Εντάξει δε μπορώ να σου πω κάτι αφού θες να πιστεύεις το Συρίγο και συμπίπτει η λογική σας. Άλλωστε ακριβώς τα ίδια λες με αυτόν. Αφού πιστεύεις την παπάτζα και δε σου κάνει η σημερινή επίσημη εξήγηση του Μπαφε που συνεχίζεις να περιφρονείς. Πίστεψε το Συρίγο λοιπόν ότι ο Παναθηναικός έχει κάνει τρομερές προόδους στο σκαουτινγκ και ανακάλυψε τον υπερπαίκτη Σορτς ενώ οι άλλοι κοιμούνταν!!!!! Μαζί σου κι εγώ!!!!Sokos έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 10:22 pmΔεν χρειάζεται να το πει ο Συρίγος ή ο οποιοσδήποτε. Αυταπόδεικτο είναι. Έναν παίκτη που σου κάνει και τον θες μπορείς να σηκώσεις ένα τηλέφωνο να του μιλήσεις. Να του κάνεις «μασάζ» σε όποιες ανησυχίες έχει. Το «κάναμε μια πρόταση αλλά επέλεξε να πάει αλλού» δεν μου λέει και κάτι. Εκτός κι αν περίμεναν ότι για κάποιο μυστήριο λόγο θα μας προτιμήσει επειδή είμαστε όμορφοι και είχαμε δεμένο το γάιδαρο μας, το οποίο είναι ακόμα χειρότερο.kraftf έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 9:21 pm
Σαν το Φρανσισκο είναι και Μωησης Ραιτ. Και αυτός προτίμησε να πάει κάπου να παίζει περισσότερο. Συμφωνώ απόλυτα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως πιστεύω ότι ο Φρανσισκο θα ήθελε να είναι στον Ολυμπιακό.
Ο Μπαρτζώκας είπε ότι προσεγγίσαμε τον Μπάτλερ, δεν είπε ότι μιλήσαμε με αυτόν το οποίο εξήγησε και ο μπαφές.Το ερασιτεχνικό που λες πραγματικά δεν ξέρω από που προκύπτει. Επειδή το λέει ο Συριγος?
Βέβαια, όπως έχει αναφερθεί κι εδώ, πιο πιθανό θεωρώ να τα έκανε μαντάρα ο Μπαρτζωκας στο τηλέφωνο και απλά να μην ήθελε να το παραδεχτεί. Δεν θα ναι και η πρώτη φορά που λέει ψέματα.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
kraftf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
-
kraftf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Ποια τη γιατρό που έλεγε ότι ο Λεσόρ είναι έτοιμος να επιστρέψει στο F4??shaq7 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 9:50 pmΤο οτι ο εβανς ειχε αρκετες πιθανοτητες να ξανα κοψει κατι το εχω ακουσει να το λενε γιατροι..Πχ μια που μου ερχεται ειναι που ειχε βγει στους shot clock.Οπως και το να μην γυρισει στα επιπεδα που ηταν..Αυτο επισης το χουμε δει σε αρκετους αθλητες με τετοιον τραυματισμο,μαλιστα ο εβανς ειχε και αχιλλειο μερικους μηνες πριν.. Στην καλυτερη ο εβανς θα εμπαινε και θα παθαινε θλασεις,παντως να μπει και πεταει φωτιες και να μπορει να εχει τον ρολο που τον προοριζαν ειχε ελαχιστες πιθανοτητες.kraftf έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 9:08 pm
Για να καταλήξω όμως, ο λόγος που σου απαντώ είναι οι ότι αναφορές σου στον Εβάνς και στα ενδεχόμενα του να ξανακόψει τένοντα και το πως τον διαχειρίστηκε "ερασιτεχνικά" η ομάδα προφανώς έχουν να κάνουν με την απογοήτευση που αισθάνεσαι και δεν είναι προιον λογικής σκέψης.
Εγω παντως εννοουσα οτι ηταν ερασιτεχνικο να πιστευουν οτι ο εβανς μπορει να ξεκινησει η χρονια και να ειναι βασικος..και ετσι δεν φεραν καποιον μπροστα του ωστε να χει και περιθωριο αυτος να μπει σιγα σιγα..επισης σε περιπτωση που κατι παθαινε να μην φουνταρεις ολη την χρονια οπως τωρα.
Οποτε οτι χειριστηκε ερασιτεχνικα την κατασταση ειναι κατι που αποδειχτηκε κιολας..δεν ειναι θεμα δικης μου απογοητευσης.
Λογικη σκεψη δεν ειχαν οσοι ειπαν ΄΄α ωραια ιδεα να παμε με βασικο καποιον που ηταν ηδη τραυματιας 1 χρονο και τον γουοκαπ που εκτος απο περιορισμενες δυνατοτητες εχει και την μεση του΄΄.
Προφανώς δε διάβασες το μήνυμά μου.
Αν θες ξαναδιάβασε και μπορεί να βρεις πράγματα μέσα που συμφωνούν με αυτά που λες.
-
Bartzoki-ban

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Να μην πάνε κόντρα στις αρχές τους υποκύπτοντας στην πίεση αποτελεσμάτων/ κόσμου. Στο τέλος τέλος οι τίτλοι κρίνονται τον Μάϊο. Και υπάρχει και μία περίπτωση να κερδίσεις έναν ξένο 23 ετών με προοπτική . Τώρα, εγώ θα είχα φέρει το Ντε Κολό για ασφάλεια . Θα πούλευα Λι κ το Ντιλικίνα μόνο για σέντερ μπακ .Rivers15 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 8:09 pmΚατσε να δουμε σε τι θεση θα ειμαστε μετα τους δυο επομενους αγωνες με φενερ και μπαρτσελονα. Νομιζω ειναι κομβικοι για το αν θα αποκτηθει γκαρντ και ποσο συντομα. Αμα γινουν δυο ηττες βλεπω να ερχεται ο πρωτος διαθεσιμος αν βγουμε με δυο νικες ο παικταρας Ντιλικινα θα ειναι ο νεος αντι-εβανς!Bartzoki-ban έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 7:43 pmΔεκέμβρη να μην περιμένουμε γκαρντ . Απ' ό,τι κοπεί στο ΝΒΑ τον Ιανουάριο θα πάρουν . Ίσως το Γκαρσία που είπε ότι είναι το τελευταίο 2way που μπορούσε να υπογράψει .![]()
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως ο ίδιος ο Μπάτλερ δεν λέει αυτό που λες. Οι δηλώσεις του, που διαβάσαμε τότε, έλεγαν:Sokos έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 10:22 pmΔεν χρειάζεται να το πει ο Συρίγος ή ο οποιοσδήποτε. Αυταπόδεικτο είναι. Έναν παίκτη που σου κάνει και τον θες μπορείς να σηκώσεις ένα τηλέφωνο να του μιλήσεις. Να του κάνεις «μασάζ» σε όποιες ανησυχίες έχει. Το «κάναμε μια πρόταση αλλά επέλεξε να πάει αλλού» δεν μου λέει και κάτι. Εκτός κι αν περίμεναν ότι για κάποιο μυστήριο λόγο θα μας προτιμήσει επειδή είμαστε όμορφοι και είχαμε δεμένο το γάιδαρο μας, το οποίο είναι ακόμα χειρότερο.kraftf έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 9:21 pm
Σαν το Φρανσισκο είναι και Μωησης Ραιτ. Και αυτός προτίμησε να πάει κάπου να παίζει περισσότερο. Συμφωνώ απόλυτα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως πιστεύω ότι ο Φρανσισκο θα ήθελε να είναι στον Ολυμπιακό.
Ο Μπαρτζώκας είπε ότι προσεγγίσαμε τον Μπάτλερ, δεν είπε ότι μιλήσαμε με αυτόν το οποίο εξήγησε και ο μπαφές.Το ερασιτεχνικό που λες πραγματικά δεν ξέρω από που προκύπτει. Επειδή το λέει ο Συριγος?
Βέβαια, όπως έχει αναφερθεί κι εδώ, πιο πιθανό θεωρώ να τα έκανε μαντάρα ο Μπαρτζωκας στο τηλέφωνο και απλά να μην ήθελε να το παραδεχτεί. Δεν θα ναι και η πρώτη φορά που λέει ψέματα.
«Ειλικρινά διάλεξα τον Ερυθρό Αστέρα για τους φιλάθλους. Αυτό ήταν το νούμερο ένα για εμένα. Ήθελα να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό, είναι σαν μπασκετικός παράδεισος. Μίλησα με τον ατζέντη μου και μου μίλησε για όλες τις ομάδες, για τα θετικά και τα αρνητικά κάθε ομάδας. Παράδειγμα, η Μακάμπι είναι αυτό, αλλά δεν έχουν αυτό, ή ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες. Δεν είχα ιδέα. Το μόνο που γνώριζα ήταν ότι ο Φρέντι Γκίλεσπι έπαιζε για τον Ερυθρό Αστέρα και τον ρώτησα και μου είπε “Αδερφέ θα το λατρέψεις. Θα σε αγαπήσουν αν κερδίζεις και θα σε μισούν ανα χάνεις”. Αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που ήξερα από κάποιον που έχει παίξει στη Euroleague».
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Άκουσα τη συνέντευξη του Μπαφε έχοντας ήδη διαβάσει πάνω-κάτω τι είπε. Το γραπτό κάπως αλλοιώνει το νόημα των λεγόμενων του για τον Έβανς. Για την ιστορία λοιπόν, ο Έβανς ήταν αγωνιστικά μεγάλη καψούρα του κοουτς και ουσιαστικά για αυτόν αποφάσισαν να του δώσουν ευκαιρία. Ήθελε πολύ να τον δει εν δράσει με την ομάδα με λίγα λόγια. Αυτό εννοούσε με τη λέξη συναισθηματισμός. Όχι οτι του πλήρωσαν την αποκατάσταση, επειδή είναι καλό παιδί ας πουμε.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι βέβαια, επέστρεψα ήρεμος και πράος στο φόρουμ, αφού πήγα μια βολτίτσα στο Θιβέτ για να τα βρω με το μέσα μου..Με τον μπασκετικό Ολυμπιακό χρειάζεται πού και πού... Αγαπάμε όλους τους παικταράδες, μοιάζουμε δε μοιάζουμε:)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τρί Δεκ 02, 2025 10:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και προφανώς δεν τον ήθελε για μπακ-απ του Θωμά, όπως κακώς αναπαράγεται.Erether έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 10:52 pmΆκουσα τη συνέντευξη του Μπαφε έχοντας ήδη διαβάσει πάνω-κάτω τι είπε. Το γραπτό κάπως αλλοιώνει το νόημα των λεγόμενων του για τον Έβανς. Για την ιστορία λοιπόν, ο Έβανς ήταν αγωνιστικά μεγάλη καψούρα του κοουτς και ουσιαστικά για αυτόν αποφάσισαν να του δώσουν ευκαιρία. Ήθελε πολύ να τον δει εν δράσει με την ομάδα με λίγα λόγια. Αυτό εννοούσε με τη λέξη συναισθηματισμός. Όχι οτι του πλήρωσαν την αποκατάσταση, επειδή είναι καλό παιδί ας πουμε.
