Το καλύτερο που έχει να κάνει το καλοκαίρι είναι να έρθει στην Ευρώπη, να μάθει λίγο περισσότερο τι σημαίνει τακτική, να δει 5-6 συστήματα σε ένα περιβάλλον με πιο κλειστές άμυνες και να μάθει να χρησιμοποιεί τα προσόντα του ακριβώς όπως ο Θανάσης. Έτσι όπως το πάει, μάλλον προς το καλοκαίρι του 2021 θα έρθει προς τα εδώ.
2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
- nikolas12
- Reactions: 853
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Κώστας πρέπει να πάρει παράδειγμα από το Θανάση, τώρα που είναι σε μικρή ηλικία ακόμα. Τον Θανάση τον θυμάμαι πριν την Ανδόρα και τον Παναθηναϊκό, άτεχνος, χωρίς ιδέα για την τακτική. Δεν ξέρω τι παίχτηκε με τον Κώστα και βρέθηκε στην ηλικία που ο Γιάννης είχε ανοδική πορεία, να μη μπορεί να βρει χρόνο ούτε σε garbage time και δε νομίζω ότι είναι θέμα ταλέντου.
Το καλύτερο που έχει να κάνει το καλοκαίρι είναι να έρθει στην Ευρώπη, να μάθει λίγο περισσότερο τι σημαίνει τακτική, να δει 5-6 συστήματα σε ένα περιβάλλον με πιο κλειστές άμυνες και να μάθει να χρησιμοποιεί τα προσόντα του ακριβώς όπως ο Θανάσης. Έτσι όπως το πάει, μάλλον προς το καλοκαίρι του 2021 θα έρθει προς τα εδώ.
0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Τσεκ

- DESO
- Reactions: 11
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Magic Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1) Ο Κώστας θα ήταν ένα εξαιρετικό πρότζεκτ - συμπλήρωμα στη ρακέτα ανκαι εφόσον κλείσουν τα υπόλοιπα κενά. Για μένα μακάρι αλλά δύσκολο να αφήσει την Αμερική.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2020 11:49 amΑν θέλουμε να προχωρήσουμε με την Ελληνοποίηση θα έλεγα να κοιτάξουμε το καλοκαίρι:
1) Τον Κώστα Αντεντοκούνμπο, αν έχει μάθει από τον αδελφό του τον Θανάση δεν θα θελήσει να χάσει και άλλο χρόνο στην G-League, είναι 22 χρονών, δεν θα έλεγα ότι εντυπωσιάζει ακριβώς στην G-League και στους Λέικερς μηδαμινές ευκαιρίες έχει πάρει. Για την Ευρώπη όμως έχει τα σωματικά προσόντα.
2)Τον Ζακ Όγκουστ αν και όχι ως βασικός.
3) Τον έτερο από τους Καλαϊτζάκηδες, δεν έχω εικόνα του στην πραγματικότητα αλλά από τα στατιστικά του μια χαρά ανταπεξέρχεται στην Λιθουανική Λίγκα.
2) Ο Όγκουστ σίγουρα δεν είναι για βασικός και για αναπληρωματικός λογικά δεν θα είναι "φτηνή" λύση. Θα προτιμούσα τον Χαπ που είναι πολύ πιο μπασκετικός και στην Ιταλία βγάζει μάτια και αν ντε και καλά πρέπει να γίνει τώρα η ελληνοποίηση θα πήγαινα για Μήτρου Λόνγκ.
3) Δεν έχω άποψη για τον έτερο Καλαιτζάκη, κάθε ταλέντο είναι δεκτό και στην Αναπτυξιακή όλοι οι καλοί χωράνε.
