Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Δεκ 09, 2025 1:37 am

Rivers15 έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 1:05 am
Ακουγεται πως ο Λη ειναι πολυ κοντα σε Εφες. Παιζει να δουμε καμια ανταλλαγη με Λοιντ ή Ντοζιερ αραγε? Γιατι σαν πολλα γκαρντ μαζευονται στην Εφες ωστε να ειναι καθαρη μεταγραφη.
Με Λόιντ???……..ελπίζω να το λες για πλάκα.
Με Ντοζίερ??? Μόνο αν ο ιδιοκτήτης τους είναι παλιός old school θυροεφταρίτης θα ενέκρινε τέτοια ανταλλαγή :banana: :banana:
Παρεπιπτόντως……πότε έχουν γίνει trades εντός Ευρωλίγκας , για να ξεκινήσουν από εμάς τους …….πλέον δυσκοίλιους και αναποφάσιστους σε μεταγραφικές υποθέσεις???

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Δεκ 09, 2025 1:42 am

Leon Man έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 1:12 am
Rivers15 έγραψε:
Ακουγεται πως ο Λη ειναι πολυ κοντα σε Εφες. Παιζει να δουμε καμια ανταλλαγη με Λοιντ ή Ντοζιερ αραγε? Γιατι σαν πολλα γκαρντ μαζευονται στην Εφες ωστε να ειναι καθαρη μεταγραφη.
Από όσο ξέρω, δεν έχει γίνει ποτέ ανταλλαγή παίκτη στην ευρωλίγκα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι βγάζουν συνεχώς σενάρια ανταλλαγής. Πόσο πιθανό είναι να γίνει τώρα για πρώτη φορά;

edit: Ο shaq7 παραπάνω με πέρασε στο νήμα! Άρα, πρέπει να έχει βάση αυτό που ήξερα κι εγώ. Ανταλλαγές στην ευρωλίγκα δεν έχουν γίνει.
Ισχυει δεν υπαρχει trade επισημο στην ευρωλιγκα. Αλλα αν υπαρχει συμφωνια ολων των μερων μπορει ανετα ας πουμε ο Ολυμπιακος να πληρωσει 1 μυριο για μεταγραφη ενος παικτη κ να συμφωνησει πως θα αποδεσμευσει τον Λη, ο οποιος παραλληλα θα εχει συμφωνησει με την Εφες. Ευκολα γινεται δηλαδη.
Απο κει και περα εγω εχω πολυ καλη αποψη για τον Λη (ασχετο πως δεν χρησιμοποιειται σωστα στον Ολυμπιακο) οποτε δεν αποκλειω η οποιαδηποτε εφες να ενδιαφεροταν για μια τετοια συμφωνια που θα περιελαμβανε κ $ (με τα οποια θα μπορουσε να επενδυσει σε μια αλλη θεση) και τον Λη.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Δεκ 09, 2025 1:43 am

ο προεδρος της παρτιζαν ειπε οτι θα διωξουν παιχτες που βριζουν το προπονητικο τιμ και δεν το σεβονται καθολου

ειστε σιγουροι οτι θελετε τετοιους στην ομαδα σας?

Rivers15

nba
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 1:44 am

Slow horses 7 έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
Με Ντοζίερ??? Μόνο αν ο ιδιοκτήτης τους είναι παλιός old school θυροεφταρίτης θα ενέκρινε τέτοια ανταλλαγή :banana: :banana:
Παρεπιπτόντως……πότε έχουν γίνει trades εντός Ευρωλίγκας , για να ξεκινήσουν από εμάς τους …….πλέον δυσκοίλιους και αναποφάσιστους σε μεταγραφικές υποθέσεις???
Νταξ μωρε το οτι εδω εμεις ισοπεδωνουμε τους παντες και ανεβοκατεβαζουμε τον Γουοκαπ ως μπετατζη κ το υπολοιπο ροστερ περαν 2-3 εξαιρεσεων ως αχρηστους δεν σημαινει απαραιτητα πως εχουν ολοι την ιδια αποψη.
Επισης θα μπορουσε να υπαρχει κ παικτης της εφες ας πουμε που θα ηθελε για τους λογους του να αποχωρησει κ να πιεζει προς αυτη την κατευθυνση ανεξαρτητως του αν ο προεδρος/προπονητης ειναι old school or whatever.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Δεκ 09, 2025 1:47 am

τοσα χρονια στην ευρωλιγκα το μονο τρειντ που εχει γινει το χε κανει ο παο, πηρε τον λασμε η τον γκιστ για καποιον..δεν θυμαμαι τωρα πανε πααααρα πολλα χρονια

θεωρητικα μπορει να γινει..

