Euroleague 14η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Valencia Basket(5/12, 21:15)
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
εμενα δεν μαρεσε ουτε στο πρωτο ημιχρονο ηταν πολυ μετρια η ομαδαnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Δεκ 05, 2025 11:32 pmΑπό το καλό πρώτο ημίχρονο στον απόλυτο ύπνο στο δεύτερο. Δεν ξαναλέω τίποτα καλό μέχρι να τελειώνουν τα παιχνίδια![]()
Αυτός ο Γιουρτσεβέν είναι τρ(ομερ)ή () περίπτωση τουρίστα, δεν αντέχω να τον βλέπω ειλικρινά. Χωρίς 5ρι δύσκολα κερδίζεις σε αυτό το επίπεδο.
γιουτσεβεν και γκριγκονις δεν προσφερουν τιποτα στην ομαδα πιανουν 2 πολυτιμες θεσεις ξενων και κοστιζουν πολλα λεφτα
αν κρατησουν τον τουρκο και μετα τις 31 δεκ που εχουμε οψιον θα μιλαμε για βυσμα επιπεδου νικολακη παππα
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο γκριγκονις οταν παιζει μου θυμιζει εμενα οταν ειχα παθει δισκοκηλη και σηκωνομουν απτο κρεβατι να παω τουαλεταnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Δεκ 05, 2025 11:41 pm
Δυστυχώς έχεις δίκιο. Ήπλιζα ο Γκριγκόνις να επανέλθει αλλά δεν ξέρω πόσο χρόνο μπορούμε να του δώσουμε. Από την άλλη, δεν είναι πρόβλημα ο Μάριος. Εννοώ οκ, είτε είναι, είτε δεν είναι, έχουμε αρκετό κόσμο. Το μεγάλο πρόβλημα (καλά δεν σου λέω τίποτα συνταρακτικά νέα) είναι η έλλειψη ψηλών.
εμενα δεν με ενοχλει κανενα βυσμα αρκει να υπαρχει κανονικος αντικαταστατης τους
και ας τους εχουν εκει να του κοιτανε αν ειναι ωραιοι και να τους πληρωνουν
ας παρουν κανονικο σεντερ και ας κρατησουν και τον γιουτσεβεν να μην παιζει καθολου απλα να κουναει πετσετες λες και ειναι δικα μου ειναι τα λεφτα ετσι και αλλιως
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Stelios97

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Nunn
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν κανει για την ομαδα αυτος ο παιχτης να καθομαστε ναπαιζουμε με το μητογλου με 2 σεντερ να καθονται να γυαλιζουν το παγκο!τι τον κρατας αταμαν να κανει τι να πληρωνεται να καθεται να παιζουμε με μητογλου στο 5 κ μετα να βγαινεις να λες χαλια οι ψηλοι μας ε καπου ελεος!Περιμενε ο φαριντ 36χρονων να πεταει οπως το προηγουμενο μηνα!καθε φορα που ο ναν αρχιζει τα δικα του τελειωνουμε τον μαρκαρουν σκληρα δεν τη δινει τη μπαλα εκνευριζεται κ τελος μετα!αυτο το σκηνικο με το ναν θα τελειωσει ποτε?λεω εγω τωρα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο