Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μην πεις όνομα πες μας θέση.Christofis έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 10:23 pmΤο δευτερο πιατο θα μας παραφουσκωσει. Ειμαστε σε πολυ και δρομο…. Φρεσκοτατο νεο
Μέχρι φέτος
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα πες μήπως κάνουμε χαρούμενα Χριστούγεννα??Christofis έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 10:23 pmΤο δευτερο πιατο θα μας παραφουσκωσει. Ειμαστε σε πολυ και δρομο…. Φρεσκοτατο νεο
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Αδερφέ με όλο τον σεβασμό και πραγματικά με μεγάλη εκτίμηση για την όλη σου γραφή στα διάφορα της θεματολογίας του φόρουμ, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι μακάρι να έβαζε πίεση στους Αφούς ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός με τα πεπραγμένα του……εγώ αντιθέτως είδα κάτι ταλαίπωρα και στερημένα χρόνια υποκείμενα, όπως τον βαμμένο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Νικολάκη Συρίγο μαζί με κάτι άλλους απίθανους τύπους, να προσπαθούν λυσσαλέα να βάζουνε πίεση την προηγούμενη εβδομάδα στην ΚΑΕ, μέσω των ΜΜΕ της κυριότητας του Ευάγγελου !!!! Για εμένα που είμαι και λίγο παλαιότερος, τα καθοδηγούμενα πεπραγμένα αυτά είναι επιεικώς απαράδεκτα και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ!!!AO DAFNIS έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 9:32 pmΠερί ΠΑΕ / ΚΑΕ ότι κάτι υπάρχει στο παρασκήνιο είναι ένα σενάριο αρκετά πιθανό. Πάντως οι εκάστοτε ιδιοκτήτες (όλων σχεδόν των ομάδων) τα προσωπικά τους συμφέροντα κοιτάνε να διαφυλάξουν για αυτό και η ενασχόληση τους με τον χώρο. Τώρα αν ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός πάει καλά στην Ευρώπη και αυτό βάζει μια πίεση στους Αφούς να κάνουν το κάτι παραπάνω ας είναι.
Καλορίζικος ο Μόρις.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ με άριστες playmaking skills για την ακρίβεια!prime7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 9:36 pmΚαλορίζικος ο Μόρις λοιπόν. Από αυτά που ακούω είναι σοβαρός παίκτης με καλό χειρισμό μπάλας αλλά και καλό σουτ από όλα τα σημεία. Όχι Scorer να βάζει 25αρες αλλά κανονικός Άσσος που θα κάνει απολα. Ότι θέλαμε δλδ. Μακάρι να μας βγει. Ελπίζω να μπει γρήγορα στην εξίσωση.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ψηλος ειναι και ταιριαζει πολυ στο τι θελουμε.papp7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 10:32 pmΜην πεις όνομα πες μας θέση.Christofis έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 10:23 pmΤο δευτερο πιατο θα μας παραφουσκωσει. Ειμαστε σε πολυ και δρομο…. Φρεσκοτατο νεο
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Yes…..Yes…….Christofis έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 10:23 pmΤο δευτερο πιατο θα μας παραφουσκωσει. Ειμαστε σε πολυ και δρομο…. Φρεσκοτατο νεο
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Berry έχεις ήδη δικαιωθεί κατά το ήμιση. Έπεται και συνέχεια απ'ότι λένε όσοι είναι πιο κοντά στις εξελίξεις.berry έγραψε: ↑Δευ Δεκ 01, 2025 10:17 amΑγαπητέ Αγιε Βασίλη,
Φέτος τα Χριστούγεννα, θα θέλαμε να μας φέρεις, αν είναι δυνατόν:
Έναν πλέι μέικερ : Να έχει καλό σουτ από μακριά για να ανοίγει το γήπεδο και να έχει εξαιρετική οργάνωση παιχνιδιού, για να βγάζει ασίστ στους συμπαίκτες του.
Έναν καλό αμυντικό ψηλό: Έναν "κομάντο" στην άμυνα, που να μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των ψηλών (power forward και center) και να δίνει λύσεις και στα ριμπάουντ.
Ξέρω ότι έχεις πολλή δουλειά, Άγιε Βασίλη, αλλά αν μας βοηθήσεις με αυτές τις προσθήκες, θα κάνεις χιλιάδες φιλάθλους χαρούμενους και θα μας φέρεις πιο κοντά στα όνειρά μας.
Υποσχόμαστε να είμαστε καλά παιδιά και να στηρίζουμε την ομάδα μας με αθλητοπρέπεια.
Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Με αγάπη,
Basketforum Olympiacos Fans
![]()
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ρε να γίνει καμιά τρελίτσα με Παρτίζαν, να χάσουμε το μυαλό μας...Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 11:17 pmYes…..Yes…….Christofis έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 10:23 pmΤο δευτερο πιατο θα μας παραφουσκωσει. Ειμαστε σε πολυ και δρομο…. Φρεσκοτατο νεο
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ξερουμε αν ειναι ευρωλιγκατος ?για να λετε ετσι λογικα για εκει παει το πραγμα η απο ΝΒΑ κανας μπασει ξερω γω.
για να το παιξω και εγω λιγο ινσαιντερ μου παν και μενα οτι του ταιρικ τζοουνς ειναι πολυ υπαρκτο σεναριο..τωρα αν ισχυει δεν ξερω αλλα το ευχομαι.Αν γινει αυτο μιλαμε για πολλα vibes acie law + dorsey
για να το παιξω και εγω λιγο ινσαιντερ μου παν και μενα οτι του ταιρικ τζοουνς ειναι πολυ υπαρκτο σεναριο..τωρα αν ισχυει δεν ξερω αλλα το ευχομαι.Αν γινει αυτο μιλαμε για πολλα vibes acie law + dorsey
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υπαρχει περιπτωση να συμφωνησει αυτος με τα πολλα συμφωνα ;Christofis έγραψε: ↑Τετ Δεκ 10, 2025 10:23 pmΤο δευτερο πιατο θα μας παραφουσκωσει. Ειμαστε σε πολυ και δρομο…. Φρεσκοτατο νεο
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις: