Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Δεκ 03, 2025 6:30 am

Για αυτο τελειως και μη δογματικα εδω και 5 χρονια βαζουμε τα παναργα τεσσαρια και πενταρια μας να αλλαζουν και να κυνηγανε περιφερειακους, για αυτο οσο και να στραβωνει το πραγμα σπανια παμε στον Μilu ο οποιος συνεχιζει να κανει το ακριβοπληρωμενο τρολει.
Για αυτο παρα το γεγονος οτι η motion δεν δουλευει συνεχιζουμε να περναμε ΟΡΙΑΚΑ στα 16" το κεντρο του γηπεδου και να κανουμε 45984958495849589485 hand offs και τελικα η επιθεση να γινει στα 2-4" εκτος και αν καποιος απο τους Dorse/Fournier αποφασισει να μπουμπουνισει κανενα πιο νωρις.

Εικόνα

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Δεκ 03, 2025 8:18 am

reignman έγραψε:
Για αυτο τελειως και μη δογματικα εδω και 5 χρονια βαζουμε τα παναργα τεσσαρια και πενταρια μας να αλλαζουν και να κυνηγανε περιφερειακους, για αυτο οσο και να στραβωνει το πραγμα σπανια παμε στον Μilu ο οποιος συνεχιζει να κανει το ακριβοπληρωμενο τρολει.
Για αυτο παρα το γεγονος οτι η motion δεν δουλευει συνεχιζουμε να περναμε ΟΡΙΑΚΑ στα 16" το κεντρο του γηπεδου και να κανουμε 45984958495849589485 hand offs και τελικα η επιθεση να γινει στα 2-4" εκτος και αν καποιος απο τους Dorse/Fournier αποφασισει να μπουμπουνισει κανενα πιο νωρις.

Εικόνα
Ειδικά φέτος παίζουμε πολύ motion!!
Γύρω στο 70% των επιθέσεων είναι pick n roll ή iso παρεπιπτόντως...

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Δεκ 03, 2025 9:44 am

Leon Man έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 10:45 pm
Sokos έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 10:22 pm

Δεν χρειάζεται να το πει ο Συρίγος ή ο οποιοσδήποτε. Αυταπόδεικτο είναι. Έναν παίκτη που σου κάνει και τον θες μπορείς να σηκώσεις ένα τηλέφωνο να του μιλήσεις. Να του κάνεις «μασάζ» σε όποιες ανησυχίες έχει. Το «κάναμε μια πρόταση αλλά επέλεξε να πάει αλλού» δεν μου λέει και κάτι. Εκτός κι αν περίμεναν ότι για κάποιο μυστήριο λόγο θα μας προτιμήσει επειδή είμαστε όμορφοι και είχαμε δεμένο το γάιδαρο μας, το οποίο είναι ακόμα χειρότερο.

Βέβαια, όπως έχει αναφερθεί κι εδώ, πιο πιθανό θεωρώ να τα έκανε μαντάρα ο Μπαρτζωκας στο τηλέφωνο και απλά να μην ήθελε να το παραδεχτεί. Δεν θα ναι και η πρώτη φορά που λέει ψέματα.
Πάντως ο ίδιος ο Μπάτλερ δεν λέει αυτό που λες. Οι δηλώσεις του, που διαβάσαμε τότε, έλεγαν:
«Ειλικρινά διάλεξα τον Ερυθρό Αστέρα για τους φιλάθλους. Αυτό ήταν το νούμερο ένα για εμένα. Ήθελα να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό, είναι σαν μπασκετικός παράδεισος. Μίλησα με τον ατζέντη μου και μου μίλησε για όλες τις ομάδες, για τα θετικά και τα αρνητικά κάθε ομάδας. Παράδειγμα, η Μακάμπι είναι αυτό, αλλά δεν έχουν αυτό, ή ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες. Δεν είχα ιδέα. Το μόνο που γνώριζα ήταν ότι ο Φρέντι Γκίλεσπι έπαιζε για τον Ερυθρό Αστέρα και τον ρώτησα και μου είπε “Αδερφέ θα το λατρέψεις. Θα σε αγαπήσουν αν κερδίζεις και θα σε μισούν ανα χάνεις”. Αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που ήξερα από κάποιον που έχει παίξει στη Euroleague».
Για να ακριβολογούμε πάντως, δεν λέει ότι δεν μίλησε με τον Μπαρτζώκα.

Προφανώς και δεν μπορώ να ξέρω αν μίλησαν ή όχι. Από εδώ μέσα διάβασα ότι μίλησαν. Και τα παιδιά εδώ έχουν αποδειχθεί αρκετές φορές πιο αξιόπιστα από τον Μπαρτζώκα και το επιτελείο του.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Δεκ 03, 2025 9:54 am

Kraznarxos έγραψε:
Τετ Δεκ 03, 2025 6:00 am
Καλησπέρα,
Χρόνια σας διαβάζω στο φόρουμ και περνάω ωραία με την παρέα. Τώρα έκανα λογαριασμό να πω και γω την εξυπνάδα μου.
Δεν θα ήταν κακή μεταγραφή ο Ντεκολό, μόνο που δεν πρέπει να τον γηροκομήσει η ομαδα γιατί έχει και του χρόνου μπάσκετ. Δεν λύνει σίγουρα τα προβλήματα στο μέλλον.
Δεν θα ήταν κακή μεταγραφή ο Φλιν, έχει ένα ρίσκο η προσαρμογή του στην Euroleage. Η εξέλιξη του μένει να φανεί και κάποιος θα πάρει το ρίσκο αν δεν το θέλει ο Ολυμπιακός, κάποια στιγμή.
Ίσως να μην είναι τόσο κακό και να περιμένουμε κάποιον να κοπεί. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται 1 νίκη διαφορά από τις πρώτες θέσεις σε μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν.
Συμφωνώ πως ο Λι, έτσι όπως χρειάζεται η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει παρότι είναι καλός παίχτης σε καλή ηλικία. Είναι κρίμα τα λεφτά που παίρνει δεδομένων τον προτεραιοτήτων.
Καλά Φρανσίσκο για του χρόνου θα ήταν πανέμορφο.

Αλλά τέλοσπάντων είναι κρίμα από το τόπικ των μεταγραφών, μέχρι τις συζητήσεις με οποιονδήποτε συναντάς πλέον το θέμα να είναι πάντα ο Μπαρτζώκας. Άσε που σκέφτομαι πως μπαίνει και δω και παντού και τα διαβάζει ο καημένος και στεναχωριέται άδικα. Για κάθε παιχταρά που δεν ήρθε επειδή "ο κόοουτσ είναι παράξενος" υπάρχουν Έβανς, Φουρνιέ, Βενζέκοβ, Μιλουτίνοβ, Πίτερς,Φολ, Γουόρντ, Σκλούκας(η επιστροφή) και τόσοι άλλοι στο παρελθόν που δεν είχαν πρόβλημα οπότε νομίζω είναι σαχλαμάρες των ατζέντηδων. Και άλλες ομάδες έχουν υψηλό μπάτζετ όμως 4 σερί φάηναλ φορ είναι σπάνιο και δεν είναι τα μόνα που έχει πάει. Ότι η ιστορία του Παναθηναικού είναι φοβερή γεμάτη γιουρολίγκες δεν είναι λόγος να φεύγει ό,τι πάει καλά γιατί μετά γίνεται κόμπλεξ. Είδαμε τι έγινε και όταν ''έκανε τον κύκλο του" και ο μαγικός Σφαιρόπουλος και ήρθε ο Μπλατ. Σκεφτείτε και λίγο οι αντι-Μπαρτζωκικοί τι θα σας λένε οι φίλοι σας αν τα επόμενα 4 χρόνια δεν δείτε Φάηναλ φορ...

Μην καταλήξουμε σιγά σιγά να έχουμε τόσα πάρκινγκ όσες γιουρολίγκες, θα ειναι θλιβερό. Και ας έχουμε καψούρες, πάθη και αγάπες αντί να ξεχνάμε γρήγορα, ο μακίσικ έσωσε το πρωτάθλημα πέρσι σε μια πολύ σκοτεινή στιγμή. Δεν θα ήταν ομάδα η ομάδα αν δεν τον στήριζε όπως και τον Φολ, και δεν έλεγε στον Έβανς "σε περιμένουμε".
Καλώς ήρθες φίλε στο φόρουμ, έκανες καλή αρχή με αυτό το post.

Συμφωνώ πολύ με το σχόλιο σου που έβαλα σε bold. Και εν τέλει θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο αυτό που συμβαίνει.

Γενικά υπάρχουν ξεκάθαρες ευθύνες του coach και του ευρύτερου staff με περιπτώσεις όπως του Έβανς, αλλά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός πήρε ευρωλίγκα πρόπερσι μετά από σερί αποτυχημένες χρονιές και εμείς έχουμε ένα 0/4 F4 ενώ είχε ξεκινήσει μεθοδικά να χτίζεται κάτι καλό στην ομάδα όταν επέστρεψε ο Μπαρτζώκας, αυτά τα δύο συνδυαστικά έχουν λειτουργήσει πολύ αρνητικά ως προς την διάθεση όλων μας απέναντι στην ομάδα.

Προσωπικά θεωρώ το καλοκαίρι που έφυγε μαζί ο Βεζένκοβ και ο Σλούκας ως το σημείο 0. Πιστεύω ότι το προπονητικό επιτελείο δεν πίστευε τότε ότι θα φύγουν και οι δύο αυτοί ταυτόχρονα, θες από αφέλεια, θες από αλαζονεία, ό,τι πιστεύει ο καθένας. Έκτοτε προσπαθούμε να λύσουμε λάθη με κινήσεις που πάλι βγαίνουν εκ των υστέρων λανθασμένες, είμαστε ένα κλικ πίσω από τα γεγονότα. Άλλο σημείο κλειδί είναι η σωστότατη συμφωνία με τον Έβανς πριν ο άνθρωπος ουσιαστικά σταθεί τόσο άτυχος και κόψει το μπάσκετ. Το διπλό τζογάρισμα πάνω του επί δύο συναπτά έτη χωρίς σωστό insurance policy δεν συγχωρείται πάντως, ούτε η κίνηση πανικού με Νιλικίνα φέτος κτλ.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να καταλήξουμε στο τι θέλουμε. Εγώ πχ επιθυμώ μια ανανέωση σε προπονητή, αλλά με την ΚΑΜΙΑ δε θέλω να βλάψει αυτό την ομάδα και να ζήσουμε μια αναμπουμπούλα όπως τότε επι Μπλατ. Επίσης επουδενί δεν θέλω να καεί το χαρτί Σπανούλης πριν την ώρα του, γιατί ας είμαστε ειλικρίνεις, ήμεθα Βαλκάνιοι. Ένα κακό σερί ηττών και η αντίστοιχη πορτοκαλί λάσπη αρκούν για να ακούμε πόσο ακατάλληλος είναι ο βηματούλης που θέλει να γίνει και προπονητής ευρωλίγκας τρομάρα του.

Οπότε χρειάζεται ψυχραιμία από όλους μας.

Μακακία του b τα κολλήματα και κάποιες επιλογές του; 1000%
Σιγοντάρουν και οι υπόλοιποι του επιτελείου σε αυτές τις κακές επιλογές; Ναι
Μας λείπει ικανός τεχνικός διευθυντής με ευθύνη και των προέδρων; Σίγουρα

Από αυτά που διαβάζω ώρες-ώρες όμως, είναι λες και είμαστε ομάδα ερασιτεχνικού που παίζει κατά λάθος στην ευρωλίγκα. Και ότι για όλα τα δεινά φταίει ο b κατά ένα μαγικό τρόπο, έκλασε ο butler ας πούμε και γιούρια όλοι να πάρουμε τομάρι του Μπαρτζώκα. Σε λίγο θα φταίει και που θα στάζει η οροφή στο ΣΕΦ.

Κράξτε σύγγαυροι, αλλά κράξτε υπεύθυνα :P .

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Δεκ 03, 2025 10:17 am

kraftf έγραψε:
Τετ Δεκ 03, 2025 8:18 am
reignman έγραψε:

Εικόνα
Ειδικά φέτος παίζουμε πολύ motion!!
Γύρω στο 70% των επιθέσεων είναι pick n roll ή iso παρεπιπτόντως...
H motion δεν δουλευει = προφανως δεν την χρησιμοποιουμε ολοκληρωτικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το κανω πενηνταρακια, τα hand offs ομως ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι motion δεν βγαινει τα συνεχιζουμε.
Ασε τωρα την παραμυθα με τα pnr.
Καποια side pnr με Ward και και Dorsey = 70%... σε παρακαλω κανε μας την χαρη πΑρΕμπιπΤοΝτΩς.

Οποτε ασε τις πονηραδες και αν θες να απαντησεις στο post μου μιλα για την ταμπακιερα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Δεκ 03, 2025 10:53 am

Ελεύθερος ο Κρις Πολ. Για πάμε λίγο :D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Δεκ 03, 2025 10:54 am

kraftf έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 9:21 pm
kojito έγραψε:
Τρί Δεκ 02, 2025 8:45 pm

Μόνο που παίκτες σαν τον Francisco, ακόμα κι αν δεν είναι Micic σαν αξία, δεν θα έρθουν στον Ολυμπιακό να κάνουν τα ρεπό του Walkup και του Evans. Δεν είναι παίκτες που ψάχνουν ένα τελευταίο συμβόλαιο και να αράζουν στον παίκτη, ούτε λαχεία τύπου Wright που είναι σχετικά άγνωστοι και θέλουν να φτιάξουν όνομα μέσω του Ολυμπιακού. Ούτε θα πείθονταν από αυτά που θα άκουγαν από Μπαφέ/Τριαντάφυλλο περί καλού και οικογενειακού κλίματος και ευκαιρία να διεκδικήσουν Ευρωλίγκα και ότι αυτό είναι το κίνητρο τους για να έρθουν στον Ολυμπιακό, ακόμα κι αν παίζουν 5-10 λεπτά.

Ο Μπαφές σίγουρα είναι μέσα στις μεταγραφές. Βασικά είμαι πεπεισμένος ότι όλοι είναι λίγο-πολύ μέσα στο τιμ που τρέχει τα μεταγραφικά γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο τύπου τεχνικού διευθυντή να ασχολείται αποκλειστικά με αυτά.