Όπως μπακ-απ του Θωμά δεν ήταν ούτε ο Γκος ούτε ο Σλούκας.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πέτα τη μπάλα στην εξέδρα κι εσύ να νιώσεις καλύτερα.kraftf έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 10:31 pmΕντάξει δε μπορώ να σου πω κάτι αφού θες να πιστεύεις το Συρίγο και συμπίπτει η λογική σας. Άλλωστε ακριβώς τα ίδια λες με αυτόν. Αφού πιστεύεις την παπάτζα και δε σου κάνει η σημερινή επίσημη εξήγηση του Μπαφε που συνεχίζεις να περιφρονείς. Πίστεψε το Συρίγο λοιπόν ότι ο Παναθηναικός έχει κάνει τρομερές προόδους στο σκαουτινγκ και ανακάλυψε τον υπερπαίκτη Σορτς ενώ οι άλλοι κοιμούνταν!!!!! Μαζί σου κι εγώ!!!!Sokos έγραψε: ↑Τρί Δεκ 02, 2025 10:22 pm
Δεν χρειάζεται να το πει ο Συρίγος ή ο οποιοσδήποτε. Αυταπόδεικτο είναι. Έναν παίκτη που σου κάνει και τον θες μπορείς να σηκώσεις ένα τηλέφωνο να του μιλήσεις. Να του κάνεις «μασάζ» σε όποιες ανησυχίες έχει. Το «κάναμε μια πρόταση αλλά επέλεξε να πάει αλλού» δεν μου λέει και κάτι. Εκτός κι αν περίμεναν ότι για κάποιο μυστήριο λόγο θα μας προτιμήσει επειδή είμαστε όμορφοι και είχαμε δεμένο το γάιδαρο μας, το οποίο είναι ακόμα χειρότερο.
Ο Μπαρτζωκας έχει ακυρώσει τον εαυτό του στην υπόθεση Butler ή όχι; Μόλις έκλεισε στον ερυθρό δήλωσε ότι δεν έχει ζητήσει κανέναν και ένα μήνα αργότερα δήλωσε ότι του είχαν κάνει πρόταση (προφανώς πριν υπογράψει στον ερυθρό).
Το ότι αν θες κάποιον παίκτη προσπαθείς να τον ψήσεις κιόλας είναι θέμα λογικής, όχι οπτικής Συρίγου ή οποιουδήποτε άλλου.
Το τι κάνει ο παναθηναϊκός στα μεταγραφικά του δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ειχε πει οτι θα μπορουσε να επιστρεψει υπο προυποθεσεις..και αυτη στηριζοταν στους γιατρους και φυσιο μιας και δεν ειχε εικονα του παικτη.Και για τον εβανς ειχε πει οτι θα μπορουσε να επιστρεψει απλα οτι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να βγαζει αλλα θεματα..Αποτι θυμαμαι δηλαδη γιατι εχει περασει κανας χρονος απο τοτε.
Δεν διαφωνω σε αυτα που λες..Η διαφωνια μας ειναι οτι παροτι τα λες δεν συμφωνεις οτι ηταν ερασιτεχνικου επιπεδου να πανε με βασικο τον εβανς χωρις μπακαπ.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για όσους έχουν τυχόν αμφιβολίες ποιο ήταν το νόημα της σημερινής συνέντευξης κ. Χρήστου Μπαφέ
1. Οι κ.κ. Αφοί Αγγελόπουλοι δεν φταίνε πουθενά ούτε για ΣΕΦ ούτε για τις μεταγραφές, ίσα ίσα είναι έτοιμοι να φέρουν τον νεο Τσιλντρες (οικονομικά και ποιοτικά) αλλά ρε γαμώτο !, τι κρίμα! , δεν υπάρχει κανείς και πόσους σταρ να έχεις
2. Ο κ.Μπαρτζώκας είναι καλός ,δημοκράτης χωρίς δογματισμούς
3. Ζούμε στο Γαλατικό χωριό και ως εκ τούτου δεν έχουμε επαφή με τον έξω κόσμο, αυτό μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο Φρανσίσκο δεν είναι δα και κανάς σπουδαίος point guard για να παίζει πάνω από Γουόκαπ και επιπλέον η μεγάλη καψούρα του κοουτς ήταν ο Έβανς. Συνεπώς, είπαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία

1. Οι κ.κ. Αφοί Αγγελόπουλοι δεν φταίνε πουθενά ούτε για ΣΕΦ ούτε για τις μεταγραφές, ίσα ίσα είναι έτοιμοι να φέρουν τον νεο Τσιλντρες (οικονομικά και ποιοτικά) αλλά ρε γαμώτο !, τι κρίμα! , δεν υπάρχει κανείς και πόσους σταρ να έχεις
2. Ο κ.Μπαρτζώκας είναι καλός ,δημοκράτης χωρίς δογματισμούς
3. Ζούμε στο Γαλατικό χωριό και ως εκ τούτου δεν έχουμε επαφή με τον έξω κόσμο, αυτό μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο Φρανσίσκο δεν είναι δα και κανάς σπουδαίος point guard για να παίζει πάνω από Γουόκαπ και επιπλέον η μεγάλη καψούρα του κοουτς ήταν ο Έβανς. Συνεπώς, είπαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Kraznarxos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: moustapha fall
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα,
Χρόνια σας διαβάζω στο φόρουμ και περνάω ωραία με την παρέα. Τώρα έκανα λογαριασμό να πω και γω την εξυπνάδα μου.
Δεν θα ήταν κακή μεταγραφή ο Ντεκολό, μόνο που δεν πρέπει να τον γηροκομήσει η ομαδα γιατί έχει και του χρόνου μπάσκετ. Δεν λύνει σίγουρα τα προβλήματα στο μέλλον.
Δεν θα ήταν κακή μεταγραφή ο Φλιν, έχει ένα ρίσκο η προσαρμογή του στην Euroleage. Η εξέλιξη του μένει να φανεί και κάποιος θα πάρει το ρίσκο αν δεν το θέλει ο Ολυμπιακός, κάποια στιγμή.
Ίσως να μην είναι τόσο κακό και να περιμένουμε κάποιον να κοπεί. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται 1 νίκη διαφορά από τις πρώτες θέσεις σε μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν.
Συμφωνώ πως ο Λι, έτσι όπως χρειάζεται η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει παρότι είναι καλός παίχτης σε καλή ηλικία. Είναι κρίμα τα λεφτά που παίρνει δεδομένων τον προτεραιοτήτων.
Καλά Φρανσίσκο για του χρόνου θα ήταν πανέμορφο.
Αλλά τέλοσπάντων είναι κρίμα από το τόπικ των μεταγραφών, μέχρι τις συζητήσεις με οποιονδήποτε συναντάς πλέον το θέμα να είναι πάντα ο Μπαρτζώκας. Άσε που σκέφτομαι πως μπαίνει και δω και παντού και τα διαβάζει ο καημένος και στεναχωριέται άδικα. Για κάθε παιχταρά που δεν ήρθε επειδή "ο κόοουτσ είναι παράξενος" υπάρχουν Έβανς, Φουρνιέ, Βενζέκοβ, Μιλουτίνοβ, Πίτερς,Φολ, Γουόρντ, Σκλούκας(η επιστροφή) και τόσοι άλλοι στο παρελθόν που δεν είχαν πρόβλημα οπότε νομίζω είναι σαχλαμάρες των ατζέντηδων. Και άλλες ομάδες έχουν υψηλό μπάτζετ όμως 4 σερί φάηναλ φορ είναι σπάνιο και δεν είναι τα μόνα που έχει πάει. Ότι η ιστορία του Παναθηναικού είναι φοβερή γεμάτη γιουρολίγκες δεν είναι λόγος να φεύγει ό,τι πάει καλά γιατί μετά γίνεται κόμπλεξ. Είδαμε τι έγινε και όταν ''έκανε τον κύκλο του" και ο μαγικός Σφαιρόπουλος και ήρθε ο Μπλατ. Σκεφτείτε και λίγο οι αντι-Μπαρτζωκικοί τι θα σας λένε οι φίλοι σας αν τα επόμενα 4 χρόνια δεν δείτε Φάηναλ φορ...
Μην καταλήξουμε σιγά σιγά να έχουμε τόσα πάρκινγκ όσες γιουρολίγκες, θα ειναι θλιβερό. Και ας έχουμε καψούρες, πάθη και αγάπες αντί να ξεχνάμε γρήγορα, ο μακίσικ έσωσε το πρωτάθλημα πέρσι σε μια πολύ σκοτεινή στιγμή. Δεν θα ήταν ομάδα η ομάδα αν δεν τον στήριζε όπως και τον Φολ, και δεν έλεγε στον Έβανς "σε περιμένουμε".
Χρόνια σας διαβάζω στο φόρουμ και περνάω ωραία με την παρέα. Τώρα έκανα λογαριασμό να πω και γω την εξυπνάδα μου.
Δεν θα ήταν κακή μεταγραφή ο Ντεκολό, μόνο που δεν πρέπει να τον γηροκομήσει η ομαδα γιατί έχει και του χρόνου μπάσκετ. Δεν λύνει σίγουρα τα προβλήματα στο μέλλον.
Δεν θα ήταν κακή μεταγραφή ο Φλιν, έχει ένα ρίσκο η προσαρμογή του στην Euroleage. Η εξέλιξη του μένει να φανεί και κάποιος θα πάρει το ρίσκο αν δεν το θέλει ο Ολυμπιακός, κάποια στιγμή.
Ίσως να μην είναι τόσο κακό και να περιμένουμε κάποιον να κοπεί. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται 1 νίκη διαφορά από τις πρώτες θέσεις σε μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν.
Συμφωνώ πως ο Λι, έτσι όπως χρειάζεται η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει παρότι είναι καλός παίχτης σε καλή ηλικία. Είναι κρίμα τα λεφτά που παίρνει δεδομένων τον προτεραιοτήτων.
Καλά Φρανσίσκο για του χρόνου θα ήταν πανέμορφο.
Αλλά τέλοσπάντων είναι κρίμα από το τόπικ των μεταγραφών, μέχρι τις συζητήσεις με οποιονδήποτε συναντάς πλέον το θέμα να είναι πάντα ο Μπαρτζώκας. Άσε που σκέφτομαι πως μπαίνει και δω και παντού και τα διαβάζει ο καημένος και στεναχωριέται άδικα. Για κάθε παιχταρά που δεν ήρθε επειδή "ο κόοουτσ είναι παράξενος" υπάρχουν Έβανς, Φουρνιέ, Βενζέκοβ, Μιλουτίνοβ, Πίτερς,Φολ, Γουόρντ, Σκλούκας(η επιστροφή) και τόσοι άλλοι στο παρελθόν που δεν είχαν πρόβλημα οπότε νομίζω είναι σαχλαμάρες των ατζέντηδων. Και άλλες ομάδες έχουν υψηλό μπάτζετ όμως 4 σερί φάηναλ φορ είναι σπάνιο και δεν είναι τα μόνα που έχει πάει. Ότι η ιστορία του Παναθηναικού είναι φοβερή γεμάτη γιουρολίγκες δεν είναι λόγος να φεύγει ό,τι πάει καλά γιατί μετά γίνεται κόμπλεξ. Είδαμε τι έγινε και όταν ''έκανε τον κύκλο του" και ο μαγικός Σφαιρόπουλος και ήρθε ο Μπλατ. Σκεφτείτε και λίγο οι αντι-Μπαρτζωκικοί τι θα σας λένε οι φίλοι σας αν τα επόμενα 4 χρόνια δεν δείτε Φάηναλ φορ...
Μην καταλήξουμε σιγά σιγά να έχουμε τόσα πάρκινγκ όσες γιουρολίγκες, θα ειναι θλιβερό. Και ας έχουμε καψούρες, πάθη και αγάπες αντί να ξεχνάμε γρήγορα, ο μακίσικ έσωσε το πρωτάθλημα πέρσι σε μια πολύ σκοτεινή στιγμή. Δεν θα ήταν ομάδα η ομάδα αν δεν τον στήριζε όπως και τον Φολ, και δεν έλεγε στον Έβανς "σε περιμένουμε".

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο