Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Δεκ 14, 2025 1:06 am

Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 1:04 am
Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 12:54 am
για ποιο λογο να βλεπουμε τη regular season?
Και ακομα αν την βλεπουμε γιατι να την παιρνουμε στα σοβαρα
λεω εγω τωρα..
φαντάζομαι γιατί για να φτάσεις σε αυτά τα 5-6 ματς που θα κρίνουν τον τίτλο, πρέπει να κερδίζεις πρώτα στη ρεγκιουλαρ
ναι ειδα και τις χρονιες που κερδιζαμε τι πηραμε στο τελος

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Δεκ 14, 2025 1:10 am

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 1:05 am
τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 12:58 am

εδω βλεπουμε και σχολιαζουμε τα φιλικα δεν θα βλεπουμε την κανονικη περιοδο της ευρω΄λιγκας?
αλλο να χαζευουμε τα ματς,γιατι μονο για χαζολογημα ειναι και αλλο να τρελαινομαστε χωρις λογο
να τρελενεται καποιος δεν αξιζει ουτε το φ4 :welcome:

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Δεκ 14, 2025 1:20 am

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

φαντάζομαι γιατί για να φτάσεις σε αυτά τα 5-6 ματς που θα κρίνουν τον τίτλο, πρέπει να κερδίζεις πρώτα στη ρεγκιουλαρ
ξαναλέω ότι πρέπει να φτάσεις μέχρι εκεί μέσω της ρεγκιουλαρ
'
δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Δεκ 14, 2025 1:29 am

Ρε παιδιά εγώ αν μπορούσα θα έβλεπα και τα προπονητικά 2πλα. Τι συζητάμε τώρα.

glenrice90

senior
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 1:45 am

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 12:54 am
για ποιο λογο να βλεπουμε τη regular season?
Και ακομα αν την βλεπουμε γιατι να την παιρνουμε στα σοβαρα
λεω εγω τωρα..
Γιατί τουλάχιστον όσοι είμαστε εδώ θεωρητικά είμαστε λάτρεις του μπάσκετ, και προπαθουμε να απολαμβανούμε και το "τώρα" (με τα πάνω και τα κάτω του). Δενομαστε με το ταξίδι παικτών, προπονητών μέσα στη χρονια , και με κάθε μαχη. Προσωπικά οχι μόνο απολαμβάνω τη ρεγκιουλαρ του Ολυμπιακού, αλλά βλέπω και ολόκληρα ματς άλλων ομαδων.

Κάποιους εδώ πέρα μάλλον δε θα σας συγκινει και τόσο το άθλημα και απλα θέλετε να ταϊζετε τον οπαδικο εγωισμό σας με κούπες, οπότε οι τίτλοι σας φαίνονται ως μοναδικός αυτοσκοπός σε όλο αυτό. Σεβαστό, αλλά αυτή η λογική μόνο μιζέρια φέρνει γενικά.

Γιατί να απολαύσεις το ταξίδι αφού κάποια στιγμή θα τελειώσει; Γιατί να παλεύεις και με τη καθημερινότητα αφού κάποια μέρα θα πεθάνεις στη τελική.

Διάβασε λίγο Καμί, βάλε και τον ύμνο του Ολυμπιακού στα καπάκια και θα καταλάβεις. Peace✌️

(Και ναι, μη τα παίρνετε και τόσο σοβαρά όλα αυτα, αλατοπιπερο είναι)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Αμα έρθει και ένας καλός ψηλός πάει να πει ότι κατάλαβαν τι λούσιμο ρίξανε το καλοκαίρι και κάνουν ότι μπορούν να το διορθώσουν .. Εμένα πιο πολύ με εκνεύριζε που κάναν τους κινέζους και ότι όλα πήγαν τέλεια και ο νιλικινα είναι σούπερ παιχταράς κτλ..

Τώρα αν αποκτήσουμε επιτέλους ικανό ρόστερ προσωπικά θα κάνω υπομονή μερικούς μήνες να δω πως θα πάει το πράγμα..αν δεν φανεί φως σίγουρα θα είμαι από τους μεγαλύτερους κράχτες μετά :lol: αν και είμαι της άποψης ότι καλύτερα να προ κράζεις μπας και σωθεί τίποτα παρά να κράζεις μετά όταν η ομάδα είναι ήδη στο πάτωμα

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

coach blue έγραψε:
Σάβ Δεκ 13, 2025 10:10 pm
Ο μπαρτζωκας πρεπει να μεινει μεχρι το καλοκαιρι .
Να παρει τα κρεντιτς αν καταφερει να το σωσει η να φορτωθει την αποτυχια αν παει στραβα .

Βεβαια οσο παραλογο ειναι να αλλαξουν προπονητη τωρα αλλο τοσο παραλογο ειναι να ισχυει η φημη οτι εχουν συμφωνησει για επεκταση και το ανακοινωσουν μεσα στην σαιζον .

Για μενα τελειωμενη υποθεση ειναι γιατι ετσι οπως εξελισεται η ευρωλιγκα με τα συνεχη παιχνιδια δεν ευνοει προπονητες οπως ο μπαρτζωκας αλλα δεν κανω κουμαντο εγω . Θα δουμε τι θα αποφασισει η διοικηση και ελπιζω να το κανει αφου ολοκληρωθει η σαιζον .
Αν οι Αφοί σκοπεύουν να ανανεώσουν τον κόουτς μεσούσης της σεζόν, αυτής της σεζόν που οι παίκτες κουτουλούν μεταξύ τους, πρέπει να παίρνουν κάτι. Μιλάμε για ομάδα που έχει κορμό και τον ίδιο προπονητή για χρόνια και με τις μεταγραφικές πατάτες, έχει καταφέρει να γίνεται πιο ασύνδετη και αδύναμη, χρόνο με το χρόνο μετά το σπαραξικάρδιο τελικό με τη Ρεάλ. Ο σκακιστής, mastermind tactician, ο Γκουαρντιόλα του μπάσκετ, ο Μέγας Μάγιστρος, δεν έχει σταυρώσει μεταγραφή για μεταγραφή. Από τον Βίκινγκ Μπραζντέικις, Σίκμα, Ναζ στους Γουόρντ και Ντίλι Ντίλι, μας έχει αφήσει άναυδους.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 2:19 am

glenrice90 έγραψε:

Κάποιους εδώ πέρα μάλλον δε θα σας συγκινει και τόσο το άθλημα και απλα θέλετε να ταϊζετε τον οπαδικο εγωισμό σας με κούπες, οπότε οι τίτλοι σας φαίνονται ως μοναδικός αυτοσκοπός σε όλο αυτό. Σεβαστό, αλλά αυτή η λογική μόνο μιζέρια φέρνει γενικά.

ίσως μπορεί να μας συγκινεί το άθλημα με την δικιά μας οπτική, τα δικά μας γούστα και τους δικούς μας όρους

και επειδή στα μάτια μου και το χεβι μεταλ είναι έντονα οπαδικό, ίσως να μην μου αρέσει το τελευταίο άλμπουμ των Μεταλλικα, τι να κάνουμε τώρα, θέλω να μπορώ να το εκφράσω σε αυτούς που λατρεύουν ακόμα και τα ρεψίματα του Χετφιλντ στο μικρόφωνο

ίσως ξαναλέω

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Δεκ 14, 2025 2:52 am

Και οι δύο τα λέτε ωραία και δεν είναι αλληλοαποκλειόμενες οι ιδέες σας.

Ο ένας έχει μία πιο υπαρξιακή οπτική όπου το νόημα βρίσκεται στη συμμετοχή, στη διάρκεια, στη συνειδητή εμπλοκή ακόμα κι όταν το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει τον αγώνα. Εκεί κολλάει ο Καμί (υποθέτω μιλάει για τον Σίσυφο ο συνφορουμίτης), με την έννοια ότι η αξία στην τελική δεν εξαρτάται από το τρόπαιο, αλλά από το ότι συμμετέχεις στο παιχνίδι, γνωρίζοντας πως μπορεί να τελειώσει χωρίς λύτρωση.

Ο κόουτς έχει περισσότερο μια οπτική αισθητικής και προσωπικής κρίσης. Δέχεται μεν τη συμμετοχή, αλλά αρνείται το καθήκον της άκριτης αποδοχής. Όπως στη μουσική δεν είναι ανάγκη να γουστάρεις κάθε άλμπουμ ενός συγκροτήματος "λόγω ιστορίας", έτσι και στο μπάσκετ δεν είναι ανάγκη να βαφτίζεις κάθε σεζόν απολαυστική επειδή απλώς συμβαίνει. Η κριτική εδώ είναι άσκηση γούστου και δεν είναι μηδενισμός (αγαπημένη λέξη του φόρουμ).

Δηλαδή έχουμε τον έναν να υπερασπίζεται το νόημα της στάσης απέναντι σε κάτι που ξέρεις ότι μπορεί να αποτύχει και τον δεύτερο να υπερασπίζεται το δικαίωμα της διάκρισης μέσα σε αυτό που αγαπάς. Ο ένας βλέπει τον Σίσυφο και λέει "σπρώχνω την πέτρα γιατί έτσι ζω", κι άλλος λέει "οκ, αλλά αν βαρέθηκα την γ*&*&% την πέτρα, έχω δικαίωμα να το πω".

Δεν βλέπω καμία σύγκρουση. Μπορείς να αγαπάς την ομάδα χωρίς να την εξιδανικεύεις, και να την κρίνεις αυστηρά χωρίς να είσαι πιο χαμηλά στο Ολυμπιακόμετρο που θα βγάλουν κάποιοι. Ξέρετε που αρχίζει το πρόβλημα όμως ε; Όταν η μία στάση διεκδικεί ηθική ανωτερότητα απέναντι στην άλλη.

Αν κάτι δεν μας άγγιζε καθόλου, ούτε θα το υπερασπιζόμασταν ούτε θα το κριτικάραμε. Η αδιαφορία είναι το αντίθετο της αγάπης :shock: Οπότε μάλλον το υγιές σημείο δεν είναι στο "ας γουστάρουμε όλη τη διαδρομή" ούτε στο "μέτρα μόνο κούπες", αλλά το να μπορείς να είσαι και παρών και απαιτητικός και ειλικρινής ταυτόχρονα. Στη ζωή (όπως και στο γήπεδο) δεν χειροκροτάς κάθε φάση, αλλά δεν φεύγεις κι από το γήπεδο από το πρώτο δεκάλεπτο.

Τώρα φέρτε μου άλλο ένα τζιν :drunk: :drunk:

Η διάσημη φράση "Il faut imaginer Sisyphe heureux" - "Πρέπει να φανταστούμε τον Σίσυφο ευτυχισμένο" συχνά παρερμηνεύεται ώς "Όλα καλά", "ο Σίσυφος γουστάρει τον βράχο", "η επανάληψη είναι καλή". Στην πραγματικότητα είναι είναι κάτι πιο σκληρό. Τη στιγμή που ο Σίσυφος γνωρίζει πλήρως τη ματαιότητα και δεν ζητά δικαίωση, η τιμωρία παύει να έχει μεταφυσική εξουσία πάνω του. Η συνείδηση δεν ακυρώνει την πράξη. Όμως ακυρώνει την ταπείνωση.

Εικόνα
glenrice90

senior
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 3:24 am

Νικόλα μια χαρά τα λες και όντως δεν διαφωνώ απαραίτητα με τον Σάκ. Ο οπαδισμός κατ'εμε είναι εξορισμού Σισυφικό χόμπι. Επενδύεις χρόνο , συναίσθημα (και λεφτά ενίοτε) σε κάτι που επί της ουσίας είναι εκτός ελέγχου σου και πολλές φορές στο τέλος απογοητεύεσαι. Επιστρέφεις την επόμενη χρονιά, με ελπίδες και ξανα μανα. Κατ'εμε το νόημα βρίσκεται σε ακριβώς αυτή την εναλλαγή συναισθημάτων και στις μικρές μάχες (με προϋπόθεση να τη βρίσκεις και με το ίδιο το εκάστοτε άθλημα), όπως ακριβώς και η ζωή μας γενικοτερα. Δεν υπάρχει συναίσθημα λύτρωσης χωρίς να έχει προηγηθεί στενοχώρια και ανάποδα. Πόσοι και πόσοι γίναν Ολυμπιακοί στα πέτρινα (είτε ποδοσφαιρικά είτε μπασκετικά). Κάπου βρήκαν νόημα για να συνεχίσουν να ασχολουνται. Η χαρά είναι στιγμές.

Συμφωνώ 100% ότι μέσα στο παιχνίδι είναι και οι απαιτήσεις αλλά από αυτό μέχρι το "ε γιατί να βλέπουμε regular" (που ήταν και ή ερώτηση στην οποία απάντησα) είναι 3 κασετίνες Καρέλια δρόμος.
Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 2:19 am
glenrice90 έγραψε:

και επειδή στα μάτια μου και το χεβι μεταλ είναι έντονα οπαδικό, ίσως να μην μου αρέσει το τελευταίο άλμπουμ των Μεταλλικα, τι να κάνουμε τώρα, θέλω να μπορώ να το εκφράσω σε αυτούς που λατρεύουν ακόμα και τα ρεψίματα του Χετφιλντ στο μικρόφωνο
Ε καλά σε ποιον αρέσει το τελευταίο Μεταλλικα; Έχουν να βγάλουν σοβαρό άλμπουμ απ' το 96' :D

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 4:06 am

glenrice90 έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 3:24 am

Ε καλά σε ποιον αρέσει το τελευταίο Μεταλλικα; Έχουν να βγάλουν σοβαρό άλμπουμ απ' το 96' :D
Νααααα τα μααααας :mrgreen:

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 8:27 am

Το μπασκετ ειναι θεαμα. Εγω προσωπικα χαλιεμαι περισσοτερο οταν η ομαδα δεν ειναι καλη , δεν προσφρει συγκινησεις απο το να παιρνεινκαθε χρονο τον ταδε τιτλο. Γενικα μνημονευω το μπασκετ του 2022-2023, την μαχητικοτητα του 2011-2013, την προσαρμοστικοτητα του 2011-2015, Τις φοβερες ανατροπες τησπερασμενης δεκαετιας, Την προσπαθεια χτισιματος μιας μεγαλης ομαδας αγοραζοντας οτι καλυτερο στις μικρες ηλικιες στην πρωτη δεκαετια των Αφων(βασιλιπουλος, Σχορτσιανιτη, Μπουρουσης, Μαυροκεφαλιδης, Βουγιουκας, Παπαμακαριος, Πελεκανος) Καθε τι εχει την ομορφια του. Σε καθε ηττα στο μπασκετ εκνευριζομαι, δεν διαβαζω αθλητικα σαιτ καθως καταλαβαινω οτι κανω κακο του εαυτου μου με το να χαλιεμαι και την μεθεπομενη ειναι σαν να μην εγιβε τιποτα. Οταν παίζουμε ασχημα και η ομαδα δεν προσφερει συγκινησεις ακομη και αν κερδιζουμε δεν εκνευριζομαι αλλα απογοητευομαι και η διαθεση μιυ να την δω μειωνεται. Την τελεθταια τετραετια αν μπορουσα θα εβλεπα και την καθε προπονηση και αυτο το πιστωνεται ο κοουτς Μπι. Ε φετος μετα και τον τραυματιαμο του εβανς δεν εχω την ιδια διαθεση να παρακλουθω παιχνιδια εκτος ευρωλιγκας