Εδώ ο Μπαρτζώκας την περασμένη εβδομάδα έλεγε ότι προσεγγίσαμε τον Butler όντως (που πριν έναν μήνα έλεγε άλλα) όμως δεν μιλήσαμε ποτέ με τον παίκτη παρά μόνο με τον ατζέντη του, και μας μεταφέρθηκε ότι μας απέρριψε ο παίκτης επειδή έχουμε πολλά γκαρντ. Ερασιτεχνική προσέγγιση της υπόθεσης.
Σαν το Φρανσισκο είναι και Μωησης Ραιτ. Και αυτός προτίμησε να πάει κάπου να παίζει περισσότερο. Συμφωνώ απόλυτα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως πιστεύω ότι ο Φρανσισκο θα ήθελε να είναι στον Ολυμπιακό.
Ο Μπαρτζώκας είπε ότι προσεγγίσαμε τον Μπάτλερ, δεν είπε ότι μιλήσαμε με αυτόν το οποίο εξήγησε και ο μπαφές.Το ερασιτεχνικό που λες πραγματικά δεν ξέρω από που προκύπτει. Επειδή το λέει ο Συριγος?
Προσωπικά δεν βλέπω λόγο γιατί ο Francisco να σηκωθεί να φύγει από την Zalgiris (έστω και αν δεν είναι μεγάλη δύναμη) στην οποία έπαιζε 25 λεπτά μέσο όρο και ήταν ο πρώτος σκόρερ της, για να έρθει στον Ολυμπιακό να είναι δευτεροτρίτη επιλογή. Θα ήθελε να είναι στον Ολυμπιακό μόνο αν δεν υπήρχε ένας εκ των Walkup-Evans ή αν του είχε μεταφερθεί ότι θα είναι πάντα μπροστά στο rotation από τον Evans ή/και ότι θα παίζει και στο 2, που θα ήξερε τότε ότι θα είχε πολλές ευκαιρίες και ελευθερίες.
Ο Wright δεν ήταν σαν τον Francisco όταν ήρθε στον Ολυμπιακό. Ήταν αρκετά άγνωστος παίκτης με λίγα χρόνια επαγγελματικής καριέρας, κι αυτά μοιρασμένα μεταξύ G-League, Κίνας και 1-2 μηνών σε μικρομεσαία ομάδα της Τουρκάις.

Η ένσταση μου για την αντιμετώπιση στην περίπτωση του Butler είναι ότι αν θέλεις έναν παίκτη, παίρνεις και ένα-δύο τηλέφωνα να μιλήσεις μαζί του, να του εξηγήσεις γιατί τον θέλεις, τι ρόλο σκοπεύεις να του δώσεις, πως θα τον αξιοποιήσεις κτλ. Εκτός αν πιστεύεις ότι όλοι με το που ακούνε Ολυμπιακός θα υπογράφουν με κλειστά μάτια.

Bartzoki-ban

Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 03, 2025 11:31 am

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Δεκ 03, 2025 10:53 am
Ελεύθερος ο Κρις Πολ. Για πάμε λίγο :D
Εχει μια μοναδική ευκαιρία να δει επιτέλους πρωτάθλημα και να ζήσει το Bartzokasball .Και το καλύτερο ; Θα πληρώνεται κι από τους Clippers !

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Δεκ 03, 2025 11:34 am

Εδώ ήρθε ο Σορτς γνωρίζοντας ότι θα έχει μπροστά του Σλουκα Ναν(μη πω και Γκραντ) και δε θα ερχοταν ο Φρανσίσκο?

Παίκτης με φιλοδοξίες και πίστη στον εαυτό του θα κανει κρα να έρθει σε top tier ομάδα,αρκεί να μπορείς να τον πείσεις για τον ρόλο του

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 03, 2025 11:59 am

big_lebowski έγραψε:
Τετ Δεκ 03, 2025 11:34 am
Εδώ ήρθε ο Σορτς γνωρίζοντας ότι θα έχει μπροστά του Σλουκα Ναν(μη πω και Γκραντ) και δε θα ερχοταν ο Φρανσίσκο?

Παίκτης με φιλοδοξίες και πίστη στον εαυτό του θα κανει κρα να έρθει σε top tier ομάδα,αρκεί να μπορείς να τον πείσεις για τον ρόλο του
Ο Σλούκας είναι 35 φίλε μου και κανείς δεν πίστευε ότι μετά και από Ευρωμπάσκετ θα περάσει δεύτερη νιότη και θα παίζει έτσι.

Και οκ, πες ότι ο παίκτης είναι φιλόδοξος, το αποτέλεσμα πιο είναι; Να έχει κάτω από 20 λεπτά μ.ο. (17 αν δεν κάνω λάθος).

Γιατί να το ρισκάρει αυτό ο Φρανσίσκο που φέτος η Ζαλγκίρις (από τις καλοκαιρινές μεταγραφές και μόνο) φαινόταν ότι θα είναι η νέα Παρί και ότι θα πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα;

Ας κάνει ο Φρανσίσκο την περσινή χρονιά του Shorts σε νούμερα (που την κάνει) να ανέβει και άλλο το κασέ του και ας πάει του χρόνου όπου θέλει.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τετ Δεκ 03, 2025 12:06 pm

Δε καταλαβαίνω ποιος είναι ο αντιλογος/αντεπιχειρημα σου.
Ότι δλδ ο Φρανσίσκο με χαμηλότερο στάτους απο τον Σορτς δε θα δεχόταν να έρθει στον ολυμπιακο με Γουοκαπ και Έβανς(με 1,5 έτος εξω ο ενας με προβλημα οσφυαλγιας ο αλλο2) ενώ ο ο Σορτς ήρθε στον Παο (με Σλουκα και Ναν) είναι μάλλον επιχείρημα υπέρ της θέσης μου.

Ο Σλουκας 35 ξε35 ,πέρσι επαιζε 22 λεπτά μ.ο και προπερσι ήταν mvp παντού,δε νομίζω ο Γουοκαπ να ειναι μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας για κάποιον παίκτη από το στάτους του Σλουκα (για την ακρίβεια μάλλον αστείο θα ήταν να το ισχυριστεί αυτό κάποιος)

Για μένα είναι προφανές ποιο είναι το θέμα και ΔΕ σας διαλέγουν παικτες στη περιφέρεια

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Δεκ 03, 2025 12:32 pm

Με τον Φρανσίσκο καταρχάς πως καταλήξαμε ότι δεν ήθελε ο ίδιος να έρθει; Διότι το μόνο που έχει ακουστεί είναι ότι η Ζάλγκιρις δε τον έδινε το καλοκαίρι (δεν είχε και buy-out).

Τώρα επειδή αναφέρθηκε κι ο Σορτς. Ο Σορτς δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό για να παίζει 17 λεπτά πίσω από Σλούκα και Γκραντ. Ούτε ο ίδιος ο Σορτς το περίμενε αυτό όταν υπέγραφε, ούτε οι φίλοι του Παναθηναϊκού, ενδεχομένως ούτε το ίδιο το front-office. Κατέληξε να παίζει τόσο. Ενδεχομένως μάλιστα αν δεν ήταν ο Σορτς των 2μιση εκατομμυρίων να μην επέμενε καν ο Αταμάν σε αυτόν τόσο και να τον είχε παρκάρει σαν άλλο Λορέντζο Μπράουν.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τετ Δεκ 03, 2025 12:39 pm

Δε ξέρω τι περιμενε ο Σορτς ,ξέρω ότι δέχτηκε να ερθει σε μια γεμάτη περιφέρεια που οι βασικοί της παίζανε 30,26 κ 22 λεπτά μ.ο ...και δε νομίζω να του έταξε κάνεις εγγυημένο χρόνο με αυτό το line up .Και τον ήθελε η μισή EL

Και κυρίως αυτό το επιχείρημα το χρησιμοποίησα επειδή γράφτηκε "γιατί να ερθει ο Φρανσίσκο με Γουοκαπ κ Εβανς".

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Δεκ 03, 2025 12:50 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Δεκ 03, 2025 12:06 pm
Δε καταλαβαίνω ποιος είναι ο αντιλογος/αντεπιχειρημα σου.
Ότι δλδ ο Φρανσίσκο με χαμηλότερο στάτους απο τον Σορτς δε θα δεχόταν να έρθει στον ολυμπιακο με Γουοκαπ και Έβανς(με 1,5 έτος εξω ο ενας με προβλημα οσφυαλγιας ο αλλο2) ενώ ο ο Σορτς ήρθε στον Παο (με Σλουκα και Ναν) είναι μάλλον επιχείρημα υπέρ της θέσης μου.

Ο Σλουκας 35 ξε35 ,πέρσι επαιζε 22 λεπτά μ.ο και προπερσι ήταν mvp παντού,δε νομίζω ο Γουοκαπ να ειναι μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας για κάποιον παίκτη από το στάτους του Σλουκα (για την ακρίβεια μάλλον αστείο θα ήταν να το ισχυριστεί αυτό κάποιος)

Για μένα είναι προφανές ποιο είναι το θέμα και ΔΕ σας διαλέγουν παικτες στη περιφέρεια
Ως απάντηση στην τελευταία σου πρόταση. Πράγματι υπάρχουν παίκτες όπως ο Σορτς που για αγωνιστικούς λόγους επέλεξαν άλλη ομάδα με ένα στυλ παιχνιδιού που έκριναν ότι τους ταιριάζει περισσότερο. Σωστή ή λάθος απόφαση θα το κρίνει η ιστορία. Θα μπορούσα να βάλω και τον Σλούκα σε αυτή την κατηγορία (τον οποίο η ιστορία δικαίωσε πανηγυρικά). Από την άλλη υπάρχουν και παίκτες που δεν είχαν κανένα θέμα να επιλέξουν τον Ολυμπιακό όπως πχ ο Κίναν Έβανς (ασχέτως αν τραυματίστηκε σοβαρά λίγο αργότερα) ή ακόμα και ο Μάικ Τζέιμς που όπως έχει δηλώσει είχε συμφωνήσει σε όλα, περιμένοντας πως θα λύσει το συμβόλαιό του με τη Μονακό. Υπάρχουν και παίκτες όπως ο Μπάτλερ που διάλεξαν μεν άλλη ομάδα για άλλους λόγους, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα περί αγωνιστικού στυλ κτλ. Ο άνθρωπος δεν ήξερε καν το Φουρνιέ, σιγά μην ήξερε και τι μπάσκετ παίζει ο κάθε Μπαρτζώκας.

Άρα υπάρχουν παίκτες που δε τους άρεσε ή προτιμούσαν άλλο στυλ μπάσκετ; Ναι. Υπάρχουν παίκτες που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να υπογράψουν στον Ολυμπιακό και ήθελαν να παίξουν σε αυτόν; Ναι. Υπάρχουν παίκτες που επέλεξαν άλλη ομάδα για άλλους λόγους; Ναι. Απλά λέγε λέγε τόσα χρόνια κάτι έχει μείνει, οπότε πολύς κόσμος εστιάζει μόνο στην πρώτη κατηγορία.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός (κακώς) έχει στραφεί σε λύσεις ανάγκης που απλά γεμίζουν το ρόστερ με παίκτες χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικά. Διότι αν το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρος ότι ψάχνει γκαρντ και δεν στήριζε τον Έβανς (μετά Χριστόν προφητεία καθώς κι εγώ ήθελα να δω τον Έβανς στον Ολυμπιακό), μια χαρά θα μπορούσε να είχε πάρει παίκτη. Ακόμα κι έναν Βάιλερ-Μπαμπ στη χειρότερη. Για αυτό και πιστεύω ότι η χειρότερη εξέλιξη αυτή τη στιγμή δεν είναι το να μην πάρει παίκτη. Η χειρότερη εξέλιξη θα ήταν να πάρει άλλον έναν Λι με πολυετές συμβόλαιο.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 03, 2025 1:01 pm

Ας φερουμε τον Ντε Κολο μεχρι το τελος της σεζον. Η τον Πολ που εγινε waived στα 40 του ας ερθει να παρει συνταξη εδω περα. 3 μυρια επαιρνε στο NBA και μπορει να θελει να ερθει με λιγοτερα για να εξηγησει στον Φουρνιε 10-12 χρονια μετά πως του το εκανε αυτο εδω!

Και μπασκετ να μην παιξουν τουλαχιστον μπορει να κανουν κανα μαθημα σε Λη και Ντιλικινα τι σημαινει playmaker. :roofl:

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”