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 1:52 am

Αν όντως φύγει ο λι θα σημαίνει ότι κάτι κινείται άμεσα στα μεταγραφικά.

Αν υπάρχει τρόπος να μαθευτεί έγκυρα ότι μπήκε όντως στο τραπέζι Τζόουνς χολ με οποιοδήποτε όρο και προτίμησαν τον χολ τότε υπάρχει σοβαρό θέμα.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Δεκ 09, 2025 1:57 am

Slow horses 7 έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
Το μοναδικο trade που θυμαμαι ηταν το δικαιοτατο trade Gist για Panko απο Malaga σε παναθηναικο. :P

https://www.eurohoops.net/en/dunks/1542 ... icaja-pao/

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Δεκ 09, 2025 2:25 am

reignman έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 1:57 am
Slow horses 7 έγραψε:

Το μοναδικο trade που θυμαμαι ηταν το δικαιοτατο trade Gist για Panko απο Malaga σε παναθηναικο. :P

https://www.eurohoops.net/en/dunks/1542 ... icaja-pao/
Andy ήταν MVP της ACB την αμέσως προηγούμενη χρονιά κάτσε καλά :D

Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Δεκ 09, 2025 3:36 am

Rivers15 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Νταξ μωρε το οτι εδω εμεις ισοπεδωνουμε τους παντες και ανεβοκατεβαζουμε τον Γουοκαπ ως μπετατζη κ το υπολοιπο ροστερ περαν 2-3 εξαιρεσεων ως αχρηστους δεν σημαινει απαραιτητα πως εχουν ολοι την ιδια αποψη.
Επισης θα μπορουσε να υπαρχει κ παικτης της εφες ας πουμε που θα ηθελε για τους λογους του να αποχωρησει κ να πιεζει προς αυτη την κατευθυνση ανεξαρτητως του αν ο προεδρος/προπονητης ειναι old school or whatever.
Έχεις ακούσει προσωπικά εμένα να αποκαλώ τον Γουόκαπ μπετατζή??? Για τον μοναδικό παίκτη του βασικού ροτέισον που έχω αναφέρει ότι δεν κάνει και λόγω χαρακτηριστικών αλλά και λόγω μπασκετικού IQ είναι ο Donta Hall. Η ανταλλαγή Ντοζίερ με Λη προφανώς και δεν είναι επωφελής για την Εφές για δύο και πλέον χιλιάδες λόγους που δεν νομίζω ότι είναι της παρούσης να αναλυθούν!!! Καλό είναι να μην αλλοιώνουμε απόψεις πάντως, ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ πιστεύω το τι εννοούσα, αλλά…….ΠΡΟΦΑΝΩΣ έκανα λάθος!!!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 9:26 am

tokalytero3d έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 1:52 am
Αν όντως φύγει ο λι θα σημαίνει ότι κάτι κινείται άμεσα στα μεταγραφικά.

Αν υπάρχει τρόπος να μαθευτεί έγκυρα ότι μπήκε όντως στο τραπέζι Τζόουνς χολ με οποιοδήποτε όρο και προτίμησαν τον χολ τότε υπάρχει σοβαρό θέμα.
Το ότι ο παίκτης είναι κινητή βόμβα και γυαλίζει το μάτι του (σκέψου το αυτό δίπλα σε Μπαρτζώκα) ή η εικόνα που θα δείξει η ομάδα στους υπόλοιπους παίκτες (ότι είναι αναλώσιμοι) μάλλον δεν μπαίνει στην εξισωσούλα.

Προφανώς και παικτικά σύγκριση μεταξύ των δύο δεν υπάρχει, όπως και δεν υπάρχει ρεαλισμός στο παραπάνω σενάριο.

Rivers15

nba
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 10:15 am

Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Δεκ 09, 2025 3:36 am
Rivers15 έγραψε:

Έχεις ακούσει προσωπικά εμένα να αποκαλώ τον Γουόκαπ μπετατζή??? Για τον μοναδικό παίκτη του βασικού ροτέισον που έχω αναφέρει ότι δεν κάνει και λόγω χαρακτηριστικών αλλά και λόγω μπασκετικού IQ είναι ο Donta Hall. Η ανταλλαγή Ντοζίερ με Λη προφανώς και δεν είναι επωφελής για την Εφές για δύο και πλέον χιλιάδες λόγους που δεν νομίζω ότι είναι της παρούσης να αναλυθούν!!! Καλό είναι να μην αλλοιώνουμε απόψεις πάντως, ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ πιστεύω το τι εννοούσα, αλλά…….ΠΡΟΦΑΝΩΣ έκανα λάθος!!!
Δεν εγραψα φιλε μου οτι ειπες τον Γουοκαπ ετσι. Γενικα φαινεται να τον λενε πολλοι φιλοι του Ολυμπιακου ετσι εδω ή/και στα σοσιαλ. Γενικο ηταν το σχολιο μου προφανως για να υποδειξει οτι δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη για εναν παικτη κ μπορει εναν παικτη που εμας δεν μας αρεσει για καποιους αλλους να ειναι σαν το ζεστο ψωμι. Απο την αντιθετη ας πουμε και ο Μπαρτζωκας ειπε οτι θεωρει τον Ντιλικινα υψηλης αξιας και ο Ζοτς ειπε, εμμεσως πλην σαφως, οτι δεν ηθελε να χασει τον Ντιλικινα απ την ομαδα (ο οποιος εφυγε για να αποκτηθει ο φερναντο απ οσο ειπε) , αλλα σε πολυ κοσμο (εμου συμπεριλαμβανομενου) δεν μου φαινεται αξιολογο PG για τετοιο επιπεδο.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 12:23 pm

Ο Μπισλει λεει δεν πάει Σερβια. Ακουσε πως ο Μπατλερ ηταν ετοιμος ελλαδα και του ειπαν ελα βελιγραδι εχει καλυτερη νυχτερινη ζωη. Οταν εφτασε στο βελιγραδι καταβε οτι τα αυθεντικα μπουζουκια ειναι στην Αθηνα. Ετσι ο Μαλικ ακουσε τον καλο του φιλο και ειπε δεν ερχομαι Σερβια παω στα πραγματικα μπουζουκια στην Αθηνα.

Το σεναριο επιμεληθηκε ο Χριστοφης.

:wave:

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Δεκ 09, 2025 12:29 pm

Πάντως πέρα από την πλάκα αν εγώ ήμουν στη θέση του Μπάτλερ θα είχα απολύσει τον μάνατζερ μου. Εντελώς λαναθασμένη ανάγνωση της όλης φάσης. Αν είχε έρθει στον Οσφπ τώρα θα ήταν το A-dog με εγγυημένο χρόνο, τη μπάλα στα χέρια του, οι αποφάσεις δικές του ακόμα και στα κρίσιμα και φυσικά με αρκετά μεγάλες πιθανότητες να πάει στη μεγάλη σκηνή του φ4 ανεβάζοντας και το Status του αλλά και τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Αντ αυτού είναι στον αστέρα και πρέπει να μοιραστεί τα λίγα λεπτά που αφήνει ο Μακιντάρι με τον Νουόρα, τον Γκρέιαμ, τον Ντοσάντος, και ίσως κάποια στιγμή με τον Κάρτερ και τον Canaan.
Έχει παίξει ήδη 7 παιχνίδια με μ.ο 15 λεπτά. Πανωλεθρία είναι αυτή η απόφαση για μένα.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 12:31 pm

golitog7 έγραψε:
Πάντως πέρα από την πλάκα αν εγώ ήμουν στη θέση του Μπάτλερ θα είχα απολύσει τον μάνατζερ μου. Εντελώς λαναθασμένη ανάγνωση της όλης φάσης. Αν είχε έρθει στον Οσφπ τώρα θα ήταν το A-dog με εγγυημένο χρόνο, τη μπάλα στα χέρια του, οι αποφάσεις δικές του ακόμα και στα κρίσιμα και φυσικά με αρκετά μεγάλες πιθανότητες να πάει στη μεγάλη σκηνή του φ4 ανεβάζοντας και το Status του αλλά και τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Αντ αυτού είναι στον αστέρα και πρέπει να μοιραστεί τα λίγα λεπτά που αφήνει ο Μακιντάρι με τον Νουόρα, τον Γκρέιαμ, τον Ντοσάντος, και ίσως κάποια στιγμή με τον Κάρτερ και τον Canaan.
Έχει παίξει ήδη 7 παιχνίδια με μ.ο 15 λεπτά. Πανωλεθρία είναι αυτή η απόφαση για μένα.
Ξεκαθαρα

Rivers15

nba
Reactions:

Τρί Δεκ 09, 2025 12:34 pm

golitog7 έγραψε:
Φαντασου τι αποψη εχουν ο Πιτερς και ατζεντης του που τον κατευθυνε σε αλλη ομαδα at any cost.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”