Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι σχέση έχει το τρίποντο ρε αδερφέ; Εμείς αυτό που θέλουμε πρωτίστως είναι να πάρουμε έναν παίκτη που θα πάρει την μπάλα στην επίθεση και θα ξέρει τι να την κάνει.tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 12:42 amΡε συ σε όλα τα κρίσιμα ο Τόμπσον τουβλαδορος είναι στο 3ποντο. Έτσι τον θυμάμαι εγώ.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 12:33 amο τομπσον ειναι ο γουοκαπ με 3π..δεν βλεπω πως δεν θα ταιριαζε με το συστημα μας..παικτη ηγετη δεν θελανε αν ηταν θα παιρνανε τον μισιτς..οπως λενε εχουνε ηδη πολλους.
ολοι εχετε δει τι παικτες ζηταγα εγω..αλλα ο μπαρτζωκας ψαχνει τον τομπσον τοσο καιρο στην ουσια.
Έναν παικταρα από το nba χρειαζόμασταν.
Τον μπογια πχ![]()
Μάλλον δεν έχεις δει καλά τα νούμερα του και σου έχουν μείνει εικόνες από το Εφές - ΠΑΟ που εκεί αναγκαστικά έπαιζε iso και τούβλαρε. Στο spot up είναι δολοφόνος.
Τεσπα τα έχει πει όλα ο Shaq για τον Τόμσον, συμφωνώ 100% σε ότι έχει γράψει. Έναν τέτοιο παίκτη ψάχνει θεωρητικά ο Μπαρτζώκας.
Εχει μικρο buy out ο Ουασινγκτον:
https://www.to10.gr/basket/euroleague/3 ... -tou-vids/
Ομως ΔΕΝ τουβλαρει.
Οποτε δε ξερω αν κανει...
Ομως ΔΕΝ τουβλαρει.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπερα παιδες. Ειμαι στο εξωτερικο απο την Πεμπτη οποτε δεν εχω ζησει ολο το χαμο με τις πλυμμηρες στην Αττικη. Επισης λογω βεβαρημενου φορτου εργασιας τις προηγουμενες μερες δεν ειχα πολυασχοληθει με την μεταγραφολογια και ειχα αφησει τις πηγες μου να ησυχασουν απο την αφεντια μου.qspock έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 12:01 pmΕχει μικρο buy out ο Ουασινγκτον:
Ομως ΔΕΝ τουβλαρει.
Δυστυχως δεν εχω καποιο καινουργιο νεο στα μεταγραφικα.
Παντως αν υπηρχε η δυνατοτητα ναπαρεια τον φετινο ουασινγκτον θα ηταν δωρο εξ ουρανου. Τι μπυ να μου θυμιζει αυτη η περιπτωση πριν μια ντουζινα χρονια; Ο λο απο ποια ομαδα ειχε φυγει; Βρε λες να ζησουμε το dejavu. Παντως καλυτερο παικτη απο τον ουασινγκτον αυτη τη στιγμη και με τα τοσα ακυρα που εχουμε φαει δεν βρισκεις ειδικα αν εχει buyout
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά συμφωνώ Chris, δεν νομίζω ότι θα βρούμε καλύτερο αυτή την περίοδο.
Αλλά δεν νομίζω ότι θα πάει ο Μπαρτζώκας σε αυτή την επιλογή τελικά, ακόμα και αν ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος.
Ο Ουάσινγκτον μοιάζει πολύ με Ντόρσει στο στυλ παιχνιδιού (πάει πιο συχνά προς το καλάθι βέβαια) και δεν θεωρώ ότι μπορεί να τρέξει την second unit ως primary ball handler. Μου θυμίζει λίγο τον Βιλτόζα σε αυτό, θέλει κάποιον τύπου Ουόκαπ δίπλα του για να αποδώσει καλύτερα, αλλά σαν πρωτεύον άσος είναι επιρρεπής στο λάθος (σύμφωνα και με hoopfellas).
Βέβαια θα κάνει όργια με Ντόντα Χολ γιατί σηκώνει καλά την μπάλα, αλλά δεν αρκεί αυτό πιστεύω.
Θεωρώ ότι θα καταλήξει πιο εύκολα στον Ντεκολο παρά στον Ουάσινγκτον στο τέλος.
Αλλά δεν νομίζω ότι θα πάει ο Μπαρτζώκας σε αυτή την επιλογή τελικά, ακόμα και αν ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος.
Ο Ουάσινγκτον μοιάζει πολύ με Ντόρσει στο στυλ παιχνιδιού (πάει πιο συχνά προς το καλάθι βέβαια) και δεν θεωρώ ότι μπορεί να τρέξει την second unit ως primary ball handler. Μου θυμίζει λίγο τον Βιλτόζα σε αυτό, θέλει κάποιον τύπου Ουόκαπ δίπλα του για να αποδώσει καλύτερα, αλλά σαν πρωτεύον άσος είναι επιρρεπής στο λάθος (σύμφωνα και με hoopfellas).
Βέβαια θα κάνει όργια με Ντόντα Χολ γιατί σηκώνει καλά την μπάλα, αλλά δεν αρκεί αυτό πιστεύω.
Θεωρώ ότι θα καταλήξει πιο εύκολα στον Ντεκολο παρά στον Ουάσινγκτον στο τέλος.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Διαφωνώ κάθετα. Ακριβώς επειδή έχουμε πολύ μέτρια ποιντ γκαρντ πρέπει να πάρουμε έναν που θα κάνει τη διαφορά. Ο παίκτης που θα πάρουμε πρέπει να είναι 100% leader με προσωπική φάση στα κρίσιμα. Κανένας απ αυτούς τους δύο που αναφέραμε πιο πάνω δεν το έχει αυτό. Αμα θες κ άλλον έναν για να πούμε ότι πήραμε πάσο, εγώ δεν το βλέπω έτσι και μάλλον ούτε ο κοουτς. Και σ αυτή την περίπτωση καλά κάνει.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 12:25 amγια ομαδα με τα χειροτερα γκαρντ της διοργανωσης κυριολεκτικα ..πολυ επιλεκτικοι ειμαστε..ο ενας δεν εχει αποφαση,ο αλλος χεζεται,ο αλλος δεν παιζει αμυνα ,ο αλλος παρα ειναι καλος για να ρθει να παιζει πισω απο τον θωμα..ας παιζουμε με τον μακελελε και τον καρεμπε τοτε.
Προσοχή! Προφανώς και έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης που φτάσαμε σ αυτό το σημείο, δεν τον βγάζω λάδι. Όμως δεν πρέπει να διοωρθωσουμε τις αστοχίες με μια ακόμη. Αν βρουν παιχταρα που μπορεί να μας κουβαλήσει, καλώς να τον πάρουν. Αν όχι, ας πάμε έτσι και να βρουν το καλοκαίρι. Μη φορτώσουμε την περιφέρεια με ένα ακόμα μακροχρόνιο συμβόλαιο μετριότητας που θα μας βάλει τρικλοποδιές το καλοκαίρι.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Αφού βρε αδερφέ ξέρεις το κόλλημα του Μπι……..ψάχνει μετά μανίας για ΚΥΡΙΩΣ primary ball handler. Θεωρώ ότι ούτε που θα ασχοληθεί με την περίπτωση αυτή, αν και την συγκεκριμένη χρονική περίοδο αυτός μαζί με τον 38χρονο Ντε Κολό είναι μακράν οι καλύτερες περιπτώσεις που μπορείς να βρεις!! Εν τω μεταξύ και οι δύο το έχουνε το pick n roll σε αρκετά καλό βαθμό, την στιγμή που εμείς δεν έχουμε pick n roll χειριστές, αλλά επιλέξαμε pick n roll ψηλό τρομάρα μας……..ΣΚΕΤΗ ΒΑΒΕΛ!!!qspock έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 12:01 pmΕχει μικρο buy out ο Ουασινγκτον:
Ομως ΔΕΝ τουβλαρει.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Ακούω από αρκετούς γνωστούς μου , στα όρια της πλάκας βέβαια, πως όλη αυτή η διστακτικότητα και αναβλητικότητα που επικρατεί στις επιλογές τόσο του pg αλλά και ενδεχομένως ενός versatile 4-5 αριού, θα λυθούν μονομιάς αν φάει ο δυσκοίλιος Γιώργης καμιά 15 άρα στο κεφάλι από τον Τσάβι την άλλη αγωνιστική.Έτσι έχουμε φτάσει να σκεφτόμαστε πλέον!! Ακόμα και για πλάκα……..
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Στο ότι είναι ένας Γουοκαπ ΜΕ 3ΠΟΝΤΟ απάντησα.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 9:44 amΤι σχέση έχει το τρίποντο ρε αδερφέ; Εμείς αυτό που θέλουμε πρωτίστως είναι να πάρουμε έναν παίκτη που θα πάρει την μπάλα στην επίθεση και θα ξέρει τι να την κάνει.tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 12:42 am
Ρε συ σε όλα τα κρίσιμα ο Τόμπσον τουβλαδορος είναι στο 3ποντο. Έτσι τον θυμάμαι εγώ.
Έναν παικταρα από το nba χρειαζόμασταν.
Τον μπογια πχ![]()
Μάλλον δεν έχεις δει καλά τα νούμερα του και σου έχουν μείνει εικόνες από το Εφές - ΠΑΟ που εκεί αναγκαστικά έπαιζε iso και τούβλαρε. Στο spot up είναι δολοφόνος.
Τεσπα τα έχει πει όλα ο Shaq για τον Τόμσον, συμφωνώ 100% σε ότι έχει γράψει. Έναν τέτοιο παίκτη ψάχνει θεωρητικά ο Μπαρτζώκας.
Δεν είπα εγώ ότι κολλάει κάπου.
Μην βιάζεστε τόσο πολύ να γράψετε την γνώμη σας, κάλμα διαβάστε πρώτα.
Δεν μου έχει μείνει καμιά εικόνα απο πέρυσι με τον παο, έχω δει δεκάδες ματς με τον Τόμπσον και έχω άποψη. Κράτα την δική σου και πάμε παρακάτω.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια είναι ότι η περιγραφή "Γουόκαπ με τρίποντο" για τον Τόμπσον, ούτε εμένα μου ταιριάζει. Αμυντικά ο Τόμπσον δεν είναι καν κοντά στον Γκος, όχι στον Γουόκαπ. Δεν είναι τρύπα, δεν είναι ο παίκτης που θα τον στοχεύουν όλο το βράδυ, αλλά είναι μέτριος στην καλύτερη. Δε τον μειώνω σαν παίκτη, κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος άλλωστε, αλλά καμία σχέση με Γουόκαπ σαν στυλ. Από την άλλη είναι πολύ καλύτερος εκτελεστικά και περίπου στο ίδιο επίπεδο στο κομμάτι της δημιουργίας. Τη μία φορά που κλήθηκε να παίξει play-off δεν έπεισε, αλλά αυτό δε λέει και κάτι, είναι πολύ μικρό το δείγμα των αγώνων.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο