/ακούσει τίποτα παραπάνω εκτός από όσα γράφονται εδώ). Ο Ολυμπιακός ήθελε να πάρει παίκτη αλλά επειδή τον ήθελε βοηθητικό δεν ήθελε να δώσει ένα σκασμό λεφτά. Ταιριάζει και με το ότι "οκ δεν θα δίναμε 5 στον Μίσιτς για αναπληρωματικό PG".

Εικόνα
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Δεκ 02, 2025 6:28 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 12:50 am
kite26 έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 12:46 am
Ρε σεις, αυτός μου μοιάζει! Στο Φουρνιέ νόμιζα ότι εμοιαζα, αλλά αυτός μου είναι φτυστός.
Ότι είναι κοντά εμφανισιακά ο Γάλλος εραστής με τον μπουγια;
Ξέχασα να το διευκρινίσω, με τον Μπούγεα μοιάζω στη φαλάκρα. Με τον γάλλο στο πρόσωπο. Ειδικά αμα αφήνω μούσια είμαι ίδιος.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Δεκ 02, 2025 6:32 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 5:40 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 5:32 pm

ειπε ξεκαθαρα οτι δεν θελαν τον μισιτς..δεν θελαν αλλον εναν σταρ αλλα καποιον νεο εξελιξιμο οπως ο γκαρσια..μαλιστα οτι τα 5εκ δεν θα ηταν προβλημα για μια ομαδα με 3-4 μεγαλυτερα μπατζετ.
Ο Μίτσιτς πώς ακριβώς υπήρχε; Ο Ολυμπιακός και ο κόουτς επέλεξαν να στηρίξουν τον Έβανς. Ο Μίτσιτς έφτασε τα 5 εκατομμύρια. Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα στο μπάτζετ αλλά όταν επιλέγεις να στηρίξεις τον Έβανς ψάχνεις κάτι πιο νέο, όπως ο Γκαρσία.

Που λεει οτι δεν ηθελαν τον Μισιστς. Οτι εφτασε σε 5 εκατομμυρια λεει. Ολα τα απο κατω εγω τα εκλαμβανβ ως επειδη ο Μισιτς εκανε 5 εκατομυρια αποφασιςαν ναστηριχθει ο εβανς και για αυτο να αποκτηθει ενας νεος. Αλλιως δεν θα μιλουσε καν για τα λεφτα. Αυτα τα δεν ειναι προβλημα το μπατζετ ειναι η πιο ευκολη δικαιολογια εκ των πραγματων ομως φαινεται να ειναι
Είναι καλός άνθρωπος ο Χρήστος γιατρέ…..είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι και εσύ το ξέρεις!! Απλά, δεν μπορούσε να πει τίποτα άλλο σήμερα και προφανώς ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να πει!!! Μόνο το γεγονός της παραδοχής της ΠΑΤΑΤΑΣ του καλοκαιριού που πιθανότατα θα μας χαλάσει την χρονιά ( ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ) ……..από αυτό και μόνο μπορούμε να συμπεράνουμε σε τι ΑΠΟΓΝΩΣΗ πλέον έχει βρεθεί όλο το σταφ!!……και το φοβερό της όλης υπόθεσης είναι ότι ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ της ΠΑΤΑΤΑΣ αυτής συνεχίζει με τα λεγόμενα του δεξιά και αριστερά να δικαιολογείται συνεχώς , σαν να προσπαθεί να πουλήσει καθρεφτάκια σε ιθαγενείς!!!

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τρί Δεκ 02, 2025 6:43 pm

Sokos έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 5:41 pm
SteveNashidis έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 5:10 pm

Κοίτα σε αυτό με τον Χάκετ και τον Εβανς υπάρχει ένα δίκιο. Ειδικότερα στο ίντερνετ ότι και να γίνεται κάποιοι θα κράζουν από την φύση τους. Απλά στα 2 αυτά παραδείγματα διαλέξαμε την λάθος επιλογή και έτσι το 0/2 δεν ευνόησε την ομάδα.

Απάντησε για όλα τα ονόματα που γράφουμε εδώ μέσα και όσα αναφέρουν οι insiders. Στην ουσία το παράθυρο έκλεισε μετά τον 2ο τραυματισμό του Έβανς και οι περισσότεροι παίκτες είτε δεν έχουν buyout είτε δεν θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό οι ατζέντηδες τους. Από το ΝΒΑ οι περισσότεροι ψάχνουν συμβόλαιο παραμονής μετά το 2-way contract.
Έχεις δίκιο που μιλάς για στήριξη ενός μπακ απ του Έβανς που θα έδινε ασφάλεια σε παίκτη και κόσμο, ίσως και σε προπονητή. Αλλά κατάλαβα ότι ο κόουτς δεν ήθελε πολυκοσμία.

Άρα δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο αυτήν την στιγμή, ώστε να κλείνει και το νήμα νήμα σιγά σιγά...ή μήπως όχι; :hoho: .

Το πιο παράξενο για μένα είναι το θέμα προσωπικοτήτων στην ομάδα που δεν βοηθάει στην έλευση ενός Μίσιτς. Προσωπικά δεν βλέπω χαρακτήρες βεντέτες εντός της ομάδας. Ψιλοαρνάκια φαίνονται όλοι χωρίς διάθεση να ρίξουν μπουκετίδια γιατί δεν πήραν την επίθεση που ήθελαν. Άρα για μένα χωρούσε ο Μίσιτς. Ίσα ίσα λείπει και ένας με ηγετικά χαρακτηριστικά στις τελευταίες φάσεις.

Πάντως ξεκαθάρισαν πολλά πράγματα στα μεταγραφικά.
Δηλαδή ρε συ Steve ο Μπαρτζώκας αποφάσισε να στηριχτεί στον Evans επειδή ο Σφαιρόπουλος 10 χρόνια πριν δεν στηρίχθηκε στον Hackett και το μετάνιωσε? Όντως σε πείθει εσένα αυτό?

Που αν θυμάμαι καλά ήταν και ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός του Daniel (ίσως και ο μόνος, δεν θυμάμαι μετά από μας τι συνέβη) και που δεν ήταν ούτε αχίλλειος, ούτε επιγονατιδικός. Και ο Hackett δεν θα χε καν την βαρύτητα του Evans.
Οτι πολλές φορές πέφτει κράξιμο και για τα 2 σενάρια. Είτε φερθείς δηλαδή συναισθηματικά είτε ορθολογικο-επιστημονικά. Τίποτα παραπάνω δεν εννοω. Είναι πρόβλημα της κοινωνίας αυτό.

Δεν θεωρώ κακό ότι στηρίχθηκε ο Έβανς. Έχω αναλύσει ότι το λάθος υπάρχει στην ψυχολογική πίεση ότι όλοι περίμεναν τον Έβανς για να στρώσει η ομάδα ενώ θα μπορούσε να υπήρχε παίκτης σαν τον Garcia πιο νωρίς από την μελλοντική προσθήκη μας.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Δεκ 02, 2025 6:46 pm

Tι τραυματισμο είχε τότε ο Χακετ?

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τρί Δεκ 02, 2025 6:51 pm

Εν τελει μαθαμε και απο επισημα χειλη πως το καλοκαιρι αποφασισαν να στηριχθουν σε εναν παικτη που ειχε να παιξει 1.50 χρονο επειδη ειναι ενα τρομερο παιδι και διαβαζω πως δεν καταλαβαινουν στην ομαδα γιατι στα γκαρντ μετραμε μονο τους πλει μεικερ αλλα οχι Ντορσει και Φουρνιε που ειναι επισης γκαρντ.

Οκ....

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 02, 2025 6:57 pm

kojito έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 5:37 pm
Αφού αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον Evans σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπαφέ, τότε γιατί ενδιαφερθήκαμε και για Francisco αλλά δεν τον έδιναν; Εμένα περισσότερο μου φαίνεται ότι δεν ενδιαφερθήκαμε καν, ή το πιο πιθανό ότι όντως ενδιαφερθήκαμε αλλά η κουβέντα που θα του έγινε θα ήταν να έρθει ως δευτεροτρίτος άσσος και μας έκλεισε την πόρτα κατευθείαν.