0
Για τον Κώστα έχω ήδη τοποθετηθεί πολλάκις. Ταμάμ και για τους 2 είναι όπως αντίστοιχα είναι και για αυτόν λουκούμι :smile: (θα τσιμπήσει και μια πεντακοσαρού) μια ένταξη του σε ομάδα σαν τις 2 μεγάλες με συμμετοχή στην Ευρωλίγκα κ.α
Για τον Όγκαστ επίσης, συμφωνώ ότι δεν θα είναι φθηνός- τον κόβω στα 700χιλ, αλλά έχει το πλεονέκτημα του διαβατηρίου και την πείρα από τον έναν χρόνο με τον Παναθηναϊκό του Τσάβι.
Καλύτερος σαφώς από τον Χαπ που ότι κάνει το κάνει με την Κρεμόνα σε σημαντικά χειρότερο πρωτάθλημα από το τούρκικο και χωρίς να παίζει Eurocup όπως κάνει η Γαλατά.
Φαντάζομαι ότι αμφότεροι θα είναι ήδη στα ραντάρ των 2 μεγάλων με τέτοια λειψανδρία από Έλληνες μπάσκετ και σε συνδυασμό με την χρονιά που κάνουν.
Πιο πιθανό πάντως βλέπω τον Όγκαστ να βρίσκει κάποιον χρόνο στο ΝΒΑ παρά τον Κώστα, άσχετα αν ο Κώστας έχει ενδεχομένως ψηλότερο ταβάνι (όχι τρελές διαφορές πάντως, λογικά ο τελευταίος αδελφός της φαμίλιας θα είναι αυτός που μετά τον απίστευτο Γιάννη- σαν κι αυτόν κανείς, προφανώς- θα μακροημερεύσει στο ΝΒΑ_).
Για τον Όγκαστ επίσης, συμφωνώ ότι δεν θα είναι φθηνός- τον κόβω στα 700χιλ, αλλά έχει το πλεονέκτημα του διαβατηρίου και την πείρα από τον έναν χρόνο με τον Παναθηναϊκό του Τσάβι.
Καλύτερος σαφώς από τον Χαπ που ότι κάνει το κάνει με την Κρεμόνα σε σημαντικά χειρότερο πρωτάθλημα από το τούρκικο και χωρίς να παίζει Eurocup όπως κάνει η Γαλατά.
Φαντάζομαι ότι αμφότεροι θα είναι ήδη στα ραντάρ των 2 μεγάλων με τέτοια λειψανδρία από Έλληνες μπάσκετ και σε συνδυασμό με την χρονιά που κάνουν.
Πιο πιθανό πάντως βλέπω τον Όγκαστ να βρίσκει κάποιον χρόνο στο ΝΒΑ παρά τον Κώστα, άσχετα αν ο Κώστας έχει ενδεχομένως ψηλότερο ταβάνι (όχι τρελές διαφορές πάντως, λογικά ο τελευταίος αδελφός της φαμίλιας θα είναι αυτός που μετά τον απίστευτο Γιάννη- σαν κι αυτόν κανείς, προφανώς- θα μακροημερεύσει στο ΝΒΑ_).
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η απάντηση είναι απλή,όπως και για τον Θανάση:Δεν έχουν τα προσόντα του Γιάννηnikolas12 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2020 7:38 pmΟ Κώστας πρέπει να πάρει παράδειγμα από το Θανάση, τώρα που είναι σε μικρή ηλικία ακόμα. Τον Θανάση τον θυμάμαι πριν την Ανδόρα και τον Παναθηναϊκό, άτεχνος, χωρίς ιδέα για την τακτική. Δεν ξέρω τι παίχτηκε με τον Κώστα και βρέθηκε στην ηλικία που ο Γιάννης είχε ανοδική πορεία, να μη μπορεί να βρει χρόνο ούτε σε garbage time και δε νομίζω ότι είναι θέμα ταλέντου.
Ο Κώστας είναι ένα κορμί που στο NBA είναι 4αρι ή 3αρι,με τίποτα όμως 5αρι, αλλά χωρίς να έχει την τεχνική ή το σουτ για να παίξει κάτι άλλο πέρα από 5
Αυτό θυμίζει όλους τους αθλητικούς ψηλούς που κάνουν καριέρα εδώ,παίκτες που δεν έπιασαν Αμερική γιατί είχαν προσόντα 5αριου σε σώμα 3-4αριου για εκεί
Αν θελήσει να έρθει εδώ θα έχει πολύ μέλλον και τεράστιες προοπτικές
Άγνωστο αν θα το θελήσει όμως
0
- nikolas12
- Reactions: 853
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίταξε, από τη στιγμή που ήταν σε μικρότερη ηλικία από τα 18 στην Αμερική, μπορούσε να δουλέψει περισσότερο το κορμί του για να φτάσει σε επιθυμητό σημείο. Σίγουρα και ο Κώστας και ο Άλεξ έχουν καλύτερο κορμί από τον Θανάση (ο Κώστας δεν έχει του Γιάννη, για τον Άλεξ άγνωστο ακόμα στην ηλικία που είναι), οπότε Ευρώπη όχι απλά στέκονται καλά, αλλά μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω.pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2020 8:27 pmΗ απάντηση είναι απλή,όπως και για τον Θανάση:Δεν έχουν τα προσόντα του Γιάννη
Ο Κώστας είναι ένα κορμί που στο NBA είναι 4αρι ή 3αρι,με τίποτα όμως 5αρι, αλλά χωρίς να έχει την τεχνική ή το σουτ για να παίξει κάτι άλλο πέρα από 5
Αυτό θυμίζει όλους τους αθλητικούς ψηλούς που κάνουν καριέρα εδώ,παίκτες που δεν έπιασαν Αμερική γιατί είχαν προσόντα 5αριου σε σώμα 3-4αριου για εκεί
Εγώ πάντως γι' αυτό το λόγο λέω καλύτερα να έρθει Ευρώπη να μάθει πολύ καλύτερα το άθλημα και να δει με βάση τα χαρακτηριστικά του που χρειάζεται να δουλέψει για να δούμε κι εμείς εν τέλει τι ακριβώς είναι ως παίκτης. Εμένα μου κάνει για άσουτο 4άρι και όχι 5, αν έπαιζε 5 βάσει χαρακτηριστικών στην Ευρώπη θα γινόταν ΜΑΠ (πόσο καιρό έχω να δω την ορολογία ΜΑΠ στο φόρουμ, ίσως δεν πολυδιαβάζω ποστ

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Τσεκ
Τσεκ

- pan24
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό είναι οι ΜΑΠ,άσουτα-άτεχνα 4αρια με πολύ καλά αθλητικά προσόντα που λόγω αυτών τους βάζουν στο 5nikolas12 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2020 8:36 pmΚοίταξε, από τη στιγμή που ήταν σε μικρότερη ηλικία από τα 18 στην Αμερική, μπορούσε να δουλέψει περισσότερο το κορμί του για να φτάσει σε επιθυμητό σημείο. Σίγουρα και ο Κώστας και ο Άλεξ έχουν καλύτερο κορμί από τον Θανάση (ο Κώστας δεν έχει του Γιάννη, για τον Άλεξ άγνωστο ακόμα στην ηλικία που είναι), οπότε Ευρώπη όχι απλά στέκονται καλά, αλλά μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω.pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2020 8:27 pmΗ απάντηση είναι απλή,όπως και για τον Θανάση:Δεν έχουν τα προσόντα του Γιάννη
Εγώ πάντως γι' αυτό το λόγο λέω καλύτερα να έρθει Ευρώπη να μάθει πολύ καλύτερα το άθλημα και να δει με βάση τα χαρακτηριστικά του που χρειάζεται να δουλέψει για να δούμε κι εμείς εν τέλει τι ακριβώς είναι ως παίκτης. Εμένα μου κάνει για άσουτο 4άρι και όχι 5, αν έπαιζε 5 βάσει χαρακτηριστικών στην Ευρώπη θα γινόταν ΜΑΠ (πόσο καιρό έχω να δω την ορολογία ΜΑΠ στο φόρουμ, ίσως δεν πολυδιαβάζω ποστ), το οποίο δε νομίζω να το θέλει από τη στιγμή που έχει προοπτικές για το κάτι παραπάνω.
