Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Δεκ 08, 2025 3:14 pm

Γιατρέ εμφανίσου, κλείνουν Washington;

Edit : εμφανιστηκες :D

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Δεκ 08, 2025 3:29 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Δεκ 08, 2025 3:13 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Δεκ 08, 2025 2:52 pm

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση ο Μπαρτζώκας να ασχοληθεί με την περίπτωση Ουάσιγκτον……άμα δω και αυτό οκ 🙌
Με την νεα πληροφορηση μου δεν προκυπτει κατι με Ουασινγκτον. Εμενα προσωπικα δεν θα με χαλουσε καθολου παντως. Μπορει να προσομοιάζει στον Ντορσει πολυ αλλα ειναι πολυ καλυτερος χειριστης απο αυτον. Σιγουρα θα προτιμουσα Μορρις, Πειν, Χειζ, Φλιν και Μουρ (σε δειτα προτεραιοτητας) αλλα μετα τα απανωτα Χ που φααμε δεν θαμε χαλουσε καθολου ενας 25χρονος που εχει δουλεψει με τον Ομπραντοβιτς και κανει εξαιρετικες εμφανισεις φετος.

Παντως αν περιμεναμε τον Τζοουνς Γκαρσια και δεν
Ειναι θεμα χρηματων δεν καταλαβαινω πως ο Μαλικ Μπισλει καταληγει στην Παρτιζαν.(Ναι δεν ειναι ασσος αλλα ουτε ο Γκαρσια δεν ειναι) καθως ο Μπισλει ειναι ενας 5 φορες ποιοτικοτερος Γκαρσια(μπορει να λεω και λιγο)
Αλλού κολλάει το θέμα γιατρέ!!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Δεκ 08, 2025 3:53 pm

Christofis έγραψε:

Ειναι θεμα χρηματων δεν καταλαβαινω πως ο Μαλικ Μπισλει καταληγει στην Παρτιζαν.(Ναι δεν ειναι ασσος αλλα ουτε ο Γκαρσια δεν ειναι) καθως ο Μπισλει ειναι ενας 5 φορες ποιοτικοτερος Γκαρσια(μπορει να λεω και λιγο)
φημες λενε οτι κατεχει και την τεχνη του στοιχηματισμου ποιοτικοτερα :welcome:

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Δεκ 08, 2025 4:00 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Δεκ 08, 2025 3:53 pm
Christofis έγραψε:

φημες λενε οτι κατεχει και την τεχνη του στοιχηματισμου ποιοτικοτερα :welcome:
Και αυτο αθλημα ειναι τουλουμπακο. Ειναι τοσο αφοσιωμενος στον αθλητισμο που ακομη καινστον ελευθερο του χρονο αθλειται. :wink:

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Δευ Δεκ 08, 2025 4:33 pm

150k buy out έχει ο Σίλβα; Τον πήρε και αυτόν ο ντιπιτζι.
Εμείς πόσα είχαμε δώσει για Καραγιαννίδη;

Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Δευ Δεκ 08, 2025 4:56 pm

Ο Washington, από όσο τον έχω δει, είναι σκόρερ. Ένα στυλ Ντόρσεϊ με καλύτερο χειρισμό, όπως είπε κι ο Christofis.
Εμείς υποτίθεται ότι θέλουμε παίχτη που κυρίως μπορεί να οργανώσει-δημιουργήσει.
Καλός παίχτης είναι αλλά δεν νομίζω πως ταιριάζει στα θέλω μας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leo_98 την Δευ Δεκ 08, 2025 4:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Δεκ 08, 2025 4:58 pm

Leo_98 έγραψε:
Δευ Δεκ 08, 2025 4:56 pm
Ο Washington, από όσο τον έχω δει, είναι σκόρερ. Ένα στυλ Ντόρσεϊ με καλύτερο χειρισμό.
Εμείς υποτίθεται ότι θέλουμε παίχτη που κυρίως μπορεί να οργανώσει-δημιουργήσει.
Καλός παίχτης είναι αλλά δεν νομίζω πως ταιριάζει στα θέλω μας.
Ουτε ο Τζοουνς Γκαρσια ταιριαζει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Δεκ 08, 2025 5:04 pm

γιατι ο ντε κολο τι ειναι?Συνηθως τα στατιστικα του ειναι 3-4 ασσιστ για 3-4 λαθη..τον ντε κολο για το σκοραρισμα τον παιρνεις,σιγουρα οχι για την δημιουργια..δεν τον εχω δει πολυ τον γουασικτον αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ παρομοιος με τον ντε κολο και παιζει να ειναι και καλυτερος χειριστης..ενω σιγουρα παιζει καλυτερη αμυνα και αντεχει να παιζει πιο πολυ.

κατι ελεγε ο ζερβας για τον ελαιζα μπραιαντ...αυτος πως διαολο μπορει να ερθει που ειναι βασικος στην χαποελ?αλλος ενας παικτης που χαθηκε το καλοκαιρι..και μην πει κανεις οτι ειναι ποιντ φοργουορντ η δεν ξερω τι..λες και ο γκαρσια που μας εχουν πρηξει ειναι ασσος.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Δευ Δεκ 08, 2025 5:16 pm

Rivers15 έγραψε:
Δευ Δεκ 08, 2025 2:45 pm
Διαβαζω πως εχουμε συμφωνησει με Ουασινγκτον, δεν ξερω αν ισχυει αλλα προσωπικα θα προτιμουσα τον Ντε Κολο γι αυτο που θελουμε.
Ουασινγκτον τον παιρνεις για αντικαταστατη του Λη που μαλλον χαιρεταει για αλλου αμεσα.
Απο κει και περα σου λειπει ο αντικαταστατης του Εβανς, δλδ ο Ντεκολο.

Και μετα παιρνεις και ενα τεσσαροπενταρι, αν θελεις να εχεις βλεψεις για πρωτια στην Ευρωπη.
Αλλιως καθεσαι απο τωρα και κανεις σεναρια πως να κερδισεις τον ΠΑΟ στην Ελλαδα τον Ιουνιο.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Δευ Δεκ 08, 2025 5:18 pm

shaq7 έγραψε:

κατι ελεγε ο ζερβας για τον ελαιζα μπραιαντ...αυτος πως διαολο μπορει να ερθει που ειναι βασικος στην χαποελ?
IMG_20251208_171659.jpg

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Δεκ 08, 2025 5:43 pm

shaq7 έγραψε:
γιατι ο ντε κολο τι ειναι?Συνηθως τα στατιστικα του ειναι 3-4 ασσιστ για 3-4 λαθη..τον ντε κολο για το σκοραρισμα τον παιρνεις,σιγουρα οχι για την δημιουργια..δεν τον εχω δει πολυ τον γουασικτον αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ παρομοιος με τον ντε κολο και παιζει να ειναι και καλυτερος χειριστης..ενω σιγουρα παιζει καλυτερη αμυνα και αντεχει να παιζει πιο πολυ.

κατι ελεγε ο ζερβας για τον ελαιζα μπραιαντ...αυτος πως διαολο μπορει να ερθει που ειναι βασικος στην χαποελ?αλλος ενας παικτης που χαθηκε το καλοκαιρι..και μην πει κανεις οτι ειναι ποιντ φοργουορντ η δεν ξερω τι..λες και ο γκαρσια που μας εχουν πρηξει ειναι ασσος.
Καπου διαβαζα οτι ο Μπραιαντ ζητησε να φυγει απο την χαποελ γιατι λεει δεν θελει να ζει στο ισραηλ :roofl:
Δεν ξερω τι αλλη αηδια θα διαβασουμε οσο ο Ολυμπιακος συνεχιζει να ψαχνει παικτες.

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Δεκ 08, 2025 5:46 pm

qspock έγραψε:
Δευ Δεκ 08, 2025 5:16 pm
Rivers15 έγραψε:
Δευ Δεκ 08, 2025 2:45 pm
Διαβαζω πως εχουμε συμφωνησει με Ουασινγκτον, δεν ξερω αν ισχυει αλλα προσωπικα θα προτιμουσα τον Ντε Κολο γι αυτο που θελουμε.
Ουασινγκτον τον παιρνεις για αντικαταστατη του Λη που μαλλον χαιρεταει για αλλου αμεσα.
Απο κει και περα σου λειπει ο αντικαταστατης του Εβανς, δλδ ο Ντεκολο.