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Δεκ 14, 2025 9:22 am

shaq7 έγραψε:
Αμα έρθει και ένας καλός ψηλός πάει να πει ότι κατάλαβαν τι λούσιμο ρίξανε το καλοκαίρι και κάνουν ότι μπορούν να το διορθώσουν .. Εμένα πιο πολύ με εκνεύριζε που κάναν τους κινέζους και ότι όλα πήγαν τέλεια και ο νιλικινα είναι σούπερ παιχταράς κτλ..

Τώρα αν αποκτήσουμε επιτέλους ικανό ρόστερ προσωπικά θα κάνω υπομονή μερικούς μήνες να δω πως θα πάει το πράγμα..αν δεν φανεί φως σίγουρα θα είμαι από τους μεγαλύτερους κράχτες μετά :lol: αν και είμαι της άποψης ότι καλύτερα να προ κράζεις μπας και σωθεί τίποτα παρά να κράζεις μετά όταν η ομάδα είναι ήδη στο πάτωμα
Καλός ψηλός με την έννοια που το λες αποκλείεται να έρθει, διότι απλά δεν υπάρχει τέτοιος. Εδώ πόσες ομάδες ψάχνουν για βασικό.

Ο Μπαρτζώκας αποκλείεται να μην στηρίξει την επιλογή του και στην τελική στα μάτια μου ο Χολ δεν είναι κακός.

Ενα Ζαν-Ζαρλ θέλουμε να ξέρει τον ρόλο του και να μπαίνει να δίνει μερικά ποιοτικά λεπτά. Φτάνει πια με τους σταρ. Η κάθε ομάδα χρειάζεται και ποιοτικούς ρολίστες. Να ξέρουν τον ρόλο τους και να μην κάνουν μουτράκια όταν δεν παίζουν.

Σε αυτή την κατηγορία παίκτες όπως ο Τραορέ της Βιλερμπάν ή ο Ενκαμουα είναι ταμάμ γι αυτό που θέλουμε. Και οι δύο πιτσιρικάδες, τους κλείνεις με μακροχρόνιο συμβόλαιο και δεν τσινίζουν αν δεν παίζουν πολύ φέτος.

Μπαίνουν μέσα για να κερδίζουν τον χρόνο τους και να δείξουν τι αξίζουν και τα δίνουν όλα. Ειδικά ο Τραορε μου αρέσει πολύ γιατί είναι σούπερ αθλητικός και δίνει rim protection.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Δεκ 14, 2025 10:42 am

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 9:22 am

Ενα Ζαν-Ζαρλ θέλουμε να ξέρει τον ρόλο του και να μπαίνει να δίνει μερικά ποιοτικά λεπτά. Φτάνει πια με τους σταρ. Η κάθε ομάδα χρειάζεται και ποιοτικούς ρολίστες. Να ξέρουν τον ρόλο τους και να μην κάνουν μουτράκια όταν δεν παίζουν.

Σε αυτή την κατηγορία παίκτες όπως ο Τραορέ της Βιλερμπάν ή ο Ενκαμουα είναι ταμάμ γι αυτό που θέλουμε. Και οι δύο πιτσιρικάδες, τους κλείνεις με μακροχρόνιο συμβόλαιο και δεν τσινίζουν αν δεν παίζουν πολύ φέτος.

Μπαίνουν μέσα για να κερδίζουν τον χρόνο τους και να δείξουν τι αξίζουν και τα δίνουν όλα. Ειδικά ο Τραορε μου αρέσει πολύ γιατί είναι σούπερ αθλητικός και δίνει rim protection.
Δεν συμφωνώ ιδιαίτερα, θα φύγει ο 22χρονος παίκτης που παίζει 18 λεπτά για να έρθει εδώ να κερδίσει τον χρόνο του και θα είναι ικανοποιημένος να τον έχουμε να μπαίνει μια στο τόσο χωρίς να γκρινιάζει;
Το ακριβώς αντίθετο χρειαζόμαστε, παίκτες με εμπειρία που θα μπουν για λίγα λεπτά να προσφέρουν, ένα Dunston για τρίτο ψηλό που φέτος παίζει 10-11 λεπτά μ.ο., ένα Ζαν Σαρλ που στα 32-33 ίσως ήθελε να φύγει από την Ρωσία και δεν θα είναι βεντέτες.
Christofis έγραψε:
Κυρ Δεκ 14, 2025 8:27 am
Το μπασκετ ειναι θεαμα. Εγω προσωπικα χαλιεμαι περισσοτερο οταν η ομαδα δεν ειναι καλη , δεν προσφερει συγκινησεις απο το να παιρνει καθε χρονο τον ταδε τιτλο. Γενικα μνημονευω το μπασκετ του 2022-2023, την μαχητικοτητα του 2011-2013, την προσαρμοστικοτητα του 2011-2015, Τις φοβερες ανατροπες τησπερασμενης δεκαετιας, Την προσπαθεια χτισιματος μιας μεγαλης ομαδας αγοραζοντας οτι καλυτερο στις μικρες ηλικιες στην πρωτη δεκαετια των Αφων(βασιλιπουλος, Σχορτσιανιτη, Μπουρουσης, Μαυροκεφαλιδης, Βουγιουκας, Παπαμακαριος, Πελεκανος) Καθε τι εχει την ομορφια του.
100% μαζί σου, γι' αυτές τις συγκινήσεις ακολουθούμε την ομάδα, εγώ τρία πράγματα όμως θέλω, απάρνηση, να παλεύεις ως το τέλος, να παίζεις για την ομάδα.
Ένας λόγος που έφυγε ο Σφαιρόπουλος και ας μην μνημονεύεται τόσο είναι που σταδιακά η ομάδα απώλεσε αυτό το refuse to loose. Αυτήν την στιγμή η ομάδα εμένα δεν μου φαίνεται να τα έχει, δεν μου φαίνεται οι παίκτες να βάζουν πρώτα την ομάδα, δεν μου φαίνεται να το παλεύει, ίσως είναι η φυσιολογική εξέλιξη του μπάσκετ, πιο προσωποκεντρική, οι παίκτες πάνω από την ομάδα, οι ομάδες πιο χαλαρές στην Euroleague, ίσως γι' αυτό και να δυσκολεύοντα προπονητές όπως ο Μπαρτζώκας ή ο Ζοτς να βρουν παίκτες να καλύπτουν τα θέλω τους.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Κυρ Δεκ 14, 2025 12:06 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

Το οτι δεν το πηραμε τις χρονιες που πηγαιναμε τρενο μεχρι το τελος, δεν σημαινει πως εχουμε πιθανοτητες να το παρουμε τις χρονιες που δεν παμε τρενο. Στο 90% των περιπτωσεων τα τελευταια 10 χρονια η ομαδα που το σηκωσε εν τελει ηταν γενικα πολυ δυνατη στη regular. Εκτος απο την Εφες μια χρονια που ειδικα το πρωτο τριμηνο σερνοταν και νομιζω αλλη μια φορα πριν χρονια η ρεαλ το πηρε που δεν επειθε στη regular. Ολες τις αλλες χρονιρς το σηκωνε μια ομαδα που ηταν εκ των κορυφαιων στη regular, απλα οχι η κορυφαια. Το βασικο ειναι να δουμε την ομαδα μεσα στο επομενο διμηνο να ξαναβρει τον εαυτο της κ να παιζει ομορφο μπασκετ, για να συζηταμε μετα για πιθανοτητα ευρωλιγκα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”