Αν έρθει στην Ευρώπη ως ΜΑΠ θα τον χρησιμοποιήσουν που θα μπορεί να παίζει κάποια λεπτά και στο 4
Και για αυτό αν θέλει να προσπαθήσει για το βήμα παραπάνω θεωρώ πρέπει να μείνει Αμερική όπου θα τον δουλέψουν για να βελτιώσει όσο γίνεται ντρίμπλα,σουτ,επιθετικές κινήσεις.
Εδώ θα μάθει καλύτερη τακτική και να παίζει πολύ καλά στο pick n roll αλλά μέχρι εκεί
Στην θέση του σε 2-3 χρονάκια θα ερχόμουν Ευρώπη αν δεν είχα καταφέρει κάτι εκεί
1
1

Εγώ βλέπω ότι αν δεν γυρίσει στους Λέικερς αυτό το καλοκαίρι, τότε θα κοιτάξει να έρθει Ευρώπη. Λογικά αυτό θα το έχει ήδη σκεφθεί και συζητήσει με τα 2 του μεγάλα αδέλφια. Ο μεγάλος στόχος θα είναι το ΝΒΑ από φέτος, αλλιώς Ευρωλίγκα και μέσω αυτής εισιτήριο για το ΝΒΑ.
Σε κάθε περίπτωση καρφωμένος στο ΝΒΑ θα είναι ο μικρός- δεν το συζητώ.
Αλλά η περίπτωση Θανάση με το πέρασμά του από Ανδόρα και Παναθηναϊκό που του χάρισε συμβόλαιο στους Μπακς, σίγουρα θα έχει αφήσει το αποτύπωμά της.
Ένας χρόνος ακόμα στη G- League δεν βλέπω σε τι θα τον βελτιώσει. Λογικά ούτε αυτός το βλέπει ούτε το περιβάλλον του.
Τους φαντάζεστε σε κάνα δυο χρόνια και τους 3 στους Μπακς με τον Θανάση και την πετσέτα του να μην ξεχωρίζει πια από τον φροντιστή;; :smile: (κακία, το ξέρω, σηκώνω χέρι παραδοχής φάουλ, αλλά ποτέ μου δεν τον είχα για ΝΒΑ τον Θανάση)
* Από την άλλη είναι και " Συν Αθηνά και χείρα κίνει"για αυτό έχουμε τους GM :smile: παυ αρχίζουν από τώρα και του πιπιλάνε το μυαλό του Κώστα με τις ευκαιρίες που θα έχει για ανάδειξη μέσω της Ευρωλίγκας, για το πικ εν ρολ με τον Σπανούλη, για τις κινήσεις στο λόου ποστ που θα του μάθει προσωπικά ο Πρίντεζης, τον δάσκαλο των ΜΑΠ, Μπαρτζώκα και για το τι ωραία είναι η ζωή στην Αθήνα ως διασημότητα και με λεφτά κι όχι ως γιος μετανάστη από τα Σεπόλια. Πως έκανε τις παλιές εποχές ο Σαλονίκης με τα κότερα και τον Γκουλιότα; :smile:
Σε κάθε περίπτωση καρφωμένος στο ΝΒΑ θα είναι ο μικρός- δεν το συζητώ.
Αλλά η περίπτωση Θανάση με το πέρασμά του από Ανδόρα και Παναθηναϊκό που του χάρισε συμβόλαιο στους Μπακς, σίγουρα θα έχει αφήσει το αποτύπωμά της.
Ένας χρόνος ακόμα στη G- League δεν βλέπω σε τι θα τον βελτιώσει. Λογικά ούτε αυτός το βλέπει ούτε το περιβάλλον του.
Τους φαντάζεστε σε κάνα δυο χρόνια και τους 3 στους Μπακς με τον Θανάση και την πετσέτα του να μην ξεχωρίζει πια από τον φροντιστή;; :smile: (κακία, το ξέρω, σηκώνω χέρι παραδοχής φάουλ, αλλά ποτέ μου δεν τον είχα για ΝΒΑ τον Θανάση)
* Από την άλλη είναι και " Συν Αθηνά και χείρα κίνει"για αυτό έχουμε τους GM :smile: παυ αρχίζουν από τώρα και του πιπιλάνε το μυαλό του Κώστα με τις ευκαιρίες που θα έχει για ανάδειξη μέσω της Ευρωλίγκας, για το πικ εν ρολ με τον Σπανούλη, για τις κινήσεις στο λόου ποστ που θα του μάθει προσωπικά ο Πρίντεζης, τον δάσκαλο των ΜΑΠ, Μπαρτζώκα και για το τι ωραία είναι η ζωή στην Αθήνα ως διασημότητα και με λεφτά κι όχι ως γιος μετανάστη από τα Σεπόλια. Πως έκανε τις παλιές εποχές ο Σαλονίκης με τα κότερα και τον Γκουλιότα; :smile:
- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Θανάσης έκανε μια ορθολογική επιλογή πλέον, πήγε σε μια ομάδα του NBA και εξασφάλισε για 2 χρόνια χρήματα που πιθανότατα δεν θα έβρισκε στην Ευρώπη παίζοντας μαζί με τον αδελφό του και σε μια ομάδα με πιθανότητες για τίτλο.
Ο Κώστας, σύμφωνοι έχει τον αδελφό του, ο οποίος τους βοηθάει, αλλά όπως φαίνεται αυτό φτάνει μεν για να του δώσουν ευκαιρία ομάδες του NBA αλλά όχι και να του χαρίσουν χρόνο και χώρο στην ομάδα. Προσωπικά αμφιβάλλω και κατά πόσο δίνουν την ίδια έμφαση για να βελτιώσουν όλους τους παίκτες ενός ρόστερ. Εγώ δεν το θεωρώ απίθανο να κάνει το βήμα προς την Ευρώπη.
Τον Μήτρου-Λονγκ τον έβγαλα εκτός των προτάσεων γιατί το καλοκαίρι θα είναι 27 χρονών χωρίς να έχει παίξει μια χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο πλην G-League. Θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα αν και πότε θα προσαρμοστεί στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ και την πίεση που έχουν οι ομάδες μας στην Ευρωλίγκα.
Ο Κώστας, σύμφωνοι έχει τον αδελφό του, ο οποίος τους βοηθάει, αλλά όπως φαίνεται αυτό φτάνει μεν για να του δώσουν ευκαιρία ομάδες του NBA αλλά όχι και να του χαρίσουν χρόνο και χώρο στην ομάδα. Προσωπικά αμφιβάλλω και κατά πόσο δίνουν την ίδια έμφαση για να βελτιώσουν όλους τους παίκτες ενός ρόστερ. Εγώ δεν το θεωρώ απίθανο να κάνει το βήμα προς την Ευρώπη.
Τον Μήτρου-Λονγκ τον έβγαλα εκτός των προτάσεων γιατί το καλοκαίρι θα είναι 27 χρονών χωρίς να έχει παίξει μια χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο πλην G-League. Θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα αν και πότε θα προσαρμοστεί στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ και την πίεση που έχουν οι ομάδες μας στην Ευρωλίγκα.