Και μετα παιρνεις και ενα τεσσαροπενταρι, αν θελεις να εχεις βλεψεις για πρωτια στην Ευρωπη.
Αλλιως καθεσαι απο τωρα και κανεις σεναρια πως να κερδισεις τον ΠΑΟ στην Ελλαδα τον Ιουνιο.
Και γιατι να δεχθει να ερθει ο Ουασινκτον να παιζει 5-10 λεπτα; Γιατι υπο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα παιζει παραπανω αν ερθει για το ρολο του Λη.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Δεκ 08, 2025 5:51 pm

shaq7 έγραψε:

Ο ντεκολο ποτε δεν ηταν ποιντ γκαρν. Δυαρι ηταν που στα γεραματα εβλεπε περισσοτερο γηπεδο οπως ο Σπανουλης

Ο ουασινγκτον ειναι ταμαμ παιδια μην το λιβανιζουμε. Αν υπαρχει buyout μικρο πας τον παιρνεις και ειναι μια χαρα αναβαθμιση και με σουτ που σου λειπει.

Παντως αν αυτον που ψαχνει ο κοουτς ειναι ο Τζοουνς Γκαρσια τοτε ο Μπισλει ειναι ελευθερος ακομη. Ο μπραιαντ ειναι ποιντ φοργουορντ αλλα ειναι αναξιοπιστος σουτερ. Μια μερα θα βαλει πεντε την αλλη θα σπασει τα καλαθια δεν ειμαι σιγουρος οτι μαα πολυταιριαζει. Αλλα δεν ευσταθει και τιποτε. Ειπανε οτι δεν γυρισε με την ομάδα στο Ισραηλ αλλα βγηκανε και ειπανε οτι επειδη ηταν πολυ αρρωστος κα οχι γιατι εχει θεμα με την μεταφορα των παιχνιδιων στο ισραηλ

Ο

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Δεκ 08, 2025 6:00 pm

Rivers15 έγραψε:
Δευ Δεκ 08, 2025 5:43 pm
shaq7 έγραψε:

Καπου διαβαζα οτι ο Μπραιαντ ζητησε να φυγει απο την χαποελ γιατι λεει δεν θελει να ζει στο ισραηλ :roofl:
Δεν ξερω τι αλλη αηδια θα διαβασουμε οσο ο Ολυμπιακος συνεχιζει να ψαχνει παικτες.
Αυτός μάλιστα, είναι παιχτάρα και μ αυτόν μπορείς να πας να πάρεις μεγάλα ματς. Το έλεγα και το καλοκαίρι, ότι αν θες αν αναβαθμίσεις το ρόστερ ουσιαστικά πας και παίρνεις παίκτες που είναι proven σε τέτοια ματς. Μας ήταν βέβαια πολύ αλμυρός και με το δίκιο μας με αυτά που ζήταγε, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Αν όντως ευσταθεί η φήμη φορτώνεις όλες τις μάρκες εκεί. Οργάνωση, άμυνα, clutchness τι να λέμε τώρα. Τον προτιμώ και από τον Μίσιτς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Δεκ 08, 2025 6:09 pm

ναι δεν καταλαβαινω το ''η ομαδα γιατι δεν εχει παρει ακομα τον ντε κολο΄΄ με το ΄΄ο γουασινγκτον ειναι σκορερ με καλυτερο χειρισμο απο ντορσει΄΄..και ο ντε κολο αυτο ειναι στην ουσια,μονο την ηγετικοτητα και την εμπειρια δινει παραπανω απο τον αμερικανο..αλλα σου προσθετει και την τρυπα του οζοντος στην αμυνα.Επισης αν ειναι να παρεις τον γουασινγκτον γιατι δεν παιρνεις τον μπισλει που ηταν καλυτερος 6ος παικτης περσι στο ΝΒΑ..ολοι αυτοι σκορερ με 3π ειναι..

εγω αποτι εχω καταλαβει απο τον μπαφε και τον στεφανου ο μπαρτζω θελει καποιον παικτη ομαδας που να παιζει αμυνα πρωτιστως και να μπορει να δημιουργησει..το σκορ δεν το ψαχνει καθολου..Στην ουσια εναν 3ο η 4ο γουοκαπ ψαχνει εχω χασει το μετρημα :roofl:

ο μπραιαντ 2.3 δεν πηρε απο χαποελ?δεν το λες πολλα λεφτα..εδω τοσα εδινε στον γκαρσια με μια χρονια επαγγελματικο μπασκετ.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”