Εγώ από τα λεγόμενα του κατάλαβα ότι εξ'αρχής το πλάνο ήταν να πάμε με βασικό τον Walkup και δεύτερη επιλογή τον Evans, και να πηγαίναμε σε μια φτηνή αλλά αξιοπρεπη τρίτη λύση. Ε μετά ή δεν χτύπησαν αρκετές πόρτες ή όσες χτύπησαν ήταν για παίκτες που δεν ήθελαν να έρθουν για δευτεροτρίτοι, αποδέχτηκαν μετά ότι από το να πάρουμε ότι να ναι παίκτη καλύτερα να μείνουμε με τον Lee εκεί (που δεν είναι άσος, αλλά είναι καλό παιδί, αθλητικός, εργατικός και ξέρει την ομάδα κτλ), μετά ακολούθησαν οι τραυματισμοί Walkup-Evans στις αρχές της χρονιάς και πανικοβλήθηκαν τότε να κλείσουν παίκτη και πήραν τον Ntilikina αφού η αγορά ήταν ήδη περιορισμένη.
Αυτό ακριβώς έγινε. Οπως το περιγράφεις αυτολεξεί.

Απλά να προσδιορίσω και εγώ ότι μετά την απόκτηση του Ντιλικινά και το ότι υπήρχε η φήμη ότι ο Έβανς φοβόταν να μπει στις ομαδικές και του είχε δωθεί τελεσίγραφο από την ομάδα, προέκυψε στην αγορά ο Μπάτλερ που ήταν ο μόνος παίκτης από όσους ακούστηκαν που τίκαρε τα κουτάκια και κινήθηκαν γι αυτόν τότε (με την λογική ότι ο Έβανς είτε δεν θα επιστρέψει είτε θα πάει πίσω στο ροτέισον).

Ο Μπάτλερ από την πλευρά του καλώς έκανε και δεν ήρθε γιατί τότε υπήρχαν στο ρόστερ στο 1-2 οι Φουρνιε, Ντόρσει, Ουόκαπ, Ντιλικινά, Έβανς (και ο Μακισικ πιο πίσω).

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Δεκ 02, 2025 7:05 pm

ειναι ξεκαθαρο οτι εγινε αυτο που λεει ο kojito..Το πλανο ηταν γουοκαπ εβανς και ενας καλος στυλ μπαμπ να γεμιζει τα κενα..και τον φρανσισκο για 3ο τον θελαν δεν ειναι οτι θα του διναν φανελα βασικου,γιαυτο και κανεις καλος δεν ηρθε για τετοιο ρολο.Το ειπε ξεκαθαρα κιολας ο μπαφες οτι ο στοχος ηταν ο γκαρσια..Καποιος που παιζει ολες τις θεσεις της περιφερειας με 1 χρονια επαγγελματικο μπασκετ.Εντωμεταξυ μιλουσε σαν να ειναι μερος και αυτος της ομαδας που ψαχνει παικτες..να παω και εγω αν ειναι..

Σχεδιασμος φιασκο τελειως με λιγα λογια..

Εγω πλεον αρχιζω να φτανω σε σημειο που απλα θελω να δω ανακοινωση του σπανουλη και η φετινη σεζον να μην με νοιαζει καθολου.Δεν μπορω να δωσω καμια δικαιολογια στον μπαρτζωκα,ουτε προπονητης εσκα δεν θα τα εκανε αυτα.Και δεν θα δωσω ουτε στους αφους αν δεν φερουν τον καραφλα και ξεσκαρταρουν το τμημα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 02, 2025 7:21 pm

Εμένα με σκαλώνει λίγο το γεγονός ότι δεν έχει αποκτηθεί ακόμα ο Ντε κολό.

Εδώ βγήκε μέχρι και ο Μπαφές και είπε ότι έχουμε φάει πόρτα και από το κάθε πικραμένο και ότι δεν πουλάει κανείς.

Τι ακριβώς περιμένουν; Αυτή η κωλυσιεργεία να τρομάζει πάρα πολύ, σαν να τους έχει πιάσει τρικυμία και να μην έχουν συνέλθει ακόμα από το σοκ με Έβανς.

Αν έχει νέες πληροφορίες ο Χριστοφής ας βγει να μας διαφωτίσει.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τρί Δεκ 02, 2025 7:27 pm

Ο Μπαφές επιβεβαίωσε αυτά που γράφαμε δέκα μέρες πριν εδώ, στο νήμα του ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, ότι ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά με Μίσιτς και λοιπούς υποτιθέμενους στόχους στα γκαρντ, και αυτό διότι είχε παρθεί η απόφαση να στηριχθεί μέχρι τέλους ο Έβανς (καλά αυτό το συζητούσαμε με τον Νικολάκια από τον Σεπτέμβρη). Αυτό έδειχναν ξεκάθαρα τα φαινόμενα, αλλά αρκετοί ένιωθαν την ανάγκη να πιστέψουν τους "ινσάιντερ" των σόσιαλ που διέδιδαν όλο το καλοκαίρι και μεταγενέστερα διάφορες παραμυθένιες ιστορίες για σκληρές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που ήταν ένα βήμα από το να ολοκληρωθούν. Ζητούσαν και τα ρέστα από τους ρεπόρτερ της ομάδας που δήλωναν ότι δεν ισχύουν οι φήμες. Καλά είναι τα όνειρα (ΒΕΦΟΥΜΙ σκατούμι και πράσινα άλογα) αλλά καλό είναι να υπάρχει μια στοιχειώδης επαφή με την πραγματικότητα. :wink:

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Τρί Δεκ 02, 2025 7:27 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 6:43 pm
Sokos έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 5:41 pm

Δηλαδή ρε συ Steve ο Μπαρτζώκας αποφάσισε να στηριχτεί στον Evans επειδή ο Σφαιρόπουλος 10 χρόνια πριν δεν στηρίχθηκε στον Hackett και το μετάνιωσε? Όντως σε πείθει εσένα αυτό?

Που αν θυμάμαι καλά ήταν και ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός του Daniel (ίσως και ο μόνος, δεν θυμάμαι μετά από μας τι συνέβη) και που δεν ήταν ούτε αχίλλειος, ούτε επιγονατιδικός. Και ο Hackett δεν θα χε καν την βαρύτητα του Evans.
Οτι πολλές φορές πέφτει κράξιμο και για τα 2 σενάρια. Είτε φερθείς δηλαδή συναισθηματικά είτε ορθολογικο-επιστημονικά. Τίποτα παραπάνω δεν εννοω. Είναι πρόβλημα της κοινωνίας αυτό.

Δεν θεωρώ κακό ότι στηρίχθηκε ο Έβανς. Έχω αναλύσει ότι το λάθος υπάρχει στην ψυχολογική πίεση ότι όλοι περίμεναν τον Έβανς για να στρώσει η ομάδα ενώ θα μπορούσε να υπήρχε παίκτης σαν τον Garcia πιο νωρίς από την μελλοντική προσθήκη μας.
Και πίεση επί του πρακτεου. Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Ντιλικινα ή καλύτερα αν είχε ερυευ σοβαρός παίκτης, ο Έβανς θα έπαιζε στην Ευρωλίγκα 2-3 βδομάδες μετά

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Δεκ 02, 2025 7:28 pm

Μήπως το σενάριο (αν συνεχίσουμε ειδικά να είμαστε σε καλή βαθμολογική θέση στην Ευρωλίγκα) δεν βρέθηκε κάτι ποιοτικό δεν είναι και τόσο μακρυά;

Bartzoki-ban

Reactions:

Τρί Δεκ 02, 2025 7:29 pm

Για το ψηλό είπε οτι ελπίζει να μη χρειαστεί να πάρουμε. Δηλαδή κι εκεί με προσευχές θα πάμε .. Δεν μάθανε από τη φόλα που φαγανε φέτος. Αν τραυματιστεί ο Μίλου πχ τον Μάρτιο πως θα παίξεις την τελική ευθεία ρε Μπαφέ ; Με το Χολ και τον Κώστα ;

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”