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν το κάνουν. Υπάρχουν προπονητές, γιατροί, διαιτολόγοι και δεν ξερω εγώ τι άλλο στην κάθε ομάδα για βελτιώσει τους παίκτες της, αλλά είναι προσωπική υπόθεση το πόσο θα βελτιωθεί τελικά ο καθένας ανάλογα με το ταλέντο, το work ethic, τον χαρακτήρα του κλπ. Δεν πολυασχολούνται οι ομάδες αν δουν πως ένα project δεν "τραβάει". Μόνο εδώ υπάρχει η λογική πως ο προπονητής/η ομάδα πρέπει να "φτιάξει" τους παίκτες της.
0
- berry
- Reactions: 1474
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν δεν κάνω λάθος ειναι ελεύθερος
http://www.draftexpress.com/article/Isa ... port-5468/
https://www.basketball-reference.com/pl ... ois01.html
http://www.draftexpress.com/article/Isa ... port-5468/
https://www.basketball-reference.com/pl ... ois01.html
1
1

Στα πρώτα ποστς του θρεντ είχα πει πως καλό είναι να έχουμε τον νου μας σε παίκτες που πιθανώς να είναι δυσαρεστημένοι με τον ρόλο/χρόνο τους στις νέες τους ομάδες και πιο συγκεκριμένα τους Α. Γουάιτ, Μ. Λεσόρτ ( υπενθυμίζω ως ξενογλωσσάκιας ότι το τελικό -ν στο επίθετό του είναι δικιά του έμπνευση- δικό του είναι ότι θέλει το κάνει, εξάλλου- ώστε να υποδηλώνει ότι δεν είναι Γάλλος αλλά από Γαλλική αποικία ;τη Μαρτινίκα) και Mπ. Μότουμ.
Ήδη ο Ά. Γουάιτ πήγε στην Τενερίφη( καθιστώντας της το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το Τσου Λου και σοβαρή υποψήφια για την ισπανική πρώτη πεντάδα) και μόλις διάβασα ότι κι ο Μ. Λεσόρτ ψάχνει τρόπους να την κάνει από την Μπάγερν.
Οκ, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής για φέτος, αλλά χου κερς για φέτος; Και οι 3 θα είχαν τον ενδιαφέρον τους για την επόμενη χρονιά.
Ήδη ο Ά. Γουάιτ πήγε στην Τενερίφη( καθιστώντας της το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το Τσου Λου και σοβαρή υποψήφια για την ισπανική πρώτη πεντάδα) και μόλις διάβασα ότι κι ο Μ. Λεσόρτ ψάχνει τρόπους να την κάνει από την Μπάγερν.
Οκ, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής για φέτος, αλλά χου κερς για φέτος; Και οι 3 θα είχαν τον ενδιαφέρον τους για την επόμενη χρονιά.
- pan24
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
White αν μπορείς για του χρόνου τον κλείνεις χτες σαν παίκτη να μοιράζεται την θέση με Πρίντεζηbasket72 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 22, 2020 7:28 pmΣτα πρώτα ποστς του θρεντ είχα πει πως καλό είναι να έχουμε τον νου μας σε παίκτες που πιθανώς να είναι δυσαρεστημένοι με τον ρόλο/χρόνο τους στις νέες τους ομάδες και πιο συγκεκριμένα τους Α. Γουάιτ, Μ. Λεσόρτ ( υπενθυμίζω ως ξενογλωσσάκιας ότι το τελικό -ν στο επίθετό του είναι δικιά του έμπνευση- δικό του είναι ότι θέλει το κάνει, εξάλλου- ώστε να υποδηλώνει ότι δεν είναι Γάλλος αλλά από Γαλλική αποικία ;τη Μαρτινίκα) και Mπ. Μότουμ.
Για Lessort δεν θα ήμουν τόσο ζεστός.
Αν μείνει ο Milutinov ο Lessort είναι ιδανικός για δεύτερος.Αν δεν μείνει όμως θες κάτι πιο καλό για βασικό ψηλό και για αναπληρωματικό είτε άλλο στυλ ψηλού είτε να δοκιμάσεις κάποιον πιο φθηνό αν πέσουν πολλά λεφτά για τον βασικό
0