Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Δεκ 10, 2025 1:40 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 1:38 am
Christofis έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 1:35 am
Τελικα δεν χρειαστηκε τοσο πολυ. Σχεδον κλεισμένη η μεταγραφη. Δεν περιμενα να γινει η διαρροη τοσο συντομα. Παρα πολυ καλη κινηση.

Ερχεται και δευτερο πιατο πριν το γλυκο
και αλλο κοντο και ψηλο?αρα για ντε κολο θα λες.
ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ………… ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

εγω παντως με ανταλλαγη λι με Και Τζοουνς ειμαι ευχαριστημενος..αν ερθει και αλλος καλος κοντος μετα αλλαζει το πραγμα..Καλα ετσι και γινει κανα αστειο με τον Ταιρικ μιλαμε οτι ξαφνικα γινομαστε αλλη ομαδα.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 1:41 am

Για μενα μετα τον Μπατλερ ηταν το καλυτερο φιτ παικτη που ακουστηκε ολο το καλοκαιρι. Θα ηταν και ιδανικοτερο φιτ στα ματια μου αν δεν ειχε καθοδικη πορεια(δεν θα ερχοταν αλλιως στην ευρωπη και δεν ηταν 30 αλλα 25(δυσκολοτερη η προσαρμογη παικτων μετα τα 29-30)

Δεν λεω καλυτερος παικτης καθως καλυτερος ηταν ο Ντινγουιντι αλλα καλυτερο φιτ.

Καλος χειριστης με ψηλο συντελεστη ασσιστ/λαθων για ΝΒΑ, καλο σουτ και προσωπικη φαση. Μανα εξου ουρανου Δεκεμβριο Μηνα.
Θα χρειαστει αιγουρα προσαρμογη αλλα αν τον Φεβρουαριο εινα καλα η χρονια θα παει πολυ καλα

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Christofis έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 1:35 am
Τελικα δεν χρειαστηκε τοσο πολυ. Σχεδον κλεισμένη η μεταγραφη. Δεν περιμενα να γινει η διαρροη τοσο συντομα. Παρα πολυ καλη κινηση.

Ερχεται και δευτερο πιατο πριν το γλυκο
Πρώτο πιάτο ο Μόρρις, μετά δεύτερο πιάτο και μετά γλυκό ;;;
Θα μας κακομάθουνε, άσε που μπορεί να βαρυστομαχιάσουμε!

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Δεκ 10, 2025 1:42 am

shaq7 έγραψε:
εγω παντως με ανταλλαγη λι με Και Τζοουνς ειμαι ευχαριστημενος..αν ερθει και αλλος καλος κοντος μετα αλλαζει το πραγμα..Καλα ετσι και γινει κανα αστειο με τον Ταιρικ μιλαμε οτι ξαφνικα γινομαστε αλλη ομαδα.
Σάκ……..4-5 άρι χρειάζεται η ομάδα!!!

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

έκανα το κλασικό , google AΙ πληκτρολογώντας " Monte Morris player review"

φαντάζομαι και θέλω να πιστεύω ότι σκανάρει μεταξύ άλλων και αξιόπιστα σαιτ . Τέλος πάντων, έβγαλε ένα τίμιο ριπορτ στο οποίο καταλήγει
Overall:
Morris is a dependable point guard who excels in a backup role, offering stability, efficient passing, and timely shooting, making him a valuable asset for teams looking for smart, low-mistake play from their second unit. He's a player's player, focused on team success and efficient execution.

δεν έγραψα στο ΑΙ ότι είμαι Ολυμπιακός για να με τρολάρει :mrgreen:

Το γράφω γιατί ενώ δεν παρακολουθώ τον παίκτη (τον ξέρω φυσικά), όσα αναφέρει η μηχανή είναι ακριβώς αυτά που ψάχνουμε . Ακριβώς όμως ( σύμφωνα με τα ρεπορταζ για τα θέλω του κοουτς )

Ένας αξιόπιστος και επαρκής χειριστής για τη 2nd unit που δεν κάνει πολλά λάθη, δεν τον παίζεις under και δεν είναι κώνος στην άμυνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Τετ Δεκ 10, 2025 1:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Christofis έγραψε:
Για μενα μετα τον Μπατλερ ηταν το καλυτερο φιτ παικτη που ακουστηκε ολο το καλοκαιρι. Θα ηταν και ιδανικοτερο φιτ στα ματια μου αν δεν ειχε καθοδικη πορεια(δεν θα ερχοταν αλλιως στην ευρωπη και δεν ηταν 30 αλλα 25(δυσκολοτερη η προσαρμογη παικτων μετα τα 29-30)

Καλος χειριστης με ψηλο συντελεστη ασσιστ/λαθων για ΝΒΑ, καλο σουτ και προσωπικη φαση. Μανα εξου ουρανου Δεκεμβριο Μηνα.
Θα χρειαστει αιγουρα προσαρμογη αλλα αν τον Φεβρουαριο εινα καλα η χρονια θα παει πολυ καλα
Θεωρω τον Μορις καλυτερο φιτ κι απο τον Μπατλερ. Αρκει να ειναι υγιης.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 1:44 am

Slow horses 7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Σάκ……..4-5 άρι χρειάζεται η ομάδα!!!
αν ο ψηλος ειναι ο ταιρικ τζοουνς δεν χρειαζεται να παταει 4..ο τυπος τρωει παιδακια για πρωινο..ασε που παιζει τελεια το πικ εν ρολ με τον μορρις..αν μπορουσα να διαλεξω προσωπικα αυτον θα εφερνα..Η αμυνα δεν εχει τοσο θεμα με μορις που ειναι καλος + 5ρι δυναμιτη.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 1:47 am

Rivers15 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Τον prime Morris ναι. Εξηγησα ομως γιατι θεωρω τωρα τον Μπατλερ καλυτερο φιτ σημερα. Ο μορρις είναι σε καθοδικη πορεια και 30 ετων ενω ο Μπατλερ ειναι 25 με σταθερη πορεια και τρελο κινητρο. Παντως σε τεχνικα χαρακτηριστικα ναι ειναι καλυτεεο φιτ και απο τον Μπατλερ

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Δεκ 10, 2025 1:52 am

Christofis έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Τον prime Morris ναι. Εξηγησα ομως γιατι θεωρω τωρα τον Μπατλερ καλυτερο φιτ σημερα. Ο μορρις είναι σε καθοδικη πορεια και 30 ετων ενω ο Μπατλερ ειναι 25 με σταθερη πορεια και τρελο κινητρο. Παντως σε τεχνικα χαρακτηριστικα ναι ειναι καλυτεεο φιτ και απο τον Μπατλερ
Άστο αυτό τώρα , είπες και δεύτερο πιάτο πριν το γλυκό, πες μου οτι πάει και για Γκαρσία ; :shock:

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 1:53 am

papp7 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Άστο αυτό τώρα , είπες και δεύτερο πιάτο πριν το γλυκό, πες μου οτι πάει και για Γκαρσία ; :shock:
ο γκαρσια ρε συ που να χωρεσει..ενας βετερανος στυλ ντε κολο και αυτος με το ζορι χωραει.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Δεκ 10, 2025 1:58 am

shaq7 έγραψε:
papp7 έγραψε:

ο γκαρσια ρε συ που να χωρεσει..ενας βετερανος στυλ ντε κολο και αυτος με το ζορι χωραει.
1η Γουοκαπ-Ντορσει-Γκαρσία-Βεζε-Μιλου
2η Μορρις-Φουρνιε-Γουορντ-Πιτερς-Χολ/Μεταγραφή
ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ? ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ? ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ
Οντως overkill , είπα να πάρω κάτι πιο εκλεκτό ως δεύτερο πιάτο :shot:

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Τετ Δεκ 10, 2025 1:58 am

Τώρα στα σοβαρά και χωρίς αστεία, νομίζω πως ο Μόρρις ακόμα και χωρίς χρόνο προσαρμογής δημιουργικά θα νοικοκυρέψει αφάνταστα όλη τη λειτουργία της ομάδας και θα αξιοποιήσει τους ψηλούς, ενώ θα απειλεί και από το τρίποντο. Και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβάζει απόδοση και με άλλους τρόπους εκτελεστικά.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Δεκ 10, 2025 2:04 am

Rivers15 έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 1:29 am
Stam Tziant έγραψε:
Τετ Δεκ 10, 2025 1:05 am

10 μήνες δεν είχε μείνει, μια θλάση στον τετρακέφαλο είχε πάθει και μετά έγινε ανταλλαγή.
Στο ιστορικο τραυματισμων του που παραθετω παρακατω φαινεται πως εμεινε εξω για μηνες λογω 2 τραυματισμων και βασικα αυτο ειναι το σημειο καμπης που επεσε η αποδοση του. Επισης τον Σεπτεμβριο 2025 φαινεται πως οι Pacers τον εκοψαν στα ιατρικα:
https://sports.yahoo.com/article/pacers ... 58975.html

22.10.2023
26.01.2024
Muscle Injury

02.04.2023
07.10.2023
Ankle Injury
Πως τον έκοψαν στα ιατρικά αφού έπαιξε 6 παιχνίδια regular τώρα τον Νοέμβριο πριν γίνει waive;

Επίσης στο διάστημα Απριλίου-Οκτωβρίου είναι η offseason του ΝΒΑ, δε γίνονται παιχνίδια. Δεν είναι ότι έμεινε εκτός 6 μήνες λόγω τραυματισμού. Είναι σαν να λέμε ότι ο Βεζένκοφ έμεινε 4 μήνες έξω επειδή τραυματίστηκε στον τελευταίο τελικό και έπαιξε ξανά τον Σεπτέμβριο.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τετ Δεκ 10, 2025 2:06 am

shaq7 έγραψε:
papp7 έγραψε:

Χωραει κι αυτος καλη διαθεση να υπαρχει. Αν και θα προτιμουσα Ντε Κολο στην παρουσα φαση. Κατα τα λοιπα:

1 - Γουοκαπ, Μορις, Ντιλικινα
2-3 - Ντορσει, Χ, Φουρνιε, Γουορντ
4 - Σασα, Πιτερς
5 - Μιλου, Χ, Χολ

Λη χαιρεταει. Νετζη, Λαρετζακης, Κωστακουμπο ετσι κι αλλιως δεν παιζουν ευρωπη ουτε τωρα.
Και μενουν Παπανικολαου, Μακισικ για backup κ συνολικο ροστερ 17 παικτων.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”