Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Δεκ 05, 2025 12:39 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Παρ Δεκ 05, 2025 12:18 pm
Εrether προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικος και ρεαλιστης γίνεται. Ο μόνος που γελιοποιειται ποιος είναι ο Μητσοτακης η ο Ολυμπιακός στα μάτια των Ευρωπαίων φιλάθλων μπάσκετ;;;;; Και σου λέω φαντάσου να επαναληφθεί τκ φαινόμενο άλλες 5 φορές.

Ο δικός μας από ντροπή για να μην διασυρθεί το όνομα της ομάδας θα ενεργούσε μη περιμενοντας κυβερνητική πρωτοβουλία η θα εκβίαζε ωμά αν το τερέν του ΟΑΚΑ γινοταν λιμνούλα.
Μιλάς για τον άνθρωπο που στο F4 μούτζωνε φιλάθλους από τον αγωνιστικό χώρο και γίναμε διεθνώς ρεζίλι? Εντάξει είπαμε, άλλα ο DPG είναι συνώνυμο της ντροπής και τον ξέρουν σε όλη την Ευρώπη....

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Δεκ 05, 2025 12:47 pm

Δεν τo συνεχίζω γιατί δεν έχει και νόημα. Με κάλυψε η παραπάνω θέση του big Lebowski.

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Παρ Δεκ 05, 2025 12:48 pm

Ολα αυτά τα χρόνια ένα βασικό λάθος έχουν κάνει οι Αγγελοπουλοι και κανένα άλλο....

Από την ημέρα που ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έριξε τις κατάρες για τα παιδιά και τη γυναίκα του Σπανούλη έπρεπε όσο πιο άμεσα να φροντίσουν η ομάδα να σταματήσει να παίζει στην Ελληνική λίγκα και να πάει αλλού....Αν έβλεπαν στοιχειωδώς μπροστά αυτό θα είχαν κάνει....

Ακόμα και τώρα που βλέπουν ότι ο εφευρέτης βάζει ότι μέσο έχει να ασχοληθεί με το Σεφ με τον πιο κίτρινο τρόπο τι περιμένουν ότι το Μάιο θα διεξαχθεί φυσιολογικά το πρωτάθλημα?Μονο αν χάσουμε 3-0 αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση...

Όσο ο Παναθηναϊκός έχει τη συγκεκριμένη διοίκηση και η ομάδα συνεχίζει να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ δεν πρόκειται να χαρούμε και θα έπρεπε να το έχουν καταλάβει στη διοίκηση

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Δεκ 05, 2025 12:49 pm

Δεν ξέρω τι είναι ο Γιαννακόπουλος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Αγγελόπουλοι είναι τουλάχιστον κουτοπόνηροι, καθώς επιλέγουν συνειδητά να μην επενδύσουν στην στεγανοποίηση της οροφής του ΣΕΦ, περιμένοντας από το κράτος να καλύψει τη δαπάνη.

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Δεκ 05, 2025 12:51 pm

eddiedimitris έγραψε:
Παρ Δεκ 05, 2025 12:48 pm
Ακόμα και τώρα που βλέπουν ότι ο εφευρέτης βάζει ότι μέσο έχει να ασχοληθεί με το Σεφ με τον πιο κίτρινο τρόπο τι περιμένουν ότι το Μάιο θα διεξαχθεί φυσιολογικά το πρωτάθλημα?Μονο αν χάσουμε 3-0 αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση...
Ναι, η διοίκηση του Παναθηναϊκού φταίει, όχι το γεγονός ότι οι πρόεδροι σας έχουν αφήσει το ΣΕΦ στη μοίρα του και δίνουν δικαιώματα. Καλό είναι να κάνετε και καμιά αυτοκριτική αντί να ψάχνετε παντού εχθρούς...

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Παρ Δεκ 05, 2025 12:54 pm

Επίσης εγώ δε συμμερίζομαι τόσο αυτό με το ρεζίλι. Προσωπικά θα μου ήταν παγερά αδιάφορο αν ένα ματς Μπαρτσελόνα Παρτιζάν πχ είχε αναβληθεί για αντίστοιχους λόγους. Και είμαι από αυτούς που παρακολουθούν Euroleague, πόσο μάλλον αν δεν παρακολουθούσα καν. Γενικά δεν ξέρω γιατί πιστεύουμε ότι η Ευρώπη (ή ο οποιοσδήποτε) ασχολείται με εμάς, είτε σε επίπεδο χώρας, είτε σε επίπεδο ομάδας.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Παρ Δεκ 05, 2025 12:56 pm

BillyPao έγραψε:
Δεν ξέρω τι είναι ο Γιαννακόπουλος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Αγγελόπουλοι είναι τουλάχιστον κουτοπόνηροι, καθώς επιλέγουν συνειδητά να μην επενδύσουν στην στεγανοποίηση της οροφής του ΣΕΦ, περιμένοντας από το κράτος να καλύψει τη δαπάνη.
Καλά προφανώς είναι μοχλός πίεσης προς την κυβέρνηση, το έγραψα και πριν με 800Κ κάνανε φανταστική δουλειά για μόνωση άλλα δεν θέλουν, όχι για τα λεφτά της μόνωσης πάντως.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Δεκ 05, 2025 12:57 pm

Σε άλλα νέα, γυρίζουμε Nike?

https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... riso-deal/

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Παρ Δεκ 05, 2025 1:00 pm

BillyPao έγραψε:
Σε μερικά χρόνια που θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του ΣΕΦ και θα έχουν μπει συνολικά, όχι 20 αλλά 40 μύρια, τι θα λες; Ααα οι αυγουλοματηδες οι σπαγγοραμμενοι δεν έδωσαν 3 μύρια για οροφή και έκλεψαν το κράτος;

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Δεκ 05, 2025 1:01 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Δεκ 05, 2025 12:57 pm
Σε άλλα νέα, γυρίζουμε Nike?

https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... riso-deal/
Πληρωμένα αρδάκια μη μας βγάζετε από τη μιζέρια

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Δεκ 05, 2025 1:02 pm

karamelitsa έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Καλά προφανώς είναι μοχλός πίεσης προς την κυβέρνηση, το έγραψα και πριν με 800Κ κάνανε φανταστική δουλειά για μόνωση άλλα δεν θέλουν, όχι για τα λεφτά της μόνωσης πάντως.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να χρησιμοποιήσεις ως μοχλό πίεσης προς την κυβέρνηση μια επισκευή που κοστίζει 800.000 ευρώ. Δεν είναι ότι τους λείπουν κιόλας...

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Δεκ 05, 2025 1:03 pm

Erether έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Σε μερικά χρόνια που θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του ΣΕΦ και θα έχουν μπει συνολικά, όχι 20 αλλά 40 μύρια, τι θα λες; Ααα οι αυγουλοματηδες οι σπαγγοραμμενοι δεν έδωσαν 3 μύρια για οροφή και έκλεψαν το κράτος;
Ωραία, αφού θα βάλουν τα χρήματα που λες, γιατί κολλάνε να δώσουν πολύ λιγότερα τώρα για τη στεγανοποίηση;

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Δεκ 05, 2025 1:05 pm

big_lebowski έγραψε:
Παρ Δεκ 05, 2025 12:29 pm
Erether εμένα προσωπικά (και ιδεολογικά και σα τρόπο έκφρασης κσι σα νοοτροπία και για 1002 λογους) ο δπγ μου ειναι εξαιρετικά αντιπαθής (για να το πω ευγενικα)
Οποτε δεν έχω κάποια ατζέντα η οτιδήποτε.
Η αποψη μου (θα αφορούσε κσι την ομάδα μου( είναι ότι ανεξαρτήτως του γελοίου κράτους και των αμελειων του τη στεγανοποιηση θα έπρεπε να την είχαν κάνει με δικά τους έξοδα.Οχι διότι είναι ευθύνη τους η υποχρέωση τους νομικά (του κράτους ειναι) αλλά επειδή αποτελεί θέμα αξιοπρέπειας του οίκου τους(έστω και νοικιασμενου)
Αυτοαναιρείσαι, αν με πιάνεις.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Παρ Δεκ 05, 2025 1:06 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Δεκ 05, 2025 1:02 pm
karamelitsa έγραψε:

Δεν καταλαβαίνω γιατί να χρησιμοποιήσεις ως μοχλό πίεσης προς την κυβέρνηση μια επισκευή που κοστίζει 800.000 ευρώ. Δεν είναι ότι τους λείπουν κιόλας...
Για εκβιαστικούς λόγους βρε συ με ότι αυτό συνεπάγεται, πως να το γράψω αλλιώς, να γίνουμε ρόμπα διεθνώς και να αναγκαστεί το κράτος να φτιάξει το ΣΕΦ...λες να τους λείπουν 800Κ? Εδώ πληρώνουμε τόσα τον Λαρετζάκη για να είναι DNP.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Παρ Δεκ 05, 2025 1:07 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Δεκ 05, 2025 1:03 pm
Erether έγραψε:

Ωραία, αφού θα βάλουν τα χρήματα που λες, γιατί κολλάνε να δώσουν πολύ λιγότερα τώρα για τη στεγανοποίηση;
Δεν ξερω. Κακως δε δινονται με καποιο τροπο. Λες να εχουν βιτσιο να τους πληρωνει το κρατος;

Θα το εχεις ξανακουσει και εσυ οτι θα δωθουν τοσα λεφτα εν τελει. Δεν μπορει να το ακους πρωτη φορα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”