Η δυάδα ξένων του Αιγάλεω είναι σίγουρα καλύτερη από τις Σοφάδες (για να μην πω και άλλες 2-3 ομάδες). Ένας κοντός που ξέρει να διαβάζει τις άμυνας όπως ο Sharkey και ένας ψηλός ελικόπτερο σαν τον Elmore. Αν είχε 2-3 καλύτερους γηγενείς θα μπορούσε να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει μέσω των play-outs, τώρα παρά την χτεσινή νίκη θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια να αποφύγει μια από τις δύο τελευταίες θέσεις. Οι Σοφάδες παίζουν πολύ σημαντικό ματς με το Παπάγου το άλλο Σάββατο, αν δεν εκμεταλλευτούν το ντεφορμάρισμα των Στρατηγών θα δουν κι άλλη μια ομάδα να τους ξεφεύγει στην μάχη της παραμονής.gspara έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 11:57 pmCongrats αγαπητε kojito που ψυχανεμιστηκες τον ασσο και πιστεψες στο Σιτυkojito έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 06, 2025 7:33 pm
Πρώτη νίκη και για το μαχητικό Αιγάλεω που έπαιξε με 6 παίκτες ουσιαστικά, με ένα τέταρτο δεκάλεπτο που θύμισε αυτό στο μεσοβδόμαδα ματς Δάφνης-Παπάγου, επέστρεψε από το -10 και με αποκάλυψη τον Κουστένη πήρε μια νίκη που ίσως αναπτερώσει το ηθικό ενόψει συνέχειας. Οι Σοφάδες συνεχίζουν πολύ χαμηλά και χάνουν άλλο ένα παιχνίδι στο 4ο δεκάλεπτο και νομίζω εκτός κι αν κάνουν 2-3 έμπειρες προσθήκες τώρα τον χείμωνα, δύσκολα θα καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία.Μαλλον ειχες inside info οτι θα ειναι στην 12αδα ο..........Καραβολας
![]()
Προσωπικα δεν εδινα ουτε μιση πιθανοτητα και οντως πηγε κι εμενα το μυαλο μου στη νικη της Δαφνης.
Κουστεναρος εξεθεσε τον Παπαδοπουλο που δεν του εδωσε πολλες ευκαιριες,παρολο που απο τα φιλικα του καλοκαιριου εδειχνε οτι ειναι ικανος για σημαντικο ρολο κ χρονο.Ο Sharkey επισης ειναι ακριβως αυτο που λειπει απο αρκετες ομαδες......first pass !!!!
Oι Σοφαδες εκαναν καταστροφικη ηττα.Βαθμολογικα και κυριως ψυχολογικα.Οι απουσιες Μπουντουρη-Ευσταθιαδη,δεν μπορουν να αποτελεσουν δικαιολογια.Δυστυχως και η επιλογη Voyles αποδεικνυεται ατυχης.....
Είδα κι εγώ... Καράβολα στην άκρη του πάγκου χτες κάποια στιγμή και νόμιζα γυρίσαμε 10 χρόνια πριν σχεδόν. Μετά τον είδα δηλωμένο και στο φύλλο αγώνα και επιβεβαιώθηκα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο